Çok geçmiş olsun canım Bu sıcaklar sağlamken çekilmiyo bide hasta hasta neler çektin kim bilir İnşallah tekrarlamazSelamlar ben geldim uzun bir aradan sonra.
Cumartesi gecesi ben çok fenbalaşmıştım, gece ağrılardan sancılardan uyuyamamıştım.
Önce acile gittik ve beni kadın doğuma gönderdiler hamile olduğum için, bebeğime bakıldı ve çok şükür bebeğimin sağlığı yerindeydi.
Sonra Oradan beni kulak boğaz burun hastanesine gönderdiler, boğaz enfeksiyonu teşhisi koyuldu.
Kızlar nasıl bir ağrıdır anlatamam, bu yaşıma kadar geldim böyle rahatsızlık görmedim.
Geceleri vücuduma sancılar ağrılar yanmalar geldi, nefes alamıyorum kıvranıyorum uyuyamıyordum.
Allahtan doktorun yazdığı ilaçların faydası oldu da düzeldim şimdi.
Antibiyotik, ağrı kesici artı boğaz için spray yazdı. Bebeğe bir zararı yokmuş ilaçların.
Allah kimseyi sağlığından etmesin kızlar. Birde hamile olmasam hani, bebeğim için çok korktum.
Ya birde okadar dikkat ediyorum hasta olmamak için nasıl oldu anlayamadım.
Allahım hepimizi korusun inşallah....
kızımı gördümn kızımı gördüm çatık kaşlı bir kızım var benim)
900 gr ve 34 cm boyu çok güzeldi ellerıyle ayaklarını tutuyordu
şeker tahlılı bıraz yüksek cıktı 100 lük te yaptırmam gerek
yüz hatları falan baya bellı olmustu kızımın maşallahh yavrumaaaa yaa ben cok özlemısımm onuuu
ben saat 1:30 da aşı olmuştum 3 gibi yıkandım bana kimse bişi demediiikızlar iyi akşamlar.. benim koca geldi ve sanırım bir işi çıktı.. geri gitti.. kablo falan vardı elinde sanırım mahallede işi var..
bende sormadım o da söylemedi..
yemeğin varmı diye sordu yok dedim gelirken ekmek al dedim.. tavırlı tavırlı konuşmalar falan.. canımı sıktı dengesiz akşam akşam..
neyse..
başka bişi soracaktım.. şimcik ben dün tetanoz aşısı oldum ya, ben banyo konusunu unuttum sormaya.. belli bir süre yıkanmamak lazım diye biliyorum da.. acaba nekadar.. yaz vakti çok kötü oldu bubugün duş almadım bir havluyu ıslattım koltuk altımı falan sildim de duş almış gibi olmuyor tabi ki..
fikirlerinize ihtiyacım var.. öptüüükk
Kaç gündür hiç yazamıyorum okuyup okuyup kaçıyorum
Bugün kilolardan konuşmuşsunuz yine Ben balık yağı kullandım fayda etmedi, sigarayı bıraktım fayda etmedi, evlendim fayda etmedi bide hamile kalıyım belki fayda eder dedim oda etmedi 2,5 ay sonra doğurucam ama hala 53kiloyum Anca normal bi insanın hamile kaldığı kiloya gelebildim:84::84: Allaha şükür kızımın maşallahı var 1250 olmuş doktorumuzda çok beğendi ne yiyip içiyosan aynen devam hiç bırakma dedi
Bide bugün beren ismini bulmuştum kesin karar verdim gibiydi ki eşimle aramızda geçen konuşma aynen şöyle oldu
-İsim buldum beren. Nasıl????
-Benim berem mi?
