2011 Ekim Anneleri

vallahi ben bu yazıyı bile yeni görüyorum,kıyamam içlenme arkadaşım bende pek dertliyim sabaha kadar yine uyku yok cin gibiydim.evdeki halıları yıkamaya vermiştim geldi ama sermiycem malüm benim yardımcı kaçtı yenisini bulana kadar,eltimde kavgaya geldi neymiş tıkırtı yapıyomuşum halıları sercekmişim kusuruma bakma dedim seremem kadın başlamadan katil olursam içeriye ziyaretime gelirsiniz dimi

filizcim sana iyi geceler ben yatayım artık :79:

canım ben pcnin karşısında bayılmışım zaten. ne zaman yattım hatırlamıyorum.

teşekkür ederim teyzesi. yerim ben onun dötünü pipisini her bi yerini.
Allah herkesin yavrusunu bağışlasın kendisine inş.

günaydın ayçacım. inan ben burda bi gruplaşma görmedim şimdiye kadar ya da birilerinin dışlandığını. mesela ben iki hafta yoktum sadece hanzade sormuş beni o arada :) ama bu dışlandığım anlamına gelmiyor benim için. çünkü herkesin işleri, hamilelik sıkıntıları falan oluyor. o yüzden alınganlık göstermedim.
Eğer bizlerle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımız varsa genelde cevap yazılıyo. bazen de gözden kaçabiliyor tabi.
lütfen alınma canım, kendi adıma ben burdaki bütün arkadaşları çok seviyorum. inanın ailem gibi oldunuz.
dün hastaneden geldik ben hemen foto çekiyorum cicilerin. eşim dedi ki napiyosun. dedim teyzelerimize gösterecez oooo diyo seni iyice sarmış orası.:) burda bi şeyler yzmak, paylaşmak bana çok şey kattı. bi çok şey öğrendim burda hamileliğe dair...
iyiki varsınız arkadaşlar....

günaydın :) magnezyumu ben de zorla içiyorum amma çok faydalı.içmediğim gün daha fazla ağrım oluyo.

:))) bize de tesbih ya da anahtarlık yaparsan içerde geliriz niye gelmeyelim :)) tövbe tövbe ya neler söylüyosun sen kız :))
hem sen böyle ufak sıkıntıları dert edip niye yiğenimizi üzüyosun bakalım

bende sermedim halılarımı temizlenmeden ev niye sereyimeltinide yolarım simdi heeseni üzmesin bakimmmm

günaydın kızlar büyük buluşma sonunda gerçekleşti ve kızımla hasret giderdik teyzoşları kızım 1630 gr olmuş bayuda 41 cm miş haftasıyla uyumlu suyu yeterli sağlık durumu iyi dedi dr açmış çırpı bacaklarını utanmaz dr daha bakar bakmaz güzel bi kız bu dedi iltifatıda kaptı cadım

maşallah kızınaaa ay benim özgürümde bu kadar olmuşmudur kiiiiiiiiiii

ben bu siteye birçoğunuzdan çok sonra girdim.ilk başlarda çok nadir yazıyodum.sonra daha sık yazmaya başladım ve sizlerle konuştukça sizlerden haberler aldıkça ve kendi haberlerimi yazdıkça buraya daha da bağlandım.yazdıklarıma hiç cvp verilmediği de olmuştur.ama ben sadece keşke daha önce girseydim de daha yakın olsaydık diye düşündüm o anlarda o kadar.ve sayenizde şimdi hangi odaya gitsem bilgisayar elimde dolaşıyorum.en önemlisi de hamileliğimin son 2 ayını sıkılmadan geçiriyorum bu sıcakta bu halde evde olsam bile.öle yani anlatmak istedim sadece

Aaaa Ayçam aşkolsun yaaa. Bak ben mesela sabah bi yandan işlere bakıyom bi yandan burayı okuyorum. Geçmiş yeni bitti, Alıntı yaptıklarıma yeni cevap yazıyorum. Canım alınganlık yapma lütfeeeen. İnan bana da kaç sefer oldu. Benim için çok önemli bişey sordum 1-2 kişi ancak cevap verdi. Ama ben şöyle düşünüyorum; O konuda bilgisi olan zaten hemen atlıyo cevap yazmak için ama bilmeyen soruyu atlıyooo.
Küsme, kırılma lütfeeen.
Bu arada benim de kanım sınırda çıktı. Günde 1 avuç kuru üzüm yemeye çalışıyorum. Kan hapı yanında bunu da tüketmen iyi olacaktır.

