- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
ay maşallahhh kocaman olmuşteyzeleri ben kuzumu gördüm geldim.anası kılıklı sumocular gibiydi 1400 kg.bir hafta önden gidiyomuş biraz iri bir bebek olcak dedi(maşallah)
ben agrımadıgı zamanlarda kocama sırnaşıyorum ayy çok agrıyo diye masayı eşim hazırlayıp topladı ben eşimi bu gece kullandımiyi bari inşallah rahatsızda etmez, ben kolumu oynatdıkça ağrımaya başladı
kızz sen bizim evin yakınındamı yaşıyosun bakim bizim evin dibindede inşaat varumarım canım ikimizde biran önce olsun bitsin diye en erken randevuyu almışızbenim eşim ilk defa bi randevumuza gelemiycek çalışma arkadaşı senelik izinde mümkün değil çıkabilmesi ee benimde erteleme şansım yok ( saolsun annem gelicek çıbık krekerde iyi fikirmiş saolasın bende bi yarım ekmek hazırlayıp koyim çantama anca keser
bizim evin hemen dibinde inşaat başladı keşke o müthiş !!!orkestra burda olsa kafam şişti makina sesinden
slm arkadaşlar biz geldik. doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün. hamd olsun her şey yolunda. oğluşum 938 gr. olmuş. doktor teyzemiz beğendi. bana az gelse de. :)
şeker yüklemesi de iyi çıktı. sadece hatırlarsanız kanamam olmuştu tatildeyken neden uyuşmazlık iğnesi yapmadılar dedi. 3 hafta sonra gel dedi test yapacaz ona göre iğne yapılabilirmiş.
idrarda bakteri çıktı antiyobiyotik yazdı onun için. vücudumdaki lekelenmekeri sordum normal dedi. olurmuş gebeliklerde bazen. kasık ağrılarıma idrar enfeksiyonu kaynaklı dedi.
bi de çokkk güzel ciciler aldık nihayet oğluşumuza yemek yiyip yükleyecem birazdan.
bizi bekleyin anacım :)
yo yo böyle olmamalıydı
iyi akşamlar biz geldikkkkk.doktorumuza gittik oğluşum gayet iyiydi.kilosu 2078 olmuş boyuda 47 cmmiş.suyuda gayet iyiymiş.en güzel haberde oğlum tersti dönmüş.doktorumla doğumu konuştuk biraz zamanına kadar bekleriz eğer gelmezse ozaman müdahale edriz dedi veya kilosu çok olursa sezeryan olur dedi.
sezeryan olursada spinal yapıyoruz genelde dedi hem anne için hem bebek için iyi olan bu dedi.
kontrollerimiz 15 güne düştü artık.nst ye bağlamadı doktorum beni.
iyi akşamlar biz geldikkkkk.doktorumuza gittik oğluşum gayet iyiydi.kilosu 2078 olmuş boyuda 47 cmmiş.suyuda gayet iyiymiş.en güzel haberde oğlum tersti dönmüş.doktorumla doğumu konuştuk biraz zamanına kadar bekleriz eğer gelmezse ozaman müdahale edriz dedi veya kilosu çok olursa sezeryan olur dedi.
sezeryan olursada spinal yapıyoruz genelde dedi hem anne için hem bebek için iyi olan bu dedi.
olur canım olur biz sizlerden büyüğüz topiğin abilerinden benim oğlummaşallah bebeğine.bizimki de o kadar olsun artıkkk :)
Ben 24 Ağustosta 32. haftama girmiş oluyorum, seminer döneminde sağlık sorunumuz olmazsa inşAllah okula kesin gitcem, 19 Eylül de ise eğer tayinim çıkarsa Eylül sonuna kadar okula devam etcem yok tayin çıkmadı 19 Eylül de raporu başlatırım... Biraz da tayine bakıyor benim işim teşekkür ederim canım yine de haberleşiriz burdan...
canım seninle nerdeyse aynı durumdayız, aramızda 1 hafta var sadece... eylül 28 de 37. haftama girmiş oluyorum ben tayin için (8-12 Ağustos arası) nasılsa okula gitcem o zaman idareyle konuşur iyice öğrenirim ilçe mem e giderim buraya yazarım...
