canım benim teşekkür ederimmmmm :)
pek kolay geldi pilavın dibi tuttu fırındaki yemeğimide yanmaya ramak kala kurtardımsanırım zaman alıcak hamarat ev hanımlığı
canım valla bende biri bana anlatsa diyorum ,misal 32. haftam yaz tatiline gelse bile genede doğum sonrasına atabiliyomuyum ,çünkü çalışabilir kağıdı alsam bile çalışacak iş olmadığından otomatikman başlamışmı olcam doğum iznine ?? çok kafam karışık ,bekliyorum bakalım nolcak ,millieğitimde bile hiç kimse net bi bilgiye sahip olmuyo çoğu zaman ....bu arada yslzytn canım yıldönümüz kutlu olsun, eşinle oğluşunla nice senelere inşAllah
hard_disc Rabbim yeni evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, hayırlı olsun darııs bize inşAllah...
izin olayları konuşulmuş, öğretmen olanlar bilgi sahibi olabildiler mi? bizde mi 32 de gidip rapor alcaz hiç bir hesap yapamıyorum doğum öncesini aktaramıyor muyuz acaba
anaam bende pilav yaptım ,bizde pilavdaşmı olduk şimdiiicanım benim teşekkür ederimmmmm :)
pek kolay geldi pilavın dibi tuttu fırındaki yemeğimide yanmaya ramak kala kurtardımsanırım zaman alıcak hamarat ev hanımlığı
Şeymacım ben kullandım ama krem sadece kaşıntı ve tahrişi engelliyor akıntı için gyno sanal diye bir fitil kullandım, rumuzda kullandı ama sen doktoruna sormadan alma..
Edaaam işler çok yoğun gidiyo bu ara bu sıcaklarda zor dayanıyorum... Sabırla eylülü bekliyorum, kızımı çok özledim bu gün gidicektim ama iş çıktı çok çok önemli bi iş olduğu için gittim. Haftaya kaldı kontrolüm... Merak ediyorum benim kız çok kıpraşık değil, işine gelirse oynuyo :) Bazen telaş yapıyorum ama sonra iyidir diye düşünüyorum... Bu son günlerde ilk hamilelik dönemlerimdehi halsizlik uyku ve ağırlık halim seyretmeye başladı... Tek dileğim ağustos ayının göz açıp kapayana kadar geçmesi sonra evde beklemek... Gerçekten zor geliyor işe gitmek artık çok zor...
Böyleyim ben işte, topiğede arada bakıp çıkıyorum. Arkadaşlar izinde dolayısıyla dahada fena oluyorBu arada sıcaklık 45 e çıkçakmış önümüzdeki hafta (((
bu arada yslzytn canım yıldönümüz kutlu olsun, eşinle oğluşunla nice senelere inşAllah
hard_disc Rabbim yeni evinde ağız tadıyla oturmayı nasip etsin, hayırlı olsun darııs bize inşAllah...
izin olayları konuşulmuş, öğretmen olanlar bilgi sahibi olabildiler mi? bizde mi 32 de gidip rapor alcaz hiç bir hesap yapamıyorum doğum öncesini aktaramıyor muyuz acaba
sorunsuz bitirirsin umarım, hepimiz mutlu sona sağlıkla ulaşırız inşallah...
belki internet mağazasında stok kalmamıştır, mağazalarında vardır, bazen öyle oluyor ya...
ben metro hastanesine ferat erol a gidiyorum, özel adana hastanesinde muzaffer şengül'le başlamıştım sonra değiştirdim;doktordan yana bir şikayetimiz yoktu ama eşim o hastaneyi pek beğenmedi, bir de uzak ve park sorunu var, bir de kalabalık; metro hastanesini çok tavsiye ettiler (ikisi de aynı gruba ait ama metro daha yeni ve bölümü az, daha çok kadın - doğum - çocuk üzerine yoğunlaşmış bir hastane).
teşekkür ederim canım, Allah herkese nasip etsin... Şeker de iyi geçer umarım, bekleme çok uzun sürmez inşallah, kahvaltı yapmadan gidilecek ya, halsiz düşeriz diye endişe ediyorum doğrusu... Utku beyi de görelim bakalım hali hatırı yerinde mi...
