Dolgu Neki ben mecburen kanal tedavisi yaptırdım
selam kızlar bız geldım bugun oglusumu gordum doktora gıttık acele ıle secılmıs bı doktordu hıc bısey anlamadım ultrasonundan kılosu boyu ve soylemedı olcamıyormus cıhazı seker testımızı yaptırdık sonucları yazıyorum doktor normal dedı esım 100 gr lıkta yaptıralım dıyor canım hala yanıyo uc kere kan verdım ıgnenın ucu kalındı kan vermek ac kalmak ıstemıyorumsonucu azıyorum
aclık sekeri = 60
50 gr seker yuklemesından 1 saat sonrakı sonuc = 161 ( yuksek olan buymus )
yuklemeden 2 saat sonrakı sonuc = 84,4
50 gr yuklemeden 1 saat sonra benzer sonuc alan oldumu acaba ?
sor canım ne demek, bir arkadaşım 4 y ada 5 temmuz da doğum yapmıştı, sanırım 36. haftasına kadar gelmişti çalışabilir raporu alıp, eylül ayında da izinli olabilmek için...
32. haftada çalışabilir raporu almamız gerekiyor bildiğim kadarıyla, seminer 2 haftadan az olamaz, dersler 19 eylülde başlıyor...
canım, inşaatımız da var olmaz mı, hemen arkamızda bir bina mesafede...))
ben doktordan sonra eve gelir kahvaltımı yaparım diye çıbıkla yetineyim dedim...)
canım yaa ben böyle şeyleri pek idrak edemiyorumda ,şimdi 30 ağustosta benim 32. hafta dolmuş olcak ,ozaman mı alcam ben çalışabilir kağıdını ,36. haftamda 27 eylülde doluyo ,zaten bu sene seminer olsa olsa 1 hafta olur ,demekki okulada başlıcam 2 hafta kadar.ben ara ara sana sorular sorabilirmiyiimm???
canım benim 50 lik yükleme 171 çıktı dr hemen 100 lük istedi 4 kez kan veriyorsun ama şükür 4 üde eşik değerin altında çıktıdiabet değilmiş inş senin de düşük çıkar..
kızlar ben de öğrtmenim, ben seminere gidp okula hiç başlamamayı düşünüyorum öyle karnı burnunda görmesin öğrencilerim:) eksik çok kalmıyor raporla tamamlarız sonrasını ama eş durumu da istiyeceğim bakalım yani ne olacak??? bir de taşınacağım
merabalarr hoşgeldin:92::92::92::92:
hey melaba bebekler nasılsınız bakalım görüşmeyeli biz iyiyiz çok şükür ilk şeker yüklememiz yüksek çıktığı için bugün 100 gr yüklemesi yapıldı sonuçları bekliyoruz bakalım bugün oğluşumuz kendini göstermedi ama kızımmaşallah gülüp duruyodu çok güzeldi acaba neye gülüyodu çok merak ettim bide üstelik açtı yavrucak 13-14 saattir bekliyodu ama keyfi yerindeydi.
bugün bişey daha öğrendim kızlar eğer erken doğum olursa kaç hafta önce doğum olduysa o haftaları doğumdan sonraya aktarabiliyomuşuz önceden o haftalar yanıyodu yeni yasayla değişmiş.
Herkesler LIŞVERİŞİNİ yapmış hazırlıkların büyük çoğunluğu tamam heralde Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.Sizde öylemisiniz????
merabalarr hoşgeldininşallah şeker sonuçların iyi çıkar. bebişede maşşallah
erken doğunda izni doğum sonrasına atma olayı iyimiş ,devlet memurlarında da var dimi bu durum ,inşallah gerekmezde ,genede bilsek iyi olur tabii...
bende çoook heyecanlıyım ,ama doğum olayını düşündükçe böyle oluyorum:83::83::83::83::83::83:Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.
ben kızımı çok özledim gidip bi görsem hiç fena olmayacak
Teşekkür ederim arkadaşım, tez zamanda siz de ev sahibi olursunuz inşallah... Borçlandık ama değdi, hiç değilse ele kira ödemek yerine mülk sahibi olduk...
Ben de öğretmenim, doğum öncesi 5 haftaya kadar doğum sonrasına aktarılabiliyor, ben okulun açıldığı hafta 32. haftada olacağım, seminer dönemi de gidip o 2 haftayı doğum sonrasına ekletmeyi düşünüyorum; hatta kendimi iyi hissedersem 2 hafta daha gidip eylülü de tamamlayabilirim; ilk 2 hafya ders yoğunluğu da çok olmaz zaten, bir de okulum tam gündü ikili eğitime geçecek ben de sabahçı olacağım, sabah gider öğlen gelirim iki hafta, doğum sonrasına aktarırım diye düşünüyorum; bakalım kısmet... Öyle yapabilirsem ara tatile kadar tekrar rapora gerek kalmıyor...
Siz 2 hafta öndesiniz benden, bence seminere gidip doğum sonrasına aktarın siz de; ya da seminerin ilk günü gidin 2. günü de doğum iznine ayrılın, böylece yaz tatiline gelen 2 haftayı doğum sonrasına aktarırsınız...
sor canım ne demek, bir arkadaşım 4 y ada 5 temmuz da doğum yapmıştı, sanırım 36. haftasına kadar gelmişti çalışabilir raporu alıp, eylül ayında da izinli olabilmek için...
32. haftada çalışabilir raporu almamız gerekiyor bildiğim kadarıyla, seminer 2 haftadan az olamaz, dersler 19 eylülde başlıyor...
canım, inşaatımız da var olmaz mı, hemen arkamızda bir bina mesafede...))
ben doktordan sonra eve gelir kahvaltımı yaparım diye çıbıkla yetineyim dedim...)
canım yaa ben böyle şeyleri pek idrak edemiyorumda ,şimdi 30 ağustosta benim 32. hafta dolmuş olcak ,ozaman mı alcam ben çalışabilir kağıdını ,36. haftamda 27 eylülde doluyo ,zaten bu sene seminer olsa olsa 1 hafta olur ,demekki okulada başlıcam 2 hafta kadar.ben ara ara sana sorular sorabilirmiyiimm???
ben hanzademe sipariş versem daha iyi olacak galiba
:92::92::92::92:
hey melaba bebekler nasılsınız bakalım görüşmeyeli biz iyiyiz çok şükür ilk şeker yüklememiz yüksek çıktığı için bugün 100 gr yüklemesi yapıldı sonuçları bekliyoruz bakalım bugün oğluşumuz kendini göstermedi ama kızımmaşallah gülüp duruyodu çok güzeldi acaba neye gülüyodu çok merak ettim bide üstelik açtı yavrucak 13-14 saattir bekliyodu ama keyfi yerindeydi.
bugün bişey daha öğrendim kızlar eğer erken doğum olursa kaç hafta önce doğum olduysa o haftaları doğumdan sonraya aktarabiliyomuşuz önceden o haftalar yanıyodu yeni yasayla değişmiş.
Herkesler LIŞVERİŞİNİ yapmış hazırlıkların büyük çoğunluğu tamam heralde Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum.Sizde öylemisiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?