2011 Ekim Anneleri

canım benim 50 lik yükleme 171 çıktı dr hemen 100 lük istedi 4 kez kan veriyorsun ama şükür 4 üde eşik değerin altında çıktıdiabet değilmiş inş senin de düşük çıkar..

oooy oy sizinki tam cümbüşmüş desene Allah yardımcınız olsun :))
onuda yaparız canım aparatif olarak şeyetmiştim bende eve gelince kahvaltımı yapıcam yoksa
pek iştahlandım ben yaaa bakalım cumartesi kaç kilo almış olarak dönücem

kızlar ben de öğrtmenim, ben seminere gidp okula hiç başlamamayı düşünüyorum öyle karnı burnunda görmesin öğrencilerim:) eksik çok kalmıyor raporla tamamlarız sonrasını ama eş durumu da istiyeceğim bakalım yani ne olacak??? bir de taşınacağım

babamız geldi yemeyimizi yedik şimdi de dedeyle ananeye çay içmeye gidiyoruzzz ailecek Allahım ne ekşın dolu bir yıldönümü

hard_disc Şeker de iyi geçer umarım, bekleme çok uzun sürmez inşallah, kahvaltı yapmadan gidilecek ya, halsiz düşeriz diye endişe ediyorum doğrusu... Utku beyi de görelim bakalım hali hatırı yerinde mi...
Kımıldanıp duruyor, bir de doktor amcası görsün bakalım... Sana da cumartesi için güzel bir kontrol ve muayene diliyorum, Rüzgar bey de hangi atraksiyonları yapacak bakalım annesine... [/QUOTE]

güle güle oturun,, Allah ödeme kolaylığı versin:) ya ben açlığıma hiç dayanamayan biriydim normaldede ama inan çok zor olmadı glukoz içiyorsun limonata gibi zaten aşırı tatlı acıkmıyorsun . düşün bana 100 lük de yapıldı 8.30 dan 11.30 a kadar 4 kez kan verdim ama geçti.. sonuç güzel olsun takma kafana:)

Son düzenleme:
canım benim 50 lik yükleme 171 çıktı dr hemen 100 lük istedi 4 kez kan veriyorsun ama şükür 4 üde eşik değerin altında çıktıdiabet değilmiş inş senin de düşük çıkar..

cok zo oldu kan vermem damarlarım sıstı hatta hıc bukadar acımamıstı daha once sanırım yenıden yaptırmam gerekıcek benımde doktorda normal dedı aklım karıstı esım yuksek yenıden yaptıralım dıyo 100 luk bu sefer onumuzdekı hafta yaptırırırım sanırım umarım benımkıde temız cıkar saol canım.
tetonoz asısını tek dok olan varmı aranızda ?

güle güle oturun,, Allah ödeme kolaylığı versin:) ya ben açlığıma hiç dayanamayan biriydim normaldede ama inan çok zor olmadı glukoz içiyorsun limonata gibi zaten aşırı tatlı acıkmıyorsun . düşün bana 100 lük de yapıldı 8.30 dan 11.30 a kadar 4 kez kan verdim ama geçti.. sonuç güzel olsun takma kafana:)[/QUOTE]

sağol canım, memur olunca borçlanmadan mal sahibi olunmuyor, ne kadar erken başlarsak o kadar iyi olur dedik biz de çıktık bir yola; sağolsun ailelerimiz de sıkıştığımız yerde destek olacaklarını gösterdiler; Allah sağlık versin ödenir biter nasılsa...

ben açlığa dayanıklıydım ama hamilelikte bitkin hissediyorum eskiye nazaran bir kaç saat bir şey yemeyince. zaten o glukoz da gözümde büyüyor ben çayı şekersiz içerim o kadar şekerli şeyi nasıl içeceğim...

:92::92::92::92:

hey melaba bebekler nasılsınız bakalım görüşmeyeli biz iyiyiz çok şükür ilk şeker yüklememiz yüksek çıktığı için bugün 100 gr yüklemesi yapıldı sonuçları bekliyoruz bakalım bugün oğluşumuz kendini göstermedi ama kızımmaşallah gülüp duruyodu çok güzeldi acaba neye gülüyodu çok merak ettim bide üstelik açtı yavrucak 13-14 saattir bekliyodu ama keyfi yerindeydi.

bugün bişey daha öğrendim kızlar eğer erken doğum olursa kaç hafta önce doğum olduysa o haftaları doğumdan sonraya aktarabiliyomuşuz önceden o haftalar yanıyodu yeni yasayla değişmiş.

Herkesler LIŞVERİŞİNİ yapmış hazırlıkların büyük çoğunluğu tamam heralde Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.Sizde öylemisiniz????

ooo senin işin baya zormuş bacım Allah kolaylık versin ,19 unda okullar açılırsa ben 1 hafta okula gitcem demektir ,işin kötü yanı benimkiler anasınıfı öğrencisi olduğundan ilk hafta beni çok zorlucak :83:belki o hafta rapor alırım ,belkide kendimi iyi hissedersm dalarım sınıfa ,velilerede derim haftaya getirin

Son düzenleme:
merabalarr hoşgeldin inşallah şeker sonuçların iyi çıkar. bebişede maşşallah
erken doğunda izni doğum sonrasına atma olayı iyimiş ,devlet memurlarında da var dimi bu durum ,inşallah gerekmezde ,genede bilsek iyi olur tabii...
bende çoook heyecanlıyım ,ama doğum olayını düşündükçe böyle oluyorum:83::83::83::83::83::83:Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.

inşallah cnm eğer özel sektörde varsa kamudada vardır zaten bu değişen yasayla yeni kavuşmuşuz böyle bi hakka inşallah erken doğum olmaz hiçbirimizin ama tabi ben risk grubunda ikiz hamile olduğum için bugün söylediler bana da ama dediğin gibi inşallah gerek kalmaz

Ben 24 Ağustosta 32. haftama girmiş oluyorum, seminer döneminde sağlık sorunumuz olmazsa inşAllah okula kesin gitcem, 19 Eylül de ise eğer tayinim çıkarsa Eylül sonuna kadar okula devam etcem yok tayin çıkmadı 19 Eylül de raporu başlatırım... Biraz da tayine bakıyor benim işim teşekkür ederim canım yine de haberleşiriz burdan...

canım seninle nerdeyse aynı durumdayız, aramızda 1 hafta var sadece... eylül 28 de 37. haftama girmiş oluyorum ben tayin için (8-12 Ağustos arası) nasılsa okula gitcem o zaman idareyle konuşur iyice öğrenirim ilçe mem e giderim buraya yazarım...

ooo kimler gelmişş canım benim iyi olmanıza çok sevindim Allah daim etsin inşallah senin kızçenin gülen yüzünü yerim ben ya belki kardeşi patlatmıştır bir espri ona gülüyodur yavrum
inşallah 100 grlık şeker yüklemenizin sonuçları güzel çıkar canım
senin heyecanın 2 kat bize göre ee bide daha önce gelicek senin kuzular ben bile düşününce heyecanlanıyorum senin adına benim heyecanımda zirve tabi hele erken doğum haberleri çok etrafımda bu ara artık bende erken doğurcağıma inanmaya başladım Hayırlısıyla vaktinde sağlıkla gelsin hepimizin kuzuları inşallah...üçünüzüde çok öpüyorum eslemim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…