2011 Ekim Anneleri

slm ne zamandan berı topıge gıremıyorum ıkı uc gun annemle teyzem benderdı onlar gıttı esım senelık ızne cıktı kalabalıga alıstım sımdı evde tek kalınca sıkılmaya baslaıcam yıne zaten cokta sıcak gecmıse bı goz attım denız mını etek kaza atlatmıssınız cok gecmıs olsun yenı cıcıler yataklar alınmıs bebeklerınız ıyı gunlerde gıysın saglıkla yatsınlar ıns yataklarında eda babam taburcu olmus cok sevındım gecmıs olsun cnm bende havuzlu hana gıtmeyı dusunuyorum ama sanırım ramazana kalcak artık yada bayramdan sonraya bakalım bır kac parca bırseyler aldım gercı ama gerı kalan eksıklerını ordan almayı dusunuyorum

Rumuzcum düzeltsinler maaşını sanıyorum öyle bir hak var. Ben mesela bu ay 1 günlük raporu geç beyan etmiştim hemen bordromu yeniden düzenlemişler aradaki farkı da aldılar benden

Bu arada halıyı baktığım site burası çok güzel modeller var ama fiyat bilgisini almadım henüz çok pahalıysa olmaz daha masrafımız da var

.:TUANA:. Dier Motifli

çok güzeldi ya tam fıkra gibi olmuş. okurken kahkaha atınca arkadaşlarım sordu ne oldu diye onalrada söyledim valla. çok hoşoma gitti .

ben de duyunca çok sevindim ne diyim zaten iple çekiyorum 28e varmasını ama arastırınca pek iyi bişi olmadığını gördüm:) bir ay sonra düzelecekmi bakalım. şekerim de normal ama porsiyonları azalt ve tatlı yeme diyince hemen internet kurdu oldum baktım gebelik şekeri diyor doktor böyle bişi demedi ama beni de en çok korkutan ani ölümlerdir gebelik şekerinde rabbim korusun kendi kendimemi senaryo ürettim bilmiyorum çnkü doktor son haftalarda bir şeyi fazla yemişsin dedi ben de karpuz ve dondurma dedim onları azalt dedi ama tekrar test yaptırmadı belki de bebek daha da kendini aşmasın diye önlem almak istedi. annelik ne ilginç bişi şimdide acaba az yerimde zayıf kalır mı diye korkuyorum:))))) dediğin gibi anne yemekleri olunca bir de annemde yekızım ye ele avuca gelir çocuk diyor doktorla sana kalsa torunum küçücük kalcak diyor:))))

kızlar aradım hemşiresi çıktı travacort kremini kullanmamı söyledi kullanayımmı?sizde kullanan varmı

kullan canım gönül rahatlığıyla hiçbir zararı yok. ben dediğim gibi 5 ay kullandım geçen hafta da kaşıntı olunca kullandım yeni bıraktım ama zaten doktor arada kullan önlem olsun dedi antibiyotikli olduğu için zararından çok faydası olur bakteri vslere karşı dedi

yanlış anlaşılma olmasın bizdede asgariden yatırılmıyor. herkes ne alıyorsa brütten yatıyor. ben tavandan yüksek maaş alanlar için söyledim. o zaman çalışanın zararına oluyor rapor çünkü maaşından daha az para alıyor. bu sebeple çalışanı mağdur etmemek adına şirket maaşları tam ödeyip rapor parasını kendi alıyor bir nevi zararı üstleniyor.

