2011 Ekim Anneleri

İşyerinden para almıyoruz normalde canım, direkt PTT den alıcaz 4 ay için toplam parayı ama gecikmeler falan yaşanıyormuş genelde kendinizi gecikecekmiş gibi ayarlayın. Halıyı netten buldum Gelişim Halı diye bir marka. Halısına perdesine karar vereyim artık diyorum

SSK ya bildirilen brüt derken kafam karışıyor, mesela benim hizmet dökümümde her ay farklı farklı son 4 aylık kazancımın ortalamasını alıp ona göre mi ödeme yapıyorlar yoks bordromda yazan brüt ücretime göre mi? Baya farkediyor çünkü benim için Şirketiniz iyiymiş valla canım şanslısın. Maaşı asgariden gösterip çok daha üstünde maaş alan ve doğum parasını da aslında ücreti o olmamasına rağmen asgari ücret üzerinden alan çok takdir ettim

canım nasıl mahcubum bi bilsen akşam yemekten sonra arayacaktım komşu geldi saat 22ye doğru kalktı o anda aklıma geldin ama geç oldu diye arayamadım kusura bakma ne olur arıyorum bugün mutlaka..bu arada paşanın bacağında olduğunu sölediğin şey neki boğyum ne demek ??
canım mideyimi üşüttün seen geçmiş olsunşeker yüklemen yüksek çıkmış ama inşallah ikinci normal çıkar bi arkadaştada 170 lerdeçıkmıştı ikinci normaldi duamdasın

Şu halı nasıl sizce bebek odası için?

Eki Görüntüle 230774
aaayy çok ciciii oofff bi taşınabilsemde bende artık halı ya perdeye başlasamm nasılş hevesleniyorum gördüükçe ya

benim göğsümde çıktı bi kaçtane ama kullandığımız yağ krem vs.onlardan olabşileceği hiç aklıma gelmemişti olabilir ağrıları hiç sorma zaten yürüyemiyorum artıkbiyere çıkamıyorum şiştimmmmmmmmmm
ya kızlar benim bilekler insanlıktan çıktı....nedir bu şişme olayı yafuuuu
benim her yanım çıktı edut inan evde bile yürümekte zorlanıyorum benim ödem çook ellerimi yumuklayamıyorum acıyo düşün ayak bilekleri desen baldır kadar oldu kalsiyum ilacı iyi geliyo ama onuda böbrek taşını tetiklediği için içemiyırum dua ve sabır sıkıyoruz dişleri az daha bitti sayılır allahın izniyle bilirsin belki ayakları yukarı dikince iyi geliyomuş birde buz koymak iyi geliyomuş gerçi hiç denemedima ama

benim duyduğum ve gittiğim tüm mevlütler hemen hemen 2 ayını doldurmuş olanlardır hem lohusayken nasıl ilgilenilirki gelen gidenle bende en az 2,3ay sonra okutmak için müsaitim uzaktayım bulunduğum yerde kimsem yok memlekete gitmem gerekicek onuda 40ı çıkmadan evden çıkılmaz derler mecbur 2 y beklicez biz.arkadaşların dediği doğruı bence ne zaman hazır hissedersen ama çok bekletmekte iyi değilmiş diye biliyorum hele niyetlendikten sonra

merhabalar güzel hamişler.geçmişi okudum bir sıkıntı yok şükür.
eyttt cim cicileriniz çok güzel iyi günlerde giysin inş.bebişin.
bende bugün oğlumla buluşucam çok sevinçliyim.
birde bugün bir haber aldım arkadaşımın babasının hastalığı vardı tahlilleri temiz çıkmış onada çok sevindim.benden çok dua istemişti hamişlerin duası kabul olur demişti.dualarımız kabul oldu şükürki.

Merhaba
Bebek sekerlerini evde kendim yapmak istiyorum. Nette minik orgu patikler gordum. Cok ama cok guzeller. Acaba elinde bebek sekeri modeli varsa gonderebilir mi?
Not: nette cogu modelin nasil yapildigi yazmiyor, yapanlar siparisle yapip satiyorlar gordugum kadariyla. ben kendim yapmak istiyorum.

teşekkürrrrr ederim...duaya çok ihtiyacımız var bu aralar...:26::26::26:

herkese benden birer gül selam güzel annecikler herkes nasıl

biz çok şükür çok iyiyiz dün akşam eşimle isim arayışına daldık eşimin sölediği bütün isimlere bi kusur buldum oda dediki kızımmız karar versin ben isimleri göbeğine sesleneyim hangisine tepki verirse o olsun dedi okiş dedim bizimki başladı netten saymaya liva lidya mina miray beril berna şudur budur derken bizim kızda tık yok eşim dediki bu kız modern isim istemiyo du ona eski ismlerden seçenek sunayım bu defada ayşe havva fadime dedi yine ses yok en son babannemin ismi olsunmu dedi neki ismi dedim karnıma avaz avaz SANİYEEEEEEEEEEEEE diye bağırınca bizim kız bi tepiklediii yerimden zıplıcaktım nerdeyse olamaz dedim boşarım seni dedim sakın dedim sabahta aramış saniyem nasıl diyo deidm memlekette kabir ziyaretine gidi,nce sorarsın (babannesi vefat etmişte )

teşekkürrrrr ederim...duaya çok ihtiyacımız var bu aralar...:26::26::26:
ben her duamda önce bebek isteyenlere ,hastalara zor durumdakilere ve bütün hamişlere isterken içinde en son kendimi diliyorum allah yardımcın olsun canım evladını sağlıkla kucağına alıp analı babalı sağlık huzur ve bereketle büyüt inşallahh hepimiz için amiiinnnnnn

...

bu arada EEEEYYYYYYYTTTTT maşallah zevkine eeyyyt be dedim herşey çok güzel güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullansın oğluşun hayırlı olsun hepsi ayrı bir güzel

bittim size maşallahcicilerde çok güzel..allah iyi sağlıklı güzel günlerde giymeyi nasip etsin..
canım ne zaman müsait olusan o zaman yap..şu şart bu şart diye bişe yok kii..

kızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı

bgn gene sıcak ve bu sıcakta kuzenime gitcem.orda toplanılcak yeni evlendide.gerçi arabayla gidilcek ama pişcem.buarada aşı olcaklara şimdiden geçmiş olsun diorum.cici alanlara Allah sağlılkla kullndırmak nasip etsin dyorum.
herkese güzel sağlıklı huzurlu bereketli bir gün diliyorum kızlar.görüşmek üzere.

kızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı
bende gebeliğin başındna beri var toplasak 1 ay olmamıştır yani düşün mutlaka bildir dr una
akıntında varsa idrar yaparken az bile yanma sızlanma varsa ihmal etme ilerleyince çok fena oluyo pamuklu çamaşır önerirler genelde birde o bölgeyi kuru tut kaşıma kaşıdıkça artıyo geçmiş olsun canım gebelikte oluyomuş zaten mantar bazen antibiyotik kullanımıda yapıyo mantar onlarada dikkat et

bu arada kaç gündür yazıcam araya bişey giriyo benim primadan hediye paketim üç gün önce geldii inanmazsınız belki ama bana anne olacağım hala hayal gibi geliyo ne yalan söliyim çok heyecanlandım paketi alınca mesela anne için göğüs pedi filan var içinde aaay bak bana göndermişler dedim eşime ben anne olucam ya deidm oda garip garip yüzüme bakıyo aşkım iyimisin sne altı üstü hepsindne numune yollamışlar ne bu heyecan bu çocukluk diyo kendi emeklerine acıdı galiba bi an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…