o hele ben ayni hic dikkat etmeden yiyorum kilo konusunda en basinda 15 kilo almistim gecen ay dr tartildigimda 6 kilo vermistim ama iki gun once evde tartirdim onlari tekrardan geri almisim neyse cuma gunu ravdevum var bakalim bu kez ne diyecek
kızlar bir şey sormak istiyorum.
havuzlu han dışında bebek odası süsü, bebek şekeri vs. alan varmı? değişik bir şeyler arıyorum kapı süsü, bebek şekeri olarak. etrafında (istanbulda) böyle yerler bilen varsa bana haber verebilirmi acaba rica etsem.. netten satış varsa o da olabilir
canım ben 5. hastalıktan dolayı cerahpaşa perinatolojide rıza madazlıya gitmişti o yaptı ,hemde bedavaya:)kızlar 4 boyutlu ultrason çektirdiniz mi hiç.burada bi tıp merkezi 100-150 tl arası çekiyormuş.kendi doktoru bakıyormuş.bana çok fazla geldi
canım bence okadar büyük değil ,sen öyle bi şekilde söylüyosunki millete onlarda dikkatle inceliyolar varmı bişey diye ee senin okadar korkarak söylediğini görüncede bide doktoruna git falan diyolar ,bence zaten kimseye göstermeden kendi doktoruna gitmeliydin ,ama dediğim gibi bence son derece normal gözleri ,evhamlanma çok bebeğe zarar verceksin bakarkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena
canım geçmiş olsun çok ,dikkat et kendine.Selamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Cumartesi gecesi ben çok fenbalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra Oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Allahtan doktorun yazdığı ilaçların faydası oldu da düzeldim şimdi.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
Ya birde okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için nasıl oldu anlayamadım.
Allahım hepimizi korusun inşallah....
son kilo durumum: 54'le hamile kaldım şu an 64 kiloyum
bide şimdiden sonra dikkat etmeye daha özen göster..bende 65 le kaldım şuan........77
ama diyorum ya iki hafta önceye kadar 73 tüm off offf..
Selam hatunlar;
Ben kızıma bi isim buldum ama tam karar veremedim teyzelerimizin fikrini alalım dedik
BEREN : Güçlü Kuvvetli akıllı
işyerinde çok oturuyorum ben. ayaklarımı bilgisayar masasının üzerine uzatıyorum ama yine de çok uzun saatler hareketsiz kalıyorum. ara ara kalkıp yürüyorum ama yine de kuyruk sokumum batıyor, popomun etleri ağrıyor. hatta yanlarım, basenlerim acımaya başladı. hızlı kilo alımı dönemine giriyorum galiba...
canım sen ne ettin ne yaptınnası bi dengedir buu.. bende dr.a ne diicem onu düşünüom ayın 6 sında randevum var..kiloyu ciddi takip ediyorum dedi dr.um çünkü yerini daraltıp erken doğuma sebep oluyomuşuz..:26:
en kotu aliskanligi sigarayi biraktigim icin almisim kilolari bu yuzden kizmadi sadece uyari verdiaman niyede fazlasini almadim bunada sukur
slm lar geldim çok şükür iyi geldim güle oynaya geldim kendimede bi güzel kızdım
dr gittim normal kontrolmü dedi hayır dedim ben 4 gün önce erzi,ncanda dr gittim usg de bebeğin gözleri çok büyüktü dr normal dedi ama tatmin olmadım bugünde aile hekimi ve ebeler şüpheli bakınca panik oldum dedim resme baktı güldü bense karşısında böleyimbu göz değilki dedi göz çukuru ve içeri gönderilen ses dalgasının yansıması ve gölgeler dedi usg ye aldı baktı inceleri gözü kapalıydı az bekletti tekrar aldı gözü açık bak dedi ama açık kapalı fark edilmicek gibiydi bi güzel inceledi bqna inceletti senin gözler iri ama bu bebek babasına benziyo dedi tombişliği gözlerinin ufaklığı vs.evet evet gözleri ufakmış bana güldü ve sağlık ocağını aile hekimini yasakladıı bu arada bebişim 1 kg olmuş çok şaşırdım 4 gün önce 896 gr dı eveeet kızçemin gözleri normal şükürler olsuuunnnnnnnnn yatış pozisyonun sordum sırt üstü yatma dedi sağ tarafınada yatma sağ böbrekte büyüme olduğu için rahatsız olursun dedi sola yatki bebkte solda toplansın ve böbrek sıkıntısını yaşama dedi ayrıca yediklerimizin vitamini sola yatınca olduğu gibi bebeğe ulaşırmış dedi doktor amcamız çok öpüyorum herkesi allah hepimize sağlıklı hayırlı kusursız evlatlar nasip etsin
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/455768-bebek-cocuklara-orgu-patikler.html yeni modellerde minink ayaklara minik patikler linki tıklayın..
