2011 Ekim Anneleri

Kaç gündür hiç yazamıyorum okuyup okuyup kaçıyorum
Bugün kilolardan konuşmuşsunuz yine Ben balık yağı kullandım fayda etmedi, sigarayı bıraktım fayda etmedi, evlendim fayda etmedi bide hamile kalıyım belki fayda eder dedim oda etmedi 2,5 ay sonra doğurucam ama hala 53kiloyum Anca normal bi insanın hamile kaldığı kiloya gelebildim:84::84:Bu kiloyla hamile kalıp 9 aya öyle başlamam lazımdı Allaha şükür kızımın maşallahı var 1250 olmuş doktorumuzda çok beğendi ne yiyip içiyosan aynen devam hiç bırakma dedi

Bide bugün beren ismini bulmuştum kesin karar verdim gibiydi ki eşimle aramızda geçen konuşma aynen şöyle oldu
-İsim buldum beren. Nasıl????
-Benim berem mi?
-Beren Beren
-Askerdeki berem mi nasıldı? Ne beresini soruyosun anlamadım ki

Çok geçmiş olsun canım Bu sıcaklar sağlamken çekilmiyo bide hasta hasta neler çektin kim bilir İnşallah tekrarlamaz

Maşallah kızına
Kaşları çatmış korkun benden diyo belli ki

Son düzenleme:
ben saat 1:30 da aşı olmuştum 3 gibi yıkandım bana kimse bişi demediii

maşallah bebikine kızzzz kocaman olmuşş kilonda çok iyi evet uzun zamandır bizi ihmal ediyosun oglumun adını koyduk özgür olduudegişmeyecek kesin yaniii beren çok güzel isim hatta bereni oglum özgüre istesekmi ne etsek bilemedim

Son düzenleme:
offf kızlar çok sıcak yaaa nasıl yatacağım kara kara düşünüyorum.
temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum bir taraftanda.

sabahta 10:30 da kalkmıştım şimdide hiç yatasım yok sıcak olmasa uyurumda çok sıcak.
neyse birazdaha takılayım sonra düşünürüz uyku işini

ben şimdi serin bir yerde yatmaya kalkışsam bile ogluşumun bir sağa bir sola dönüşlerinden uyuyamam heraldeanasını yanlız bırakmıyor özgürümmmben bugun 2 kere uyudum bide yarasa kadın oldum geceleri yaşayıp gündüzleri uyuyan

Özgür ün adını yazdım listeye baktım kesin daha değişmiyo diye yazmışsın
Kocamın askerde taktığı beresini mi özgüre istiyosun canom
Çokda hoşuma gitmişti isim yaaaa adam iki dakkada soğuttu gerçi isim konusunda karışamaz bana ben sadece nezaketen soruyorum ona hatta sen şimdi bu ismi beğenmedin ya benimde inadına bu ismi koyasım gelir dedim
offf kızlar çok sıcak yaaa nasıl yatacağım kara kara düşünüyorum.
temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum bir taraftanda.

Kolay olan doğum hikayelerini okuda bu sıcakta kara kara düşündüğün tek şey nasıl yatıcağın olsun

bebene talibiz herkes dünürr olmuş senin kızıda bizim oglanamı istesek diyom

Ben gidiyorum 2 bardak ballı süt beni bekler sonrada soğuk suyun altına giricem çok iyi geliyo sonrada mışıl mışıl uyuyorum
Allah rahatlık versin herkese Öptümmmmmm

herkes burdaymış bende uykum gelmeyince haziran annelerine baktım doğum öyküleri okudum kaçırdım sizlerii
neyse sağlık olsun öpüldünüz iyi geceler güzeller

duygucum şimdilik doğumu düşünmemeye çalışıyorum.onları okumak biraz cesaret veriyor sanki.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

ben hemen yaptım yani aşı olduğum günün akşamı çok şükür bişey de olmadı.ama değişebilir tabii.:26:

bgn bi akrabamın kızının bebeğini görmeye gittik.daha 24 saat önce doğdu.adı burak.tuttum elimde bian sanki benim bebeğim doğmuşta kucağımda gibi geldi nerdeyse ağlıyodum.çok ilginç daha dün annesinin karnındaydı.Allahım bize de sağlıkla o günleri göster...

