Bende 3. dozumu vurduracağım bugün(
benım 1,5 saatlık açlık 144 çıktı glıkozdan sonra 152 çıktı bakalım inş birşey çıkmaz
iyi maşallahh canımmm BİR DAHA BEBEĞİNLE ILGILI HİÇ KORKU YAŞAMA İNŞALLAHHHH
NE YİYYİP İÇİYON BİZE DE SÖLESENEEEE CANIMMM MAŞALLAHH KIZINAA MAŞALLAHH
KIZ AKŞAMA NAZLANIRSIN ARTIK HADİ Bİ AHA KÜSMEYIN HIC İNŞALLAHH
AFIYET OLSUNNN
ÇOK SAĞOLC ANIM SEN BIZI ARADA AYDINALT BÖLEE BEN HEPSINI COPY YAPTIM BILE İNŞALALH PROBLEM YAŞAMADAN HEPSİNİ HALLEDERIM
ŞİMDI BIZ ISYERINDEN MAAŞ MI ALCAZ YOKSA SADECE POSTANEDEN MI ALCAZ
4 AY ÜCRETLI IZIN PARASINI HER AY İŞYERINDEN MI ALCAZ CANIM
SÜPERRMIS NERDEN BULDUN BUNU
ssk ya bildirilen brütten hesaplanıyor canım. keşke gerçek bürütten hesaplansa. gerçi bizim şirkette biz rapor dönemlerimizde normal maaşımızı alıyoruz. bizim kaybımız olmuyor şirket bize kıyak geçiyor yanisonra aldığımız rapor parasını (Para PTT ye geliyor) şirkete veriyoruz. zararı şirket karşılıyor anlayacağın.
Oğluşumun cicileri
Eki Görüntüle 230779 Eki Görüntüle 230793 Eki Görüntüle 230792
Eki Görüntüle 230791 Eki Görüntüle 230790 Eki Görüntüle 230789
Eki Görüntüle 230788 Eki Görüntüle 230787 Eki Görüntüle 230786
Eki Görüntüle 230785 Eki Görüntüle 230784 Eki Görüntüle 230783
Eki Görüntüle 230782 Eki Görüntüle 230781 Eki Görüntüle 230780
Eki Görüntüle 230797 Eki Görüntüle 230798
Eki Görüntüle 230795 Eki Görüntüle 230794 bunlarda 27+0 lık biz.
canım nasıl mahcubum bi bilsen akşam yemekten sonra arayacaktım komşu geldi saat 22ye doğru kalktı o anda aklıma geldin ama geç oldu diye arayamadım kusura bakma ne olur arıyorum bugün mutlaka..bu arada paşanın bacağında olduğunu sölediğin şey neki boğyum ne demek ??hahah bana güldün haa küstüm iştee(((((
he walla aynen le datlımm ceremesinibiz çekiyozz du ben yine dün panik oldumm dr gidecektim hatta gidecemm bugün sorun çıkmazsa vay efendim bacağın da nie 2 tane boğyum var diğerinde 3 kalça çıkığından korktum onu gösterecemm
canım mideyimi üşüttün seen geçmiş olsunşeker yüklemen yüksek çıkmış ama inşallah ikinci normal çıkar bi arkadaştada 170 lerdeçıkmıştı ikinci normaldi duamdasınkızlar klimalara dikkat edin,bi gün önce gece açık uyumuşuz dün tabi müthiş üşütmüş bir şekilde uyandım.kahvaltıda yediklerimi çıkardım akşama kadar ateş yaptı.neyseki şimdi iyiyim.
bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı.100 gr.lık test yapılacak pazartesi günü kafam bozuldu bu işe.inşallah ikincisi normal çıkar...zaten nası içeceğim bilmiyorum.
