2011 Ekim Anneleri

yapıldı canım 130 çıktı açlık sorun yok dedi doktor

e-bebek i hiç gezmedim henüz, fırsat olmadı ev ve taşınma işlerinden, sitesinde araba 439 diyor ama stokta yokmuş, yatak da 299 lira... servet bebedeki indirimden haberim yoktu, benim eve yakın bir şubesi daha var ufak ama doğal parkın ordakinden, yürüyüşe çıktığım bir ün uğrarım artık... yatak peşin alınacak ama araba taksitle... salih bebenin özaldaki şubesiyle çarşıdaki (melekgirmez'deki) arasında fiyat farkı var mı acaba?

ebru tarım genelde sorunlu hamileliklerle ilgileniyor diye biliyorum, umarım sorunsuz geçiyordur senin gebeliğin & bebişin de sağlıklıdır...

kolay gelsin edacım ,bu arada Nice nice senelere,mutluluk ve sağlıkla inşallah...

teyzeleri ben kuzumu gördüm geldim.anası kılıklı sumocular gibiydi 1400 kg.bir hafta önden gidiyomuş biraz iri bir bebek olcak dedi(maşallah)
maşallah canım ,ben en son 5 temmuzda gördüm bebişimi ,doktorum ağustos başında gel dedi ,bende eşimde gelebilsin diye 6 ağustosta gitcem,çoook merak ediyorum Elvin imi
canım siyah üzüm ye canım çekirdeklisinden ,günde 1 avuç yiyebilirsin ,şekerini çok yükseltmez bide et ye gün aşırı enazından.

bir çok hamileliğe göre sorunlu hamilelik sayılmaz benimki.sadece hamilelik süreci biraz problemli geçti.özellikle son 2 ay.yoksa başlarda bi problem yoktu pek.hastane açısından da ebru tarım.ı tercih ettim.sen nereye gidiyorsun?

ayrıca ebebek çok iyi indirim yapmış travel set.te ama stoklarında kalmamış sanırım

canım çok teşekkür ederim
Allah sizede yeni evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ailecek inşallah şeker yüklemende sorunsuz geçer utku paşa kocaman adam olmuştur şimdi bende bu cumartesi rüzgarımı görücek ve şeker yüklememi yaptırcam inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

aa bak sevindim enişteninde çalışcak olmasına en azından aklın evde kalmıycak bizde bu durumu geçen sene yaşadık ben 1 hafta eşim 2 hafta izin kullandı akşamı zor ediyodum evde olduğunu biliyorum ya
yok yok adamı kaldırıp atma ağır kaldırma kuzum sen 32 de ayrıl asıl o zaman o sağ sen selamet olur

Herkese merhaba... çok sıcak pişiyoruz resmen benim kadar terleyen var mı bilmiyorum resmen sular akıyo her yerimden.. özellikle deri koltuklara hiç oturmuyorum, arkam anında ıslanıyor ne yapcam bilmiyorum..

canım ben çapa ya gidiyorum, 50 grmlık 138 çıkınca 1 hafta sonra 100 lük yaptırdım..içmesi sorun değil de 3 saat beklemesi işkence.. 100 lükte tüm değerlerim iyi çıktı hatta o 1 hafta da hemen diyete başladım korktum.. aslına bakarsan bi yönden iyi oldu iştahımı kapadım gerçi kapanmadı ama kendime hakim olmayı öğrendim diyeyim telaş etme inşAllah yüksek çıkmaz ki olası durumda diyet yaparsın korkmana gerek yok...

eyvahhh elifim sen kuuzunun patiklerini büyük ör 2 sene sonra giyebilcek şekilde mümkünse

Eve gidiyim artık di mii bugünlük işlerimi bitirdim çok yoğun bi gün oldu kafam çatlıcak resmen.

Herkesi öpüyoruz biiiz akşam görüşürüüüz

kızlar bızde esımle dun gezdık kemer altını bebek urunlerı ıcın..park yatak+ıcının yatagı+uyku setı=yaklasık 250 300 arası fıyat cıkardılar..bazılarını cok begendım..fıyatlar tutturabıldıklerıne..kımı 40 lıralık bebek yatagının en ıyısı oldugunu bebekler ıcın ortapedık yatagın olmayacagını ıddıa ederken kımısıde 49.90 a ortapedık bebek yatagı sattıgını ıddıa edıyor..ben netten sıparıs verecektım ama dokunarak almanın tatmın olmam acısından daha ıyı olacagını dusunudum..ıyıkıde oyle dusunmusum cunkugırdıgım bır bebek magazasında75 lıra dedıgı uyku setını yemın edıyorum yer bezı yapmazsınız o derece adi..dokununca bagırdım adama sız kımı kazıklıyorsunuz bu fıyata bunu mu verıyosunuz mıllete dıye..adam bısey dıyemedı..evet bebek urunlerının malıyetının satıcıya pahalı oldugunu bılıyorum vaktıyle bende bu ısı yaptım cunku ama goz gore gore adamı kazıklamalarına da tahammul edemedım artık..satıcılardakı tutarsızlık yuzunden ızmırden almaktan vazcayıp ıstanbula gıttıgımde emın onnu falan gezelım dedık artık..sızde tavsıyem hosuma gıttı dıye dusunup te hemen almayın arkadaslar..kresınlıklke fıyatlar bırbırını tutmuyor..pahalıya alıp ıyısını aldıgınızı sanmayın ve kesınlıkle dokunarak alın..

