usluem yslzytn nice nive yılllara kuzularr..bizimde yarın 4. yılımızı bitiyor....kocama çiçekmi yollasam işyerine
son kilo durumum: 54'le hamile kaldım şu an 64 kiloyum
usluem yslzytn nice nive yılllara kuzularr..bizimde yarın 4. yılımızı bitiyor....kocama çiçekmi yollasam işyerine
vay ceyarlar vay bizim şişkoya sıcak yaramadı bunalıp bunalıp benimle uğraşıyo gitcem diye :)
seninkide fena dönmüş ama olmazki neden keyfi karar vermiş keşke konuşsan eşinin izin durumundan falan bahsetsen belki cayar ceyarbende bazen bayrama sonrasınamı çıksam diyorum alcağım kar kalır yannıma ama 1 otobüs yolculuğuyla hemen vazgeçiyorum :) olmadı sende 32 ler kervanına katıl be denizim çekilcek dert değilmiş hamile iken çalışmak
ben yıllık iznimi bile kullanamadım kızlarAllah nasip ederse 37. haftaya kadarda çalışmak istiyorum. hepsini birleştirip doğum sonrasına aktaracağım inşallah. sonradan ücretsiz izin almak zor gibi bana. işyeri o kadar süre ayrı kalmamı istemez benim. bakalım hayırlısı, oğlumu bırakıp erkenden nasıl iş başı yapacağım oda ayrı tabi :26:
evi süpürdüm çamaşır astım kolum ağrımaya başladı canooo sende vaziyet nasıl varmı ağrın:26:
acıktım daha yemekte yapmadım ben yaylanayım ufaktan buralardım yani ruhum ve nickim burda ben mutfaktayım
Eda'cım 32 ler kervanı fikrini canı gönülden destekliyorum Deniz çok yorma kendini aman diyim zaten hamileliğin başından beri çalışıyoruz çok keyfini çıkaramadık bari son günlerimiz rahat geçsin vur kapıyı çık doğumdan sonra ücretsiz izin alırız boşveeerrr
Benim de 1 haftalık izin hakkım var onu da alırsam 8 inde ayrılıyorum izne ama şu aşamada bunu nasıl söylerim bilmiyorumNormalde 16 ağustosta ayrılmam gerek ama konuşucam artık
bence kurabiye çiçeklerden yolla. çok güzel oluyor, ben yollamam gereken heryere ondan yolluyorum artık. hele hastaneler çiçekleri odaya çıkartmıyorlar ya onun için kurabiye veya kek çiçek yolluyorum. geçen cuma bir arkadaşım doğum yaptı onada mesela öyle birşey yolladım. çok beğendiler,hemde gelenlerine tutmuşlar ikram niyetine. tavsiye ederim.
msj ları sıldım canımm
bende çalışabıldıgım kadar çalışcam sonuna kadar yıllık ıznımde var aslıda 3 hafta ama işyerı 2 hafta verıyo
bakalım bebişim odasını hazırlamak ıcın 1 haftasını kullanabılırım ıhtıyacları ıcın falanda toplamda 1 haftasını kullanabılırım eylül sonu ekım ılk haftasına kadar da çalışabılırım kızlarrr
evet adana feci yanıyor.suların içindeyim ben de.bu arada ben de yatak ve bebek arabasınd aynı modellere karar verdim.kraft 504 servet bebe.de taksitli 260 tl.ye bırakıyor bilgin olsun.ayrıca duo travel sistemi 530 tl.ye düştü yine taksitli tabi :))Merhaba arkadaşlar, adana resmen yanıyor, sıcaktan kımıldayamaz durumdayım resmen... 9 günlük arayı kapatmaya uğraşıyorum 130 sayfa kaldı yaklaşık...)) kilo konuşulmuş geçmişte, ben de 62 olmuşum, 56-57 kilo gibi hamile kaldım; yaklaşık 6 kilo almışım ben de...
bebeğimin yatağını annem alacakmış, çok sevindirdi beni, kraft 504 alacağız, bebek arabasını da kardeşim alacak; kraft duo travel sistem beğendik, mama sandalyesinde de chicco polly modelini düşünüyorum ama onun acelesi yok, 5-6 aylık olana kadar zamanı var... 2 hafta kadar sonra da bebeğin diğer eşyalarını alırız diye planlıyorum; eylül başında da hastane çantamı hazır etmek istiyorum...
dün tetenoz aşımın 2. dozunu yaptırdım, çok az belli belirsiz acıyor kolum... yarın da şeker yüklemesi ve kontrol muayenemiz var, bakalım oğlumuz ne alemde...))
bu arada eda yıldönümünüz kutlu olsun, dilerim daha nice yılları birlikte huzur & mutlulukla geçirirsiniz...
eyt aldıkların çok güzel, sağlıkla giyer bebeğin inşallah...
okumaktan yazmaya pek fırsat olmuyor, arada yeni gelişmeleri gözümden kaçırdığım arkadaşlar kusuruma bakmasınlar...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?