sizde ilki yüksek çıkıp ikincisi normal çıkan var mı moral olur belki
aaayy çok ciciii oofff bi taşınabilsemde bende artık halı ya perdeye başlasamm nasılş hevesleniyorum gördüükçe ya
benim göğsümde çıktı bi kaçtane ama kullandığımız yağ krem vs.onlardan olabşileceği hiç aklıma gelmemişti olabilir ağrıları hiç sorma zaten yürüyemiyorum artıkbiyere çıkamıyorum şiştimmmmmmmmmmkızlar yaa diz kapaklarım accayip ağrıyo ,çömelip kalkarken sizdede oluyomu??bide vücudumun muhtelif yerlerinde misal boynumda gerdanımda ,bacaklarımda sivilceler çıkıyo sürdüğüm zeytinyağından olabilirmi acabaa??
benim her yanım çıktı edut inan evde bile yürümekte zorlanıyorum benim ödem çook ellerimi yumuklayamıyorum acıyo düşün ayak bilekleri desen baldır kadar oldu kalsiyum ilacı iyi geliyo ama onuda böbrek taşını tetiklediği için içemiyırum dua ve sabır sıkıyoruz dişleri az daha bitti sayılır allahın izniyle bilirsin belki ayakları yukarı dikince iyi geliyomuş birde buz koymak iyi geliyomuş gerçi hiç denemedima amaya kızlar benim bilekler insanlıktan çıktı....nedir bu şişme olayı yafuuuu
benim duyduğum ve gittiğim tüm mevlütler hemen hemen 2 ayını doldurmuş olanlardır hem lohusayken nasıl ilgilenilirki gelen gidenle bende en az 2,3ay sonra okutmak için müsaitim uzaktayım bulunduğum yerde kimsem yok memlekete gitmem gerekicek onuda 40ı çıkmadan evden çıkılmaz derler mecbur 2 y beklicez biz.arkadaşların dediği doğruı bence ne zaman hazır hissedersen ama çok bekletmekte iyi değilmiş diye biliyorum hele niyetlendikten sonrakızlar bu arada mevlütlük kıyafet demişken birşey sorayım. mevlüdü hemen yapmak gerekiyormu. yani 40 ında falan okutmak şartmı?
yoksa 2 / 3 ay sonra falan okutsak olurmu. benbiraz geç okutmak istiyorumda olurmu acaba merak ettim.:26:
sağol canımmm hiçbirimiz yaşamayalım inşallahhh
3.dozmuuuBende 3. dozumu vurduracağım bugün( bana 2.doz yapılduıktan sonra birde doğumdan sonra bi aşın var dediler başka yapılmıcak dediler bu heryerde aynıdeğilmi bana nedne yapılmıyooo bende aşı istiyorum herkese 3 bana neden 2:26::26::26::26:
canım nasıl mahcubum bi bilsen akşam yemekten sonra arayacaktım komşu geldi saat 22ye doğru kalktı o anda aklıma geldin ama geç oldu diye arayamadım kusura bakma ne olur arıyorum bugün mutlaka..bu arada paşanın bacağında olduğunu sölediğin şey neki boğyum ne demek ??
