2011 Ekim Anneleri

kızlar kocaelide olanların dr.larını öğrenebilirmiyim.ben eylül annesiyimde giriş sayfasında bayağı bi kocaeli gördüm hangi hastaneye gidiyosunuz memenunmusunuz

iliçi eş durumu değil mi, benim başvurum onaylandı il-bakanlık, bende ist dan izmire istiyorum bakalım zor gerçekten işim tayin taşınma doğum hepsi birarada olacak, zaten hep böyle değilmidir hayat üst üste:) neyse bebeklerimiz şansına çıkar inş tayinlerimiz istediğimiz yerlere:)

sllmm kızlarr buu prima dünyasına form doldurduktan ne kadar zamanonra aradılar sizii facedenn

gunaydin kizlar .bugun hic uyuyamadim korkumdan.belime belli araliklarla agri girdi dedim galiba dogum yapicam.gidiyim yikaniyim falan dedim,yikandim uzandim,hala devam ediyor,kafamda neler donuyor.erken dogarsa napicam,acaba iyi olacakmi kac gram falan derken uyuya kalmisim.sabah birseyim yoktu sukurler olsunki.ama biraz karnim agriyor kizlar tuvalete acil gittim yani.iki gundur sut icmedim galiba ondan oldu.

geçmiş olsun.ve Allah korusun erken doğumdan hepimizi.inşallah bebeklerimiz zamanında ve sağlıklı doğarlar.süt herşey için çok önemli.bebeğe de en çok kilo aldıran besin.:))

Merhabalar arkadaşlar, bu sabah şeker yüklemesi ve kontrol için hastaneye gittik, henüz şeker tahlilinin snucunu almadık yüksek çıkarsa doktorumuz arayacak bizi... Muayene de gayet iyi geçti, bebeğim 1035 gr & 35 cm olmuş...
Pozisyonu da baş aşağıda idi, normal doğum pozisyonunda dedi doktorum... Bebeğimle ilgili bir sorun yok çok şükür gayet sağlıklıymış... Arada bir karın çevremde hissettiğim ağrıların normal olduğunu ve bunların artacağını söyledi...
Muayene sırasında sırt üstü yatarken doktor ultrasonda bebeğe giden atardamarı gösterdi ve "şu esnada rahminiz atardamaraınıza baskı yapıyor, bu da bebeğe giden kan akışını zorlaştırıyor, o nedenle sırt üstü yatmanızı önermiyoruz" dedi...

ayçam 83

canım mürdüm eriği çıkmış olabilir mor erik o kan yapıyor acaip, hem şekerine de ii gelir yükseltmez..bakalım benim 100 lük düşük çıktı ama yine de senin diyetindeki gibi dikkat ediyorum ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…