herkese benden birer gül selam güzel annecikler herkes nasıl
biz çok şükür çok iyiyiz dün akşam eşimle isim arayışına daldık eşimin sölediği bütün isimlere bi kusur buldum oda dediki kızımmız karar versin ben isimleri göbeğine sesleneyim hangisine tepki verirse o olsun dedi okiş dedim bizimki başladı netten saymaya liva lidya mina miray beril berna şudur budur derken bizim kızda tık yok eşim dediki bu kız modern isim istemiyo du ona eski ismlerden seçenek sunayım bu defada ayşe havva fadime dedi yine ses yok en son babannemin ismi olsunmu dedi neki ismi dedim karnıma avaz avaz SANİYEEEEEEEEEEEEE diye bağırınca bizim kız bi tepiklediii yerimden zıplıcaktım nerdeyse olamaz dedim boşarım seni dedim sakın dedim sabahta aramış saniyem nasıl diyo deidm memlekette kabir ziyaretine gidi,nce sorarsın (babannesi vefat etmişte )
Canım hoşgeldin aramıza. Biz bebek önde olunca seviniyoss, demekki fazlası da zararmış.
Posiyonları azaltman ve şeker tatlı şeyler yememen ne güzelll. Aslında hepimizin senin gibi olması lazım ama bazen olmuyo işte.
Mesela dün annem çok güsel bi sebze yemeği yapmıştı. Tabağımı doldurmuş. Aman anne naptın dedim, aldım boşalttım birazını. Yemeye başlayınca tutamadım kendimi döktüğümden fazlasını tabağa koyup 2. tabağı yedim.:78: Ama ekmek yemedim
kızlar aradım hemşiresi çıktı travacort kremini kullanmamı söyledi kullanayımmı?sizde kullanan varmı
Maşallah cicilerde göbüş de pek tatlııı.
Canım bildiğin kadarı ile son 120 günde SGK ya bildirilen ücret üzerinden hasaplanıyor. Ama en doğrusunu ALO 170 SGK dan arayarak öğrenebilirsin. Çok yardımcı oluyolar. Tüm sorularına sıkılmadan cevap veriyorlar ve çok nnazikler.
Oraya buraya sorunca her kafadan bi ses çıkıyor ama onlar özel eğitim aldığı için sgk müdürlüğünden bile daha ayrıntılı biliyorlar. Sadece 1 keresinde sorduğum soruya yanıt veremedi, tasarı değişmiş olabilir net cevap vereyim size dedi ve numaramı alıp öğrenip geri aradı oradaki memur.
Ben de prim usülü çalışıyorum ama saolsun patronum asgariden yatırmıyor sgk mı.Ama tabi kazandığımdan daha az yatıyor. Olsun Buna da şükür
Canım 3. -4-5. dozlar doğumdan sonra olması lazım.Bana sağlık ocağım öyle dedi. Ayrıca ablam 4 yıl önce doğum yaptı ona da öyle yapıldı. Yani eskiden de öyleydi.
benım açlık 144 falan dı baya yüksek dedı kız bakalım ne çıkçak 2. de
ayyyyy annesii çokk güzelll bunlarr güle güle giysinn oğluşunn maşallahhh
aman ne yedıysen o dokundu galıba beğenmedınız canınızın hıc ıstemedıgı seyleri yemeyın kızlarr
benım muhasebem ptt den para almıcaksın noraml maaşını almaya devam edıceksın dedı
KIZLARR NAPÇAM BENN
kızlar aradım hemşiresi çıktı travacort kremini kullanmamı söyledi kullanayımmı?sizde kullanan varmı
eyt cimm güzel günlerde kullansın bebşin inşallah bu çok güzel cicileri ,darısı kızıma artık ,nezaman alcam bende bunlardan acabaa???:81::81:Oğluşumun cicileri
Eki Görüntüle 230779 Eki Görüntüle 230793 Eki Görüntüle 230792
Eki Görüntüle 230791 Eki Görüntüle 230790 Eki Görüntüle 230789
Eki Görüntüle 230788 Eki Görüntüle 230787 Eki Görüntüle 230786
Eki Görüntüle 230785 Eki Görüntüle 230784 Eki Görüntüle 230783
Eki Görüntüle 230782 Eki Görüntüle 230781 Eki Görüntüle 230780
Eki Görüntüle 230797 Eki Görüntüle 230798
Eki Görüntüle 230795 Eki Görüntüle 230794 bunlarda 27+0 lık biz.
