tahtakale , havuzlu han genelde hep aynı çeşit hayatım. teşvikiyedeki mağazanın adını biliyormusun, birde yeri nerelerde?
aynı ağrı 2-3 gündür bende de var.....normal mi yani??
kısslarr herkese merhabaa
ya ne yazmışınız ya cumadan peri oku oku ter içinde kaldım,zaten nezlede oldum((((
cmt doktora gttm şeker yüklemesi yapıldı çok şukur sorun yok..kıscem de1255 gr 38 cm miş ama hiç poz vermesi yüüznü kapadı durdu..göremedim yüzünü bi ay daha bekle bekleyebilirsennn
sana ne dedik boşu boşuna yegenimizi de kendinide üzdün belki bebikin sana bakmak istedi doktorda manyakmışki seni korkutmuşşslm lar geldim çok şükür iyi geldim güle oynaya geldim kendimede bi güzel kızdım
dr gittim normal kontrolmü dedi hayır dedim ben 4 gün önce erzi,ncanda dr gittim usg de bebeğin gözleri çok büyüktü dr normal dedi ama tatmin olmadım bugünde aile hekimi ve ebeler şüpheli bakınca panik oldum dedim resme baktı güldü bense karşısında böleyimbu göz değilki dedi göz çukuru ve içeri gönderilen ses dalgasının yansıması ve gölgeler dedi usg ye aldı baktı inceleri gözü kapalıydı az bekletti tekrar aldı gözü açık bak dedi ama açık kapalı fark edilmicek gibiydi bi güzel inceledi bqna inceletti senin gözler iri ama bu bebek babasına benziyo dedi tombişliği gözlerinin ufaklığı vs.evet evet gözleri ufakmış bana güldü ve sağlık ocağını aile hekimini yasakladıı bu arada bebişim 1 kg olmuş çok şaşırdım 4 gün önce 896 gr dı eveeet kızçemin gözleri normal şükürler olsuuunnnnnnnnn yatış pozisyonun sordum sırt üstü yatma dedi sağ tarafınada yatma sağ böbrekte büyüme olduğu için rahatsız olursun dedi sola yatki bebkte solda toplansın ve böbrek sıkıntısını yaşama dedi ayrıca yediklerimizin vitamini sola yatınca olduğu gibi bebeğe ulaşırmış dedi doktor amcamız çok öpüyorum herkesi allah hepimize sağlıklı hayırlı kusursız evlatlar nasip etsin
Herkese merhaba... Artık evimdeyim kociş geldi, dün dinlendik bugün temizlik yapayım dedim...
Kızımın aklı başında babası dışarı çıkmıştı neyse tam işimin ortasında aradı beni zaten terden geberiyorum her yerim yanıyor.. Neşeli neşeli bana 1-6 dahil numara seç diyo hediye alacakmış karar verememiş numaralandırmış şansıma artık.. Benim de aklıma neler geliyo iyi dedim 4 deyiverdim.. Israrla bari diğer numaralar neydi onu söyle dedim meğer bizim akıllı Eminönü ne gitmiş ordan bana evcil hayvan alcakmış ki ben evde hayvan sevmem bunu da biliyor!
1-Kuş, 2-Kedi, 3- Köpek 5-Balık 6- hemstır... Bendeki tepki 4 her neyse almadım de sakın eve getirme vs. Geri bıraktırdım artık neymiş besleyecekmiş de falan filan bebek olcak dedim sabret onu besleriz büyütürüz töbe töbe.. Kimse hayvan düşmanı sanmasın beni çok severim ama evde değil...
Bu arada 4 iguanaymışerken doğumuma sebep olcaktı evde bi iguana ve ben
selam kızlar
umarım herkes iyidir
geceleri vantilatör olmasa hayatta uyuyamıyorum siz napiyosunuz, bi yandanda çarpacak diyede korkuyorum ama kapattğım anda ter su içindeyim.
bu arada bugün prima dünyasından aradılar hediye paketimizi 30 temmuzdan sonra alabilirmişim forum istranbul ebebekten..
