2011 Ekim Anneleri

işyerinde çok oturuyorum ben. ayaklarımı bilgisayar masasının üzerine uzatıyorum ama yine de çok uzun saatler hareketsiz kalıyorum. ara ara kalkıp yürüyorum ama yine de kuyruk sokumum batıyor, popomun etleri ağrıyor. hatta yanlarım, basenlerim acımaya başladı. hızlı kilo alımı dönemine giriyorum galiba...

o hele ben ayni hic dikkat etmeden yiyorum kilo konusunda en basinda 15 kilo almistim gecen ay dr tartildigimda 6 kilo vermistim ama iki gun once evde tartirdim onlari tekrardan geri almisim neyse cuma gunu ravdevum var bakalim bu kez ne diyecek

canım sen ne ettin ne yaptın nası bi dengedir buu..bende dr.a ne diicem onu düşünüom ayın 6 sında randevum var..kiloyu ciddi takip ediyorum dedi dr.um çünkü yerini daraltıp erken doğuma sebep oluyomuşuz..:26:

canım havuzlu han değil ama tahtakale var onun yakınlarında baktın mı oraya..orda çeşit oldukça fazla ve uygun fiyatları..
kapı süsü-normal süs vs için sadece baksan teşvikiyede düğme mağazası var..orasıda güzel ama tahtakaleye göre fiyatları yüksek kalıo..

SELAM KIZLARR ,sabah bi geldim baktım çıktım ,az daha iş yapıyım dedim ,1-2 yastık daha vardı onlarrı hallettim ,pikeleri güneşlendirdim ,minik dolaplarıma nevresimleri uygun ebatlarda katlayıp yerleştirdim ,amaaan ne çok nevresimin varmış ,katla katla btmedi,şimdide bişeyler atıştırıp akşam yemeği planları yapıyorum ,mutfak dolaplarım yarına kaldı ,dün gece ağrıdan sızıdan uyuyamadım resmen ,bugün daha hafif işler yaptım neyseee...
kızlar 4 boyutlu ultrason çektirdiniz mi hiç.burada bi tıp merkezi 100-150 tl arası çekiyormuş.kendi doktoru bakıyormuş.bana çok fazla geldi
canım ben 5. hastalıktan dolayı cerahpaşa perinatolojide rıza madazlıya gitmişti o yaptı ,hemde bedavaya:)

canım bence okadar büyük değil ,sen öyle bi şekilde söylüyosunki millete onlarda dikkatle inceliyolar varmı bişey diye ee senin okadar korkarak söylediğini görüncede bide doktoruna git falan diyolar ,bence zaten kimseye göstermeden kendi doktoruna gitmeliydin ,ama dediğim gibi bence son derece normal gözleri ,evhamlanma çok bebeğe zarar verceksin bak

canım geçmiş olsun çok ,dikkat et kendine.

kopişcim sanada geçmiş olsun canım ,eşinin tepkisi biraz fazla olmuş ama gene seni merak ettiğinden ,yani böyle düşün daha iyi ,kaynana ve görümcelerin ne tepki verdiğini dikkate bile alma benceseni destekleselerde ,desteklemeselerde boşver eşinle hallet sorunlarını.
canocum gene rüyadan rüyaya atlamışın ,dur kız dünde ben gördüydü ,kedi başlı bi yılan vardı bi torbaya koymuşum ama kendim atmıyım başkaları atsın poşeti diye ona buna söyledim gene kimse atmadı ,sonraben attım atarken hayvan çıktı bana saldırdı ,bende onu öldürdüm nasıl bende senden geri kalmamışım dimi???

elifcim bebek beşikine ve alt açmana bayıldım ,bebişin sağlıklı günlerde kullansın inşallah ,bide çok uyguna almıştın sen dimi?? markası fiyatı neydi ??

son kilo durumum: 54'le hamile kaldım şu an 64 kiloyum

canım senin hayalin o kadaannn da ulaşılması imkansız diil bizimki gibi.. altı üstü 10 kilocuk almışsın yaaaa... oda doğumda gitcek zati

bende bugün 76 yı gördüm vatana millete hayırlı olsun

ha aklıma gelmişken maşşallah demeseniz kötü gözle baksanız şu kiloma da nazar değer de gider mi acabaa......:44::44::44:

slm lar geldim çok şükür iyi geldim güle oynaya geldim kendimede bi güzel kızdım
dr gittim normal kontrolmü dedi hayır dedim ben 4 gün önce erzi,ncanda dr gittim usg de bebeğin gözleri çok büyüktü dr normal dedi ama tatmin olmadım bugünde aile hekimi ve ebeler şüpheli bakınca panik oldum dedim resme baktı güldü bense karşısında böleyim bu göz değilki dedi göz çukuru ve içeri gönderilen ses dalgasının yansıması ve gölgeler dedi usg ye aldı baktı inceleri gözü kapalıydı az bekletti tekrar aldı gözü açık bak dedi ama açık kapalı fark edilmicek gibiydi bi güzel inceledi bqna inceletti senin gözler iri ama bu bebek babasına benziyo dedi tombişliği gözlerinin ufaklığı vs.evet evet gözleri ufakmış bana güldü ve sağlık ocağını aile hekimini yasakladıı bu arada bebişim 1 kg olmuş çok şaşırdım 4 gün önce 896 gr dı eveeet kızçemin gözleri normal şükürler olsuuunnnnnnnnn yatış pozisyonun sordum sırt üstü yatma dedi sağ tarafınada yatma sağ böbrekte büyüme olduğu için rahatsız olursun dedi sola yatki bebkte solda toplansın ve böbrek sıkıntısını yaşama dedi ayrıca yediklerimizin vitamini sola yatınca olduğu gibi bebeğe ulaşırmış dedi doktor amcamız çok öpüyorum herkesi allah hepimize sağlıklı hayırlı kusursız evlatlar nasip etsin