Maşallah Nejlacımmm.

Herkese Günaydın güzel günler bugün doktor kontrolümüz var bizim kızımla buluşuyoruzzz

Bende bugün doktora gidicem. daha 15 gün oldu ama şu bel ağrısı, idrar yolu enfeksiyonum ne alemde ona baktırmam lazım.

maşallah kızına.ayy gün geçtikçe büyüyolar ne güzel.Allah nazarlardan saklasın.:)

Bende aynen öyle düşünüyorum,keşke daha önce görmüş olsaydım bu topiği.ama sizlerin yazılarını okudukca yalnız olmadığımı düşünüyorum.:2:burdaki herkes ve bebişleri iyiki varlar

canım baktım da düzgün bir cvp yazmamısım senın adına herkes bılıyor bunları ama kuru üzüm ve kırmızı et kan yapıyor dıye bılıyorum zaten kan ılacını günde iki kez alcaksın o dahada yardımcı olur
bırdee kan ilacını gece yatarken iç kesınlıklee süt ürünlerıyle falan karısınca emılımı olmadan dırek atılıyo

kızlarrr

kan ilaçlarınızı gece yatarken içinnnnnn

geçmiş olsun canımmmm
bende sermedim halılarımı temizlenmeden ev niye sereyimeltinide yolarım simdi heeseni üzmesin bakimmmm

zeynep o eltıne söle gelsın sersın 2 haftada bırd e sılsınn çok bılıyosa ben hamıle kaldıgımı daha öğrenmeden hamıleymısım oysakı kadın geldı enson ev temızlendı halılar yıkamadan geldı
7 ay oldu hiççç halı sermedım sıl süpür pırıl pırıl ohh mıs gıbı halının tozuyla kırıylemı uğrasıcam yoksa alerjık bunyemın her hafta atak gecırmemede sebep zaten kesınlıkleee sermem halı falannn
kurban olsun size tesbihler ben size boncuktan kuşlar yaparım

hahaha allah korusun konuya bak lafa bak şşşşşşşşt

dün sağlık ocagında kan ilacı yazdırmıştım ama almadım daha bugun alıcam 3 kutu yazmış kadın bir ay boyunca kullanmak için
alındım kadına bir ay yüzünü görmek istemiyorum der gibi 3 kutu yazmış

sabah kocayla gene ufaktan bi yastık savaşına girdik yok bu sefer kesin eminim artık bizimki kendini hamile sanıyo
yastığı aldım karnıma destek yapıcam koydum düzelttim tam dönücem çekti aldı yastığı elimden kendi karnının altına koymaya çalışıyo aaaaaa dedim yeter be bırak artık yastığımı kendine geldi gülmeye başladı sonra

Herkese günaydınlar... Kızımla teyzelerimize bi bakalım dedik kociş daha uyuyor, kahvaltı hazırlamam gerek öpüldünüz
sen de mi tayin istedin 8-12 ağustos demişsin..
Canım ben de il içi tayin istiyorum nasip olursa inşAllah evimin yakınına isticem her gün İstanbul trafiğinde 3 saat yol yapıyorum ve tam gün okul üstüne kurs vs.. bitiyorum yani... Başvurular 2 Ağustosa kadar uzatıldı bilgin olsun, okul tercihleri 8-12 arası... Hayırlısı olsun.. İzin olayına gelince okula ve ilçe mem e gittiğimde hemen sorcam net bilgi alıp buraya yazarım....

Maşşallah size. Uuuuuuu herkes 1 kg geçmiş nerdeyse. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…