-Beren Beren
-Askerdeki berem mi nasıldı? Ne beresini soruyosun anlamadım ki
Çok geçmiş olsun canım Bu sıcaklar sağlamken çekilmiyo bide hasta hasta neler çektin kim bilir İnşallah tekrarlamaz
Maşallah kızına
Kaşları çatmış korkun benden diyo belli ki
offf kızlar çok sıcak yaaa nasıl yatacağım kara kara düşünüyorum.
temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum bir taraftanda.
al bendende o kadar akşam olsun istemiyorum uyuyamayacagım içinuykumda varla yok arası bişi :18:
sabahta 10:30 da kalkmıştım şimdide hiç yatasım yok sıcak olmasa uyurumda çok sıcak.
neyse birazdaha takılayım sonra düşünürüz uyku işini
Özgür ün adını yazdım listeye baktım kesin daha değişmiyo diye yazmışsınben saat 1:30 da aşı olmuştum 3 gibi yıkandım bana kimse bişi demediii
maşallah bebikine kızzzz kocaman olmuşşkilonda çok iyi evet uzun zamandır bizi ihmal ediyosun oglumun adını koyduk özgür olduu degişmeyecek kesin yaniii beren çok güzel isim hatta bereni oglum özgüre istesekmi ne etsek bilemedim
offf kızlar çok sıcak yaaa nasıl yatacağım kara kara düşünüyorum.
temmuz annelerinin doğum hikayelerini okuyorum bir taraftanda.
Özgür ün adını yazdım listeye baktım kesin daha değişmiyo diye yazmışsın
Kocamın askerde taktığı beresini mi özgüre istiyosun canom
Çokda hoşuma gitmişti isim yaaaa adam iki dakkada soğuttu gerçi isim konusunda karışamaz bana ben sadece nezaketen soruyorum ona hatta sen şimdi bu ismi beğenmedin ya benimde inadına bu ismi koyasım gelir dedim
Kolay olan doğum hikayelerini okuda bu sıcakta kara kara düşündüğün tek şey nasıl yatıcağın olsun
Özgür ün adını yazdım listeye baktım kesin daha değişmiyo diye yazmışsın
Kocamın askerde taktığı beresini mi özgüre istiyosun canom
Çokda hoşuma gitmişti isim yaaaa adam iki dakkada soğuttu gerçi isim konusunda karışamaz bana ben sadece nezaketen soruyorum ona hatta sen şimdi bu ismi beğenmedin ya benimde inadına bu ismi koyasım gelir dedim
Kolay olan doğum hikayelerini okuda bu sıcakta kara kara düşündüğün tek şey nasıl yatıcağın olsun
kızlar iyi akşamlar.. benim koca geldi ve sanırım bir işi çıktı.. geri gitti.. kablo falan vardı elinde sanırım mahallede işi var..
bende sormadım o da söylemedi..
yemeğin varmı diye sordu yok dedim gelirken ekmek al dedim.. tavırlı tavırlı konuşmalar falan.. canımı sıktı dengesiz akşam akşam..
neyse..
başka bişi soracaktım.. şimcik ben dün tetanoz aşısı oldum ya, ben banyo konusunu unuttum sormaya.. belli bir süre yıkanmamak lazım diye biliyorum da.. acaba nekadar.. yaz vakti çok kötü oldu bubugün duş almadım bir havluyu ıslattım koltuk altımı falan sildim de duş almış gibi olmuyor tabi ki..
fikirlerinize ihtiyacım var.. öptüüükk
GÜNAYDIN GÜZEL BEBEKLERİN GÜZEL ANNELERİ
Bişe sormak istiyorum ben tetanoz aşısının ikincisini olunca kolunuzda şişlik oldumu normaşmi iki gecedir uyutmuyo ağrı ve yanmadan sizce normalmi:97:
normalmış canım.. bana sağlık ocağındaki hemşire böyle durum olursa dedi ki.. bir poşete buz doldur ve havluya sararak kolunda tut.. yani su temas etmicek şekilde.. ama senin 2 gün geçmiş.. direk buzlu poşeti yapıştır koluna.. ağrıyı hafifletirmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?