2011 Ekim Anneleri

edam gelmiş hoş gelmiş....
cnm benim evlilik yıldönümün kutlu olsun

canım benımde senden farkım yok ..tatıl yuzunden farklı sehırlerde olmamız munasbetıyle doktora gıdemedım bu ay...agustos 7 de Allahtan bırsey cıkmazsa evımde olucam nasıp olursa bır ıkı gune kadarda doktora gıdıp bakıcam kızıma..cok merak edıyorum son gelısmelerını..cok hareketlı masaallah..Allahım hepımızın evlatlarını esırgesın ..kotu gozlerden kotu sozlerden ,herturlu bladan ve musıbetten vede kesınlıkle seytanlasmıs kısılerın serrınden ...amın

selamlar herkese

şeymacım nasılsın nasıl gidiyo kontrollerin, ben geçen hafta 20 temmuzda ordaydım, tatile çıkacakmış doktor tarihleri söledi ama unuttum ağustos başımıydı sana söledi mi?

bana söylemedi bişey randevu alıcaktım bende birdahaki kontrolüme ne zaman çıkıcak acaba?benim kontrolüm iyi gidiyo şuan bir sorunum yok..bende 5te çarşıya gidicem kendime lohusa geceliği bakıcam bebeğimede bişeyler bakarım..git gide ağırlaşıyoruz baksana son ay dışarı zor çıkarım herhalde yavaş yavaş ihtiyaçları bitirmek lazım

bu arada ev de bır adam dolusu..rahat yazamıyorum..yazdıklarımıda sureklı bırılerı geldıgı ıcın sılmek zorunda kalıyorum ..ne sinir ya kimi sacını tarar..kımı kahve ıcer..kımı banyo yapar..kımı oyun oynar..ınsanlardakı bu rahatlık benı öldurecek..su nısan bır an evvel olsada surdan gıtsek..kaynanamdada ıyı sabır varmıs he..bunları agırlayacak her yıl her yıl...

hoşbulduk denizimmm hanzadem merakmı etmiş beniii lafımın üzerine gelmişim giibi olmuş gelsede iki lafın belini kırsak benim tonton patronum yine ceyarlaştı denizim senelik iznim olan 2 haftayı sona atıp 30 ağustos yerine 15 ağustosta çıkma planıma "yok yaaaaaaaaa zaten çıkıyosun bidene izniymiş" diye karşılık vermişti ama ben ciddiye almadım kendisini 15 dedim o kadar bakalım ne olcak :)
seninde bişi kalmamış kuzum sizin tontiş şimdi çalışma saatlerini kısaltır ramazan diye hemencecik geçer günler inşallah :) tebrik ve güzel dileklerin içinde teşekkür ederiz teyzesi

o ceyara söyle söndürsün o zıkkımı pilensesimi rahatsız etmeye hakkı yok ayıp ama

evet teyzesi ben kuzumu çok özledim 1 ayı geçti görmüyorum gerçi o kendini hissettiriyo ama olsun görmek başka....
şişle bende bişey yapamıyorum tığla deniycez bakalım :))

oo baya olmuş elifim Allah kavuştursun tabi ultrasonda :) zamanında gelsin güzel kuzum :)
tığ benim için daha tehlikeli şişi batıran ben tığı komple sokarım bi yerlerime tövbe tövbeeeeeee

ohh senden onay çıktıysa tamamdır tek başıma bir ordu ederim vallahi boğaz konusunda hele söz konusu p...a ise
onu yapmak için geç bile kaldın kuzum kap kartı al tabi eksiklerini oğluşumuuzun
ayy enişte bunları okuyup benim evi basmasın ben dükkanı bascam derken kötek yemiyeyim

şeyma bende çarşıya gidicem kız mağazaların birinde karşılaşırız belkimalum izmit çarşısı çok büyük değil

teyzoşları daha önce sizinle paylaştımmı hatırlamıyorum bu ara çok kopukluklarım oldu topiğimizden
asla 2. isim koymayı düşünmeyen ben annem ve eşimin isteğini kıramıyarak oğluşumuza 2. ismi koymuş bulundum
rüzgar ali güneytepe olucak inşallah ama şöyle bişiii varrrrrrrrrrr benim kocacığım en samimi arkadaşının ismi ali eşi hamile idi ağustos annesi olacaktı 4 hafta erkenden gelivermiş paşa ismi belli değil diyolardı dün face gördümkii "ayaz ali" olmuş bebişin adı sanki katakulliye geldim yaw :26: bunlar planladımı acaba oğluşların ismi benzer olsun diye
ayaz ali rüzgar ali :) hoş onlar yurtdışında yaşıyor benim için sorun da değil aynı olsada olurda kandırılmış hissettim kendimi

kızlarrr yaaa ben maaşımı tam alcakmısım çalıştıgım yerdenn

ve doğum ıznım başlayınca benım ssk eksık yatırılcak dımeee

senin tonton benim ceyarla söz birliği etmiş demek ki canım, aynı şeyi bana da on gün kadar önce söyledi.
eşimin çalıştığı fabrika 22 ağustosta toplu olarak tatile çıkıyor, her yıl ağustosun son haftası kapatıyorlar 1 hafta herkes tatil. ben de iznimin ikinci haftasını o hafta almıştım, onaylamıştı şimdi vazgeçmiş. rapor tarihinden bir hafta önce alsın demiş. 23 eylülde ayrılmayı düşünüyordum doğum iznine, 16 eylül de yıllık iznimi alıp, onun ardına raporu almak zorundayım şimdi.

çok gerdi beni bugün çok. alıp çantamı gidesim var ama elim kolum bağlı işte. olmazsa 32'ye girip hemen kaçıcam.

3 yılınız kutlu olsun cnm nıce mutlu senelere ıns oglun ve esınle bızımde dun 2, senemız doldu

ebebek internet sayfasından alırsanız 4.99 tl dalin deterjan bilginize

vay ceyarlar vay bizim şişkoya sıcak yaramadı bunalıp bunalıp benimle uğraşıyo gitcem diye :)
seninkide fena dönmüş ama olmazki neden keyfi karar vermiş keşke konuşsan eşinin izin durumundan falan bahsetsen belki cayar ceyar bende bazen bayrama sonrasınamı çıksam diyorum alcağım kar kalır yannıma ama 1 otobüs yolculuğuyla hemen vazgeçiyorum :) olmadı sende 32 ler kervanına katıl be denizim çekilcek dert değilmiş hamile iken çalışmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…