Oğluşumun cicileri
Eki Görüntüle 230779 Eki Görüntüle 230793 Eki Görüntüle 230792
Eki Görüntüle 230791 Eki Görüntüle 230790 Eki Görüntüle 230789
Eki Görüntüle 230788 Eki Görüntüle 230787 Eki Görüntüle 230786
Eki Görüntüle 230785 Eki Görüntüle 230784 Eki Görüntüle 230783
Eki Görüntüle 230782 Eki Görüntüle 230781 Eki Görüntüle 230780
Eki Görüntüle 230797 Eki Görüntüle 230798
Eki Görüntüle 230795 Eki Görüntüle 230794 bunlarda 27+0 lık biz.
Canım direkt brütten mi hesaplıyorlar çünkü benim aylara göre brüt ücretim değişiyor sürekli. Son 120 günde SGK ya bildirilen toplam brüt ücret üzerinden mi hesaplıyorlar yoksa??
Ben de prim usülü çalışıyorum ama saolsun patronum asgariden yatırmıyor sgk mı.ssk ya bildirilen brütten hesaplanıyor canım. keşke gerçek bürütten hesaplansa. gerçi bizim şirkette biz rapor dönemlerimizde normal maaşımızı alıyoruz. bizim kaybımız olmuyor şirket bize kıyak geçiyor yanisonra aldığımız rapor parasını (Para PTT ye geliyor) şirkete veriyoruz. zararı şirket karşılıyor anlayacağın.
Bende 3. dozumu vurduracağım bugün(
genel hassasiyetler bir de benim için dua edince duygulandım.
benım açlık 144 falan dı baya yüksek dedı kız bakalım ne çıkçak 2. debende 184 çıktı ama bizim hastanenin referans üst aralığı 174 yani senin değerin çok yüksek değilmiş bence.yediklerine bu hafta biraz dikkat et.sonucu etkileyebilirmiş.
gözün aydın o zaman.benim açlık hepdüşük çıkar.80 'in üstüne pek çıkmaz.ama baba tarafımda insüline bağlı olmayan şeker hikayesi olduğu için sanırım böyle bir değer çıktı.eşimin keyfi kaçtı.çok pimpirikli :18::18::18:
ayyyyy annesii çokk güzelll bunlarr güle güle giysinn oğluşunn maşallahhhOğluşumun cicileri
Eki Görüntüle 230779 Eki Görüntüle 230793 Eki Görüntüle 230792
Eki Görüntüle 230791 Eki Görüntüle 230790 Eki Görüntüle 230789
Eki Görüntüle 230788 Eki Görüntüle 230787 Eki Görüntüle 230786
Eki Görüntüle 230785 Eki Görüntüle 230784 Eki Görüntüle 230783
Eki Görüntüle 230782 Eki Görüntüle 230781 Eki Görüntüle 230780
Eki Görüntüle 230797 Eki Görüntüle 230798
Eki Görüntüle 230795 Eki Görüntüle 230794 bunlarda 27+0 lık biz.
