görürsünn canımmm merak etme maşallahh diyelım ikizlerinee canımmm amannn dikkat et yormna kendını zorlanma sakınn
benım kızımda karnımın üst tarafına resmen baskı uyguluyor yırtılcak sankııı çok canım yanıooooo
oyyy maşallahhhhhhh onaaa aman şeker tahlılı yapuldı dıme sana çıkmadı birşeyy
bana aylık tahlıl falan yapılmadı ama ben gıdıyorum tansıyon bırde tetanoz asısı sadece Allah Allah
sağlık ocağında şeker yüklemesı yapıyorlarmı acaba yarın orda yaptırsam
e-bebek internet sitesinde fiyatlar ne ise mağazada da aynı.boşuna gitme.fiyat araştırmasını internetten yap derim ben.salih bebe yatağı 270 civarı bişi demişti sanırım.ama servet bebe herşey.de indirime girmiş.ben 3 gün önce sormuştum.aslında bebefix.com.da daha da ucuz yatak ama mail attım siteye ona göre satın alıcam.
doktorum başkent hastanesi doç.ebru tarım...geçen aya kadar prof. cüneyt evrüke'ye de gidiyordum.bu ay tek doktora düştük
kolay gelsin edacım ,bu arada Nice nice senelere,mutluluk ve sağlıkla inşallah...evi süpürdüm çamaşır astım kolum ağrımaya başladı canooo sende vaziyet nasıl varmı ağrın:26:
acıktım daha yemekte yapmadım ben yaylanayım ufaktan buralardım yani ruhum ve nickim burda ben mutfaktayım
maşallah canım ,ben en son 5 temmuzda gördüm bebişimi ,doktorum ağustos başında gel dedi ,bende eşimde gelebilsin diye 6 ağustosta gitcem,çoook merak ediyorum Elvin imiteyzeleri ben kuzumu gördüm geldim.anası kılıklı sumocular gibiydi 1400 kg.bir hafta önden gidiyomuş biraz iri bir bebek olcak dedi(maşallah)
canım siyah üzüm ye canım çekirdeklisinden ,günde 1 avuç yiyebilirsin ,şekerini çok yükseltmez bide et ye gün aşırı enazından.merhabalar herkeze.bügün anasağlığında aylık kontrol vardı. hemogramda baktılar.çok düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen (ferrum fort) 9.2 lere düşmüş.doktorumu aradım.ilacımı iki ye çıkardı.şekerim de sınırda olduğu için pekmez falan kullanamıyorum. sizlerden isteğim,kan yapıcı neler kullana bilirim .yardımcı olursanız çok sevinirim.çok canım sıkıldı.:2::2:
e-bebek i hiç gezmedim henüz, fırsat olmadı ev ve taşınma işlerinden, sitesinde araba 439 diyor ama stokta yokmuş, yatak da 299 lira... servet bebedeki indirimden haberim yoktu, benim eve yakın bir şubesi daha var ufak ama doğal parkın ordakinden, yürüyüşe çıktığım bir ün uğrarım artık... yatak peşin alınacak ama araba taksitle... salih bebenin özaldaki şubesiyle çarşıdaki (melekgirmez'deki) arasında fiyat farkı var mı acaba?
ebru tarım genelde sorunlu hamileliklerle ilgileniyor diye biliyorum, umarım sorunsuz geçiyordur senin gebeliğin & bebişin de sağlıklıdır...
Merhaba arkadaşlar, adana resmen yanıyor, sıcaktan kımıldayamaz durumdayım resmen... 9 günlük arayı kapatmaya uğraşıyorum 130 sayfa kaldı yaklaşık...)) kilo konuşulmuş geçmişte, ben de 62 olmuşum, 56-57 kilo gibi hamile kaldım; yaklaşık 6 kilo almışım ben de...
bebeğimin yatağını annem alacakmış, çok sevindirdi beni, kraft 504 alacağız, bebek arabasını da kardeşim alacak; kraft duo travel sistem beğendik, mama sandalyesinde de chicco polly modelini düşünüyorum ama onun acelesi yok, 5-6 aylık olana kadar zamanı var... 2 hafta kadar sonra da bebeğin diğer eşyalarını alırız diye planlıyorum; eylül başında da hastane çantamı hazır etmek istiyorum...
dün tetenoz aşımın 2. dozunu yaptırdım, çok az belli belirsiz acıyor kolum... yarın da şeker yüklemesi ve kontrol muayenemiz var, bakalım oğlumuz ne alemde...))
bu arada eda yıldönümünüz kutlu olsun, dilerim daha nice yılları birlikte huzur & mutlulukla geçirirsiniz...
eyt aldıkların çok güzel, sağlıkla giyer bebeğin inşallah...