kipracım senin boyun kaç ... kilo olarak hemen hemen aynı gibiyiz. bende emin diilim ama sanırım 63 le falan hamile kaldım.
evet belli zaten resimlerden çok sert bakıyo kendimi çok suçluyorum herşeyi nedne bu kadar büyütüyorum diye herşeyi dert edip üzülüyor ve üzüyorum ...çok şükür normal dedi ya kalan 2 ayı sola yatmakla geçireyim nolcak sanki melişim ya öpüyorum çok canımmmohh maşallahh aplammm nolue böle yapma walla bebişş stresli bişi olcakkk bende senin gibiydim bişey diyemiyorummn amaböle şeylerde bulmadım dicem aklıma şey geldi dr uzun bacaklı demiştii abuu kaç dr sormuştumm:))))))))
maşallah bebişine evet datlımm sola yatmak gerekir canım çıktıı 9 ay sola yattımm:))) ohh şimdii her çeşityatıyommm üzellikle yüzüstü :))
en kotu aliskanligi sigarayi biraktigim icin almisim kilolari bu yuzden kizmadi sadece uyari verdiaman niyede fazlasini almadim bunada sukur
kızlar bir şey sormak istiyorum.
havuzlu han dışında bebek odası süsü, bebek şekeri vs. alan varmı? değişik bir şeyler arıyorum kapı süsü, bebek şekeri olarak. etrafında (istanbulda) böyle yerler bilen varsa bana haber verebilirmi acaba rica etsem.. netten satış varsa o da olabilir
cnm özellikle yiyip içtiğim bişey yok ama hafif şeyler yemeye çalışıyorum ağır şeyleri pek midem kaldırmıyo benim bulantım hiç olmadı desem yeridir ama ara sıra böyle yokluyo benielifim maşşallah çok iyisin yaaa..hayran oldum!!ne yiyion ne içion sölee çabıkkmide sıkıntısı bende bana mısın demedi..aaa..şunu yersem belki bastırır diip yeni bi yeme potansiyeli yaptım kendime
ayrıca o hatunada hayran kaldım 30 kilooodile kolay!!vay anasınııı..allahıımmm duy sesimi banada nasip ett...
sağol tatlımgüle güle kullan canım...sağlıkla inşallah...
geçmiş olsun cnmSelamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Cumartesi gecesi ben çok fenbalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra Oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Allahtan doktorun yazdığı ilaçların faydası oldu da düzeldim şimdi.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
Ya birde okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için nasıl oldu anlayamadım.
Allahım hepimizi korusun inşallah....
bence güzel cnm :))Selam hatunlar;
Ben kızıma bi isim buldum ama tam karar veremedim teyzelerimizin fikrini alalım dedik
BEREN : Güçlü Kuvvetli akıllı
evet cnm ben çok uyguna aldım park yatak + yatağı ya 160 ya 170 extra bişeyler daha almıştık çünkü markasıda baby moonSELAM KIZLARR ,sabah bi geldim baktım çıktım ,az daha iş yapıyım dedim ,1-2 yastık daha vardı onlarrı hallettim ,pikeleri güneşlendirdim ,minik dolaplarıma nevresimleri uygun ebatlarda katlayıp yerleştirdim ,amaaan ne çok nevresimin varmış ,katla katla btmedi,şimdide bişeyler atıştırıp akşam yemeği planları yapıyorum ,mutfak dolaplarım yarına kaldı ,dün gece ağrıdan sızıdan uyuyamadım resmen ,bugün daha hafif işler yaptım neyseee...canım ben 5. hastalıktan dolayı cerahpaşa perinatolojide rıza madazlıya gitmişti o yaptı ,hemde bedavaya:)
canım bence okadar büyük değil ,sen öyle bi şekilde söylüyosunki millete onlarda dikkatle inceliyolar varmı bişey diye ee senin okadar korkarak söylediğini görüncede bide doktoruna git falan diyolar ,bence zaten kimseye göstermeden kendi doktoruna gitmeliydin ,ama dediğim gibi bence son derece normal gözleri ,evhamlanma çok bebeğe zarar verceksin bak
canım geçmiş olsun çok ,dikkat et kendine.
