2011 Ekim Anneleri

aynen öyle.nasılsa herkesin evladı kendisine en güzel olcak :)tek dileğimiz sağlıklı olmaları bebeklerimizin.Allahım bize bu duyguyu tattırdı anne adayı olmayı (şimdilik) inşallah anne de olucaz.olmayanlara da nasip etsin anneliği Allahım.

kızlar alt açma setleriniz muşambalı mı? ben bugün baktım da muşambalı bulamadım. bi de ne marka sizinkiler ve ne kadar acaba?

karnımın üstünede tabak geçmişi okuyup bi şeyler yiyiyorum. birden tabak bi oynadı deprem oldu zannettim :))))) meğer Safam tekme atmış. tabak ağır geldi galiba :)))

çok hoş yaaa maşallah filiz benim rüzgarımda sarsıcak kadar tepmeye yeni başladı, 2 gündür bende ilk seferinde deprem oluyo sanmıştım

wuuuuuuuuumaşşallah nejlacım:) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasp etsin minik tompik meleklerimizii

aminnnn canım inş herkes tadar bu güzelliği.

wuuuuuuuuumaşşallah nejlacım:) Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasp etsin minik tompik meleklerimizii

sağol canım.aminnnn inş.

selam kızlar
sizleri takip ediyorum ben 2010 ekim annesiyim
geçen yıl aynı heyacanı yaşıyordum bugün kızım 10. ayına girdi
zaman çabuk geçiyor
sizde hayırlısı ile sağ salim kucağınıza alırsınız kuzuları inşallah

kızlar size tutarsızlıklarla dolu kilomu yazayım gerçi kilommu tutarsız yoksa tartılarmı onuda çözemedim ya neysee
hamileliğe 62 ile başladım pazartesi sağlık ocağında 67 çıktı,bugün doktorda 70 çıktı şimdik daha sıcak sıcak kendi dijital tartımda da 68.3 çıktım hangisi doğru bilemedimki.:44:
geçen dr kontrolumden bu yanada ordaki tatıda sadece 500 gr almış gözüküyorum

haa oğlumada ciciler aldım onlarıda yarın eklerim artık.

filizcim oğlunun cicileri çok güzel iyi günlerde giysin inş. buarada bende hastane çıkışı aldım bugün hemde seninkinin aynısı renkte aynı.zevklerimiz aynıymış.

bende gecelik aradım bişey alamadan geldim bugün ayaklarım şişdi gezmekten istediğim gibi bulamadım..sen neler aldın

bende gecelik aradım bişey alamadan geldim bugün ayaklarım şişdi gezmekten istediğim gibi bulamadım..sen neler aldın

canım bende gecelik için bir yere baktım fazla gezmedim.oğluma ciciler aldım hastane çıkışını alt açmasını deterjanını falan yarın eklerim.
zaten bu gecelik işi en zor olanı bence.ramazanın 2. haftası tekrar çıkıcam çarşıya o zaman kesin alırım artık daha çok yer gezerim.

bütün çamaşırcıları gezdim bulamadım bulduğumda çok pahalı internetten alıcam galiba daha uygun oluyor..sen hangi doktora gidiyodun?

bütün çamaşırcıları gezdim bulamadım bulduğumda çok pahalı internetten alıcam galiba daha uygun oluyor..sen hangi doktora gidiyodun?

sırf çamaşır satan yerler zaten daha pahalı oluyor ben pınar var belsanın karşısında oraya baktım ama karar veremedim.
ben dr.tahsin özbek hastanesinde lütfiye hanıma gidiyorum çok tatlı bir doktor.güler yüzlü.
konağa gidicektim orası bize bayağı ters kalıyor ben körfezde oturuyorum.

oralarada baktım am beğenmedim beğendiğim çok pahalı geldi bana..evet uzak sana konak yakın bana...

canım yeni evin hayırlı olsun ağız tadıyla otur inş.

oralarada baktım am beğenmedim beğendiğim çok pahalı geldi bana..evet uzak sana konak yakın bana...

fiyatlar biraz pahalıydı.başka yere bakmadığım için bende karar veremedim o yüzden.netten alıncada kumaşına dokunmuyorsunya nasıl gelir bilenmiyorum ona cesaret edebilsem nette dediğin gibi daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…