minietek meraba bende rapordan önce yıllık iznimi kullanmak istiyorum ama bakalım kısmet benim rapor ikiz olduğu için 30 haftalıkken veriliyomuş 20 ağustos gibi inşallah rapordan 1 hafta öncede yılık izin isteyecem raporu alıpta devam etmek istiyorum bakalım tabi iyi olursam genelde 36.hafta gibi doğum oluyomuş ikizlerde inşallah o haftalrı görürüm yaaa 1 hafta izindede odamı hazırlamak istiyorum
evet adana feci yanıyor.suların içindeyim ben de.bu arada ben de yatak ve bebek arabasınd aynı modellere karar verdim.kraft 504 servet bebe.de taksitli 260 tl.ye bırakıyor bilgin olsun.ayrıca duo travel sistemi 530 tl.ye düştü yine taksitli tabi :))
ya ben,mkini doktor yanlışmı hesaplıyor.....6 ağustosta 32 haftalık yazıp başlatacakk....37. Haftam 9 eylül oluyor galiba...30 ınde sezeryan dedi
Ama 32.haftan dolumuyomu cnm
oo maşallah edutum sizede nice yıllar
teşekkür ederim bu arada :)
bu yıl biz hediyeleri 1 ay önceden verdik akşama sadece kuru kuru yeemek yicez bari benim kocacımda senin gibi düşünüp masamızı çiçeklerle renklendirse fena olmaz hanibence hoş fikir gönder edutcum, benim gibi sen bekleme erkeklerinde ruhunu okşamak lazım arada dimi
allahım hamaratlık abidesi gibiyim bugün maşallah bana
yemeğimi yaptım patiklerime başladım ve burayı takip ediyorum ben bile şaştım kendime
yemeye gideriz yarın akşam...bu arada kurabiyeler cuma günü elinde olurmuş....o iş yattı...ben çiçek bakayım bari dimi:)
Ama 32.haftan dolumuyomu cnm
istanbul dışına kargoyla okadar geçmi gidiyormuş. boşver ozaman. ama aklında olsun başka zaman alabilirsin. mesela ben doğum için yaptırmayı düşünüyorum bir kaç çeşit gelenlere ikram edeceğim. hoş olur diye düşünüyorum.
Oleeeyyyy
Kamudaki hamile ve engellilere yarın ve öbür gün tatiilllll
Ama sadece Ankara için mlsf
yok bacım dolmuyor ama doktorum 32 yazarım dedi....bakalım nasıl olacak
valla ancak yarın akşam kargolarız dedi....bencede hoş bir hediyelik zevkli hatunsun vesselam
nazar değdirma kendine
insanın kendi kendine çok nazarı değermiş .
bende basit bir örnek battanite başladım. zaten şişle örebildiğim tek örnekli model. beyaz, kenarlarınada mavi kurdela geçireceğim. bir tane kendi el emeğim bir eşyası olsun istedim oğlumun. bakalım bitirebilecekmiyim doğuma kadar.
dolmadan nasıl yazıcakmışki
Ben optimum da joker mağazına sordum pazartesi günü, yatak 299, araba 499 du, almadan önce bir piyasa araştırması yapayım demiştim... Servet bebe de yatağı sormuştum bir kaç hafta önce yürüyüşe çıktığımda 299 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam, salih bebe ye ve e bebek mağazasına da bakmayı düşünüyorum almadan önce... Servet bebe & salih bebe gibi yerlerde pazarlık şansımız var tabii... Bu arada doktorun & hastanen hangisi adana da?
görürsünn canımmm merak etme maşallahh diyelım ikizlerinee canımmm amannn dikkat et yormna kendını zorlanma sakınnminietek meraba bende rapordan önce yıllık iznimi kullanmak istiyorum ama bakalım kısmet benim rapor ikiz olduğu için 30 haftalıkken veriliyomuş 20 ağustos gibi inşallah rapordan 1 hafta öncede yılık izin isteyecem raporu alıpta devam etmek istiyorum bakalım tabi iyi olursam genelde 36.hafta gibi doğum oluyomuş ikizlerde inşallah o haftalrı görürüm yaaa 1 hafta izindede odamı hazırlamak istiyorum
oyyy maşallahhhhhhh onaaa aman şeker tahlılı yapuldı dıme sana çıkmadı birşeyyteyzeleri ben kuzumu gördüm geldim.anası kılıklı sumocular gibiydi 1400 kg.bir hafta önden gidiyomuş biraz iri bir bebek olcak dedi(maşallah)
merhabalar herkeze.bügün anasağlığında aylık kontrol vardı. hemogramda baktılar.çok düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen (ferrum fort) 9.2 lere düşmüş.doktorumu aradım.ilacımı iki ye çıkardı.şekerim de sınırda olduğu için pekmez falan kullanamıyorum. sizlerden isteğim,kan yapıcı neler kullana bilirim .yardımcı olursanız çok sevinirim.çok canım sıkıldı.:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?