Selam hatunlar;

Ben kızıma bi isim buldum ama tam karar veremedim teyzelerimizin fikrini alalım dedik

BEREN : Güçlü Kuvvetli akıllı

ben beğendim valla :) bu arada daha öncede yazmıştım..isim arayışında olanlara yardım etmesi açısından..bebekisimci@gmail.com adresine mail atınca nasıl bi isim aradığınızı falan anlatırsanız baya aydınlatıyo.. ama beren bence kibar ve güzel bi isim..

aman diim denizcim..bari sen önlem al yanma sonra

ohh maşallahh aplammm nolue böle yapma walla bebişş stresli bişi olcakkk bende senin gibiydim bişey diyemiyorummn amaböle şeylerde bulmadım dicem aklıma şey geldi dr uzun bacaklı demiştii abuu kaç dr sormuştumm:))))))))
maşallah bebişine evet datlımm sola yatmak gerekir canım çıktıı 9 ay sola yattımm:))) ohh şimdii her çeşityatıyommm üzellikle yüzüstü :))

kipracım senin boyun kaç ... kilo olarak hemen hemen aynı gibiyiz. bende emin diilim ama sanırım 63 le falan hamile kaldım.

esfacım ben hamile kalmadan önce kilo alımını başlatmıştım..tombik kaldım..boyum 165 normalde kilom 59 falandı ama saldığım dönemde hamile kalmışım..vee 65 le başladım..şimdi 77 diyetisyenin verdiği listeye yarın döncem ama..yoksa sonum fena..dikkat et sende canım..sonra bide kilo yüzünden çokcana sızlanmıyalım...

evet belli zaten resimlerden çok sert bakıyo kendimi çok suçluyorum herşeyi nedne bu kadar büyütüyorum diye herşeyi dert edip üzülüyor ve üzüyorum ...çok şükür normal dedi ya kalan 2 ayı sola yatmakla geçireyim nolcak sanki melişim ya öpüyorum çok canımmm

kartopuu varr tamda ben yeni geldimmm gerçi bebek şekeriy sepet ve altın yastığuını kendim yaptım ama ordada çok uyguna düşmüş kampaya varrrrrrr şuanda hemen gitt kampanya bitmeden hemen havuzlu hanın girişinde kısmet bebenin yanındaa
50 adet bebek şekeri+ sepet+ kapı süsü+altın yastığı 120 tl den 100 tl ye düşmüşş çok uygunnnnnnn

herkese iyi akşamlar allaha emanet olun deli uyku bastırdı bir saat uyuklayıp sonra yemek yapmaya başlasam iyi olur

cnm özellikle yiyip içtiğim bişey yok ama hafif şeyler yemeye çalışıyorum ağır şeyleri pek midem kaldırmıyo benim bulantım hiç olmadı desem yeridir ama ara sıra böyle yokluyo beni

güle güle kullan canım...sağlıkla inşallah...
sağol tatlım
geçmiş olsun cnm
Selam hatunlar;

Ben kızıma bi isim buldum ama tam karar veremedim teyzelerimizin fikrini alalım dedik

BEREN : Güçlü Kuvvetli akıllı
bence güzel cnm :))
evet cnm ben çok uyguna aldım park yatak + yatağı ya 160 ya 170 extra bişeyler daha almıştık çünkü markasıda baby moon

dedik sana dimi bu hatunlara söz dinletebilmek için illa beyaz önlükmü giycez biz
maşallah kızına cnm eminim senin kızının gözleri çok güzel olacak

umarım kötü bişey çıkmaz içini ferah tut.Allah sağlık versin bebişine.

yaa hiç sorma teyzesi walla doğduğu anda bile öleydii en güzel bakışlı bebek die gezdirdiler hastanedeee:)))
yatt bidenemm kız arada sağada yatarsın bişey olmazzz ben arada kaçamak yapıyodum yeterki sırtüstü yatmaaa
walla bana demişlerdii sen bölesin çocukta böle olur diee bakalım şimdilik sinirlii panik olurmu benişm gibi bilemem ama olmaz inşalahh
ayy aplamm senii düşünemiyorumm walla kucağına alıncaa neler üretirsin yerim senii

Herkese merhaba... Artık evimdeyim kociş geldi, dün dinlendik bugün temizlik yapayım dedim...

Kızımın aklı başında babası dışarı çıkmıştı neyse tam işimin ortasında aradı beni zaten terden geberiyorum her yerim yanıyor.. Neşeli neşeli bana 1-6 dahil numara seç diyo hediye alacakmış karar verememiş numaralandırmış şansıma artık.. Benim de aklıma neler geliyo iyi dedim 4 deyiverdim.. Israrla bari diğer numaralar neydi onu söyle dedim meğer bizim akıllı Eminönü ne gitmiş ordan bana evcil hayvan alcakmış ki ben evde hayvan sevmem bunu da biliyor!
1-Kuş, 2-Kedi, 3- Köpek 5-Balık 6- hemstır... Bendeki tepki 4 her neyse almadım de sakın eve getirme vs. Geri bıraktırdım artık neymiş besleyecekmiş de falan filan bebek olcak dedim sabret onu besleriz büyütürüz töbe töbe.. Kimse hayvan düşmanı sanmasın beni çok severim ama evde değil...
Bu arada 4 iguanaymış erken doğumuma sebep olcaktı evde bi iguana ve ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…