Bizden de günaydın... nihayet barıştık bu sabah eşimle..
gerçi adam daha akşam öp te barışalım dedi, ama ben oralı olmadım.. yemek yok diyince akşam benim sevdiğim bişiyi almış ama yemedim.. tokum dedim.. halbuki öğlen yemeğini saat 4te falan yemiştim.. ama iştahm yoktu... eşimi gördükçe sinir yaptım kendi kendime.. sonra balkonda oturdum o yatana kadar.. (sonracıma da aldığı şeye giriştim aklım kaldı çünkü)
vee.. yakalandımhani yemicektin diyo bir de ağzım dolu yemiyorum ki dedim
hadi gel yatalım dedi, üşürsün burda dedi (salonda yatacaktım da)
gittik yattık adam yorgun hemen horlamaya başladı bende yorgundum uyudum.. (gece olmuş saat 2) gece boyunca sarıldı bana kocacığımkokladı falan hoşuma gitti..
sabaha karşı wc.ye kalktım ama saate bakmamıştım geri yattım sonra.. tam daldım .. hoca ezanı okumaya başladı ama karıştırdı.. cuma selası gibi başladı okumaya ve 2 dakikada bitti.. hani sabahları uzatarak okurlar ya 5-10dk falan sürer.. şaşırdım kaldım..
neyse sonra geri daldım.. hapşyuuuuu.. diye eşim hapşurdu.. anam bir sıçradım bir sıçradım.. korktum yani ... dedim totosuna fazla hava geldi herhalde.. üstü açık uyuyor akıllı yaz vakti..
sabah ta uyandırdım işe kocişimi.. gözüme bakıyor.. hani gülümseme görürse sarılcak.. kıyamadım bende..
Emrem iyi mi diyo.. kendisne sor dedim.. yerinde duruyor.. gece sarıldın ya ona dedim(farkında bile değilmiş)
sonra da kollarımdaki yaralara baktı.. ağrın bişey varmı.. doktorluk durum falan diye.. yok dedim sadece aşıdan biraz kolum çekiyor okadar.. iyiyim dedim (sonra da keşke azcık acitasyon yapaydım diye kendime kızdım - beceremedim işte)
huh.. bizden bukadar.. ben azcık daha vurayım kafayı.. hani hava serinken :) yoksa gündüz uyunmaz..
öptük hepiciğinizi annişler ve güzel bebişkoları
Kaç gündür hiç yazamıyorum okuyup okuyup kaçıyorum
Bugün kilolardan konuşmuşsunuz yine Ben balık yağı kullandım fayda etmedi, sigarayı bıraktım fayda etmedi, evlendim fayda etmedi bide hamile kalıyım belki fayda eder dedim oda etmedi 2,5 ay sonra doğurucam ama hala 53kiloyum Anca normal bi insanın hamile kaldığı kiloya gelebildim:84::84:Bu kiloyla hamile kalıp 9 aya öyle başlamam lazımdı Allaha şükür kızımın maşallahı var 1250 olmuş doktorumuzda çok beğendi ne yiyip içiyosan aynen devam hiç bırakma dedi
Bide bugün beren ismini bulmuştum kesin karar verdim gibiydi ki eşimle aramızda geçen konuşma aynen şöyle oldu
-İsim buldum beren. Nasıl????
-Benim berem mi?
-Beren Beren
-Askerdeki berem mi nasıldı? Ne beresini soruyosun anlamadım ki
Çok geçmiş olsun canım Bu sıcaklar sağlamken çekilmiyo bide hasta hasta neler çektin kim bilir İnşallah tekrarlamaz
Maşallah kızına
Kaşları çatmış korkun benden diyo belli ki
ben şimdi serin bir yerde yatmaya kalkışsam bile ogluşumun bir sağa bir sola dönüşlerinden uyuyamam heralde anasını yanlız bırakmıyor özgürümmm ben bugun 2 kere uyudum bide yarasa kadın oldum geceleri yaşayıp gündüzleri uyuyan
doğumdan sonra kendimi çok merak ediyorum acaba ağlayınca dr koşarmıyyım ağlıyo diye yoksan onunla oturup ağlarmıyım bende hmm teşekkürler teyzoş kızımın sağlığı yerinde olsun kusursuz evlat olsunda gözüünün kaşının güzelliğinden geçtim valla bugünü asla unutmıcam fena bi gündü
sana çok gülmüştüm sendne beter oldum ama artık yok allaha emanet edip kimseye aldırmıcam kendimi bile o konularda dinlemicem ceremesini hep ben çekiyorum çünkü
maşallah allah kızını sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip etsin sen dahil hepimize inşallah ...
yok cnm dr vermedi senin tavsiyenle aldım bugün daha çatlak oluşmadı bende ama önlem almaya çalışıyorum işte eşimin teysesi bi yağ bide zeytinyağı özlü bi krem getirmişti yurt dışından bende burdan başka bi karışık yağ almıştım bide ara sıra saf badem yağı sürüyorum bi gün ondan bi gün ötekinden allah ne verdiyse sürüyorum işte artık o kadar şeye çatlarsamda kader deyip geçicembide ürederm lipo yazıyo bunun üstünde su bazlı ve yağ bazlıymış bu losyon eczacı yağ bazlı olanını yani liposunu verdi cnm seninki hangisi oluyo şimdi ???
Günaydınlar kızlar, herkes iyidir umarım... Edayı merak ettim, babasınıda tabi nasıl oldu acaba? Deniz tel edersen bizede haber ver canım...
aynen sabah eşimi gönderdiim bi yattım 8 de 10 a kadar. bide öğleden sonra 3 de yattım 5 de kalktım. 4 saat extra uyudum yaaaaa ... şişicem uyuya uyuya geceleri de baykuş gibi bekliom uykum gelsin dieeee
günaydın minik kuzularrr ve anneleriii
bugün ne iş yapsam acabaa??benden başka ev iş temizlik neyin yapan yokmu ,yoksa benmi çok bişi yapıyomuş gibi davranıyorum?:82::82::82:
günaydın minik kuzularrr ve anneleriii
bugün ne iş yapsam acabaa??benden başka ev iş temizlik neyin yapan yokmu ,yoksa benmi çok bişi yapıyomuş gibi davranıyorum?:82::82::82:
Biz 30. haftamıza girmişizzz amaaaa sezeryan olursa 8 haftaa falan kalmış hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Arkadaşlar benden 2 hafta önce ikiz bebeklerine hamile olan bir tanıdığım geçen c.tesi doğum yaptı. Bebişler çok sağlıklı şükür kız olan 1300 erkek olan 1400 gr doğmuş. Şimdilik küvözdeler.Ama bu durum beni çok etkiledi sanki bende erken doğum yapacakmışım gibi geliyor. Hala şoktayım:44:
benimde göbeğimin altında sanki iki tırnak izi gibi kırmızılık var....kısa ama var yani...çatlak bu olmalı....bizde bugün 30 a girdik.....bu arada çalışan arkideşler 32. haftanızda rapor işini unutmayın haaa.....ben sezeryan olursam 6 sında başlayacak iznim ama ben eylüle kadar çalışcam...30 eylül doğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?