aman diim denizcim..bari sen önlem al yanma sonra
slm lar geldim çok şükür iyi geldim güle oynaya geldim kendimede bi güzel kızdım
dr gittim normal kontrolmü dedi hayır dedim ben 4 gün önce erzi,ncanda dr gittim usg de bebeğin gözleri çok büyüktü dr normal dedi ama tatmin olmadım bugünde aile hekimi ve ebeler şüpheli bakınca panik oldum dedim resme baktı güldü bense karşısında böleyimbu göz değilki dedi göz çukuru ve içeri gönderilen ses dalgasının yansıması ve gölgeler dedi usg ye aldı baktı inceleri gözü kapalıydı az bekletti tekrar aldı gözü açık bak dedi ama açık kapalı fark edilmicek gibiydi bi güzel inceledi bqna inceletti senin gözler iri ama bu bebek babasına benziyo dedi tombişliği gözlerinin ufaklığı vs.evet evet gözleri ufakmış bana güldü ve sağlık ocağını aile hekimini yasakladıı bu arada bebişim 1 kg olmuş çok şaşırdım 4 gün önce 896 gr dı eveeet kızçemin gözleri normal şükürler olsuuunnnnnnnnn yatış pozisyonun sordum sırt üstü yatma dedi sağ tarafınada yatma sağ böbrekte büyüme olduğu için rahatsız olursun dedi sola yatki bebkte solda toplansın ve böbrek sıkıntısını yaşama dedi ayrıca yediklerimizin vitamini sola yatınca olduğu gibi bebeğe ulaşırmış dedi doktor amcamız çok öpüyorum herkesi allah hepimize sağlıklı hayırlı kusursız evlatlar nasip etsin
dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yine de ipin ucu kaçıyor sanırım artık bi yandan tutmam lazım kübracım :)
yaa nasıl bir ağrı biliyo musun, sanki böyle yüzlerce basamak merdiven çıkmışım, çok koşmuşum, bisiklet çevirmişim, ağır spor ya da iş yapmışım gibi bir hamlama ağrısı. kesin kilodan bu. ya da çok hareketsizim ondan oluyor. çok hareketsizliğin bebeğe çok kan gitmemesinin başka zararı var mı acaba
aaa senin kilo olamayabilir...bacaklarınla kalçanın birleştiği yer mi??çok oturmanla birlikte pelvik bölgeye ağırlık gelmesiyle normal ağrının olması..
canım sen ne ettin ne yaptınnası bi dengedir buu.. bende dr.a ne diicem onu düşünüom ayın 6 sında randevum var..kiloyu ciddi takip ediyorum dedi dr.um çünkü yerini daraltıp erken doğuma sebep oluyomuşuz..:26:
canım havuzlu han değil ama tahtakale var onun yakınlarında baktın mı oraya..orda çeşit oldukça fazla ve uygun fiyatları..
kapı süsü-normal süs vs için sadece baksan teşvikiyede düğme mağazası var..orasıda güzel ama tahtakaleye göre fiyatları yüksek kalıo..
dikkat ettiğimi düşünüyorum ama yine de ipin ucu kaçıyor sanırım artık bi yanından tutmam lazım kübracım :)
yaa nasıl bir ağrı biliyo musun, sanki böyle yüzlerce basamak merdiven çıkmışım, çok koşmuşum, bisiklet çevirmişim, ağır spor ya da iş yapmışım gibi bir hamlama ağrısı. kesin kilodan bu. ya da çok hareketsizim ondan oluyor. çok hareketsizliğin bebeğe çok kan gitmemesinin başka zararı var mı acaba
ay bunu anlatman iyi geldi :)
dünyayı mı gezdin nettin.. ve deniz görmüşün hep :) sen gel şu bebenin ismini Özgür Deniz koybende gece rüyamda çok koştum..
acaip bir hastanede dolaşıp durdum.. hamile olanlara acaip işkenceler çektiriyodular, kesiyodular organ ekliyolar alıyor.. bişiler yapıyodular.. bir bayan kurtarıyodu beni hamile oldunu söyleme kimseye kaparlar diyodu.. bir de cacık tipli bi adam katıldı korumaya cılız bişi.. (kurtarrıcımız)
hastanenin etrafında askerler falan gözetliyor ama hepsi tuhaf tipli.
sonracıma bi hemşireye denk geldik kaçarken.. aranızda hamile varsa gelsin diyo.. yokyok biz spor yapıyoruz diyip uzaklaştık.. araba üstünden atlamalar zıplamalar.. saklanmalar .. maceralıydı ama çok karışık.. toparlayamadım bile şu anda
kızlar haftaya salı 3. evlilik yıldönümümüz. ne alayım siye çok düşündüm. bi ara saat alayım dedim ama eşimin beğendiği saatin fiyatı sordum geçen gün dışardayken. beni baya bi aşar o saat. daha şirketi yeni kurdum, o kadar para veremiycem valla bi saate. zaten dünya kadar saati var..
ben de söyle bişey düşündüm. bi DVD hazırlıycam. ikimizin bebeklik fotoğrafları ile başlayıp evliliğimiz, balayı ve son 3 yılda özellikle tatillerde çekilen güzel anlarla devam edip, sonra simsiyah görüntüde oğluşumuzun kalp sesleriyle devam edicek ve şimdiye kadarki ultrason görüntüleriyle son bulacak. en son 4 boyutlu son hali olacak. siz ne dersiniz? beğenir mi?
kızlar yaa bu arada iştah durumunuz nasıl??benim battı balık yan gider misali..kilo deseniz aldı başını gidio..artık hiç mi hiiiçç dikkat etmiyorum..sizler ne alemdesiniz??
aman tatlım yanına birini al..
bayılır kalırsın benim gibi allah korusun..
sonra bir de koca dırdırı dinlemek var
hayırlı ve geçmiiş olsun canım.. bu halde taşınmak en zor şey olsa gerek herhalde... ahh bende bi taşınabilsem keşkee
iyi günlerde , sağlıkla ve güle gle otur yeni evinde bebişin ve eşinle birlikte.
işyerinde çok oturuyorum ben. ayaklarımı bilgisayar masasının üzerine uzatıyorum ama yine de çok uzun saatler hareketsiz kalıyorum. ara ara kalkıp yürüyorum ama yine de kuyruk sokumum batıyor, popomun etleri ağrıyor. hatta yanlarım, basenlerim acımaya başladı. hızlı kilo alımı dönemine giriyorum galiba...
aaa senin kilo olamayabilir...bacaklarınla kalçanın birleştiği yer mi??çok oturmanla birlikte pelvik bölgeye ağırlık gelmesiyle normal ağrının olması..
geçmiş olsun canım...
neyseki sağlık ocağı yürüyerek 5 dk mesafede, gittim geldim çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?