2011 Ekim Anneleri

Bu arada Alper Mumcu sitesinde 31+5 günlük hamile bir bayan 32 haftalık hamile değildir 31 haftalık hamiledir yazmış bu durumda benim tam 3 hafta sonra izne ayrılmam gerek sanırım çünkü 37.haftaya kadar çalışmayı düşünmüyorum. Karışık biraz yaa

günaydın kızlar dün hem buraya laf yetiştirip hemde temizlik yapmıştım gece resmen bayılmışım sabahta uyandım sahoş gibiydim daha yeni geliyorum kendime
akşam aylar sonra ilk defa balık yedim ama ne yemek cnm istedi diye herhalde tiksinmeden keyifle yedim koca balığı artık yiyebildiğimize göre menümüze ekliyoruz bundan sonra
dün akşam primadan bizide aradılar 1 ağustosta kargoya vereceklermiş hediyelerimizi 2 gün içinde elinize ulaşır dediler

kızlar klimalara dikkat edin, bi gün önce gece açık uyumuşuz dün tabi müthiş üşütmüş bir şekilde uyandım.kahvaltıda yediklerimi çıkardım akşama kadar ateş yaptı.neyseki şimdi iyiyim.

bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı.100 gr.lık test yapılacak pazartesi günü kafam bozuldu bu işe.inşallah ikincisi normal çıkar...zaten nası içeceğim bilmiyorum.

sizde ilki yüksek çıkıp ikincisi normal çıkan var mı moral olur belki

Canım geçmişe bakamadım dün çok yoğundum öğleden sonra bakıcam hgeçmişe sevindim iyi olmalarına :) teşekkürler :)

bende ilk 150 çıktı pazar günü ikinciyi yaptırcam.ilki kaç çıktı sende ?

Merhaba canım, ben çapa üniversitesinde 50'lik yükledim ve sınır 140 çıktı. Dün 100'lük glikoz yüklendi ve allaha şükür normal çıktı. Dr. 50'lik sonucunu gördükten sonra 100'lük istedi ve bu arada kendin açlık ve tokluk şekerini ölç dedi. Bende ölçtüm ve yazdım. Dr. o sonuçları da gösterdim, bana açlıklarımın yüksek olduğunu söyledi ancak iyi ölçememişsin galiba dedi. Ama sonuçta değerlerim iyi ve şekeri düşünmek zorunda kalmayacağım. Dilerim senin de bir şeyin çıkmaz.

kızlar yaa diz kapaklarım accayip ağrıyo ,çömelip kalkarken sizdede oluyomu??bide vücudumun muhtelif yerlerinde misal boynumda gerdanımda ,bacaklarımda sivilceler çıkıyo sürdüğüm zeytinyağından olabilirmi acabaa??

temizlik yapanlaraa maasallah diyorum....
ben iki tane bulaşılığı yıkayana kadar belim kopuyor.bel agrısı cok bende, hiçbişey yapamıyorum evde......

Günaydın kızlar. Hatta tünaydın.
Dün öğlen bi olaya acayip canım sıkıldı. Ondan sonra bende bi bel ağrısı başladı. Hala ağrıyor. Gece wc ye uyandığımda yataktan zor kalktım. Oturduğum yerde belim sızlıyor. Of çok fenayım. Nedirki bu acaba? Sizde de var mı bel ağrısı?

Canım Kağan Kocatepenin sayfasından okuduğuma göre, 32. hafta olduğunda izne çıkıyoz. Yani 31+6 da falan izin almamak gerekiyor. Ben 32+5 de rapor yazdırmayı düşünüyorum sorun olurmu ki acaba?
Çünkü 32. hafta bitimi ctesiye geliyor. pazartesi de arefeye geliyor.

bende ilk 150 çıktı pazar günü ikinciyi yaptırcam.ilki kaç çıktı sende ?

bende 184 çıktı ama bizim hastanenin referans üst aralığı 174 yani senin değerin çok yüksek değilmiş bence.yediklerine bu hafta biraz dikkat et.sonucu etkileyebilirmiş.

gözün aydın o zaman.benim açlık hepdüşük çıkar.80 'in üstüne pek çıkmaz.ama baba tarafımda insüline bağlı olmayan şeker hikayesi olduğu için sanırım böyle bir değer çıktı.eşimin keyfi kaçtı.çok pimpirikli :18::18::18:

Canım bende de baya var bel ağrısı hatta kemik ağrısı var genel olarak Benim 32+0 tam 16 ağustosa denk geliyor. Ben 32+0 da almalıyız raporu diye biliyorum farklı bir şey mi var acaba?? Ya bir de örneğin 38 haftalıkken doğum yaparsak o doğum sonrasına eklenmiyormuş ne saçma bir şeydir

Son düzenleme:
bak bakkk kocacım olmuşş aman iyi valla çok sevindim barışmanızaaa hele o yemem deyip gizlice tırtıkladıgın an gözümün önüne geldidee

canım ikiz bebekleri erken alıyorlarmış bizimde eşimin tarafından akrabası var onunda ikizcikleri vardı 1 ay önce aldılar bebekleri
bazıları aceleci oluyomuş dogmak için bazılarınıda 2 haftamı ne erken alıyolarmış

prim ödemesi yok, ilk 2 gün ödenmiyor , brüt maaşın 3/4 ü ödeniyor, ptt ye gönderildikten sonra 10 gün sonra paranızı ödüyorlar..e devlettem konbtrol etmeniz gerekli

GÜNAYDIN GÜZEL BEBEKLERİN GÜZEL ANNELERİ
Bişe sormak istiyorum ben tetanoz aşısının ikincisini olunca kolunuzda şişlik oldumu normaşmi iki gecedir uyutmuyo ağrı ve yanmadan sizce normalmi:97:

benim ilkinde olmuştu canım şişlik ve ağrı ama baya kötüydü.doktoruma sormuştum.o da alerjik reaksiyon göstermiş vücudun dedi.ama geçti tabi 3-4 gün içinde.Allahtan 2.sinde böyle bişi olmadı.oluyomuş yani böyle bazı bünyelerde.bebekler napıyoki yazık.benim kolum acıdıkça o minikler nasıl sabrediyo die düşünmüştüm hep.:26:

GÜNAYDINNNNNNNNNN
dün gece canımın çok çektiği bişi yaptım ama hayatımda bu kadar tatsız bişi yemedim saman gibiydi mübarek
neyse gece yattım aboooo saat 3 gibi bir mide bulantısı bir baş dönmesi asırı terlemiş bir şekilde
uyandım fenalaştım attım kendimi yere ayakları diktim yukarıyok geçmiyo dedim acmıyım ki dolaba
sürünerek gittim ama yiyemedim 2 kaşık yogurt yedim yok bayılıcam resmen nasıl korktum varyaa
eşime seslenmeyede üsendim sabah toplantısı var diye saat 4 e kadar dedim çıkarıcam poşet falan aldım yanıma
çıkmıyo artık anlamadım bayıldımmı uyudummu uyandıgımda eşim çopilerini (çoraplarını)giyiniyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…