2011 Ekim Anneleri

maşallah canım bebikineee
sana ne dedik boşu boşuna yegenimizi de kendinide üzdün belki bebikin sana bakmak istedi doktorda manyakmışki seni korkutmuşş maşallah kızınaa

kız allah ne etmesin senii iguana hee gül gül öldümm

kızlar bugun bizim tanışma yıldönümümüzz 4 yıldır birlikteyizzz ay kocamı çok seviyom bennnnunutmuş ama olsunn kıyamam ona ben
bugun iyiliğim üstümde çünkü bende unuttum

selam kızlar
umarım herkes iyidir
geceleri vantilatör olmasa hayatta uyuyamıyorum siz napiyosunuz, bi yandanda çarpacak diyede korkuyorum ama kapattğım anda ter su içindeyim.

bu arada bugün prima dünyasından aradılar hediye paketimizi 30 temmuzdan sonra alabilirmişim forum istranbul ebebekten..

kızımı gördümn kızımı gördüm çatık kaşlı bir kızım var benim)

900 gr ve 34 cm boyu çok güzeldi ellerıyle ayaklarını tutuyordu

şeker tahlılı bıraz yüksek cıktı 100 lük te yaptırmam gerek

yüz hatları falan baya bellı olmustu kızımın maşallahh yavrumaaaa yaa ben cok özlemısımm onuuu

ayy aynı ben valla gece salona kaçıp sabaha kadar açıyorum sabahta eşimden önce kapatıp ay çok terledim deyip tekrar açıyorum
adam çarpar diyor napim anacım çok sıcakkkkkk

maşallahhhh kızınaaa korkma 100 lüktede bişey çıkmaz çıksada acuk beslenmene dikkat edersin

akşam üzeri komşum kapımı çaldı dediki eşin ne zaman gelecek bende saat 5-6 gibi gelir
hayırdır ne oldu dedim ya parasını verelimde bize p..... getirsin tamam söylerim dedim kapattım kapıyı eşimi
arayıp dedim eşimde paraya gerek yok senden olsun didi neyse saat 5:30 oldu kadın arıyo beni
kızz eşin geldimi yok daha gelmedi yogunlar heralde dedim ay oglumun canı çekmişti geç gelecek bilseydim
diğer firmadan sipariş verirdikşok oldum kocam tamam demiş beleşe verecek kadındaki yüzsüzlüğe bak
neyse kapattım teli eşimi aradım dedim hayatım nerdesin garibim bugun çok yogunmuş işleri daha yeni çıkmış işten
dedim böyle böyle adamda şok bende yuh dedi görgüsüzlüge bak dedi yarım saate gelcem kadını aradım söyledim
neyse eşimi camda bekledim kadına laf sokacam yaaa sinir oldum neyse eşim geldi içeri aldım eşimi hemen gidip kapıyı çaldım
eşi çıktı ne kadar borcumuz dedi dedim borç falan yok afiyet olsun demezmi böyle olursa biz hep isteriz
ben komşumdan limon isteyemem valla utanırım kadın çıksaydı ay geç kaldı deseydi diyecegim laf hazırdı birdahakine
diğer yerden sipariş edersiniz ama ilk fırsatta yapıştırcam lafıı

canım sen adana.da hangi sağlık ocağına gidiyorsun ben doğal park civarı yeni açılana gidiyorum.önceki adı aslan ali şenöz sağlık ocağı

ben hasan ustanın biraz yukarısındaki kilerin karşısındaki sağlık ocağına gidiyorum, kurttepe aile sağlığı merkezi diye geçiyor galiba adı...

afferim kız yapıştır valla..hiç gelemem böyle görgüsüzlüğee

kızlar iyi akşamlar.. benim koca geldi ve sanırım bir işi çıktı.. geri gitti.. kablo falan vardı elinde sanırım mahallede işi var..
bende sormadım o da söylemedi..
yemeğin varmı diye sordu yok dedim gelirken ekmek al dedim.. tavırlı tavırlı konuşmalar falan.. canımı sıktı dengesiz akşam akşam..
neyse..
başka bişi soracaktım.. şimcik ben dün tetanoz aşısı oldum ya, ben banyo konusunu unuttum sormaya.. belli bir süre yıkanmamak lazım diye biliyorum da.. acaba nekadar.. yaz vakti çok kötü oldu bu bugün duş almadım bir havluyu ıslattım koltuk altımı falan sildim de duş almış gibi olmuyor tabi ki..

fikirlerinize ihtiyacım var.. öptüüükk

bugun banyo yapma demişti hemşire bana koprina, sen 24 saat diye düşün artık onu...

denizcim ben bugün senin kullandığın üredermden aldım cnm sana onu drun tavsiye etmişti dimi ben prospektüsüne baktımda c sınıfı diyo onun için, bi bilgin varmı tatlım???

Anladım zeynepcim. ben de düşünüyorum öyle çok çok ağırlaşmadım daha, bu neyin ağrısı böyle diye düşünüyorum hep. açıklaması buymuş demek ki... teşekkür ederim canım. neyse ki geçiciymiş, yoksa sürekli dayak yemiş gibi gezmek hoş değil yani.

Ohh ne iyi etmişsin. hem baba görülmüş hem doktora gözükmüşsün zehra :) taş kuş olayı süper olmuş.
Yürüyüşü doğumu kolaylaştırdığı için başta çok güzel yaptım, bu düşünceyle. ama şimdi sıcaktan ve yorgunluktan bi de toto ağrısında yapamıyorum maalesef. ama en kısa zamanda başlicam tekrar. ya sabah çok çok erken saatte (haftasonları), ya da haftaiçi çok geç saatte yapicam. yoksa sıcağa dayanamıyorum, kalbim çok çarpıyor sonra.
Sen de benim gibi mesai bitimi için dakika sayıyosun anlaşılan :) neyse ki az kaldı izinlerimize. iple çekiyorum...