canım hiiç ihmal etme ,zor bişey değil ,hemen bi krem vercek bide hergün çamaşır değiştir ,hatta günde 2 kere bile olabilir,malum yaz ,nemli kalmasın ,bide intim wash sabunlarla yıka .kızlar merhaba vajinamda kaşıntı oluyor sanırım mantar var doktora söyleyeyimmi?napayım sizdede böyle olan varmı
facede prima dünyasına girip ,resmin altında ilk hediyem kısmına tıkla ,formu doldur.arıyo onlar canım.kızlar bunlar kimleri arıyor_ neye göre hediye veriyorlar ben anlamadım? bişey mi satın aldınız ondan sonra aradılar??
neeeeÖfff yaa. Bizim çok akıllı muhasebeci benim 3 ayımı asgariden yatırmıştı yanlışlıkla. Bunlardan biride mayıs ayıydı. Ben ağustos sonu izne ayrılacağıma göre 1 ayım asgari ücretten hesaplanacak. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alsam da çalışmasam olurmu ki acabaaaa??? Sonuçta personelin yaptığı hata, ben niye ceremesini çekicem
Napmam lazım kızlaaarr??
tünaydın güzel anneler ve mis bebeleriiiiumarım herkesler iyidir artık ne geçmiş okuyabiliyorum ne de girip yazabiliryorum doğru düzgün çok özledim herkesi muhabbetlerimizi izne çıkmayı 4 gözle bekliyorum dün otobüste nefessizlikten ölüceğimi sandım ciddi ciddi :18: gecede aynı bacağıma aynı yere 3 kere kramp girdi artık zor olmaya başladı benim içinde hamilelik
neyseeeeeeeeeee şuan evdeyiz keyif yapıyoruz oğluşla 2.doz aşım için tam gün izin aldım annem ve babam sabah kahvaltıya bana geldiler babam iyi çok şükürdaaha sonra annemle aşı için sağlık ocağına gittik aşımı oldum şimdilik ağrım sıızım yok terim azcık kurusun biraz evle ilgilenicem ve yemek yapıcam bugün bizim 3. yılımız bitiyor evlilik yıldönümümüz bizden havadisler bu kadar teyzoşlar oğlum ellerinizden ben göbiklerinizden öpüyorum
tünaydın güzel anneler ve mis bebeleriiiiumarım herkesler iyidir artık ne geçmiş okuyabiliyorum ne de girip yazabiliryorum doğru düzgün çok özledim herkesi muhabbetlerimizi izne çıkmayı 4 gözle bekliyorum dün otobüste nefessizlikten ölüceğimi sandım ciddi ciddi :18: gecede aynı bacağıma aynı yere 3 kere kramp girdi artık zor olmaya başladı benim içinde hamilelik
neyseeeeeeeeeee şuan evdeyiz keyif yapıyoruz oğluşla 2.doz aşım için tam gün izin aldım annem ve babam sabah kahvaltıya bana geldiler babam iyi çok şükürdaaha sonra annemle aşı için sağlık ocağına gittik aşımı oldum şimdilik ağrım sıızım yok terim azcık kurusun biraz evle ilgilenicem ve yemek yapıcam bugün bizim 3. yılımız bitiyor evlilik yıldönümümüz bizden havadisler bu kadar teyzoşlar oğlum ellerinizden ben göbiklerinizden öpüyorum
nice mutlu senelere,oğlun ve kocişinle birlikte inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?