dikkat etmek lazım böyle meyveleri yerken..
pekmez de kan yapıcı.. ama şekeri de etkiliyormuş
slm güzeller geçmişe göz attım ama itiraf edeyim tamamen okuyamadım herkes nasıl bebikler nasıl öperim o bebiklerii komaaacannn...
dün bel ağrımdan bahsetmiştim öğlenden sonra bel kasık ve bacak ağrılarım aertınca komşum geldi sancın var dedi hastaneye gittik hemen erzincanda muayene eden dr böbrek taşımın 7mm den 3 edüştüğünü sölemişti ama dün muayene böbrek taşım 10 mm olmuş ve büyüme ilerlemiş dedi taş yerinden oynamış onun sancıları başladı ağrım var ama bebeğim iyiydi şükürler olsun bugünse çok ağrım var ama kızım içerde kolbastı oynadıkça çektiğim tüm acılara değersin meleğim deidmbenden bu kadar yatak beni bekler bi kaçgün dikkat etmem lazm hepinize sevgiler öpücükler canişler
kızlar alt açma setleriniz muşambalı mı? ben bugün baktım da muşambalı bulamadım. bi de ne marka sizinkiler ve ne kadar acaba?
iliçi eş durumu değil mi, benim başvurum onaylandı il-bakanlık, bende ist dan izmire istiyorum bakalım zor gerçekten işim tayin taşınma doğum hepsi birarada olacak, zaten hep böyle değilmidir hayat üst üste:) neyse bebeklerimiz şansına çıkar inş tayinlerimiz istediğimiz yerlere:)
slm arkadaşlar biz geldik. doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün. hamd olsun her şey yolunda. oğluşum 938 gr. olmuş. doktor teyzemiz beğendi. bana az gelse de. :)
şeker yüklemesi de iyi çıktı. sadece hatırlarsanız kanamam olmuştu tatildeyken neden uyuşmazlık iğnesi yapmadılar dedi. 3 hafta sonra gel dedi test yapacaz ona göre iğne yapılabilirmiş.
Filizcim selam canım bende dün gidecektim ama işim çıktığı için gidemedim uyuz oldum, bu gün gittim. Bu kadar benzermi oluruz bilmiyorum benimde kasıklarımda batma iğneleme şekline ağrım vardı mantarım nüksetmiş, idrar yolunda yanmam yok ama yinede antibiotik verdi banada.. Birde fitilin aynısından... Bebeğimin yüzünü göremedim yüzünü türlü dönmedi ama iyi ya gerisi mühim değil nst ye bağladılar yine. ( Birtek benimi bağlıyorlar acaba henüz erken bu haftalar ama her kontrolde bağlamaya başladılar bu haftalar erken doğumlaırn en sık görüldüğü zamanlarmış çünkü bu arada bizde 965 gr olmuşuz. 1 kilo olmuşuzdur diye gittim ama yok anacım biz ağırdan gidiyoruz belliki :) Neyse sağlık olsun son iki ayda alır dedi doktor normal dedi ne çok iyi ne çok kötü demedi. Ama banada düşük geldi halbuki yiyorumda o kadar anlamadım gitti... Bu arada leke demişsin benimde bacağımda beyaz lekeler oldu onlarada hamilelikten sıcaklardan olur sonra geçer dedi. İşte bizde böyleyiz....
iyi akşamlar biz geldikkkkk.doktorumuza gittik oğluşum gayet iyiydi.kilosu 2078 olmuş boyuda 47 cmmiş.suyuda gayet iyiymiş.en güzel haberde oğlum tersti dönmüş.doktorumla doğumu konuştuk biraz zamanına kadar bekleriz eğer gelmezse ozaman müdahale edriz dedi veya kilosu çok olursa sezeryan olur dedi.
sezeryan olursada spinal yapıyoruz genelde dedi hem anne için hem bebek için iyi olan bu dedi.
kontrollerimiz 15 güne düştü artık.nst ye bağlamadı doktorum beni.
Maşallah suphanallah şimdi doğursan bile kurtardın sayılır nejlacım :) Allahım korusun bebişinide senide :)
bunlar da bizim cicilerimiz
Eki Görüntüle 231202 Eki Görüntüle 231203 Eki Görüntüle 231204 Eki Görüntüle 231205 Eki Görüntüle 231206 Eki Görüntüle 231207 Eki Görüntüle 231208 Eki Görüntüle 231209 Eki Görüntüle 231210 Eki Görüntüle 231211 Eki Görüntüle 231212 Eki Görüntüle 231213 Eki Görüntüle 231214 Eki Görüntüle 231215 Eki Görüntüle 231216 Eki Görüntüle 231217 Eki Görüntüle 231218
Çok güzeller canım güle güle güzel günlerde giymek nasip olsun :=
herkeze günaydın.
