2011 Ekim Anneleri

canım benim teşekkür ederimmmmm :)
pek kolay geldi pilavın dibi tuttu fırındaki yemeğimide yanmaya ramak kala kurtardım sanırım zaman alıcak hamarat ev hanımlığı

Yemek yapmayamı başladın kız edaaa kociş bıraktı bu işleri demek :))

Bende az önce yaptım yemeğimi bir göz gezdirdim topiğe, şimdi uzanıcam biraz bedenim ağrıyor resmen :)
Sonra görüşürüz kendinizeve kuzulara çook iyi bakın :)

canım valla bende biri bana anlatsa diyorum ,misal 32. haftam yaz tatiline gelse bile genede doğum sonrasına atabiliyomuyum ,çünkü çalışabilir kağıdı alsam bile çalışacak iş olmadığından otomatikman başlamışmı olcam doğum iznine ?? çok kafam karışık ,bekliyorum bakalım nolcak ,millieğitimde bile hiç kimse net bi bilgiye sahip olmuyo çoğu zaman ....

canım benim teşekkür ederimmmmm :)
pek kolay geldi pilavın dibi tuttu fırındaki yemeğimide yanmaya ramak kala kurtardım sanırım zaman alıcak hamarat ev hanımlığı
anaam bende pilav yaptım ,bizde pilavdaşmı olduk şimdiiicanım 15 ağustostan sonra gel ben sana hamarat ev hanımlığı dersi vericem keza topikte benden başka ev işi yapan yok ,ee yemeklerimede güvenirim ,olmadı senle bi buluşma yaparız, örgü işi içinde elifi alırız yanımıza ,oda ikimize öğretir ,bitti gitti :92::92::92::92:

canım benim endişelenme iyidir küçük hanım, rüzgar efendi gibi cool demekki bende inan 2 gündür göbeğimin kıpırtılarını net görüyorum daha babasına bile net hissettiremedi kendini bi ayben(gökkuşağı) teyzesini çok tepikledi haftasonu o da sanırım "vera"dan heyecanlandı hissettiler sanki birbirlerini ay çok uzattım :)
benimde şikayetlerim başladı artık izin hakkımız bünye kaldırmıyor hem çalışmayı hem sıcakları Allah yardımcımız olsun

Teşekkür ederim arkadaşım, tez zamanda siz de ev sahibi olursunuz inşallah... Borçlandık ama değdi, hiç değilse ele kira ödemek yerine mülk sahibi olduk...
Ben de öğretmenim, doğum öncesi 5 haftaya kadar doğum sonrasına aktarılabiliyor, ben okulun açıldığı hafta 32. haftada olacağım, seminer dönemi de gidip o 2 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum; hatta kendimi iyi hissedersem 2 hafta daha gidip eylülü de tamamlayabilirim; ilk 2 hafya ders yoğunluğu da çok olmaz zaten, bir de okulum tam gündü ikili eğitime geçecek ben de sabahçı olacağım, sabah gider öğlen gelirim iki hafta, doğum sonrasına aktarırım diye düşünüyorum; bakalım kısmet... Öyle yapabilirsem ara tatile kadar tekrar rapora gerek kalmıyor...

Siz 2 hafta öndesiniz benden, bence seminere gidip doğum sonrasına aktarın siz de; ya da seminerin ilk günü gidin 2. günü de doğum iznine ayrılın, böylece yaz tatiline gelen 2 haftayı doğum sonrasına aktarırsınız...

amin canım inşallah ...
bende doktor aç gel deyince paniğe kapıldım geceden kalkıp yesemmi diye sesli düşünme gafletinde bulundum o gün bugündür eşimin dilinden kurtulamadım 09.30 aldım randevuyu açlıktan bayılıp kalmasak oralarda bari
ayy oğlum yüzünü göstersin yeter daha hiç yüzünü göremedim hep pipoş hep pipoş arsız oğlum benim

ordan bakınca yapabilmişmi göründüm ne güzel inşallah kocamda yerken yapabildiğimi düşünür
bugün evdeydim canım fırsatım vardı yapıverdim 2 kap yemek olduğu kadarıyla tabi eşim saolsun hala mutfak ondan soruluyo
canım iyi dinlenmeler öpüyorum ikinizideee

eyvahhh elifim sen kuuzunun patiklerini büyük ör 2 sene sonra giyebilcek şekilde mümkünse

valla bu gidişle buda öyle olacak cnm ne güzel bi heves başladım söküp geri yapıyorum şimdi komşu ablaya söyledim yemekten sonra gelebilirse gösterecek hevesim kaçmadan kadıncağız yetişse bari

ben de 9 a aldım randevuyu, umarım sorunsuz atlatırız, benim eşim de çok daralır - bunalır hastanelerde; beklerken sinir etmez beni umarım... ben yanıma çıbuk kraker almayı düşünüyorum, son kan alımından sonra eve gelene kadar ki sürede yemek için...

offf yaaaa, mahalle de düğün başladı, orkestra da müthiş!!!, şişti kafamız bu gece oyyyy...