kızımı gördümn kızımı gördüm çatık kaşlı bir kızım var benim)
900 gr ve 34 cm boyu çok güzeldi ellerıyle ayaklarını tutuyordu
şeker tahlılı bıraz yüksek cıktı 100 lük te yaptırmam gerek
yüz hatları falan baya bellı olmustu kızımın maşallahh yavrumaaaa yaa ben cok özlemısımm onuuu
arayıp dedim eşimde paraya gerek yok senden olsun didineyse saat 5:30 oldu kadın arıyo beni
kızz eşin geldimi yok daha gelmedi yogunlar heralde dedim ay oglumun canı çekmişti geç gelecek bilseydim
diğer firmadan sipariş verirdikşok oldum kocam tamam demiş beleşe verecek kadındaki yüzsüzlüğe bak
neyse kapattım teli eşimi aradım dedim hayatım nerdesin garibim bugun çok yogunmuş işleri daha yeni çıkmış işten
dedim böyle böyle adamda şok bende yuh dedi görgüsüzlüge bak dedi yarım saate gelcem kadını aradım söyledim
neyse eşimi camda bekledim kadına laf sokacam yaaa sinir oldum neyse eşim geldi içeri aldım eşimi hemen gidip kapıyı çaldım
eşi çıktı ne kadar borcumuz dedi dedim borç falan yok afiyet olsun demezmi böyle olursa biz hep isteriz
ben komşumdan limon isteyemem valla utanırım kadın çıksaydı ay geç kaldı deseydi diyecegim laf hazırdı birdahakine
diğer yerden sipariş edersiniz ama ilk fırsatta yapıştırcam lafıı
bugun banyo yapma demişti hemşire bana koprina, sen 24 saat diye düşün artık onu...kızlar iyi akşamlar.. benim koca geldi ve sanırım bir işi çıktı.. geri gitti.. kablo falan vardı elinde sanırım mahallede işi var..
bende sormadım o da söylemedi..
yemeğin varmı diye sordu yok dedim gelirken ekmek al dedim.. tavırlı tavırlı konuşmalar falan.. canımı sıktı dengesiz akşam akşam..
neyse..
başka bişi soracaktım.. şimcik ben dün tetanoz aşısı oldum ya, ben banyo konusunu unuttum sormaya.. belli bir süre yıkanmamak lazım diye biliyorum da.. acaba nekadar.. yaz vakti çok kötü oldu bubugün duş almadım bir havluyu ıslattım koltuk altımı falan sildim de duş almış gibi olmuyor tabi ki..
fikirlerinize ihtiyacım var.. öptüüükk
denizz aynı şikayetler bendede varr o büyüyen bebişin bazı damarlara ve sinirlere yaptığı baskı sonucu sinir sıkışması oluyomuş ondannn kiloylan ilgili değiklll dokor öle söledii doğum yapınca geçiyormuş geçici bi durummmm bu
Ben de bugün babamı ziyarete gidince bir de doktora görüneyim dediler biraz ayaklarımda şişme oluyor ama en az 4 doktor yürü yürü yürü dediler ben de bugünden tezi yok yürüyüşe başlıyorum hem varis oluşumunu önlüyormuş hem de doğumu kolaylaştırıyormuş. Tuzu şekeri kesinlikle yasakladılar bir de.
Doktor önemli olanın rutinin dışına çıkmak olduğunu söyledi hafif tempolu en az yarım saat yürüyüş yapmak lazım.
9 dk kaldı mesainin bitimine herkese hayırlı akşamlar...
teşekkür ederim... biraz zor oldu ama eşimin kız kardeşleri gelmişlerdi, sağolsunlar bana fazla iş bırakmadılar; mutfağı & dolapları yerleştirdiler, annem de yardım etti...
sen de gönlüne göre bir eve taşınırsın inşallah...
kızlarr benide ekler misiniz listeye. benim bebeğimin doğumu 1 kasım gözüküyordu ama en son gititğimde 28 ekim dedi :) ama ilerleyen aylarda belli olacak heralde. Baktım bizim kasım annelerinden de var listede bende katılayım dedim. Oğlum olacak inşallah son SAT 25 ocak. Allah hepimizin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşalalhh...
Selam kızlar, şöyle bir bakınıverdim sohpete muhabbete hiç giremedim, sabahtan beri gel Eylül gel diye hayıflanıyorum içimden. Bir an evvel Eylül gelsin.. Sabah yataktan kazındım resmen... Çok uykum var, bitik hissediyorum kendimi...
Denizcim kız anneleri öyle oluyor bendede aynen bunlar var sadece oturmaktan değil, bizim totolar yanlarda büyücek sanırım
kızlar bugun bizim tanışma yıldönümümüzz 4 yıldır birlikteyizzzay kocamı çok seviyom bennnn unutmuş ama olsunn kıyamam ona ben
bugun iyiliğim üstümde çünkü bende unuttum
selam kızlar
umarım herkes iyidir
geceleri vantilatör olmasa hayatta uyuyamıyorum siz napiyosunuz, bi yandanda çarpacak diyede korkuyorum ama kapattğım anda ter su içindeyim.
bu arada bugün prima dünyasından aradılar hediye paketimizi 30 temmuzdan sonra alabilirmişim forum istranbul ebebekten..
