2011 Ekim Anneleri

ya ben,mkini doktor yanlışmı hesaplıyor.....6 ağustosta 32 haftalık yazıp başlatacakk....37. haftam 9 eylül oluyor galiba...30 ınde sezeryan dedi

Ben optimum da joker mağazına sordum pazartesi günü, yatak 299, araba 499 du, almadan önce bir piyasa araştırması yapayım demiştim... Servet bebe de yatağı sormuştum bir kaç hafta önce yürüyüşe çıktığımda 299 demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam, salih bebe ye ve e bebek mağazasına da bakmayı düşünüyorum almadan önce... Servet bebe & salih bebe gibi yerlerde pazarlık şansımız var tabii... Bu arada doktorun & hastanen hangisi adana da?

Son düzenleme:

yemeye gideriz yarın akşam...bu arada kurabiyeler cuma günü elinde olurmuş....o iş yattı...ben çiçek bakayım bari dimi:)

allahım hamaratlık abidesi gibiyim bugün maşallah bana
yemeğimi yaptım patiklerime başladım ve burayı takip ediyorum ben bile şaştım kendime

nazar değdirma kendine

insanın kendi kendine çok nazarı değermiş .

bende basit bir örnek battanite başladım. zaten şişle örebildiğim tek örnekli model. beyaz, kenarlarınada mavi kurdela geçireceğim. bir tane kendi el emeğim bir eşyası olsun istedim oğlumun. bakalım bitirebilecekmiyim doğuma kadar.

yemeye gideriz yarın akşam...bu arada kurabiyeler cuma günü elinde olurmuş....o iş yattı...ben çiçek bakayım bari dimi:)

istanbul dışına kargoyla okadar geçmi gidiyormuş. boşver ozaman. ama aklında olsun başka zaman alabilirsin. mesela ben doğum için yaptırmayı düşünüyorum bir kaç çeşit gelenlere ikram edeceğim. hoş olur diye düşünüyorum.

Oleeeyyyy
Kamudaki hamile ve engellilere yarın ve öbür gün tatiilllll
Ama sadece Ankara için mlsf

Son düzenleme:

valla ancak yarın akşam kargolarız dedi....bencede hoş bir hediyelik zevkli hatunsun vesselam

cnm bende taaaaa evlenmeden önce bi kere heves ettim atkı örücem dedim gittim aldım malzemelerini başladım yapmaya anam ör ör bitmiyo 10 dk örüyorum sıkılıyorum bırakıyorum babanem geldikçe üstünü o örüyo biraz artsında hevesleneyim diye 2 kış geçti üstünden yarısı bitti babanem aldı elimden sinirle ver şunu bişey yapacağın yok senin diye aldı gitti hepsini

teyzeleri ben kuzumu gördüm geldim.anası kılıklı sumocular gibiydi 1400 kg.bir hafta önden gidiyomuş biraz iri bir bebek olcak dedi(maşallah)

merhabalar herkeze.bügün anasağlığında aylık kontrol vardı. hemogramda baktılar.çok düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen (ferrum fort) 9.2 lere düşmüş.doktorumu aradım.ilacımı iki ye çıkardı.şekerim de sınırda olduğu için pekmez falan kullanamıyorum. sizlerden isteğim,kan yapıcı neler kullana bilirim .yardımcı olursanız çok sevinirim.çok canım sıkıldı.:2::2:

e-bebek internet sitesinde fiyatlar ne ise mağazada da aynı.boşuna gitme.fiyat araştırmasını internetten yap derim ben.salih bebe yatağı 270 civarı bişi demişti sanırım.ama servet bebe herşey.de indirime girmiş.ben 3 gün önce sormuştum.aslında bebefix.com.da daha da ucuz yatak ama mail attım siteye ona göre satın alıcam.

doktorum başkent hastanesi doç.ebru tarım...geçen aya kadar prof. cüneyt evrüke'ye de gidiyordum.bu ay tek doktora düştük

görürsünn canımmm merak etme maşallahh diyelım ikizlerinee canımmm amannn dikkat et yormna kendını zorlanma sakınn

benım kızımda karnımın üst tarafına resmen baskı uyguluyor yırtılcak sankııı çok canım yanıooooo
teyzeleri ben kuzumu gördüm geldim.anası kılıklı sumocular gibiydi 1400 kg.bir hafta önden gidiyomuş biraz iri bir bebek olcak dedi(maşallah)
oyyy maşallahhhhhhh onaaa aman şeker tahlılı yapuldı dıme sana çıkmadı birşeyy

bana aylık tahlıl falan yapılmadı ama ben gıdıyorum tansıyon bırde tetanoz asısı sadece Allah Allah

sağlık ocağında şeker yüklemesı yapıyorlarmı acaba yarın orda yaptırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…