ay maşallahhh kocaman olmuşbende çok merak ediyorum özgürümüüüüüü
ben agrımadıgı zamanlarda kocama sırnaşıyorum ayy çok agrıyo diye masayı eşim hazırlayıp topladı ben eşimi bu gece kullandım
yarında kullancam öteki gündenede olsa surda papucumuzun dama atılmasına kaç ay kaldı
kızz sen bizim evin yakınındamı yaşıyosun bakim bizim evin dibindede inşaat varşüphelendim şimdi
canım normal bebişinin kilosu endişe etme sen o bir yolunu bulup buyuyormaşallaaaaaaaaaah ogluşunaaaa
sağol canım benim hepimizinki inş.aman allahımm 2 kilo olmuş yerim onu bennnnmaşallah sağlıkla gelsin inşallahhhh
evet teyzesi büyümüş oğlum .kilo ve boy olarak önden gidiyomuş benim erkekimmm.nejlammmmmm maşallah benim küçük erkekimeee demek 2078 hee Allahım esirgesin maşallah yaa boyuna posunaayy ntsler doğum konuşmaları falann çok heyecanlandım yaaa
vuuuuuv maşallah oğluşuna cnm seninki cidden iri bi bebek olacak galiba
sağol canım benim hepimizinki inş.
evet teyzesi büyümüş oğlum .kilo ve boy olarak önden gidiyomuş benim erkekimmm.
sorma aynı heyecan bende de oluyor şafak az kaldı.
teşekkürler canım biraz tombişiz boyumuzda biraz uzunmuşşşş
ay canom ya benim kocaya işlemedi naz hatta dalgasını geçti yok kolum ağrıyo yok kramp giriyo diye dolanıyodu evin içindee bende babama yaptım nazımıamaaa balkonda otururken ayak parmağına kramp girdi beyimin benimde gülmekten karnıma tabi oh olsun
ben ümraniye tepeüstündeyim canım sanırsam en yakın komşum zehra :)
hoşgeldiniz filizcim maşallah oğluşunaaaşekeride atlatmışsınız sorunsuz gözünüzaydın darısı başımıza :)
biz sabırsızlıkla bekliyoruz oğlumlaaa
bugun aşıya gelmedi ya biliyo surat asacagımı arıyo beni hayatım sana burdan çok sevdiğin şeyden alayımmı didi dedim istemem
nasıl ısrar ediyo alayım sen seversin yersin falan dedim onu alma pirinç al eve geleve geldi bir ilgi bir alakaa
koltuga oturduk ayaklarımı uzattım bir baktım ayak parmagımla oynuyo şirinlik yapcak yagıdıklandıgımı biliyo o öyle yaptıkça bende ayy kolum çok acıyoo diye nazlandım valla oh olsun 45 dk önce bakkala yolladım inadına ç.... istiyorum diye niyetim pastaneye yollamaktı amaaaa neyse
ben böyle bir hafta nazımı yaşarımarada dönüp hanimiş benim yaralı tombiğim deyip güldü 10 kilo almışız ya
ayy ben tepeüstünde gloria jeans ta çalışmıştımmmçok güzel bi yerdi 3 yıl önce
anne babanın kilo ve boyu bebeğin boyunu posunu etkilermiş.sizin aile uzun galiba.benim ablamın oğlu 4 küsür kg doğmuştu ve boyu da uzundu hala da iri bi çocuk.annesi babası da uzun ama.
teşekkür ederiz teyzesi. ne zaman sizin kontrolünüz.
bu arada Edacım babana da çok geçmiş olsun çok sık giremedim. yeni haberim oldu canım
oh oh iyi nazlanmışın hakkaten 1 hafta 10 gün ne kadar sürdürebiliyosan sürdür tadını çıkar bacım sefan olsun meydandaki gloria jeans mı:26: tepeüstü meydan sayesinde güzel biyer oldu evet başkada gezilcek yeri yok zaten gel bigün beraber kahve içelim canom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?