günaydınlaaaaaaaaarr herkesee.......
hanzade eda iyi.babası da iyileşmiş çıkmışlar hastaneden dün resim de eklemişti rüzgarın kıyafetleri ve atm kuyrgunda beklerken kendı resmını esı cekmıs onlları eklemıstı.mutluydu yanı ..... :)
kızlar klimalara dikkat edin,bi gün önce gece açık uyumuşuz dün tabi müthiş üşütmüş bir şekilde uyandım.kahvaltıda yediklerimi çıkardım akşama kadar ateş yaptı.neyseki şimdi iyiyim.
bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı.100 gr.lık test yapılacak pazartesi günü kafam bozuldu bu işe.inşallah ikincisi normal çıkar...zaten nası içeceğim bilmiyorum.
sizde ilki yüksek çıkıp ikincisi normal çıkan var mı moral olur belki
kızlar klimalara dikkat edin,bi gün önce gece açık uyumuşuz dün tabi müthiş üşütmüş bir şekilde uyandım.kahvaltıda yediklerimi çıkardım akşama kadar ateş yaptı.neyseki şimdi iyiyim.
bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı.100 gr.lık test yapılacak pazartesi günü kafam bozuldu bu işe.inşallah ikincisi normal çıkar...zaten nası içeceğim bilmiyorum.
sizde ilki yüksek çıkıp ikincisi normal çıkan var mı moral olur belki
SGK ya başvururken de şu evrakları götürüyorsunuz;
Doğum izni bitiş tarihi doldurtulmuş işgöremezlik belgesinin aslı
37. haftaya kadar çalışılmış ise 37. haftaya kadar çalışabilir raporunun aslı
Doğum belgesinin aslı
Bebeğin kimlik fotokopisi
Doğum yapılan tarih itibariyle geriye dönük 120 gün ve kazançları yazılı 2 adet vizite kağıdı.
Günlük Vizite Kağıdı
Sonra da PTT den alıyorsunuz sanırım ödemeyi. Benim bildiklerim bunlar.
Sadece doğum iznini 32.haftanın dolduğu gün mü yoksa yoksa 32.haftanın başladığı gün mü başlatmak gerekiyor onu bilmiyorum. Bir de hesaplama nasıl oluyor onu da tam anlamadım brüt maaşın 2/3 ü diyorlar ama benim 3 ayda bir aldığım çift maaşı da hesaplayacaklar mı mesela prim ve ikramiyeler dahil mi değil mi ondan haberim yok. Bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen
bende ilk 150 çıktı pazar günü ikinciyi yaptırcam.ilki kaç çıktı sende ?
Merhaba canım, ben çapa üniversitesinde 50'lik yükledim ve sınır 140 çıktı. Dün 100'lük glikoz yüklendi ve allaha şükür normal çıktı. Dr. 50'lik sonucunu gördükten sonra 100'lük istedi ve bu arada kendin açlık ve tokluk şekerini ölç dedi. Bende ölçtüm ve yazdım. Dr. o sonuçları da gösterdim, bana açlıklarımın yüksek olduğunu söyledi ancak iyi ölçememişsin galiba dedi. Ama sonuçta değerlerim iyi ve şekeri düşünmek zorunda kalmayacağım. Dilerim senin de bir şeyin çıkmaz.
Günaydın kızlar. Hatta tünaydın.
Dün öğlen bi olaya acayip canım sıkıldı. Ondan sonra bende bi bel ağrısı başladı. Hala ağrıyor. Gece wc ye uyandığımda yataktan zor kalktım. Oturduğum yerde belim sızlıyor. Of çok fenayım. Nedirki bu acaba? Sizde de var mı bel ağrısı?
Canım Kağan Kocatepenin sayfasından okuduğuma göre, 32. hafta olduğunda izne çıkıyoz. Yani 31+6 da falan izin almamak gerekiyor. Ben 32+5 de rapor yazdırmayı düşünüyorum sorun olurmu ki acaba?
Çünkü 32. hafta bitimi ctesiye geliyor. pazartesi de arefeye geliyor.
bak bakkk kocacım olmuşşBizden de günaydın... nihayet barıştık bu sabah eşimle..
gerçi adam daha akşam öp te barışalım dedi, ama ben oralı olmadım.. yemek yok diyince akşam benim sevdiğim bişiyi almış ama yemedim.. tokum dedim.. halbuki öğlen yemeğini saat 4te falan yemiştim.. ama iştahm yoktu... eşimi gördükçe sinir yaptım kendi kendime.. sonra balkonda oturdum o yatana kadar.. (sonracıma da aldığı şeye giriştim aklım kaldı çünkü)
vee.. yakalandımhani yemicektin diyo bir de ağzım dolu yemiyorum ki dedim
hadi gel yatalım dedi, üşürsün burda dedi (salonda yatacaktım da)
gittik yattık adam yorgun hemen horlamaya başladı bende yorgundum uyudum.. (gece olmuş saat 2) gece boyunca sarıldı bana kocacığımkokladı falan hoşuma gitti..