bu arada yslzytn canım yıldönümüz kutlu olsun, eşinle oğluşunla nice senelere inşAllah

hard_disc Rabbim yeni evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, hayırlı olsun darııs bize inşAllah...

izin olayları konuşulmuş, öğretmen olanlar bilgi sahibi olabildiler mi? bizde mi 32 de gidip rapor alcaz hiç bir hesap yapamıyorum doğum öncesini aktaramıyor muyuz acaba

canım benim teşekkür ederimmmmm :)
pek kolay geldi pilavın dibi tuttu fırındaki yemeğimide yanmaya ramak kala kurtardım sanırım zaman alıcak hamarat ev hanımlığı

aminnnn inşallah canım çok teşekkür ederim

ya ben zaten hep diyette gibiyim.daha neyin diyetini yaparım artık bilmiyorum.

hanzademmmmmm beni beyenmeni bile özlemişimmm nasılsın iyimisin kızçemiz nasıl :26:

ya ben zaten hep diyette gibiyim.daha neyin diyetini yaparım artık bilmiyorum.

canım diyet dediysek aç kalmayacaksın ki sadece karbonhidratı azaltcaksın, ekmek makarna pilav tatlı çok çok az yenecek, benim gibi sadece kahvaltıda 8-10 dilim ekmek yiyen birisi şimdi 2 dilim yiyor.. ben çok abartmışım ya ama iştahım feci açık doymak nedir bilmiyorum, beynime mesaj gitmiyor
şuan ise düzeldim hatta meyve porsiyonların bile önemli, benim gibi bi oturuşta 2 kilo kiraz yeme yani
şuan 59 um ve bayrama kadar bunu korucam inşAllah...

kızlar aradım hemşiresi çıktı travacort kremini kullanmamı söyledi kullanayımmı?sizde kullanan varmı

Şeymacım ben kullandım ama krem sadece kaşıntı ve tahrişi engelliyor akıntı için gyno sanal diye bir fitil kullandım, rumuzda kullandı ama sen doktoruna sormadan alma..

hanzademmmmmm beni beyenmeni bile özlemişimmm nasılsın iyimisin kızçemiz nasıl :26:

Edaaam işler çok yoğun gidiyo bu ara bu sıcaklarda zor dayanıyorum... Sabırla eylülü bekliyorum, kızımı çok özledim bu gün gidicektim ama iş çıktı çok çok önemli bi iş olduğu için gittim. Haftaya kaldı kontrolüm... Merak ediyorum benim kız çok kıpraşık değil, işine gelirse oynuyo :) Bazen telaş yapıyorum ama sonra iyidir diye düşünüyorum... Bu son günlerde ilk hamilelik dönemlerimdehi halsizlik uyku ve ağırlık halim seyretmeye başladı... Tek dileğim ağustos ayının göz açıp kapayana kadar geçmesi sonra evde beklemek... Gerçekten zor geliyor işe gitmek artık çok zor...

Böyleyim ben işte, topiğede arada bakıp çıkıyorum. Arkadaşlar izinde dolayısıyla dahada fena oluyor Bu arada sıcaklık 45 e çıkçakmış önümüzdeki hafta (((

sorunsuz bitirirsin umarım, hepimiz mutlu sona sağlıkla ulaşırız inşallah...
belki internet mağazasında stok kalmamıştır, mağazalarında vardır, bazen öyle oluyor ya...

ben metro hastanesine ferat erol a gidiyorum, özel adana hastanesinde muzaffer şengül'le başlamıştım sonra değiştirdim;doktordan yana bir şikayetimiz yoktu ama eşim o hastaneyi pek beğenmedi, bir de uzak ve park sorunu var, bir de kalabalık; metro hastanesini çok tavsiye ettiler (ikisi de aynı gruba ait ama metro daha yeni ve bölümü az, daha çok kadın - doğum - çocuk üzerine yoğunlaşmış bir hastane).

teşekkür ederim canım, Allah herkese nasip etsin... Şeker de iyi geçer umarım, bekleme çok uzun sürmez inşallah, kahvaltı yapmadan gidilecek ya, halsiz düşeriz diye endişe ediyorum doğrusu... Utku beyi de görelim bakalım hali hatırı yerinde mi...
Kımıldanıp duruyor, bir de doktor amcası görsün bakalım... Sana da cumartesi için güzel bir kontrol ve muayene diliyorum, Rüzgar bey de hangi atraksiyonları yapacak bakalım annesine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…