2011 Ekim Anneleri

aman diim denizcim..bari sen önlem al yanma sonra

dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yine de ipin ucu kaçıyor sanırım artık bi yanından tutmam lazım kübracım :)
yaa nasıl bir ağrı biliyo musun, sanki böyle yüzlerce basamak merdiven çıkmışım, çok koşmuşum, bisiklet çevirmişim, ağır spor ya da iş yapmışım gibi bir hamlama ağrısı. kesin kilodan bu. ya da çok hareketsizim ondan oluyor. çok hareketsizliğin bebeğe çok kan gitmemesinin başka zararı var mı acaba

canım yaaa...sen hep böyle boşu boşuna üzüyosun kendini..yapma herşeyi bu kadar kafana takma..he için rahatlamıştır bide bebişi gördün bunlar avantajları ama kendini üzme böle herşeye..meleğin bundanda etkileniyoo..meleğini düşün canımm.. neysee geçmiş olsun allah bidaha sıkıntı vermesin..

aaa senin kilo olamayabilir...bacaklarınla kalçanın birleştiği yer mi??çok oturmanla birlikte pelvik bölgeye ağırlık gelmesiyle normal ağrının olması..

aaa senin kilo olamayabilir...bacaklarınla kalçanın birleştiği yer mi??çok oturmanla birlikte pelvik bölgeye ağırlık gelmesiyle normal ağrının olması..

hamlama ağrısı tam olarak.
evet bacaklarımın kalçamla birleştiği yer. hatta kasıklarım da ağrıyor. o da baskıdan oluyor galiba. hava çok sıcak diye akşam yürüyüşlerini bıraktım, işte otur, evde otur oturan boğa oldum. azcık hareketlenmem lazım. yürüyüşe başlicam en kısa zamanda.

tahtakale , havuzlu han genelde hep aynı çeşit hayatım. teşvikiyedeki mağazanın adını biliyormusun, birde yeri nerelerde?

denizz aynı şikayetler bendede varr o büyüyen bebişin bazı damarlara ve sinirlere yaptığı baskı sonucu sinir sıkışması oluyomuş ondannn kiloylan ilgili değiklll dokor öle söledii doğum yapınca geçiyormuş geçici bi durummmm bu

ben de çok güzel bi rüya gördüm.bebeğim doğmuş hastanedeyim emzirmeye çalışıyorum ilk kez.nasıl tutcam dedim verdiler şöle tut die elime.baktım emmiyo mu die çıkardım memeyi bissürü süt geldi hemen verdim tekrar.gerçek gibiydi.çok mutlu oldum.ve sonra da tekmeleriyle uyandırdı kızım.
buarada koprina geçmiş olsun.dikkat et kendine.hayatta hiçkimse kendine kendi kadar iyi bakamıyor.eşler bazen böyle olabiliyor.eminim o da pişman olmuştur.

bunu beğenmicek kişi yoktur bence çok güzel bi fikir.hem de kalıcı bişey olur.:)

kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??

valla al benden de o kadar.sadece bikaç gündür sıcaklardan sanırım biraz daha az yiyorum sanırım.ama kilo alıyorum gene de.ama ben de kararlıyım.doğumdan sonra vericem.plates fln.inşallah yani umuyorum.:26::26:

Ben de bugün babamı ziyarete gidince bir de doktora görüneyim dediler biraz ayaklarımda şişme oluyor ama en az 4 doktor yürü yürü yürü dediler ben de bugünden tezi yok yürüyüşe başlıyorum hem varis oluşumunu önlüyormuş hem de doğumu kolaylaştırıyormuş. Tuzu şekeri kesinlikle yasakladılar bir de.

Doktor önemli olanın rutinin dışına çıkmak olduğunu söyledi hafif tempolu en az yarım saat yürüyüş yapmak lazım.

9 dk kaldı mesainin bitimine herkese hayırlı akşamlar...

hayırlı ve geçmiiş olsun canım.. bu halde taşınmak en zor şey olsa gerek herhalde... ahh bende bi taşınabilsem keşkee

teşekkür ederim... biraz zor oldu ama eşimin kız kardeşleri gelmişlerdi, sağolsunlar bana fazla iş bırakmadılar; mutfağı & dolapları yerleştirdiler, annem de yardım etti...
sen de gönlüne göre bir eve taşınırsın inşallah...

kızlarr benide ekler misiniz listeye. benim bebeğimin doğumu 1 kasım gözüküyordu ama en son gititğimde 28 ekim dedi :) ama ilerleyen aylarda belli olacak heralde. Baktım bizim kasım annelerinden de var listede bende katılayım dedim. Oğlum olacak inşallah son SAT 25 ocak. Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşalalhh...

Selam kızlar, şöyle bir bakınıverdim sohpete muhabbete hiç giremedim, sabahtan beri gel Eylül gel diye hayıflanıyorum içimden. Bir an evvel Eylül gelsin.. Sabah yataktan kazındım resmen... Çok uykum var, bitik hissediyorum kendimi...

Denizcim kız anneleri öyle oluyor bendede aynen bunlar var sadece oturmaktan değil, bizim totolar yanlarda büyücek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…