- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
kızlarrr sezeryan olunca hasta odasında sonda takıyolarmış dogrumuuu
alla alla benım yengeme takmadılar dıye hatırlıyorumm
Herkese günaydınlar... Kızımla teyzelerimize bi bakalım dedik kociş daha uyuyor, kahvaltı hazırlamam gerek öpüldünüz
Canım ben de il içi tayin istiyorum nasip olursa inşAllah evimin yakınına isticem her gün İstanbul trafiğinde 3 saat yol yapıyorum ve tam gün okul üstüne kurs vs.. bitiyorum yani... Başvurular 2 Ağustosa kadar uzatıldı bilgin olsun, okul tercihleri 8-12 arası... Hayırlısı olsun.. İzin olayına gelince okula ve ilçe mem e gittiğimde hemen sorcam net bilgi alıp buraya yazarım....
kızlar kocaelide olanların dr.larını öğrenebilirmiyim.ben eylül annesiyimde giriş sayfasında bayağı bi kocaeli gördüm hangi hastaneye gidiyosunuz memenunmusunuz
gunaydin kizlar.bugun hic uyuyamadim korkumdan.belime belli araliklarla agri girdi dedim galiba dogum yapicam.gidiyim yikaniyim falan dedim,yikandim uzandim,hala devam ediyor,kafamda neler donuyor.erken dogarsa napicam,acaba iyi olacakmi kac gram falan derken uyuya kalmisim.sabah birseyim yoktu sukurler olsunki .ama biraz karnim agriyor kizlar tuvalete acil gittim yani.iki gundur sut icmedim galiba ondan oldu.
https://www.lohusashop.com/shop/indirimli_shop.asp şirin şeyler varr
sllmm kızlarr buu prima dünyasına form doldurduktan ne kadar zamanonra aradılar sizii facedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?