aman ne yedıysen o dokundu galıba beğenmedınız canınızın hıc ıstemedıgı seyleri yemeyın kızlarrGÜNAYDINNNNNNNNNN
dün gece canımın çok çektiği bişi yaptım ama hayatımda bu kadar tatsız bişi yemedim saman gibiydi mübarek
neyse gece yattım aboooo saat 3 gibi bir mide bulantısı bir baş dönmesi asırı terlemiş bir şekilde
uyandım fenalaştım attım kendimi yere ayakları diktim yukarıyok geçmiyo dedim acmıyım ki dolaba
sürünerek gittim ama yiyemedim 2 kaşık yogurt yedim yok bayılıcam resmen nasıl korktum varyaa
eşime seslenmeyede üsendim sabah toplantısı var diye saat 4 e kadar dedim çıkarıcam poşet falan aldım yanıma
çıkmıyo artık anlamadım bayıldımmı uyudummu uyandıgımda eşim çopilerini (çoraplarını)giyiniyodu
İşyerinden para almıyoruz normalde canım, direkt PTT den alıcaz 4 ay için toplam parayı ama gecikmeler falan yaşanıyormuş genelde kendinizi gecikecekmiş gibi ayarlayın. Halıyı netten buldum Gelişim Halı diye bir marka. Halısına perdesine karar vereyim artık diyorum
SSK ya bildirilen brüt derken kafam karışıyor, mesela benim hizmet dökümümde her ay farklı farklı son 4 aylık kazancımın ortalamasını alıp ona göre mi ödeme yapıyorlar yoks bordromda yazan brüt ücretime göre mi? Baya farkediyor çünkü benim içinŞirketiniz iyiymiş valla canım şanslısın. Maaşı asgariden gösterip çok daha üstünde maaş alan ve doğum parasını da aslında ücreti o olmamasına rağmen asgari ücret üzerinden alan çok takdir ettim
kızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı
ben kızımı çok özledim gidip bi görsem hiç fena olmayacak
merhabalar ben de rabbim nasip ederse kasım annesiyim; ama kasıma kalacağımı pek sanmıyorum doğum için verilen en son gün 5 Kasım. O yüzden Ekim annelerini de takip ediyorum. Mantar için yazmak istedim ben hamileliğimin ilk 5 ayında bu mantardan çektim. Doktora söylemen yeterli bir krem vya bir fitil veriyor 3-4 güne geçiyor. Bebişe bir zararı yok sadece doğumdan sonra bebişin ağzında pamukçuk yapıyor eğer tedavi edilmezse. Kaşıntı süt kesiği gibi akıntı sızlama gibi belirtileri oluyor
ben geçen hafta içi istek yapmıştım. bugün aradılar beni . 30 temmuzdan sonra alabiliriniz diye.
bir de benim bebişimi doktor iri buldu. şeker ölçümü dedi 16.haftada mantardan dolayı yapılmıştı. O zmaan birşey çıkmamıştı acaba yeni mi oluştu. 25+1'de göbek ölçüsü 27 haftalıktı. şimdi tatlı vs yemiyorum porsiyonları azalttım. Ona birşey olur diye çok korkuyorum
İşyerinden para almıyoruz normalde canım, direkt PTT den alıcaz 4 ay için toplam parayı ama gecikmeler falan yaşanıyormuş genelde kendinizi gecikecekmiş gibi ayarlayın. Halıyı netten buldum Gelişim Halı diye bir marka. Halısına perdesine karar vereyim artık diyorum
SSK ya bildirilen brüt derken kafam karışıyor, mesela benim hizmet dökümümde her ay farklı farklı son 4 aylık kazancımın ortalamasını alıp ona göre mi ödeme yapıyorlar yoks bordromda yazan brüt ücretime göre mi? Baya farkediyor çünkü benim içinŞirketiniz iyiymiş valla canım şanslısın. Maaşı asgariden gösterip çok daha üstünde maaş alan ve doğum parasını da aslında ücreti o olmamasına rağmen asgari ücret üzerinden alan çok takdir ettim
kizmet dökümünde bildirilen rakam üzerinden hesap yapılıyor canım. eğer son 4 ay birbirinden farklı rakam ise 4 ayın ortalaması alınıp öyle hesaplanıyor brüt ücret.
bendeeee 5 hafta oluyorren son 483 gr cıktı. Nekadar olmuştur ki acep:44:
cnm faceden prima dünyasını beğen oradan ilk hediyem formunu doldur sonra haber veriyolar gel al yada kargo ile iste evine gelsin 5 tl ücret karşlığnda kargo e bebek marketinden alırsan kendin bedava oluyo :) bu kadar :)
bendeeee 5 hafta oluyorren son 483 gr cıktı. Nekadar olmuştur ki acep:44:
kızlar bunlar kimleri arıyor_ neye göre hediye veriyorlar ben anlamadım? bişey mi satın aldınız ondan sonra aradılar??
o form artık acılmıyor kızlar. sanırım cok bsvuru oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?