2011 Ekim Anneleri

ya kızlar benim bilekler insanlıktan çıktı....nedir bu şişme olayı yafuuuu

canım, aldığın brüt ücret 5.440,50 TL den yüksek ise (sigorta primine esas tavan ücret) rapor paranı en fazla bu rakamdan hesaplarlar. brüt maaşına bakmazlar. Ama bundan düşük ise brüt ücretine göre hesaplama yaparlar,sadece ilk 2 gün için para alamazsın. inşallah anlatabilmişimdir.

geçmiş olsun dikkat et kendine

Canım direkt brütten mi hesaplıyorlar çünkü benim aylara göre brüt ücretim değişiyor sürekli. Son 120 günde SGK ya bildirilen toplam brüt ücret üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa??

Allah güzel bir şekilde giydirmeni nasip etsin. Aldıklarından bazılarını giydirebilecek misin ki. Mesela gri çizgili takım herhalde kışın üzerine olur o zaman da giydiremezsin. İnsan hep almak istiyor ama çok almak ne kadar doğru. Bu arada ilk beyaz takımı da çok hoş.

evet olabilir sıcakla birleşince yapıyo bende de yapmıştı ama geçti kendi kendine :)

kızlar bu arada mevlütlük kıyafet demişken birşey sorayım. mevlüdü hemen yapmak gerekiyormu. yani 40 ında falan okutmak şartmı?

yoksa 2 / 3 ay sonra falan okutsak olurmu. benbiraz geç okutmak istiyorumda olurmu acaba merak ettim.:26:

Canım o takımı çok beğenmiştim ama baharlık kısmet olursa 2012 ramazan bayramına denk gelicek şekilde. 9-12 aylık giydirebileceğim yani. Onun dışında riske girmedim zaten.

Canım direkt brütten mi hesaplıyorlar çünkü benim aylara göre brüt ücretim değişiyor sürekli. Son 120 günde SGK ya bildirilen toplam brüt ücret üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa??

ssk ya bildirilen brütten hesaplanıyor canım. keşke gerçek bürütten hesaplansa. gerçi bizim şirkette biz rapor dönemlerimizde normal maaşımızı alıyoruz. bizim kaybımız olmuyor şirket bize kıyak geçiyor yani sonra aldığımız rapor parasını (Para PTT ye geliyor) şirkete veriyoruz. zararı şirket karşılıyor anlayacağın.

Canım tulumların birkaçı havuzlu handan bir kaçı da oturduğum semtte muhtelif bebek mağazalarından almıştım.

Rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin meleklerimize.

Amiinnn

Eyt'cim hepsi birbirinden güzel, iyi günlerinde kullansın inşallah canım sağlıcakla.

oluyo yani yapıyolar canım.benim görümcem 3 buçuk aylıkken yaptı mevlüdünü.sen ne zaman rahat hissedersen o zaman yapılabilir bnece.:)

Canım normalde 40'ı çıktığında yapılıyor ama anne kendini iyi hissediyor veya regliden kesilmişse daha erkende yapılabiliyor. Ama çok uzatmamakta fayda var.

nekadara aldın markası vy mağza adı varmı bende istiyorum

Canım sarı ve mavi kadife gibi olanlar Havuzlu handan nakitte 12 ye felan geldi yanlış hatırlamıyorsam. Turkuaz önlüklü olan 14-lira ve benekli gibi olanda Pamidor markası 11 tl. İndirimliydi almıştım.

geçmiş olsun.bu mideler artık bizim değil

maşallahhhh kızınaaa korkma 100 lüktede bişey çıkmaz çıksada acuk beslenmene dikkat edersin
benım 1,5 saatlık açlık 144 çıktı glıkozdan sonra 152 çıktı bakalım inş birşey çıkmaz

iyi maşallahh canımmm BİR DAHA BEBEĞİNLE ILGILI HİÇ KORKU YAŞAMA İNŞALLAHHHH
NE YİYYİP İÇİYON BİZE DE SÖLESENEEEE CANIMMM MAŞALLAHH KIZINAA MAŞALLAHH
KIZ AKŞAMA NAZLANIRSIN ARTIK HADİ Bİ AHA KÜSMEYIN HIC İNŞALLAHH

AFIYET OLSUNNN
ÇOK SAĞOLC ANIM SEN BIZI ARADA AYDINALT BÖLEE BEN HEPSINI COPY YAPTIM BILE İNŞALALH PROBLEM YAŞAMADAN HEPSİNİ HALLEDERIM

ŞİMDI BIZ ISYERINDEN MAAŞ MI ALCAZ YOKSA SADECE POSTANEDEN MI ALCAZ

4 AY ÜCRETLI IZIN PARASINI HER AY İŞYERINDEN MI ALCAZ CANIM
Şu halı nasıl sizce bebek odası için?

Eki Görüntüle 230774
SÜPERRMIS NERDEN BULDUN BUNU

ayyy ben bugun tetanoz aşımın 2. dozunu vurdurcammmmm
ama eşimi bekliyorum gelsin diyee aşı olurken yanımda olsun kaçarım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…