mini etek ve sansee verdiğiniz bilgiler için çok teşakkür ederim,birtek siz tenezül edip cevap verdiniz başka hiç kimse benim ciddi gördüğüm bi konuda bana yardımcı olmadı herkeze çok kırıldım.herkez kendine bi grup oluşturmuş.bi arkadaş oluşturmuş. çok dışlandığımı hissettim.ben bildiğim konularda,herkeze yardımcı olmaya çalıştım.aynı şeyi bekledim bende. burda okuduğum kadarı ile en zor hamileliği ben geçiriyorum belkide buyüzden bu alınganlığım .sizlere karşı bi hatam olduysa özür. kırgın ayrılıyorum.allah kuzularınızı sağ salim almayı nasip etsin hepinize.hoşçakalın.
Ayçam gereksiz alınganlık yapıyorsun canım, hamilelikten ve hormonlardandır gerçi :) Benim sorumada bazen kimse cevap vermiyor. Tekrar alıntı yapıyorum gözlerine sokuyorum birileri görsün diye bas bas bağrınıyorum :))) küsmüyorum gücenmiyorum... Bu arada bende iğne kullanıyorum karnım delik deşik oldu bacaklara geçtim oralarda morardı. Ağrım sızım hat safhada, en zor hamilelik senin diye bir şey yok. Herkesin kendine göre zorluğu var.. Biz biraz daha hassasızdır daha korkağızdır belki... Sonra, bende senin bu yazdığın yoruma kırıldım. Gitmek yada kalmak herkesin kendi kararı. Ben kimsenin guruplaştığını görmedim burda, bu hoş olmamış. Sende bebeğinde Allaha emanet ol...
Bu arada bende günlerdir düzgün giremiyorum bir çok şeyi okusamda cevap fırsatım olamıyor. Çoğu konuyu kaçırıyorum. İki ark. birden izinde çünkü... Bu hafta izin günümü dahi tam kullanamadım. Ramazanı bekliyorum herkes daha sakin olur işlerde azalma olur umarım. O zaman bol bol sohpet ederiz... Takip edemeyincede üzülüyorum.
bunlar da bizim cicilerimiz
Eki Görüntüle 231202 Eki Görüntüle 231203 Eki Görüntüle 231204 Eki Görüntüle 231205 Eki Görüntüle 231206 Eki Görüntüle 231207 Eki Görüntüle 231208 Eki Görüntüle 231209 Eki Görüntüle 231210 Eki Görüntüle 231211 Eki Görüntüle 231212 Eki Görüntüle 231213 Eki Görüntüle 231214 Eki Görüntüle 231215 Eki Görüntüle 231216 Eki Görüntüle 231217 Eki Görüntüle 231218
slm arkadaşlar biz geldik. doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün. hamd olsun her şey yolunda. oğluşum 938 gr. olmuş. doktor teyzemiz beğendi. bana az gelse de. :)
şeker yüklemesi de iyi çıktı. sadece hatırlarsanız kanamam olmuştu tatildeyken neden uyuşmazlık iğnesi yapmadılar dedi. 3 hafta sonra gel dedi test yapacaz ona göre iğne yapılabilirmiş.
Filizcim selam canım bende dün gidecektim ama işim çıktığı için gidemedim uyuz oldum, bu gün gittim. Bu kadar benzermi oluruz bilmiyorum benimde kasıklarımda batma iğneleme şekline ağrım vardı mantarım nüksetmiş, idrar yolunda yanmam yok ama yinede antibiotik verdi banada.. Birde fitilin aynısından... Bebeğimin yüzünü göremedim yüzünü türlü dönmedi ama iyi ya gerisi mühim değil nst ye bağladılar yine. ( Birtek benimi bağlıyorlar acaba henüz erken bu haftalar ama her kontrolde bağlamaya başladılar bu haftalar erken doğumlaırn en sık görüldüğü zamanlarmış çünkü bu arada bizde 965 gr olmuşuz. 1 kilo olmuşuzdur diye gittim ama yok anacım biz ağırdan gidiyoruz belliki :) Neyse sağlık olsun son iki ayda alır dedi doktor normal dedi ne çok iyi ne çok kötü demedi. Ama banada düşük geldi halbuki yiyorumda o kadar anlamadım gitti... Bu arada leke demişsin benimde bacağımda beyaz lekeler oldu onlarada hamilelikten sıcaklardan olur sonra geçer dedi. İşte bizde böyleyiz....