okumaktan yazmaya pek fırsat olmuyor, arada yeni gelişmeleri gözümden kaçırdığım arkadaşlar kusuruma bakmasınlar...:26:
uyuz işte, gıcık. aman varsın izin vermesin, hiç umurumda değil. ayy az kaldı yakıcam az sonra gemileri.
gerçi eşim de o tatilde çalışmaya karar verdi. o evde, ben işte olmiycam yani. o yüzden çık sıkıntı yapmıyorum.
vallahi bugün itibariyle ben de bayramdan sonra 32 ler kervanına katılmayı düşünüyorum. ya da adamı kaldırıp atıyım 11. kattan aşağıya, o sağ ben selamet.
bende yemek yaptım çamaşır astım hafiften sızlıyo ama çok rahatsız etmiyoo
kızlar klimalara dikkat edin,bi gün önce gece açık uyumuşuz dün tabi müthiş üşütmüş bir şekilde uyandım.kahvaltıda yediklerimi çıkardım akşama kadar ateş yaptı.neyseki şimdi iyiyim.
bu arada şeker yüklemem yüksek çıktı.100 gr.lık test yapılacak pazartesi günü kafam bozuldu bu işe.inşallah ikincisi normal çıkar...zaten nası içeceğim bilmiyorum.
sizde ilki yüksek çıkıp ikincisi normal çıkan var mı moral olur belki
cnm bende taaaaa evlenmeden önce bi kere heves ettim atkı örücem dedim gittim aldım malzemelerini başladım yapmaya anam ör ör bitmiyo 10 dk örüyorum sıkılıyorum bırakıyorum babanem geldikçe üstünü o örüyo biraz artsında hevesleneyim diye 2 kış geçti üstünden yarısı bitti babanem aldı elimden sinirle ver şunu bişey yapacağın yok senin diye aldı gitti hepsini
teyzeleri ben kuzumu gördüm geldim.anası kılıklı sumocular gibiydi 1400 kg.bir hafta önden gidiyomuş biraz iri bir bebek olcak dedi(maşallah)
kolay gelsin edacım ,bu arada Nice nice senelere,mutluluk ve sağlıkla inşallah...
maşallah canım ,ben en son 5 temmuzda gördüm bebişimi ,doktorum ağustos başında gel dedi ,bende eşimde gelebilsin diye 6 ağustosta gitcem,çoook merak ediyorum Elvin imi
canım siyah üzüm ye canım çekirdeklisinden ,günde 1 avuç yiyebilirsin ,şekerini çok yükseltmez bide et ye gün aşırı enazından.
bu arada yslzytn canım yıldönümüz kutlu olsun, eşinle oğluşunla nice senelere inşAllah
hard_disc Rabbim yeni evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, hayırlı olsun darııs bize inşAllah...
izin olayları konuşulmuş, öğretmen olanlar bilgi sahibi olabildiler mi? bizde mi 32 de gidip rapor alcaz hiç bir hesap yapamıyorum doğum öncesini aktaramıyor muyuz acaba
Herkese merhaba... çok sıcak pişiyoruz resmen benim kadar terleyen var mı bilmiyorum resmen sular akıyo her yerimden.. özellikle deri koltuklara hiç oturmuyorum, arkam anında ıslanıyor ne yapcam bilmiyorum..
canım ben çapa ya gidiyorum, 50 grmlık 138 çıkınca 1 hafta sonra 100 lük yaptırdım..içmesi sorun değil de 3 saat beklemesi işkence.. 100 lükte tüm değerlerim iyi çıktı hatta o 1 hafta da hemen diyete başladım korktum.. aslına bakarsan bi yönden iyi oldu iştahımı kapadım gerçi kapanmadı ama kendime hakim olmayı öğrendim diyeyimtelaş etme inşAllah yüksek çıkmaz ki olası durumda diyet yaparsın korkmana gerek yok...
ya ben zaten hep diyette gibiyim.daha neyin diyetini yaparım artık bilmiyorum.
kızlar aradım hemşiresi çıktı travacort kremini kullanmamı söyledi kullanayımmı?sizde kullanan varmı
hanzademmmmmm beni beyenmeni bile özlemişimmmnasılsın iyimisin kızçemiz nasıl :26:
bir çok hamileliğe göre sorunlu hamilelik sayılmaz benimki.sadece hamilelik süreci biraz problemli geçti.özellikle son 2 ay.yoksa başlarda bi problem yoktu pek.hastane açısından da ebru tarım.ı tercih ettim.sen nereye gidiyorsun?
ayrıca ebebek çok iyi indirim yapmış travel set.te ama stoklarında kalmamış sanırım
canım çok teşekkür ederim
Allah sizede yeni evinizde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ailecekinşallah şeker yüklemende sorunsuz geçer utku paşa kocaman adam olmuştur şimdi bende bu cumartesi rüzgarımı görücek ve şeker yüklememi yaptırcam inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?