günaydın kızlarr, bugün çok yoğun bir gün olucak benim için dün gece 22:00 ye kadar çalışmak zorunda kaldım bugünde koşturmacam çok ama neyseki perşembe itibariyle rahatlıyorum :)
s. tuğbanın kontrolü iyi geçmiş, kendini boşu boşuna endişelendirmiş oldu. ben diyorum size aile hekimlerinin her dedğine baksak panikten ölücez :)
hard disk sonunda evine yerleşmiş hayırlı olsun taklım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
Kilolar konuşulmuş :) bende bugün itibariyle 4,5 kilo almış bulunuyorum. ama bu bazen 5 de olabiliyor sanırım ara ara su tutuyorum. yinede son iki ayda çok alacakmışım gibi gelmeye başladı halbuki sıcaktan pek yiyemiyorum ..
denizcim bende 28. haftadan sonra bebekler iyce güçlenip,canlanır buyüzden bebek hareketleri 28. haftadan sonra istikrarlı olur diye okumuştum biyerde.. dün eşimlede konuştum kontrolümü öne alıp bu cumartesi gitsemmi diye. çok kararsızım ama kızımın hareketlerini hissediyorum fakat eskisi kadar çok değil. 3-4 saat aralarla hissediyorum. inşallah senin dediğin gibi uyuyordur minnoşum :)
unuttum bişey yoktur umarım. havalar bugünlerde çok sıcak gece yada gündüz farketmez oldu hep yapış yapış geziyorum. Umarım en kısa zamanda nem biraz olsun düşerde rahatlarız. Kendinize ve bebeklerinize ii bakın kızlarrrr....

GÜNAYDIN GÜZEL BEBEKLERİN GÜZEL ANNELERİ
Bişe sormak istiyorum ben tetanoz aşısının ikincisini olunca kolunuzda şişlik oldumu normaşmi iki gecedir uyutmuyo ağrı ve yanmadan sizce normalmi:97:

Bizden de günaydın... nihayet barıştık bu sabah eşimle..
gerçi adam daha akşam öp te barışalım dedi, ama ben oralı olmadım.. yemek yok diyince akşam benim sevdiğim bişiyi almış ama yemedim.. tokum dedim.. halbuki öğlen yemeğini saat 4te falan yemiştim.. ama iştahm yoktu... eşimi gördükçe sinir yaptım kendi kendime.. sonra balkonda oturdum o yatana kadar.. (sonracıma da aldığı şeye giriştim aklım kaldı çünkü)
vee.. yakalandım hani yemicektin diyo bir de ağzım dolu yemiyorum ki dedim
hadi gel yatalım dedi, üşürsün burda dedi (salonda yatacaktım da)
gittik yattık adam yorgun hemen horlamaya başladı bende yorgundum uyudum.. (gece olmuş saat 2) gece boyunca sarıldı bana kocacığım kokladı falan hoşuma gitti..
sabaha karşı wc.ye kalktım ama saate bakmamıştım geri yattım sonra.. tam daldım .. hoca ezanı okumaya başladı ama karıştırdı.. cuma selası gibi başladı okumaya ve 2 dakikada bitti.. hani sabahları uzatarak okurlar ya 5-10dk falan sürer.. şaşırdım kaldım..
neyse sonra geri daldım.. hapşyuuuuu.. diye eşim hapşurdu.. anam bir sıçradım bir sıçradım.. korktum yani ... dedim totosuna fazla hava geldi herhalde.. üstü açık uyuyor akıllı yaz vakti..
sabah ta uyandırdım işe kocişimi.. gözüme bakıyor.. hani gülümseme görürse sarılcak.. kıyamadım bende..
Emrem iyi mi diyo.. kendisne sor dedim.. yerinde duruyor.. gece sarıldın ya ona dedim (farkında bile değilmiş)
sonra da kollarımdaki yaralara baktı.. ağrın bişey varmı.. doktorluk durum falan diye.. yok dedim sadece aşıdan biraz kolum çekiyor okadar.. iyiyim dedim (sonra da keşke azcık acitasyon yapaydım diye kendime kızdım - beceremedim işte)

huh.. bizden bukadar.. ben azcık daha vurayım kafayı.. hani hava serinken :) yoksa gündüz uyunmaz..
öptük hepiciğinizi annişler ve güzel bebişkoları

GÜNAYDIN GÜZEL BEBEKLERİN GÜZEL ANNELERİ
Bişe sormak istiyorum ben tetanoz aşısının ikincisini olunca kolunuzda şişlik oldumu normaşmi iki gecedir uyutmuyo ağrı ve yanmadan sizce normalmi:97:

normalmış canım.. bana sağlık ocağındaki hemşire böyle durum olursa dedi ki.. bir poşete buz doldur ve havluya sararak kolunda tut.. yani su temas etmicek şekilde.. ama senin 2 gün geçmiş.. direk buzlu poşeti yapıştır koluna.. ağrıyı hafifletirmiş..

Bende bilmeden öyle yapmıştım başka türlü uyuyamadım.çoooook teşekür ederim canım.çok saol.:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…