Hayırlı olsun Aytencim, sağlıcakla ağız tadıyla oturun inşallah kendi evinizde.

Hoşgeldin tarkul, hayırlı olsun.

Aaa hanzadeee, aynı olmuşuz biz yaa. bu miskinlik,halsizlik, uyku hali ve popo ağrısı. yoksa biz kardeş miyiz şaka bi yana pek fena etlerimin hali. bu bücürükler sinirlerimize baskı yapıyomuş, geçicek inşallah.

kızlar bugun bizim tanışma yıldönümümüzz 4 yıldır birlikteyizzz ay kocamı çok seviyom bennnnunutmuş ama olsunn kıyamam ona ben

Maşallah canom tebrik ederim canım mutlu yıllar. bizimki de 11 hazirandaydı. 30 temmuz da evlilik yıl dönümümüz.

Ben de pişiyorum ama eşim kutuplarda kalmış gibi üşüyo, tutuluyo her yeri. açtırmıyo yaa off o yokken çalıştırıyorum ben de. bi de yatmadan önce 1 saat çalıştırıp soğutuyoruz odayı. ama yetmiyor banaaaa.
Beni de bugün aradılar. 10 ağustostan itibaren alıcam inşallah. hayırlı olsun hepimize :)

Maşallah annesiii kocaman olmuş yavruşun. Allah esirgesin ikinizi de. ikinci test iyi çıkar umarım.

Bana duşla ilgili bir şey söylemediler ama ben o gün her ihtimale karşın duş almamıştım.

denizcim ben bugün senin kullandığın üredermden aldım cnm sana onu drun tavsiye etmişti dimi ben prospektüsüne baktımda c sınıfı diyo onun için, bi bilgin varmı tatlım???

Evet canım doktorum tavsiye etti. Risk grubunda olsa vermezdi elifcim yaa sanmıyorum bir riski olduğunu. sabah akşam sürebilirsin dedi hatta. ama ben öyle boca etmiyorum vücuduma. genelde sadece sabahları sürüyorum. bi de ikiye ayrılıyor o, ürederm hydro olanını verdi. bi de expo olanı varmış, o değil benim kullandığım. sana da mı verdi diycem ama yakın zamanda gitmedin sen doktora. kıss yoksa senin o pijama izi gerçekte pijama izi değil miymiş, çatlak mıymıııışş??

Cnm 24 saat diolar
ben aksamına yaptımdı :)

yok cnm dr vermedi senin tavsiyenle aldım bugün daha çatlak oluşmadı bende ama önlem almaya çalışıyorum işte eşimin teysesi bi yağ bide zeytinyağı özlü bi krem getirmişti yurt dışından bende burdan başka bi karışık yağ almıştım bide ara sıra saf badem yağı sürüyorum bi gün ondan bi gün ötekinden allah ne verdiyse sürüyorum işte artık o kadar şeye çatlarsamda kader deyip geçicem bide ürederm lipo yazıyo bunun üstünde su bazlı ve yağ bazlıymış bu losyon eczacı yağ bazlı olanını yani liposunu verdi cnm seninki hangisi oluyo şimdi ???

dedik sana dimi bu hatunlara söz dinletebilmek için illa beyaz önlükmü giycez biz
maşallah kızına cnm eminim senin kızının gözleri çok güzel olacak
doğumdan sonra kendimi çok merak ediyorum acaba ağlayınca dr koşarmıyyım ağlıyo diye yoksan onunla oturup ağlarmıyım bende hmm teşekkürler teyzoş kızımın sağlığı yerinde olsun kusursuz evlat olsunda gözüünün kaşının güzelliğinden geçtim valla bugünü asla unutmıcam fena bi gündü

umarım kötü bişey çıkmaz içini ferah tut.Allah sağlık versin bebişine.

sana çok gülmüştüm sendne beter oldum ama artık yok allaha emanet edip kimseye aldırmıcam kendimi bile o konularda dinlemicem ceremesini hep ben çekiyorum çünkü
canım çok sağol evet nefret ediyorum artık bu pimpirik hallerimden gerçekten bebeğimede yansımış gibi ööle sert duruyoki resimlerde videolarda asaabi hırçıın bi kız gibi dediğin gibi avantajlarını yaşadım ama yok artık takmıcam bundan sonra ne olursa olsun allaha emanetiz eşim isyana kalktı valla hastane bahçesine çadır kurucam artık dedi ilk defa bugün kırdı beni haklıydı ses çıkaramaıdm bebeğin gözleri büyük herkes öle diyo deyince delirdi konduramadıda kızımıza öle bişey onun stresiyle gelip bi güzel çattı haklıydı sustum

maşallah canım bebikineee

sana ne dedik boşu boşuna yegenimizi de kendinide üzdün belki bebikin sana bakmak istedi doktorda manyakmışki seni korkutmuşş maşallah kızınaa
saol tatliş ne deseniz haklısınız ama gitmesem beni yer bitirirdi içim artıkçok rahat çok şükür çook
nicemutlu senelere inşallah canım kocanla yavrunla herşey gönlünüzce olsun...çok güldüm sen çok yaşa emii

maşallah allah kızını sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin sen dahil hepimize inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…