2011 Ekim Anneleri

çok şükür iyiyiz edacım.senin bebişinin ve babanın iyi olmasınada sevindik.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice senelere sen eşin ve rüzgarla birlikte.

Canım şimdi baktım nete. Son 3 aylık ücreti baz alıyolar yazıyoo. Eğer öyleyse eksik almam doğum paramı. Ama Ne kadar doğru bilememmm.
Muhasebeciye düzelt demiştim ama o da düzeltirlerse ceza ödeyeceklerini söylemişti. Hemde 3 aylık. Muhasebeci bayanın hatası olduğundan, patronlara söylemeyeyim diye kadın da bayağı paniklemişti. Bende o yüzden fazla üstelememiştim. Ama şimdiki aklım olsa ortalığı karıştırırdım.
İşe başlarken de sigortamı 4 defa söylememe rağmen yapmamış, 1 -1,5 ay sonra dayanamayıp patrona söyleyince yapmıştı aynı kadın. Daha ben farketmesem asgariden yatmaya da devam edecekti. 10 gün izin aldım diye ortalığı birbirine katmış sonrada farketmemiş. Her ay eksik bordroya imza attırdı bana. "X hanım, yanlış değil mi dedikçe 40terane okumuştu. Bende işine karışmayayım bir bildiği vardır deyip karışmamıştım salak gibi. Hatta daha düzelticem deyip düzletmiyordu da "Bak bu da kul hakkı, hakkımı helal etmem bu ay da yanlış yaparsan deyince düzeltmişti."
İşini adam gibi yapmayanlara uyuz oluyorum yaa. Hepsi beni buluyor.

Maşallah şirketine

Bizde seni özeldik edacım. Hoşgeldin..

çok şükür iyiyiz edacım.senin bebişinin ve babanın iyi olmasınada sevindik.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.nice senelere sen eşin ve rüzgarla birlikte.

Allah razı olsun canım benim hepinize maşallah dualarım hep sizinle aklımda :)
ayrıca kutlaman için çok teşekkür ederim

kızlar bunlar kimleri arıyor_ neye göre hediye veriyorlar ben anlamadım? bişey mi satın aldınız ondan sonra aradılar??

facebook hesabın varsa, orda prima dünyası sayfasına girip sayfayı beğeniyosun, ilk hediyem prima formunu dolduruyorsun onlar seni bir kaç gün içinde arayıp bilgi veriyorlar. bilgilerini doğru vermelisin ki aradıklarında teyid amaçlı birkaç soru soruyorlar, yani bana sordular iki üç tane. ben de oraya ne yazdıysam onu söyledim. ayın 10'undan sonra alıcam mağazadan.

Ben de bebeğin gelişiminin fazla önden gitmesinin iyi olmadığını bilmiyordum, çok şaşırdım şekerle ilgili olmasına.
Rumuzcum iyi ki alo sgk hattının numarasını verdin, ben de arayıp bilgi alayım :) madem bu kadar ilgililer ohh ne güzel, bütün sorularımı sorarım :) bizim muhasebeci pek bişe bilmiyo daaa.
Sebze yemeği yemişsin canım ondan bişe olmaz. hamur işi, tatlı, yağlı yemek olmadıktan sonra ikinci tabağın mahsuru yok bence ama sen daha iyi bilirsin tabi ölçünü.

Bizim muhasebeciye kalsa o da asgariden yatıracak, sırf patrona yalakalık olsun diye ama şükür ki brüt maaşımız üzerinden yatırılıyor.
İşyerinle konuşup öyle yapabilirsin canım. Bi konuş istersen patronunla. Bence mantıklı ama nasıl karşılarlar bilemedim..

hoşbulduk rumuzuuumm özlem sona ercek yakında kısmetse 15 ağustos son sonra uzatcam ayaklarımı evde sizinle muhabbet etcem inşallah :)

bu ay haram oldu bana yavrumu görmek dru baş hekimlikten çağırmışlar oraya gitmiş hava çok sıcak olmasa gidecektim başka hastaneye ama eve zor geldim
inat yaptım ama yarın ne olursa olsun gidip görücem kuzumu
gelirken tuhafiyeye uğradım bende ip aldım kızıma patik örmeye çalışıcam oda örebilirsem eğer

dün tanışma yıldönümümüzün 4. senesiydi ikimizde unutmuştuk ama bugun toplantıdan sonra eşim boştu
belki bişiler yaparız diye düşünürken odun kocam arkadaşlarıyla sohbet etmeye gidiyomuşş çok sinir oldum çokk

oyy kuzunumu özledin sennnn canım benim inşallah yarın hasret giderirsiniz :) bu arada hellal sana örgü örme girişiminde bulunmanı takdir ettim ben şişleri bi tarafıma batırır hastanelik olurum kesin

maşallah size canoom
ama enişteye bi ders vermek lazım yanlış hatırlamıyosam bi kaç kez daha ekmişti seni organize olup çalıştığı yeri basıp tıka basa yiyip hesap ödemeden kaçalım diycemm sende diycenki koyun can kasap et derdinde

bayramdan sonra çok geç olmuyo muuu uslueem.
teşekkürler canım Allah hepimizi korusun. şükür ki küçük bir kazaydı ama göz göre göre gelince kaza değildi bana göre :)

ayy kuzum hoşgeldin yaa. gözlerimiz yollarda kaldı vallahi. bak sabah hanzade de soruyodu seni.
neyse ki 15 ağustosta özgürlüğünü ilan ediyomuşsun, ondan tam biiiiirrr ayyyy sonra da ben bırakıyorum canım. kısmetse tabi. kötü olursam öncesinde ayrılıcam.
tebrik ederim tatlişkom mutlu yıllarınız olsun inşallah. rüzgarla daha da güzelleşsin evliliğiniz, çok daha mutlu olun.

.../..
ayyy yine puro içmeye başladı bu adam. böğğhh yaaa. midem bulanıyor kokusundan. ooofffff tiryaki doğacak yavrum yaaa.

oyy kuzunumu özledin sennnn canım benim inşallah yarın hasret giderirsiniz :) bu arada hellal sana örgü örme girişiminde bulunmanı takdir ettim ben şişleri bi tarafıma batırır hastanelik olurum kesin

evet teyzesi ben kuzumu çok özledim 1 ayı geçti görmüyorum gerçi o kendini hissettiriyo ama olsun görmek başka....
şişle bende bişey yapamıyorum tığla deniycez bakalım :))

basalım valla ama 1 agustostan sonra bakırköy capacityde işe devam edecek orayı basalım hem gezmiş oluruz
uyuz yaaa ay başı gelsin bak ben ona neler etcem diyodum ki birden yüklenmim yavaş yavaş alayım ama beyimiz kendi geziyo
kapcam kredi kartını eksik ne varsa alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…