kopişcim sanada geçmiş olsun canım ,eşinin tepkisi biraz fazla olmuş ama gene seni merak ettiğinden ,yani böyle düşün daha iyi ,kaynana ve görümcelerin ne tepki verdiğini dikkate bile alma benceseni destekleselerde ,desteklemeselerde boşver eşinle hallet sorunlarını.
canocum gene rüyadan rüyaya atlamışın ,dur kız dünde ben gördüydü ,kedi başlı bi yılan vardı bi torbaya koymuşum ama kendim atmıyım başkaları atsın poşeti diye ona buna söyledim gene kimse atmadı ,sonraben attım atarken hayvan çıktı bana saldırdı ,bende onu öldürdümnasıl bende senden geri kalmamışım dimi???
elifcim bebek beşikine ve alt açmana bayıldım ,bebişin sağlıklı günlerde kullansın inşallah ,bide çok uyguna almıştın sen dimi?? markası fiyatı neydi ??
slm lar geldim çok şükür iyi geldim güle oynaya geldim kendimede bi güzel kızdım
dr gittim normal kontrolmü dedi hayır dedim ben 4 gün önce erzi,ncanda dr gittim usg de bebeğin gözleri çok büyüktü dr normal dedi ama tatmin olmadım bugünde aile hekimi ve ebeler şüpheli bakınca panik oldum dedim resme baktı güldü bense karşısında böleyimbu göz değilki dedi göz çukuru ve içeri gönderilen ses dalgasının yansıması ve gölgeler dedi usg ye aldı baktı inceleri gözü kapalıydı az bekletti tekrar aldı gözü açık bak dedi ama açık kapalı fark edilmicek gibiydi bi güzel inceledi bqna inceletti senin gözler iri ama bu bebek babasına benziyo dedi tombişliği gözlerinin ufaklığı vs.evet evet gözleri ufakmış bana güldü ve sağlık ocağını aile hekimini yasakladıı bu arada bebişim 1 kg olmuş çok şaşırdım 4 gün önce 896 gr dı eveeet kızçemin gözleri normal şükürler olsuuunnnnnnnnn yatış pozisyonun sordum sırt üstü yatma dedi sağ tarafınada yatma sağ böbrekte büyüme olduğu için rahatsız olursun dedi sola yatki bebkte solda toplansın ve böbrek sıkıntısını yaşama dedi ayrıca yediklerimizin vitamini sola yatınca olduğu gibi bebeğe ulaşırmış dedi doktor amcamız çok öpüyorum herkesi allah hepimize sağlıklı hayırlı kusursız evlatlar nasip etsin
arkadaşlar memleketten geldiğim gün size dr sonuçlarımı yazmıştım hatta bebeğimin usg resminde gözlerin,n bana çok büyük geldiğini sölemiştim sizdende fikir aistemiştim ama sanırım gözden kaçtı cevap alamadım kimseden... dr sorduğumda normal demişti ben bugün bi arkadaşa gösterdim resmen ürperdi beni rahatlatmaya çalıştı ama zaten içim rahat değildi dayanamadım sağlık ocağındaki, ebemize gittim aramız iyidir bide o baksın dedim oda aile hekimine gösterdi, aile hekimi beni çağırıp panik yapma ama tekrar bi, usg ye girmeni öneririm dedi çok korkuyorum saat 3 te gidicem dr a dualarıza ihtiyacım var inşallah korktuğum şeyler başıma gelmez kimsenin başına gelmesin içim çok fena
evet belli zaten resimlerden çok sert bakıyo kendimi çok suçluyorum herşeyi nedne bu kadar büyütüyorum diye herşeyi dert edip üzülüyor ve üzüyorum ...çok şükür normal dedi ya kalan 2 ayı sola yatmakla geçireyim nolcak sanki melişim ya öpüyorum çok canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?