Kımıldanıp duruyor, bir de doktor amcası görsün bakalım... Sana da cumartesi için güzel bir kontrol ve muayene diliyorum, Rüzgar bey de hangi atraksiyonları yapacak bakalım annesine...
Yemek yapmayamı başladın kız edaaa kociş bıraktı bu işleri demek :))
Bende az önce yaptım yemeğimi bir göz gezdirdim topiğe, şimdi uzanıcam biraz bedenim ağrıyor resmen :)
Sonra görüşürüz kendinizeve kuzulara çook iyi bakın :)
eyvahhh elifim sen kuuzunun patiklerini büyük ör 2 sene sonra giyebilcek şekilde mümkünse
amin canım inşallah ...
bende doktor aç gel deyince paniğe kapıldım geceden kalkıp yesemmi diye sesli düşünme gafletinde bulundum o gün bugündür eşimin dilinden kurtulamadım 09.30 aldım randevuyu açlıktan bayılıp kalmasak oralarda bari
ayy oğlum yüzünü göstersin yeter daha hiç yüzünü göremedim hep pipoş hep pipoş arsız oğlum benim
ben de 9 a aldım randevuyu, umarım sorunsuz atlatırız, benim eşim de çok daralır - bunalır hastanelerde; beklerken sinir etmez beni umarım... ben yanıma çıbuk kraker almayı düşünüyorum, son kan alımından sonra eve gelene kadar ki sürede yemek için...
offf yaaaa, mahalle de düğün başladı, orkestra da müthiş!!!, şişti kafamız bu gece oyyyy...
Teşekkür ederim arkadaşım, tez zamanda siz de ev sahibi olursunuz inşallah... Borçlandık ama değdi, hiç değilse ele kira ödemek yerine mülk sahibi olduk...
Ben de öğretmenim, doğum öncesi 5 haftaya kadar doğum sonrasına aktarılabiliyor, ben okulun açıldığı hafta 32. haftada olacağım, seminer dönemi de gidip o 2 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum; hatta kendimi iyi hissedersem 2 hafta daha gidip eylülü de tamamlayabilirim; ilk 2 hafya ders yoğunluğu da çok olmaz zaten, bir de okulum tam gündü ikili eğitime geçecek ben de sabahçı olacağım, sabah gider öğlen gelirim iki hafta, doğum sonrasına aktarırım diye düşünüyorum; bakalım kısmet... Öyle yapabilirsem ara tatile kadar tekrar rapora gerek kalmıyor...
Siz 2 hafta öndesiniz benden, bence seminere gidip doğum sonrasına aktarın siz de; ya da seminerin ilk günü gidin 2. günü de doğum iznine ayrılın, böylece yaz tatiline gelen 2 haftayı doğum sonrasına aktarırsınız...
ben de 9 a aldım randevuyu, umarım sorunsuz atlatırız, benim eşim de çok daralır - bunalır hastanelerde; beklerken sinir etmez beni umarım... ben yanıma çıbuk kraker almayı düşünüyorum, son kan alımından sonra eve gelene kadar ki sürede yemek için...
offf yaaaa, mahalle de düğün başladı, orkestra da müthiş!!!, şişti kafamız bu gece oyyyy...
valla bu gidişle buda öyle olacak cnm ne güzel bi heves başladım söküp geri yapıyorum şimdi komşu ablaya söyledim yemekten sonra gelebilirse gösterecek hevesim kaçmadan kadıncağız yetişse bari
cnm taşındın gene kurtulamadın gürültüden patırtıdan nedir senin bu mahalleliden çektiğin :))
bu arada cnm yeni evin hayırlı olsun güle oynaya oturun inşallah
slm arkadaşlar biz geldik. doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün. hamd olsun her şey yolunda. oğluşum 938 gr. olmuş. doktor teyzemiz beğendi. bana az gelse de. :)
şeker yüklemesi de iyi çıktı. sadece hatırlarsanız kanamam olmuştu tatildeyken neden uyuşmazlık iğnesi yapmadılar dedi. 3 hafta sonra gel dedi test yapacaz ona göre iğne yapılabilirmiş.
