herkeze günaydın.
mini etek ve sansee verdiğiniz bilgiler için çok teşakkür ederim,birtek siz tenezül edip cevap verdiniz başka hiç kimse benim ciddi gördüğüm bi konuda bana yardımcı olmadı herkeze çok kırıldım.herkez kendine bi grup oluşturmuş.bi arkadaş oluşturmuş. çok dışlandığımı hissettim.ben bildiğim konularda,herkeze yardımcı olmaya çalıştım.aynı şeyi bekledim bende. burda okuduğum kadarı ile en zor hamileliği ben geçiriyorum belkide buyüzden bu alınganlığım .sizlere karşı bi hatam olduysa özür. kırgın ayrılıyorum.allah kuzularınızı sağ salim almayı nasip etsin hepinize.hoşçakalın.
filizcim sana iyi geceler ben yatayım artık :79:
aldıkların süperrr canım güle güle kullansın oğluşunnn maşallahh dötüne pipisine herbiryerlerinee onun maşallahhhhh
kızlarrrrr günaydddıınnnnnn
benim çokkkk uykum var yaaaaaaaaaaaaa mahvoldummmm uyumak istiyorummmmm
herkeze günaydın.
mini etek ve sansee verdiğiniz bilgiler için çok teşakkür ederim,birtek siz tenezül edip cevap verdiniz başka hiç kimse benim ciddi gördüğüm bi konuda bana yardımcı olmadı herkeze çok kırıldım.herkez kendine bi grup oluşturmuş.bi arkadaş oluşturmuş. çok dışlandığımı hissettim.ben bildiğim konularda,herkeze yardımcı olmaya çalıştım.aynı şeyi bekledim bende. burda okuduğum kadarı ile en zor hamileliği ben geçiriyorum belkide buyüzden bu alınganlığım .sizlere karşı bi hatam olduysa özür. kırgın ayrılıyorum.allah kuzularınızı sağ salim almayı nasip etsin hepinize.hoşçakalın.
günaydın güzel anneler ve minnoşları.
bacağıma giren krampla uyandım demin. çok acı veriyo ya. ben magnezyum da içmiyorum. hiç sevmiyorum çünkü tadını.
neyse güzel bir gün olur inş. hepimiz için.
vallahi ben bu yazıyı bile yeni görüyorum,kıyamam içlenme arkadaşım bende pek dertliyim sabaha kadar yine uyku yok cin gibiydim.evdeki halıları yıkamaya vermiştim geldi ama sermiycem malüm benim yardımcı kaçtı yenisini bulana kadar,eltimde kavgaya geldi neymiş tıkırtı yapıyomuşum halıları sercekmişim kusuruma bakma dedim seremem kadın başlamadan katil olursam içeriye ziyaretime gelirsiniz dimi
vallahi ben bu yazıyı bile yeni görüyorum,kıyamam içlenme arkadaşım bende pek dertliyim sabaha kadar yine uyku yok cin gibiydim.evdeki halıları yıkamaya vermiştim geldi ama sermiycem malüm benim yardımcı kaçtı yenisini bulana kadar,eltimde kavgaya geldi neymiş tıkırtı yapıyomuşum halıları sercekmişim kusuruma bakma dedim seremem kadın başlamadan katil olursam içeriye ziyaretime gelirsiniz dimi
günaydın kızlar büyük buluşma sonunda gerçekleşti ve kızımla hasret giderdik teyzoşları kızım 1630 gr olmuş bayuda 41 cm miş haftasıyla uyumlu suyu yeterli sağlık durumu iyi dedi dr açmış çırpı bacaklarını utanmaz dr daha bakar bakmaz güzel bi kız bu dedi iltifatıda kaptı cadım
:))) bize de tesbih ya da anahtarlık yaparsan içerde geliriz niye gelmeyelim :)) tövbe tövbe ya neler söylüyosun sen kız :))
hem sen böyle ufak sıkıntıları dert edip niye yiğenimizi üzüyosun bakalım
merhabalar herkeze.bügün anasağlığında aylık kontrol vardı. hemogramda baktılar.çok düşmüş kan ilacı kullanmama rağmen (ferrum fort) 9.2 lere düşmüş.doktorumu aradım.ilacımı iki ye çıkardı.şekerim de sınırda olduğu için pekmez falan kullanamıyorum. sizlerden isteğim,kan yapıcı neler kullana bilirim .yardımcı olursanız çok sevinirim.çok canım sıkıldı.:2::2:
iyi akşamlar biz geldikkkkk.doktorumuza gittik oğluşum gayet iyiydi.kilosu 2078 olmuş boyuda 47 cmmiş.suyuda gayet iyiymiş.en güzel haberde oğlum tersti dönmüş.doktorumla doğumu konuştuk biraz zamanına kadar bekleriz eğer gelmezse ozaman müdahale edriz dedi veya kilosu çok olursa sezeryan olur dedi.
