tünaydın güzel anneler ve mis bebeleriiiiumarım herkesler iyidir artık ne geçmiş okuyabiliyorum ne de girip yazabiliryorum doğru düzgün çok özledim herkesi muhabbetlerimizi izne çıkmayı 4 gözle bekliyorum dün otobüste nefessizlikten ölüceğimi sandım ciddi ciddi :18: gecede aynı bacağıma aynı yere 3 kere kramp girdi artık zor olmaya başladı benim içinde hamilelik
neyseeeeeeeeeee şuan evdeyiz keyif yapıyoruz oğluşla 2.doz aşım için tam gün izin aldım annem ve babam sabah kahvaltıya bana geldiler babam iyi çok şükürdaaha sonra annemle aşı için sağlık ocağına gittik aşımı oldum şimdilik ağrım sıızım yok terim azcık kurusun biraz evle ilgilenicem ve yemek yapıcam bugün bizim 3. yılımız bitiyor evlilik yıldönümümüz bizden havadisler bu kadar teyzoşlar oğlum ellerinizden ben göbiklerinizden öpüyorum
Rumuzcum düzeltsinler maaşını sanıyorum öyle bir hak var. Ben mesela bu ay 1 günlük raporu geç beyan etmiştim hemen bordromu yeniden düzenlemişler aradaki farkı da aldılar benden
Bu arada halıyı baktığım site burası çok güzel modeller var ama fiyat bilgisini almadım henüz çok pahalıysa olmaz daha masrafımız da var
.:TUANA:. Dier Motifli
Maşallah şirketineyanlış anlaşılma olmasın bizdede asgariden yatırılmıyor. herkes ne alıyorsa brütten yatıyor. ben tavandan yüksek maaş alanlar için söyledim. o zaman çalışanın zararına oluyor rapor çünkü maaşından daha az para alıyor. bu sebeple çalışanı mağdur etmemek adına şirket maaşları tam ödeyip rapor parasını kendi alıyor bir nevi zararı üstleniyor.
tünaydın güzel anneler ve mis bebeleriiiiumarım herkesler iyidir artık ne geçmiş okuyabiliyorum ne de girip yazabiliryorum doğru düzgün çok özledim herkesi muhabbetlerimizi izne çıkmayı 4 gözle bekliyorum dün otobüste nefessizlikten ölüceğimi sandım ciddi ciddi :18: gecede aynı bacağıma aynı yere 3 kere kramp girdi artık zor olmaya başladı benim içinde hamilelik
neyseeeeeeeeeee şuan evdeyiz keyif yapıyoruz oğluşla 2.doz aşım için tam gün izin aldım annem ve babam sabah kahvaltıya bana geldiler babam iyi çok şükürdaaha sonra annemle aşı için sağlık ocağına gittik aşımı oldum şimdilik ağrım sıızım yok terim azcık kurusun biraz evle ilgilenicem ve yemek yapıcam bugün bizim 3. yılımız bitiyor evlilik yıldönümümüz bizden havadisler bu kadar teyzoşlar oğlum ellerinizden ben göbiklerinizden öpüyorum
çok şükür iyiyiz edacım.senin bebişinin ve babanın iyi olmasınada sevindik.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice senelere sen eşin ve rüzgarla birlikte.
kızlar bunlar kimleri arıyor_ neye göre hediye veriyorlar ben anlamadım? bişey mi satın aldınız ondan sonra aradılar??
Canım hoşgeldin aramıza. Biz bebek önde olunca seviniyoss, demekki fazlası da zararmış.
Posiyonları azaltman ve şeker tatlı şeyler yememen ne güzelll. Aslında hepimizin senin gibi olması lazım ama bazen olmuyo işte.
Mesela dün annem çok güsel bi sebze yemeği yapmıştı. Tabağımı doldurmuş. Aman anne naptın dedim, aldım boşalttım birazını. Yemeye başlayınca tutamadım kendimi döktüğümden fazlasını tabağa koyup 2. tabağı yedim.:78: Ama ekmek yemedim
neeeeÖfff yaa. Bizim çok akıllı muhasebeci benim 3 ayımı asgariden yatırmıştı yanlışlıkla. Bunlardan biride mayıs ayıydı. Ben ağustos sonu izne ayrılacağıma göre 1 ayım asgari ücretten hesaplanacak. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alsam da çalışmasam olurmu ki acabaaaa??? Sonuçta personelin yaptığı hata, ben niye ceremesini çekicem
Napmam lazım kızlaaarr??
zeytinn bugun seninde aşı günündü gittinmii kızz aşıdaşım
heyooo primadan aradılarrr 1 agustostan sonra gelecekmiş paketimm
bu ay haram oldu bana yavrumu görmekdru baş hekimlikten çağırmışlar oraya gitmiş hava çok sıcak olmasa gidecektim başka hastaneye ama eve zor geldim
inat yaptım ama yarın ne olursa olsun gidip görücem kuzumu
gelirken tuhafiyeye uğradım bende ip aldım kızıma patik örmeye çalışıcam oda örebilirsem eğer
kendi üstüme alındım zeytin deyince. :)
beni teee ne zaman aradılar.5 ağustostan sora dediler.haksızlık bu
dün tanışma yıldönümümüzün 4. senesiydi ikimizde unutmuştuk ama bugun toplantıdan sonra eşim boştu
belki bişiler yaparız diye düşünürken odun kocam arkadaşlarıyla sohbet etmeye gidiyomuşş çok sinir oldum çokk
edam gelmiş hoş gelmiş....
cnm benim evlilik yıldönümün kutlu olsun
slm ne zamandan berı topıge gıremıyorum ıkı uc gun annemle teyzem benderdı onlar gıttı esım senelık ızne cıktı kalabalıga alıstım sımdı evde tek kalınca sıkılmaya baslaıcam yıne zaten cokta sıcak gecmıse bı goz attım denız mını etek kaza atlatmıssınız cok gecmıs olsun yenı cıcıler yataklar alınmıs bebeklerınız ıyı gunlerde gıysın saglıkla yatsınlar ıns yataklarında eda babam taburcu olmus cok sevındım gecmıs olsun cnm bende havuzlu hana gıtmeyı dusunuyorum ama sanırım ramazana kalcak artık yada bayramdan sonraya bakalım bır kac parca bırseyler aldım gercı ama gerı kalan eksıklerını ordan almayı dusunuyorum
oyy kuzunumu özledin sennnn canım benim inşallah yarın hasret giderirsiniz :) bu arada hellal sana örgü örme girişiminde bulunmanı takdir ettimben şişleri bi tarafıma batırır hastanelik olurum kesin
maşallah size canoom
ama enişteye bi ders vermek lazım yanlış hatırlamıyosam bi kaç kez daha ekmişti seniorganize olup çalıştığı yeri basıp tıka basa yiyip hesap ödemeden kaçalım diycemm sende diycenki koyun can kasap et derdinde
ene hata bendeyeşili yazmadım
ben eve istedim kargo ücreti ödeyip alıcam sen magazadan alacaksan olabilüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?