idrarda bakteri çıktı antiyobiyotik yazdı onun için. vücudumdaki lekelenmekeri sordum normal dedi. olurmuş gebeliklerde bazen. kasık ağrılarıma idrar enfeksiyonu kaynaklı dedi.
bi de çokkk güzel ciciler aldık nihayet oğluşumuza yemek yiyip yükleyecem birazdan.
bizi bekleyin anacım :)
cnm ben 18. haftamda yaptırmıştım hatta iğneyle uyuşturmak zorunda kalmıştı dr yapacağı iğneyi kendi druma sorup onay alıp öyle yaptırmıştımsağol canım, önceki evle aynı apartmanda yeni taşındığımız evimiz; aslında adananın en nezih semtlerinden biri ama millet site içinde düğün yapmayı bırakmıyor bir türlü adana & mersin taraflarında... bir de inşaatımız var yakında, sabahın 8 buçuğunda uyandırıyor, eşim tekrar uyuyabiliyor ama ben uyandığımla kalıyorum...
bu arada dolgum çıktı yerinden az önce, hamile iken dolgu yaptırabiliyor muyuz acaba?
slm arkadaşlar biz geldik. doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün. hamd olsun her şey yolunda. oğluşum 938 gr. olmuş. doktor teyzemiz beğendi. bana az gelse de. :)
şeker yüklemesi de iyi çıktı. sadece hatırlarsanız kanamam olmuştu tatildeyken neden uyuşmazlık iğnesi yapmadılar dedi. 3 hafta sonra gel dedi test yapacaz ona göre iğne yapılabilirmiş.
idrarda bakteri çıktı antiyobiyotik yazdı onun için. vücudumdaki lekelenmekeri sordum normal dedi. olurmuş gebeliklerde bazen. kasık ağrılarıma idrar enfeksiyonu kaynaklı dedi.
bi de çokkk güzel ciciler aldık nihayet oğluşumuza yemek yiyip yükleyecem birazdan.
canım yaa ben böyle şeyleri pek idrak edemiyorumda ,şimdi 30 ağustosta benim 32. hafta dolmuş olcak ,ozaman mı alcam ben çalışabilir kağıdını ,36. haftamda 27 eylülde doluyo ,zaten bu sene seminer olsa olsa 1 hafta olur ,demekki okulada başlıcam 2 hafta kadar.ben ara ara sana sorular sorabilirmiyiimm???
umarım canım ikimizde biran önce olsun bitsin diye en erken randevuyu almışızbenim eşim ilk defa bi randevumuza gelemiycek çalışma arkadaşı senelik izinde mümkün değil çıkabilmesi ee benimde erteleme şansım yok ( saolsun annem gelicek çıbık krekerde iyi fikirmiş saolasın bende bi yarım ekmek hazırlayıp koyim çantama anca keser
bizim evin hemen dibinde inşaat başladı keşke o müthiş !!!orkestra burda olsa kafam şişti makina sesinden
sağol canım, önceki evle aynı apartmanda yeni taşındığımız evimiz; aslında adananın en nezih semtlerinden biri ama millet site içinde düğün yapmayı bırakmıyor bir türlü adana & mersin taraflarında... bir de inşaatımız var yakında, sabahın 8 buçuğunda uyandırıyor, eşim tekrar uyuyabiliyor ama ben uyandığımla kalıyorum...
bu arada dolgum çıktı yerinden az önce, hamile iken dolgu yaptırabiliyor muyuz acaba?
cnm ben 18. haftamda yaptırmıştım hatta iğneyle uyuşturmak zorunda kalmıştı dr yapacağı iğneyi kendi druma sorup onay alıp öyle yaptırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?