2011 Ekim Anneleri

Mürdüm eriği yükseltmiyomuymuş şekeri ne güzel haber.meyve diye ölcem

geçmiş olsun.ve Allah korusun erken doğumdan hepimizi.inşallah bebeklerimiz zamanında ve sağlıklı doğarlar.süt herşey için çok önemli.bebeğe de en çok kilo aldıran besin.:))

sagol canim.amin hepimizin bebegi zamaninda gelsin ins.galiba ben biraz panik yapiyorum canim erken doguracam diye.gecen gunde eltimdeyden ayaklarim sismisti .diyorlarki ayagin sismis bende panik halinde ayyy ben eve gidiyim galiba dogum yapicam.herkes bir guluyor ama.dedim niye guluyorsunuz oglumdaykende iki hafta kala sismistim ondan sonra dogum yaptim dedim.hayirlisiyla zamanimiz gelseydi benimde paniklerim son bulacak ins.:26:

merhaba kızlar sizden acil cevap bekliyorum..
bnm adetim 2 gün gecikti biliyorum bu kadar çabuk hiç bi yerde çıkmıyor ama bende kasık ağrısı sanki adet olacakmışım gibi vajinama batmalar gibi kramplar gaz uyku hali halsizlik ve baş dönmesi var bende merakımdan doktora gittim ama sonuçlar saat 3 buçukda çıkacak önce size sormak istedim gaz uyku hali halsizlik ve baş dönmesi dışında diğerleride belirtimidir????

evde test yapsanız çıkardı belki :44:

sonuçları bekle bence.. bende halsizlik yoktu sadece batışma vardı solda.. hatta adetim 1 hafta gecikince kist oluştu sandım .. o ağrı bana öyle düşünce yapmıştı nedense.. ama bebek çıktı
Rabbim yüzünü güldürür inşallah canım.. hee bir de bi çiş yapaydın çubuğa kız.. görümcemin 1 gün geçikmeyle mosmor çıktı ikinci çizgisi.. :) o da hamiş

Son düzenleme:
evde test yapsanız çıkardı belki :44:

ya bilemedim ne yapacağımı bende koprinacım senin gibi başka bişey zannettim acayip ağrım var bazen sıçratıyo beni anlatamam ama bakalım allahım hayırlısını verir inşallah.. Titzcim ben bu 8 ayda o kadar çok idrar testi yaptım ki artık bıktım diyebilirim ondan direk doktorla muhattap olmak istedim..

canım benim adetim 1 gün gecikmişti ve hastanede idrar testi yapıldığında öğrendim tesadüfen.o döllenmenin gerçekleştiği ana bağlı.ve benim de adet olcakmışım gibi karnım kasıklarım ağrıyodu.göğüslerim de gene adet öncesi gibi hassastı :) ve hamile olduğumu öğrendim.Allah bütün isteyenlere bebek sahip olmayı nasip etsin.

benım adete 1 gun kala sılık cızgı çıkmıstı

senın 2 gun gectıyse ve hamıleysenn haylı haylıı çıkarr canım kesınlıkleee

ayy makarnayıda çok severim.. =))
teşekkür ederim cevaplrınız için kızlar bakalım bi kaç saat sonra çıkar sonuçlar allahım herşeyin hayırlısını versin..

kızlar ya dün aranızdan biri ballı sütümü içmeye gidiyorum dediydi ama kimdi unuttum.. tam bişiy yazacaktım eşim geldi kapattım bende..
sıcak süte bal karıştırmayın.. yani ılık olsun.. 40 derece üzerinde bal faydasını kaybediyormuş ve zehirleyici etkisi olabilirmiş.. halsizlik falan yaparmış.. çay olsun süt olsun su olsun.. kesinlikle ılık olsun..

İnşallah gönlüne göre çıkar sonucun.

ayy makarnayıda çok severim.. =))
teşekkür ederim cevaplrınız için kızlar bakalım bi kaç saat sonra çıkar sonuçlar allahım herşeyin hayırlısını versin..

ben de çok severm makarnayııı :) sonucunu bize de hbr verirsen güzel olur.hayırlısı olsun inşallah..

canım yeni evin hayırlı olsun ağız tadıyla otur inş.

sağol canım, darısı sana olsun...

bugün doktorum magnezyuma önem ver, iç mutlaka dedi...

arkadaşım bir tane normal aklı selim eleman yok galiba senin eşinin tarafında... çok rahatsız oluyorsa müstakil eve taşınsın hatun...

maşallah diyorum prensesine elifcim...

necla, maşallah oğluna; topiğimizin ağır abisi senin prens...

benimki de "fahri hamile"; benden çok uyur, ikide bir canı bir şeyler çeker...

buarada filiz cicilerinizie bayıldım bende çekcem akşam yarın görürsünüz inş.hastane çıkışını nekadara aldın

benim doktorum sabah aç karna al dedi. gece yatarken ben hep tok oluyorum nasıl olcak ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…