2011 Ekim Anneleri

maş. canım oğluşuna ilk 2 kiloyu gören siz oldunuz darısı başımıza inş. ama senin iri bebek olacak galiba neclacım. tontiş tontiş çok sevimli oluyolar ya... hele o bacak boğumları yok mu.
ay ben oğlumu sevmek istiyorum artık:84::84::84:

sağol canım.inş sizlerde görürsünüz filizcim.şuanlık iri gözüküyor bizim yaramaz.bende çok severim tombiş bebişleri.bacakları olsun kolları olsun çok tatlı olıuyolar yaa .şimdiden sevmeye başladık doğunca ne yaparız artıkk

kendi tartın doğrudur. neticede dışarda giyinik oluyoruz. daha fazla çıkıyo. bi de sen de tesettüürlüydün sanırım. kafadan 1 kilo giydiklerimiz :))
ben sabahları aç karna tartılıyorum. 57 ile hamile kaldım 66.5 kiloyum. nerdeyse 10 kilo aldım ((

bende kendi tartıma güveniyorum sağlıkocağınınkine zaten güvenmiyorum.evet bende kapalıyım canım.doğru diyosun giyinince daha fazla çıkıyoruz.
bende diyorumki eşime benim tartım bukadar çıkarmıyor eşimde benimle kafa buluyor yok sen doktorunkine inan diyor dikkat et yemene diyor sanki kendisi çok zayıf.

herkese günaydın.uyuyamadım halbuki geç te yatmıştım ama işte. iyi bir gün diliyorum herkese bebişlerle beraber.:)

herkeseeeeeeee günaydınnnnn.......
çooooooookkkkkkkkk sıcakkkkkkkk yanıyorumm Allahım sen yardım ett............

aynen çok sıcak şimdi haberleri izliyorum daha da sıcak olacakmış her ilde.Allah yardım etsin özellikle hamilelere çalışanlara bebeklere yaşlılara

Günaydın kızlarrrrr. Haftalar sonra ilk defa deliksiz uyudum gee 12den sabah 6 ya kadar. Çok sevinçliyim

MAşallah tatlım oğluşuna.

herkeze günaydın.
mini etek ve sansee verdiğiniz bilgiler için çok teşakkür ederim,birtek siz tenezül edip cevap verdiniz başka hiç kimse benim ciddi gördüğüm bi konuda bana yardımcı olmadı herkeze çok kırıldım.herkez kendine bi grup oluşturmuş.bi arkadaş oluşturmuş. çok dışlandığımı hissettim.ben bildiğim konularda,herkeze yardımcı olmaya çalıştım.aynı şeyi bekledim bende. burda okuduğum kadarı ile en zor hamileliği ben geçiriyorum belkide buyüzden bu alınganlığım .sizlere karşı bi hatam olduysa özür. kırgın ayrılıyorum.allah kuzularınızı sağ salim almayı nasip etsin hepinize.hoşçakalın.

günaydın güzel anneler ve minnoşları.
bacağıma giren krampla uyandım demin. çok acı veriyo ya. ben magnezyum da içmiyorum. hiç sevmiyorum çünkü tadını.

neyse güzel bir gün olur inş. hepimiz için.

günaydın kızlar inanamıyorum ama dün gece hiç terlemeden uyudum pembiş odam megersem ne serinmiş yaw artık orada yatıcam
kolum da agrısını göstermeye başladı çok acıyoooo:85::85:ve sıkı durun dün gece öyle bişey hissettim ki aklım uçtu inanamadımmmmm
sağ tarafıma yatmıştım kolumun üstüne yatamadıgım için o sırada oglumda şiddetli biçimde vuruyor ve dönüyordu elimi koydum aman allahımmm
ayagını hissettim ayagıyla ittirdi minicikti şok oldum çıglık attım resmen muhteşemdiiii

ay maşallahh allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin

aşk olsun bizemi küstün sen bakimsorun kan ilacı ile ilgiliydi sanırım mecbur doktorun 2 tane kullanacagını söylüyorsa kullanmalısın dogumda kan lazım olacak bende 2 tane kullanıyorum kanım düşük diye kan yapıcı hiç bişi yemiyorum ama et de tüketmelisin ayrıca biyere gidemezsin valla topik topik kovalarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…