2011 Ekim Anneleri

bana müsade dün geceden beri, aralıklarla belim ağrıyo vajinam patlıcak gibi oluyo allah korusun bebeğim vaktini doldurmadan gelmeisn hayır panik yapmıyorum üzülmüyorum dua edip sabırla bekliyorum kızı psikopat ettim içerde artık rahatım rahatım ben rahatım :92::92::92:
hoşçakalııın

Maşallah cicilerde göbüş de pek tatlııı.

Canım direkt brütten mi hesaplıyorlar çünkü benim aylara göre brüt ücretim değişiyor sürekli. Son 120 günde SGK ya bildirilen toplam brüt ücret üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa??

Canım bildiğin kadarı ile son 120 günde SGK ya bildirilen ücret üzerinden hasaplanıyor. Ama en doğrusunu ALO 170 SGK dan arayarak öğrenebilirsin. Çok yardımcı oluyolar. Tüm sorularına sıkılmadan cevap veriyorlar ve çok nnazikler.
Oraya buraya sorunca her kafadan bi ses çıkıyor ama onlar özel eğitim aldığı için sgk müdürlüğünden bile daha ayrıntılı biliyorlar. Sadece 1 keresinde sorduğum soruya yanıt veremedi, tasarı değişmiş olabilir net cevap vereyim size dedi ve numaramı alıp öğrenip geri aradı oradaki memur.

Ben de prim usülü çalışıyorum ama saolsun patronum asgariden yatırmıyor sgk mı. Ama tabi kazandığımdan daha az yatıyor. Olsun Buna da şükür

Bende 3. dozumu vurduracağım bugün(

Canım 3. -4-5. dozlar doğumdan sonra olması lazım. Bana sağlık ocağım öyle dedi. Ayrıca ablam 4 yıl önce doğum yaptı ona da öyle yapıldı. Yani eskiden de öyleydi.

genel hassasiyetler bir de benim için dua edince duygulandım.
edilmezmi hiiç bizde aynı durumdayız herkes gebeliğin vermiş olduğu rahatsızlıkları soruyo bak birbirine nedne ççünkü en iyi biz anlarız birbirimizi onun için istememki hiç bir gebe sorun yaşasın üzülsün hepimizin içinde minik melekler var allahın bize verdiği mucizeler var allah korusun hepimizi canımm aay banada coş geldi bugün çıkayımda uzanayım haydi hoşçakalın güzeller

benım açlık 144 falan dı baya yüksek dedı kız bakalım ne çıkçak 2. de
ayyyyy annesii çokk güzelll bunlarr güle güle giysinn oğluşunn maşallahhh
aman ne yedıysen o dokundu galıba beğenmedınız canınızın hıc ıstemedıgı seyleri yemeyın kızlarr

benım muhasebem ptt den para almıcaksın noraml maaşını almaya devam edıceksın dedı

KIZLARR NAPÇAM BENN

kızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı

merhabalar ben de rabbim nasip ederse kasım annesiyim; ama kasıma kalacağımı pek sanmıyorum doğum için verilen en son gün 5 Kasım. O yüzden Ekim annelerini de takip ediyorum. Mantar için yazmak istedim ben hamileliğimin ilk 5 ayında bu mantardan çektim. Doktora söylemen yeterli bir krem vya bir fitil veriyor 3-4 güne geçiyor. Bebişe bir zararı yok sadece doğumdan sonra bebişin ağzında pamukçuk yapıyor eğer tedavi edilmezse. Kaşıntı süt kesiği gibi akıntı sızlama gibi belirtileri oluyor

sağol canım aradım doktoru ama açmıyor biraz bekleyeyim yine arıcam..

bir de benim bebişimi doktor iri buldu. şeker ölçümü dedi 16.haftada mantardan dolayı yapılmıştı. O zmaan birşey çıkmamıştı acaba yeni mi oluştu. 25+1'de göbek ölçüsü 27 haftalıktı. şimdi tatlı vs yemiyorum porsiyonları azalttım. Ona birşey olur diye çok korkuyorum

Canım hoşgeldin aramıza. Biz bebek önde olunca seviniyoss, demekki fazlası da zararmış.
Posiyonları azaltman ve şeker tatlı şeyler yememen ne güzelll. Aslında hepimizin senin gibi olması lazım ama bazen olmuyo işte.
Mesela dün annem çok güsel bi sebze yemeği yapmıştı. Tabağımı doldurmuş. Aman anne naptın dedim, aldım boşalttım birazını. Yemeye başlayınca tutamadım kendimi döktüğümden fazlasını tabağa koyup 2. tabağı yedim.:78: Ama ekmek yemedim

hizmet dökümünde bildirilen rakam üzerinden hesap yapılıyor canım. eğer son 4 ay birbirinden farklı rakam ise 4 ayın ortalaması alınıp öyle hesaplanıyor brüt ücret.

Son düzenleme:
kizmet dökümünde bildirilen rakam üzerinden hesap yapılıyor canım. eğer son 4 ay birbirinden farklı rakam ise 4 ayın ortalaması alınıp öyle hesaplanıyor brüt ücret.

neeee Öfff yaa. Bizim çok akıllı muhasebeci benim 3 ayımı asgariden yatırmıştı yanlışlıkla. Bunlardan biride mayıs ayıydı. Ben ağustos sonu izne ayrılacağıma göre 1 ayım asgari ücretten hesaplanacak. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alsam da çalışmasam olurmu ki acabaaaa??? Sonuçta personelin yaptığı hata, ben niye ceremesini çekicem
Napmam lazım kızlaaarr??

bendeeee 5 hafta oluyorr en son 483 gr cıktı. Nekadar olmuştur ki acep:44:

ben deeee. 5 hafta olmadı ama olsun, gidip göresim var :) ayın 1'inde aşım var, aşıya gittiğim gün hastaneye de gidiiim ben :) yoksa depresif, huysuz, huzursuz olmaya başliycam yine canım sıkkın olunca eşim tatlı tatlı söylenmeye başlıyor, biri yine kızını mı özzlemiiiiş diyor :)

bence iki katından daha fazla olmuştur eytcim maşallah oğluşuna

bendeeee 5 hafta oluyorr en son 483 gr cıktı. Nekadar olmuştur ki acep:44:

bizim aylık kntrl zamanımız geldi ama dr amcamız tatile çıkmış 15 gün sonra dönecekmiş neyse bu seferlik onu aldatıyoruz evimin yakınında poliklinik var gider gelirim yarım saate o dönüncede bide ona gideriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…