cnm taşındın gene kurtulamadın gürültüden patırtıdan nedir senin bu mahalleliden çektiğin :))
bu arada cnm yeni evin hayırlı olsun güle oynaya oturun inşallah

canım yaa ben böyle şeyleri pek idrak edemiyorumda ,şimdi 30 ağustosta benim 32. hafta dolmuş olcak ,ozaman mı alcam ben çalışabilir kağıdını ,36. haftamda 27 eylülde doluyo ,zaten bu sene seminer olsa olsa 1 hafta olur ,demekki okulada başlıcam 2 hafta kadar.ben ara ara sana sorular sorabilirmiyiimm???

umarım canım ikimizde biran önce olsun bitsin diye en erken randevuyu almışız benim eşim ilk defa bi randevumuza gelemiycek çalışma arkadaşı senelik izinde mümkün değil çıkabilmesi ee benimde erteleme şansım yok ( saolsun annem gelicek çıbık krekerde iyi fikirmiş saolasın bende bi yarım ekmek hazırlayıp koyim çantama anca keser
bizim evin hemen dibinde inşaat başladı keşke o müthiş !!! orkestra burda olsa kafam şişti makina sesinden

cnm taşındın gene kurtulamadın gürültüden patırtıdan nedir senin bu mahalleliden çektiğin :))
bu arada cnm yeni evin hayırlı olsun güle oynaya oturun inşallah

sağol canım, önceki evle aynı apartmanda yeni taşındığımız evimiz; aslında adananın en nezih semtlerinden biri ama millet site içinde düğün yapmayı bırakmıyor bir türlü adana & mersin taraflarında... bir de inşaatımız var yakında, sabahın 8 buçuğunda uyandırıyor, eşim tekrar uyuyabiliyor ama ben uyandığımla kalıyorum...

bu arada dolgum çıktı yerinden az önce, hamile iken dolgu yaptırabiliyor muyuz acaba?

slm arkadaşlar biz geldik. doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün. hamd olsun her şey yolunda. oğluşum 938 gr. olmuş. doktor teyzemiz beğendi. bana az gelse de. :)
şeker yüklemesi de iyi çıktı. sadece hatırlarsanız kanamam olmuştu tatildeyken neden uyuşmazlık iğnesi yapmadılar dedi. 3 hafta sonra gel dedi test yapacaz ona göre iğne yapılabilirmiş.

idrarda bakteri çıktı antiyobiyotik yazdı onun için. vücudumdaki lekelenmekeri sordum normal dedi. olurmuş gebeliklerde bazen. kasık ağrılarıma idrar enfeksiyonu kaynaklı dedi.
bi de çokkk güzel ciciler aldık nihayet oğluşumuza yemek yiyip yükleyecem birazdan.
bizi bekleyin anacım :)

hoşgeldiniz filizcim maşallah oğluşunaaa şekeride atlatmışsınız sorunsuz gözünüzaydın darısı başımıza :)
biz sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumlaaa

cnm ben 18. haftamda yaptırmıştım hatta iğneyle uyuşturmak zorunda kalmıştı dr yapacağı iğneyi kendi druma sorup onay alıp öyle yaptırmıştım

maşallah oğluşuna cm şurda 1 kilo olmasına ne kalmış ana yüreği işte bence hiç az değil kilosu takılma lütfen

selam kızlar bız geldım bugun oglusumu gordum doktora gıttık acele ıle secılmıs bı doktordu hıc bısey anlamadım ultrasonundan kılosu boyu ve soylemedı olcamıyormus cıhazı seker testımızı yaptırdık sonucları yazıyorum doktor normal dedı esım 100 gr lıkta yaptıralım dıyor canım hala yanıyo uc kere kan verdım ıgnenın ucu kalındı kan vermek ac kalmak ıstemıyorum sonucu azıyorum
aclık sekeri = 60
50 gr seker yuklemesından 1 saat sonrakı sonuc = 161 ( yuksek olan buymus )
yuklemeden 2 saat sonrakı sonuc = 84,4
50 gr yuklemeden 1 saat sonra benzer sonuc alan oldumu acaba ?

Son düzenleme:

sor canım ne demek, bir arkadaşım 4 y ada 5 temmuz da doğum yapmıştı, sanırım 36. haftasına kadar gelmişti çalışabilir raporu alıp, eylül ayında da izinli olabilmek için...
32. haftada çalışabilir raporu almamız gerekiyor bildiğim kadarıyla, seminer 2 haftadan az olamaz, dersler 19 eylülde başlıyor...

canım, inşaatımız da var olmaz mı, hemen arkamızda bir bina mesafede... ))
ben doktordan sonra eve gelir kahvaltımı yaparım diye çıbıkla yetineyim dedim... )

Dolgu Neki ben mecburen kanal tedavisi yaptırdım

iyi haberlerle gelmişsin ne güzel, maşallah küçük prensine de...

cnm ben 18. haftamda yaptırmıştım hatta iğneyle uyuşturmak zorunda kalmıştı dr yapacağı iğneyi kendi druma sorup onay alıp öyle yaptırmıştım

ben de yarın kontrolüm var doktoruma sorarım hatta ne yapılabilir sorar onay belgesi de alırım, git - gel yapmam gerekmesin diye... sonra da diş doktoruna giderim, tekrar oymak falan gerekmeyecek gibi, sadece boşluğu doldurulması lazım gibi görünüyor, sprey uyuşturucular yeterli olur belki de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…