canım mideyimi üşüttün seen geçmiş olsunşeker yüklemen yüksek çıkmış ama inşallah ikinci normal çıkar bi arkadaştada 170 lerdeçıkmıştı ikinci normaldi duamdasın
aaayy çok ciciii oofff bi taşınabilsemde bende artık halı ya perdeye başlasamm nasılş hevesleniyorum gördüükçe ya
benim göğsümde çıktı bi kaçtane ama kullandığımız yağ krem vs.onlardan olabşileceği hiç aklıma gelmemişti olabilir ağrıları hiç sorma zaten yürüyemiyorum artıkbiyere çıkamıyorum şiştimmmmmmmmmm
benim her yanım çıktı edut inan evde bile yürümekte zorlanıyorum benim ödem çook ellerimi yumuklayamıyorum acıyo düşün ayak bilekleri desen baldır kadar oldu kalsiyum ilacı iyi geliyo ama onuda böbrek taşını tetiklediği için içemiyırum dua ve sabır sıkıyoruz dişleri az daha bitti sayılır allahın izniyle bilirsin belki ayakları yukarı dikince iyi geliyomuş birde buz koymak iyi geliyomuş gerçi hiç denemedima ama
benim duyduğum ve gittiğim tüm mevlütler hemen hemen 2 ayını doldurmuş olanlardır hem lohusayken nasıl ilgilenilirki gelen gidenle bende en az 2,3ay sonra okutmak için müsaitim uzaktayım bulunduğum yerde kimsem yok memlekete gitmem gerekicek onuda 40ı çıkmadan evden çıkılmaz derler mecbur 2 y beklicez biz.arkadaşların dediği doğruı bence ne zaman hazır hissedersen ama çok bekletmekte iyi değilmiş diye biliyorum hele niyetlendikten sonra
sağol canımmm hiçbirimiz yaşamayalım inşallahhh
3.dozmuuubana 2.doz yapılduıktan sonra birde doğumdan sonra bi aşın var dediler başka yapılmıcak dediler bu heryerde aynıdeğilmi bana nedne yapılmıyooo bende aşı istiyorum herkese 3 bana neden 2:26::26::26::26:
ben de bidaha hamile kalırsam kışı beklicem yani özellikle son aylar kışa gelsin diye uğraşcam yanıyorum eriyorum hiçbişey yapmak gelmiyo içimden ama yapcak şeyler de bitmiyo daha yemek yapılcak mesela:26:[/QU
al benden de o kadar, ramazanı geciricek yer arıyorum. sahuru iftarı kim hazırlıycak(( simdi ben sahura kalkamazsm esim sahursuz tutar ben de vicdan yparım...
ben her duamda önce bebek isteyenlere ,hastalara zor durumdakilere ve bütün hamişlere isterken içinde en son kendimi diliyorum allah yardımcın olsun canım evladını sağlıkla kucağına alıp analı babalı sağlık huzur ve bereketle büyüt inşallahh hepimiz için amiiinnnnnnteşekkürrrrr ederim...duaya çok ihtiyacımız var bu aralar...:26::26::26:
bittim size maşallahOğluşumun cicileri
Eki Görüntüle 230779 Eki Görüntüle 230793 Eki Görüntüle 230792
Eki Görüntüle 230791 Eki Görüntüle 230790 Eki Görüntüle 230789
Eki Görüntüle 230788 Eki Görüntüle 230787 Eki Görüntüle 230786
Eki Görüntüle 230785 Eki Görüntüle 230784 Eki Görüntüle 230783
Eki Görüntüle 230782 Eki Görüntüle 230781 Eki Görüntüle 230780
Eki Görüntüle 230797 Eki Görüntüle 230798
Eki Görüntüle 230795 Eki Görüntüle 230794 bunlarda 27+0 lık biz.
canım ne zaman müsait olusan o zaman yap..şu şart bu şart diye bişe yok kii..kızlar bu arada mevlütlük kıyafet demişken birşey sorayım. mevlüdü hemen yapmak gerekiyormu. yani 40 ında falan okutmak şartmı?
yoksa 2 / 3 ay sonra falan okutsak olurmu. benbiraz geç okutmak istiyorumda olurmu acaba merak ettim.:26:
kızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı
bende gebeliğin başındna beri var toplasak 1 ay olmamıştır yani düşün mutlaka bildir dr unakızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı
ben her duamda önce bebek isteyenlere ,hastalara zor durumdakilere ve bütün hamişlere isterken içinde en son kendimi diliyorum allah yardımcın olsun canım evladını sağlıkla kucağına alıp analı babalı sağlık huzur ve bereketle büyüt inşallahh hepimiz için amiiinnnnnn
...
bu arada EEEEYYYYYYYTTTTT maşallah zevkine eeyyyt be dedimherşey çok güzel güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullansın oğluşun hayırlı olsun hepsi ayrı bir güzel
yanlış bişeymi söledim ben ağlama dur hmm duygulandın seeenn
yanlış bişeymi söledim ben ağlama dur hmm duygulandın seeenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?