sezeryan olursada spinal yapıyoruz genelde dedi hem anne için hem bebek için iyi olan bu dedi.
kontrollerimiz 15 güne düştü artık.nst ye bağlamadı doktorum beni.
Herkese Günaydın güzel günler bugün doktor kontrolümüz var bizim kızımla buluşuyoruzzz
günaydın kızlar büyük buluşma sonunda gerçekleşti ve kızımla hasret giderdik teyzoşları kızım 1630 gr olmuş bayuda 41 cm miş haftasıyla uyumlu suyu yeterli sağlık durumu iyi dedi dr açmış çırpı bacaklarını utanmaz dr daha bakar bakmaz güzel bi kız bu dedi iltifatıda kaptı cadım
maşallah kızınaaa ay benim özgürümde bu kadar olmuşmudur kiiiiiiiiiii
ben bu siteye birçoğunuzdan çok sonra girdim.ilk başlarda çok nadir yazıyodum.sonra daha sık yazmaya başladım ve sizlerle konuştukça sizlerden haberler aldıkça ve kendi haberlerimi yazdıkça buraya daha da bağlandım.yazdıklarıma hiç cvp verilmediği de olmuştur.ama ben sadece keşke daha önce girseydim de daha yakın olsaydık diye düşündüm o anlarda o kadar.ve sayenizde şimdi hangi odaya gitsem bilgisayar elimde dolaşıyorum.en önemlisi de hamileliğimin son 2 ayını sıkılmadan geçiriyorum bu sıcakta bu halde evde olsam bile.öle yani anlatmak istedim sadece
sağol tatlım seninle aramızda 1 hafta var senin oğlusunda 1350 falan olmustur tahminime göre
herkeze günaydın.
Mini etek ve sansee verdiğiniz bilgiler için çok teşakkür ederim,birtek siz tenezül edip cevap verdiniz başka hiç kimse benim ciddi gördüğüm bi konuda bana yardımcı olmadı herkeze çok kırıldım.herkez kendine bi grup oluşturmuş.bi arkadaş oluşturmuş. çok dışlandığımı hissettim.ben bildiğim konularda,herkeze yardımcı olmaya çalıştım.aynı şeyi bekledim bende. Burda okuduğum kadarı ile en zor hamileliği ben geçiriyorum belkide buyüzden bu alınganlığım .sizlere karşı bi hatam olduysa özür. Kırgın ayrılıyorum.allah kuzularınızı sağ salim almayı nasip etsin hepinize.hoşçakalın.
bende sermedim halılarımı temizlenmeden ev niye sereyimeltinide yolarım simdi hee seni üzmesin bakimmmm
kurban olsun size tesbihler ben size boncuktan kuşlar yaparım
Canım ben de il içi tayin istiyorum nasip olursa inşAllah evimin yakınına isticem her gün İstanbul trafiğinde 3 saat yol yapıyorum ve tam gün okul üstüne kurs vs.. bitiyorum yani... Başvurular 2 Ağustosa kadar uzatıldı bilgin olsun, okul tercihleri 8-12 arası... Hayırlısı olsun.. İzin olayına gelince okula ve ilçe mem e gittiğimde hemen sorcam net bilgi alıp buraya yazarım....sen de mi tayin istedin 8-12 ağustos demişsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?