slm işte şişko geldiiiiiii tamı tamına 67 kilo oldugum yetmiyormuş gibi 200 gramı da var şok oldum daha 1 hafta önce tartıldım 64 çıkmıştıı
aman allahım 9 kilo almışımmm inanamıyorum 12 kilo ile tamamlarım hayallerim suya düştü
ogluşumun kalp atışlarını dinlemeye çalıştık ses yok kadın hiç korkutmadı beni ay bende sorun var dedi bi baktım hoooppp göbüşüm buyudu oglum
kalbini dinletti biz maşallah çok güzeldi trampetçi olacak galiba sonra aşımızı vurulduk tabi babamız gelmedi beni arayıp 20 dk sonra ordayım dedi bende hazırlandım çıktım bekle bekle yok aradım nerdesin didim demezmi ben gelince haber vercem evden çıkma dedim ben sağlık ocagındayım aşımı olurum ben sen gelme didim uyuzzzzzzz:95: ay neyse tansiyonum düşük çıktı 10/6 sonra çişimize baktılar protein varmı diye oda güzel çıktı evimize geldik duş aldık teyzelere slm verelim didik yemiyorum ama kilo alıyorum nasıl iş buuu :44::44:amaaaaaaaaaaaaaaaaannn oglum sağlıklı olsunda alırım kilocukları napimm

rapor parasını alıp kendilerine vermenide istemedilerse seni raporlu göstermeyecekler demektir. bu dahada iyi senin adına hala prim yatıracakları için prim kaybında olmayacak, seni 4 ay boyunca şirkette çalışıyor gibi gösterecekler.

bu arada saat başı sancımın geldigini söyledim bana dididki kaç haftada bir gidiyorsun bende ayda 1 didim
dediki 2 haftada bir git sancıların sıklaşıyo

Son düzenleme:
kızlar aradım hemşiresi çıktı travacort kremini kullanmamı söyledi kullanayımmı?sizde kullanan varmı

selamlar herkese

şeymacım nasılsın nasıl gidiyo kontrollerin, ben geçen hafta 20 temmuzda ordaydım, tatile çıkacakmış doktor tarihleri söledi ama unuttum ağustos başımıydı sana söledi mi?

eyt cimm güzel günlerde kullansın bebşin inşallah bu çok güzel cicileri ,darısı kızıma artık ,nezaman alcam bende bunlardan acabaa???:81::81:

kızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı
canım hiiç ihmal etme ,zor bişey değil ,hemen bi krem vercek bide hergün çamaşır değiştir ,hatta günde 2 kere bile olabilir,malum yaz ,nemli kalmasın ,bide intim wash sabunlarla yıka .

kızlar bunlar kimleri arıyor_ neye göre hediye veriyorlar ben anlamadım? bişey mi satın aldınız ondan sonra aradılar??
facede prima dünyasına girip ,resmin altında ilk hediyem kısmına tıkla ,formu doldur.arıyo onlar canım.
kızlaar çok fecii uykum varrr...ben uyumaya gidiyoruuummm....zZzZzZzZ....

şirketin kabul ederse olur tabi ama o zaman sen çalışmadan senin adına prim yatırmış olacaklar

tünaydın güzel anneler ve mis bebeleriiii umarım herkesler iyidir artık ne geçmiş okuyabiliyorum ne de girip yazabiliryorum doğru düzgün çok özledim herkesi muhabbetlerimizi izne çıkmayı 4 gözle bekliyorum dün otobüste nefessizlikten ölüceğimi sandım ciddi ciddi :18: gecede aynı bacağıma aynı yere 3 kere kramp girdi artık zor olmaya başladı benim içinde hamilelik
neyseeeeeeeeeee şuan evdeyiz keyif yapıyoruz oğluşla 2.doz aşım için tam gün izin aldım annem ve babam sabah kahvaltıya bana geldiler babam iyi çok şükür daaha sonra annemle aşı için sağlık ocağına gittik aşımı oldum şimdilik ağrım sıızım yok terim azcık kurusun biraz evle ilgilenicem ve yemek yapıcam bugün bizim 3. yılımız bitiyor evlilik yıldönümümüz bizden havadisler bu kadar teyzoşlar oğlum ellerinizden ben göbiklerinizden öpüyorum

3. yılınız kutlu olsun bacımmmm

nice mutlu senelere,oğlun ve kocişinle birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…