ayçam 83
canım mürdüm eriği çıkmış olabilir mor erik o kan yapıyor acaip, hem şekerine de ii gelir yükseltmez..bakalım benim 100 lük düşük çıktı ama yine de senin diyetindeki gibi dikkat ediyorum ...
geçmiş olsun.ve Allah korusun erken doğumdan hepimizi.inşallah bebeklerimiz zamanında ve sağlıklı doğarlar.süt herşey için çok önemli.bebeğe de en çok kilo aldıran besin.:))
merhaba kızlar sizden acil cevap bekliyorum..
bnm adetim 2 gün gecikti biliyorum bu kadar çabuk hiç bi yerde çıkmıyor ama bende kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi vajinama batmalar gibi kramplar gaz uyku hali halsizlik ve baş dönmesi var bende merakımdan doktora gittim ama sonuçlar saat 3 buçukda çıkacak önce size sormak istedim gaz uyku hali halsizlik ve baş dönmesi dışında diğerleride belirtimidir????
bnm adetim 2 gün gecikti biliyorum bu kadar çabuk hiç bi yerde çıkmıyor ama bende kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi vajinama batmalar gibi kramplar gaz uyku hali halsizlik ve baş dönmesi var bende merakımdan doktora gittim ama sonuçlar saat 3 buçukda çıkacak önce size sormak istedim gaz uyku hali halsizlik ve baş dönmesi dışında diğerleride belirtimidir????
evde test yapsanız çıkardı belki :44:
Sonuçları bekle bence.. Bende halsizlik yoktu sadece batışma vardı solda.. Hatta adetim 1 hafta gecikince kist oluştu sandım .. O ağrı bana öyle düşünce yapmıştı nedense.. Ama bebek çıktı
Rabbim yüzünü güldürür inşallah canım..Hee bir de bi çiş yapaydın çubuğa kız.. Görümcemin 1 gün geçikmeyle mosmor çıktı ikinci çizgisi.. :) o da hamiş
Mürdüm eriği yükseltmiyomuymuş şekeri ne güzel haber.meyve diye ölcem
ya bilemedim ne yapacağımı bende koprinacım senin gibi başka bişey zannettim acayip ağrım var bazen sıçratıyo beni anlatamam ama bakalım allahım hayırlısını verir inşallah.. Titzcim ben bu 8 ayda o kadar çok idrar testi yaptım ki artık bıktım diyebilirim ondan direk doktorla muhattap olmak istedim..
canım benim adetim 1 gün gecikmişti ve hastanede idrar testi yapıldığında öğrendim tesadüfen.o döllenmenin gerçekleştiği ana bağlı.ve benim de adet olcakmışım gibi karnım kasıklarım ağrıyodu.göğüslerim de gene adet öncesi gibi hassastı :) ve hamile olduğumu öğrendim.Allah bütün isteyenlere bebek sahip olmayı nasip etsin.
benım adete 1 gun kala sılık cızgı çıkmıstı
senın 2 gun gectıyse ve hamıleysenn haylı haylıı çıkarr canım kesınlıkleee
İnşallah gönlüne göre çıkar sonucun.ya bilemedim ne yapacağımı bende koprinacım senin gibi başka bişey zannettim acayip ağrım var bazen sıçratıyo beni anlatamam ama bakalım allahım hayırlısını verir inşallah.. Titzcim ben bu 8 ayda o kadar çok idrar testi yaptım ki artık bıktım diyebilirim ondan direk doktorla muhattap olmak istedim..
ayy makarnayıda çok severim.. =))
teşekkür ederim cevaplrınız için kızlar bakalım bi kaç saat sonra çıkar sonuçlar allahım herşeyin hayırlısını versin..
canım yeni evin hayırlı olsun ağız tadıyla otur inş.
günaydın güzel anneler ve minnoşları.
bacağıma giren krampla uyandım demin. çok acı veriyo ya. ben magnezyum da içmiyorum. hiç sevmiyorum çünkü tadını.
neyse güzel bir gün olur inş. hepimiz için.
vallahi ben bu yazıyı bile yeni görüyorum,kıyamam içlenme arkadaşım bende pek dertliyim sabaha kadar yine uyku yok cin gibiydim.evdeki halıları yıkamaya vermiştim geldi ama sermiycem malüm benim yardımcı kaçtı yenisini bulana kadar,eltimde kavgaya geldi neymiş tıkırtı yapıyomuşum halıları sercekmişim kusuruma bakma dedim seremem kadın başlamadan katil olursam içeriye ziyaretime gelirsiniz dimi
günaydın kızlar büyük buluşma sonunda gerçekleşti ve kızımla hasret giderdik teyzoşları kızım 1630 gr olmuş bayuda 41 cm miş haftasıyla uyumlu suyu yeterli sağlık durumu iyi dedi dr açmış çırpı bacaklarını utanmaz dr daha bakar bakmaz güzel bi kız bu dedi iltifatıda kaptı cadım
sabah kocayla gene ufaktan bi yastık savaşına girdik yok bu sefer kesin eminim artık bizimki kendini hamile sanıyo
yastığı aldım karnıma destek yapıcam koydum düzelttim tam dönücem çekti aldı yastığı elimden kendi karnının altına koymaya çalışıyo aaaaaa dedim yeter be bırak artık yastığımı kendine geldi gülmeye başladı sonra
İnşallah gönlüne göre çıkar sonucun.
ben de çok severm makarnayııı :) sonucunu bize de hbr verirsen güzel olur.hayırlısı olsun inşallah..
Mürdüm eriği yükseltmiyomuymuş şekeri ne güzel haber.meyve diye ölcem
buarada filiz cicilerinizie bayıldım bende çekcem akşam yarın görürsünüz inş.hastane çıkışını nekadara aldın
canım buruk meyvelerden sonuçta karpuz kavun yada üzüm gibi yükseltmez, kan yapıcı hem..
buarada filiz cicilerinizie bayıldım bende çekcem akşam yarın görürsünüz inş.hastane çıkışını nekadara aldın
canım baktım da düzgün bir cvp yazmamısım senın adına herkes bılıyor bunları ama kuru üzüm ve kırmızı et kan yapıyor dıye bılıyorum zaten kan ılacını günde iki kez alcaksın o dahada yardımcı olur
bırdee kan ilacını gece yatarken iç kesınlıklee süt ürünlerıyle falan karısınca emılımı olmadan dırek atılıyo
kızlarrr
kan ilaçlarınızı gece yatarken içinnnnnn
geçmiş olsun canımmmm
zeynep o eltıne söle gelsın sersın 2 haftada bırd e sılsınn çok bılıyosa ben hamıle kaldıgımı daha öğrenmeden hamıleymısım oysakı kadın geldı enson ev temızlendı halılar yıkamadan geldı
7 ay oldu hiççç halı sermedım sıl süpür pırıl pırıl ohh mıs gıbı halının tozuyla kırıylemı uğrasıcam yoksa alerjık bunyemın her hafta atak gecırmemede sebep zaten kesınlıkleee sermem halı falannn
hahaha allah korusun konuya bak lafa bak şşşşşşşşt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?