Maşallah annesiii kocaman olmuş yavruşun. Allah esirgesin ikinizi de. ikinci test iyi çıkar umarım.kızımı gördümn kızımı gördüm çatık kaşlı bir kızım var benim)
yüz hatları falan baya bellı olmustu kızımın maşallahh yavrumaaaa yaa ben cok özlemısımm onuuu
neyse..
başka bişi soracaktım.. şimcik ben dün tetanoz aşısı oldum ya, ben banyo konusunu unuttum sormaya.. belli bir süre yıkanmamak lazım diye biliyorum da.. acaba nekadar.. yaz vakti çok kötü oldu bubugün duş almadım bir havluyu ıslattım koltuk altımı falan sildim de duş almış gibi olmuyor tabi ki..
denizcim ben bugün senin kullandığın üredermden aldım cnm sana onu drun tavsiye etmişti dimi ben prospektüsüne baktımda c sınıfı diyo onun için, bi bilgin varmı tatlım???
kızlar iyi akşamlar.. benim koca geldi ve sanırım bir işi çıktı.. geri gitti.. kablo falan vardı elinde sanırım mahallede işi var..
bende sormadım o da söylemedi..
yemeğin varmı diye sordu yok dedim gelirken ekmek al dedim.. tavırlı tavırlı konuşmalar falan.. canımı sıktı dengesiz akşam akşam..
neyse..
Evet canım doktorum tavsiye etti. Risk grubunda olsa vermezdi elifcim yaa sanmıyorum bir riski olduğunu. sabah akşam sürebilirsin dedi hatta. ama ben öyle boca etmiyorum vücuduma. genelde sadece sabahları sürüyorum. bi de ikiye ayrılıyor o, ürederm hydro olanını verdi. bi de expo olanı varmış, o değil benim kullandığım. sana da mı verdi diycem ama yakın zamanda gitmedin sen doktora. kıss yoksa senin o pijama izi gerçekte pijama izi değil miymiş, çatlak mıymıııışş??
dedik sana dimi bu hatunlara söz dinletebilmek için illa beyaz önlükmü giycez biz
maşallah kızına cnm eminim senin kızının gözleri çok güzel olacak
umarım kötü bişey çıkmaz içini ferah tut.Allah sağlık versin bebişine.
sana çok gülmüştüm sendne beter oldum ama artık yok allaha emanet edip kimseye aldırmıcam kendimi bile o konularda dinlemicem ceremesini hep ben çekiyorum çünküyaa hiç sorma teyzesi walla doğduğu anda bile öleydii en güzel bakışlı bebek die gezdirdiler hastanedeee:)))
yatt bidenemm kız arada sağada yatarsın bişey olmazzz ben arada kaçamak yapıyodum yeterki sırtüstü yatmaaa
walla bana demişlerdii sen bölesin çocukta böle olur diee bakalım şimdilik sinirlii panik olurmu benişm gibi bilemem ama olmaz inşalahh
ayy aplamm senii düşünemiyorumm walla kucağına alıncaa neler üretirsin yerim senii
canım çok sağol evet nefret ediyorum artık bu pimpirik hallerimden gerçekten bebeğimede yansımış gibi ööle sert duruyoki resimlerde videolarda asaabi hırçıın bi kız gibi dediğin gibi avantajlarını yaşadım ama yok artık takmıcam bundan sonra ne olursa olsun allaha emanetiz eşim isyana kalktı valla hastane bahçesine çadır kurucam artık dedi ilk defa bugün kırdı beni haklıydı ses çıkaramaıdm bebeğin gözleri büyük herkes öle diyo deyince delirdi konduramadıda kızımıza öle bişey onun stresiyle gelip bi güzel çattı haklıydı sustumcanım yaaa...sen hep böyle boşu boşuna üzüyosun kendini..yapma herşeyi bu kadar kafana takma..he için rahatlamıştır bide bebişi gördün bunlar avantajları ama kendini üzme böle herşeye..meleğin bundanda etkileniyoo..meleğini düşün canımm..neysee geçmiş olsun allah bidaha sıkıntı vermesin..
saol tatliş ne deseniz haklısınız ama gitmesem beni yer bitirirdi içim artıkçok rahat çok şükür çookmaşallah canım bebikineee
sana ne dedik boşu boşuna yegenimizi de kendinide üzdün belki bebikin sana bakmak istedi doktorda manyakmışki seni korkutmuşşmaşallah kızınaa
nicemutlu senelere inşallah canım kocanla yavrunla herşey gönlünüzce olsun...çok güldüm sen çok yaşa emiikızlar bugun bizim tanışma yıldönümümüzz 4 yıldır birlikteyizzzay kocamı çok seviyom bennnn unutmuş ama olsunn kıyamam ona ben
bugun iyiliğim üstümde çünkü bende unuttum
kızımı gördümn kızımı gördüm çatık kaşlı bir kızım var benim)
Do you accept cookies and these technologies?