sabaha karşı wc.ye kalktım ama saate bakmamıştım geri yattım sonra.. tam daldım .. hoca ezanı okumaya başladı ama karıştırdı.. cuma selası gibi başladı okumaya ve 2 dakikada bitti.. hani sabahları uzatarak okurlar ya 5-10dk falan sürer.. şaşırdım kaldım..
neyse sonra geri daldım.. hapşyuuuuu.. diye eşim hapşurdu.. anam bir sıçradım bir sıçradım.. korktum yani ... dedim totosuna fazla hava geldi herhalde.. üstü açık uyuyor akıllı yaz vakti..
sabah ta uyandırdım işe kocişimi.. gözüme bakıyor.. hani gülümseme görürse sarılcak.. kıyamadım bende..
Emrem iyi mi diyo.. kendisne sor dedim.. yerinde duruyor.. gece sarıldın ya ona dedim(farkında bile değilmiş)
sonra da kollarımdaki yaralara baktı.. ağrın bişey varmı.. doktorluk durum falan diye.. yok dedim sadece aşıdan biraz kolum çekiyor okadar.. iyiyim dedim (sonra da keşke azcık acitasyon yapaydım diye kendime kızdım - beceremedim işte)
huh.. bizden bukadar.. ben azcık daha vurayım kafayı.. hani hava serinken :) yoksa gündüz uyunmaz..
öptük hepiciğinizi annişler ve güzel bebişkoları
Arkadaşlar benden 2 hafta önce ikiz bebeklerine hamile olan bir tanıdığım geçen c.tesi doğum yaptı. Bebişler çok sağlıklı şükür kız olan 1300 erkek olan 1400 gr doğmuş. Şimdilik küvözdeler.Ama bu durum beni çok etkiledi sanki bende erken doğum yapacakmışım gibi geliyor. Hala şoktayım:44:
SGK ya başvururken de şu evrakları götürüyorsunuz;
Doğum izni bitiş tarihi doldurtulmuş işgöremezlik belgesinin aslı
37. haftaya kadar çalışılmış ise 37. haftaya kadar çalışabilir raporunun aslı
Doğum belgesinin aslı
Bebeğin kimlik fotokopisi
Doğum yapılan tarih itibariyle geriye dönük 120 gün ve kazançları yazılı 2 adet vizite kağıdı.
Günlük Vizite Kağıdı
Sonra da PTT den alıyorsunuz sanırım ödemeyi. Benim bildiklerim bunlar.
Sadece doğum iznini 32.haftanın dolduğu gün mü yoksa yoksa 32.haftanın başladığı gün mü başlatmak gerekiyor onu bilmiyorum. Bir de hesaplama nasıl oluyor onu da tam anlamadım brüt maaşın 2/3 ü diyorlar ama benim 3 ayda bir aldığım çift maaşı da hesaplayacaklar mı mesela prim ve ikramiyeler dahil mi değil mi ondan haberim yok. Bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen
GÜNAYDIN GÜZEL BEBEKLERİN GÜZEL ANNELERİ
Bişe sormak istiyorum ben tetanoz aşısının ikincisini olunca kolunuzda şişlik oldumu normaşmi iki gecedir uyutmuyo ağrı ve yanmadan sizce normalmi:97:
Oğluşumun cicileri
Eki Görüntüle 230779 Eki Görüntüle 230793 Eki Görüntüle 230792
Eki Görüntüle 230791 Eki Görüntüle 230790 Eki Görüntüle 230789
Eki Görüntüle 230788 Eki Görüntüle 230787 Eki Görüntüle 230786
Eki Görüntüle 230785 Eki Görüntüle 230784 Eki Görüntüle 230783
Eki Görüntüle 230782 Eki Görüntüle 230781 Eki Görüntüle 230780
Eki Görüntüle 230797 Eki Görüntüle 230798
Eki Görüntüle 230795 Eki Görüntüle 230794 bunlarda 27+0 lık biz.
Oğluşumun cicileri
Eki Görüntüle 230779 Eki Görüntüle 230793 Eki Görüntüle 230792
Eki Görüntüle 230791 Eki Görüntüle 230790 Eki Görüntüle 230789
Eki Görüntüle 230788 Eki Görüntüle 230787 Eki Görüntüle 230786
Eki Görüntüle 230785 Eki Görüntüle 230784 Eki Görüntüle 230783
Eki Görüntüle 230782 Eki Görüntüle 230781 Eki Görüntüle 230780
Eki Görüntüle 230797 Eki Görüntüle 230798
Eki Görüntüle 230795 Eki Görüntüle 230794 bunlarda 27+0 lık biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?