edam gelmiş hoş gelmiş....
cnm benim evlilik yıldönümün kutlu olsun
selamlar herkese
şeymacım nasılsın nasıl gidiyo kontrollerin, ben geçen hafta 20 temmuzda ordaydım, tatile çıkacakmış doktor tarihleri söledi ama unuttum ağustos başımıydı sana söledi mi?
bayramdan sonra çok geç olmuyo muuu uslueem.
teşekkürler canım Allah hepimizi korusun. şükür ki küçük bir kazaydı ama göz göre göre gelince kaza değildi bana göre :)
ayy kuzum hoşgeldin yaa. gözlerimiz yollarda kaldı vallahi. bak sabah hanzade de soruyodu seni.
neyse ki 15 ağustosta özgürlüğünü ilan ediyomuşsun, ondan tam biiiiirrr ayyyy sonra da ben bırakıyorum canım. kısmetse tabi. kötü olursam öncesinde ayrılıcam.
tebrik ederim tatlişkom mutlu yıllarınız olsun inşallah. rüzgarla daha da güzelleşsin evliliğiniz, çok daha mutlu olun.
.../..
ayyy yine puro içmeye başladı bu adam. böğğhh yaaa.midem bulanıyor kokusundan. ooofffff tiryaki doğacak yavrum yaaa.
evet teyzesi ben kuzumu çok özledim 1 ayı geçti görmüyorum gerçi o kendini hissettiriyo ama olsun görmek başka....
şişle bende bişey yapamıyorum tığla deniycez bakalım :))
eda canım nice mutlu yıllara
basalım valla ama 1 agustostan sonra bakırköy capacityde işe devam edecek orayı basalım hem gezmiş oluruz
uyuz yaaa ay başı gelsin bak ben ona neler etcem diyodum ki birden yüklenmim yavaş yavaş alayım ama beyimiz kendi geziyo
kapcam kredi kartını eksik ne varsa alıcam
bana söylemedi bişey randevu alıcaktım bende birdahaki kontrolüme ne zaman çıkıcak acaba?benim kontrolüm iyi gidiyo şuan bir sorunum yok..bende 5te çarşıya gidicem kendime lohusa geceliği bakıcam bebeğimede bişeyler bakarım..git gide ağırlaşıyoruz baksana son ay dışarı zor çıkarım herhalde yavaş yavaş ihtiyaçları bitirmek lazım
yanlış anlaşılma olmasın bizdede asgariden yatırılmıyor. Herkes ne alıyorsa brütten yatıyor. Ben tavandan yüksek maaş alanlar için söyledim. O zaman çalışanın zararına oluyor rapor çünkü maaşından daha az para alıyor. Bu sebeple çalışanı mağdur etmemek adına şirket maaşları tam ödeyip rapor parasını kendi alıyor bir nevi zararı üstleniyor.
rapor parasını alıp kendilerine vermenide istemedilerse seni raporlu göstermeyecekler demektir. Bu dahada iyi senin adına hala prim yatıracakları için prim kaybında olmayacak, seni 4 ay boyunca şirkette çalışıyor gibi gösterecekler.
şeyma bende çarşıya gidicem kız mağazaların birinde karşılaşırız belkimalum izmit çarşısı çok büyük değil
sen ne bakıcan çarşıdan?
hoşbulduk denizimmmhanzadem merakmı etmiş beniii lafımın üzerine gelmişim giibi olmuş gelsede iki lafın belini kırsak benim tonton patronum yine ceyarlaştı denizim senelik iznim olan 2 haftayı sona atıp 30 ağustos yerine 15 ağustosta çıkma planıma "yok yaaaaaaaaa zaten çıkıyosun bidene izniymiş" diye karşılık vermişti ama ben ciddiye almadım kendisini 15 dedim o kadar bakalım ne olcak :)
seninde bişi kalmamış kuzum sizin tontiş şimdi çalışma saatlerini kısaltır ramazan diye hemencecik geçer günler inşallah :) tebrik ve güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz teyzesi
o ceyara söyle söndürsün o zıkkımı pilensesimi rahatsız etmeye hakkı yok ayıp ama
bende oğluşuma ciciler ve kendime gecelik bakacam canım.
inş buluruz bişeyler akşam gelince bulursak paylaşırız
tünaydın güzel anneler ve mis bebeleriiiiumarım herkesler iyidir artık ne geçmiş okuyabiliyorum ne de girip yazabiliryorum doğru düzgün çok özledim herkesi muhabbetlerimizi izne çıkmayı 4 gözle bekliyorum dün otobüste nefessizlikten ölüceğimi sandım ciddi ciddi :18: gecede aynı bacağıma aynı yere 3 kere kramp girdi artık zor olmaya başladı benim içinde hamilelik
neyseeeeeeeeeee şuan evdeyiz keyif yapıyoruz oğluşla 2.doz aşım için tam gün izin aldım annem ve babam sabah kahvaltıya bana geldiler babam iyi çok şükürdaaha sonra annemle aşı için sağlık ocağına gittik aşımı oldum şimdilik ağrım sıızım yok terim azcık kurusun biraz evle ilgilenicem ve yemek yapıcam bugün bizim 3. yılımız bitiyor evlilik yıldönümümüz bizden havadisler bu kadar teyzoşlar oğlum ellerinizden ben göbiklerinizden öpüyorum
teşekkürler canım Allah hepimizi korusun. şükür ki küçük bir kazaydı ama göz göre göre gelince kaza değildi bana göre :)
ramazanda gıtmek ıstıyorum ama annemle gıdıcem oda nıyetlı olucak kıyamıyorum bu sıcakta o halde yollar cıkarmaya o yuzden bayramdan sonramı gıtsem dedım aslında daha once gıtmek ıstedım ama bır turlu kısmet olmadı hayırlısı artık bakalım
senin tonton benim ceyarla söz birliği etmiş demek ki canım, aynı şeyi bana da on gün kadar önce söyledi.
eşimin çalıştığı fabrika 22 ağustosta toplu olarak tatile çıkıyor, her yıl ağustosun son haftası kapatıyorlar 1 hafta herkes tatil. ben de iznimin ikinci haftasını o hafta almıştım, onaylamıştı şimdi vazgeçmiş. rapor tarihinden bir hafta önce alsın demiş. 23 eylülde ayrılmayı düşünüyordum doğum iznine, 16 eylül de yıllık iznimi alıp, onun ardına raporu almak zorundayım şimdi.
çok gerdi beni bugün çok. alıp çantamı gidesim var ama elim kolum bağlı işte. olmazsa 32'ye girip hemen kaçıcam.
3 yılınız kutlu olsun cnm nıce mutlu senelere ıns oglun ve esınle bızımde dun 2, senemız doldu
ramazanda gıtmek ıstıyorum ama annemle gıdıcem oda nıyetlı olucak kıyamıyorum bu sıcakta o halde yollar cıkarmaya o yuzden bayramdan sonramı gıtsem dedım aslında daha once gıtmek ıstedım ama bır turlu kısmet olmadı hayırlısı artık bakalım
canımmmmmmm çok teşekkür ederim
bende sizi çok tebrik ederim usluemcim nice nice mulu yıllar ailenle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?