Maşallah suphanallah şimdi doğursan bile kurtardın sayılır nejlacım :) Allahım korusun bebişinide senide :)
Çok güzeller canım güle güle güzel günlerde giymek nasip olsun :=
Ayçam gereksiz alınganlık yapıyorsun canım, hamilelikten ve hormonlardandır gerçi :) Benim sorumada bazen kimse cevap vermiyor. Tekrar alıntı yapıyorum gözlerine sokuyorum birileri görsün diye bas bas bağrınıyorum :))) küsmüyorum gücenmiyorum... Bu arada bende iğne kullanıyorum karnım delik deşik oldu bacaklara geçtim oralarda morardı. Ağrım sızım hat safhada, en zor hamilelik senin diye bir şey yok. Herkesin kendine göre zorluğu var.. Biz biraz daha hassasızdır daha korkağızdır belki... Sonra, bende senin bu yazdığın yoruma kırıldım. Gitmek yada kalmak herkesin kendi kararı. Ben kimsenin guruplaştığını görmedim burda, bu hoş olmamış. Sende bebeğinde Allaha emanet ol...
Bu arada bende günlerdir düzgün giremiyorum bir çok şeyi okusamda cevap fırsatım olamıyor. Çoğu konuyu kaçırıyorum. İki ark. birden izinde çünkü... Bu hafta izin günümü dahi tam kullanamadım. Ramazanı bekliyorum herkes daha sakin olur işlerde azalma olur umarım. O zaman bol bol sohpet ederiz... Takip edemeyincede üzülüyorum.
geçmiş olsun hanzade.ayrıca maşallah bebeğine
geçmiş olsun hanzade.ayrıca maşallah bebeğine
Sağol canım Allah razı olsun :) Ya süt içiyorum yoğurt yiyorum meyve yiyorum hemde hergün ama kilo aldıramıyorum yaa kıza, zıp zıp zılplayan bi kızda değil ki, desem hareketlide almıyo :))) uyuz oldum.. Zor bir bebek mi olucak acaba diyorum bazen. Neyse ALLAH BÜYÜKTÜR SAĞLIKLA GELSİNDE :) Allahtan filizle aynıyızda içim rahatlıyo :)) herkes bizden iri sanırım topikte :) Ne yiyip içiyosunuZ diyin gari kızlar... 10 kio almışım 1 kilocuk çocuk 9'u benim doktorum hala bu haftada normal diyor.. Çıkınca kapıdaki hastalarla konuştum, kadın ilk doğumda 25 almış doktorun normal demesinden, bunda dinlemiyorum dikkat ediyorum diyoBenimde gözüm korktu ekmeği tamami ile kesicem artık :)
canımcım bunda kırılcak bişey yokki ,bazen bizede cevap verilmediği oluyo ,bazende bakıyorum bi arkadaş soru sormuş ,diğeride yanıtlamış ,ee eklencek bişey yoksa 15 kişinin aynı şeyi yazması biraz tuhaf olmazmı??herkeze günaydın.
mini etek ve sansee verdiğiniz bilgiler için çok teşakkür ederim,birtek siz tenezül edip cevap verdiniz başka hiç kimse benim ciddi gördüğüm bi konuda bana yardımcı olmadı herkeze çok kırıldım.herkez kendine bi grup oluşturmuş.bi arkadaş oluşturmuş. çok dışlandığımı hissettim.ben bildiğim konularda,herkeze yardımcı olmaya çalıştım.aynı şeyi bekledim bende. burda okuduğum kadarı ile en zor hamileliği ben geçiriyorum belkide buyüzden bu alınganlığım .sizlere karşı bi hatam olduysa özür. kırgın ayrılıyorum.allah kuzularınızı sağ salim almayı nasip etsin hepinize.hoşçakalın.
maşşalah canım bebişineesağol tatlım seninle aramızda 1 hafta var senin oğlusunda 1350 falan olmustur tahminime göre
geçmiş olsun canım inşallah erken erken olmaz bişeyler ,sakin olmaya çalış canımgunaydin kizlar.bugun hic uyuyamadim korkumdan.belime belli araliklarla agri girdi dedim galiba dogum yapicam.gidiyim yikaniyim falan dedim,yikandim uzandim,hala devam ediyor,kafamda neler donuyor.erken dogarsa napicam,acaba iyi olacakmi kac gram falan derken uyuya kalmisim.sabah birseyim yoktu sukurler olsunki .ama biraz karnim agriyor kizlar tuvalete acil gittim yani.iki gundur sut icmedim galiba ondan oldu.
slm güzeller geçmişe göz attım ama itiraf edeyim tamamen okuyamadım herkes nasıl bebikler nasıl öperim o bebiklerii komaaacannn...
dün bel ağrımdan bahsetmiştim öğlenden sonra bel kasık ve bacak ağrılarım aertınca komşum geldi sancın var dedi hastaneye gittik hemen erzincanda muayene eden dr böbrek taşımın 7mm den 3 edüştüğünü sölemişti ama dün muayene böbrek taşım 10 mm olmuş ve büyüme ilerlemiş dedi taş yerinden oynamış onun sancıları başladı ağrım var ama bebeğim iyiydi şükürler olsun bugünse çok ağrım var ama kızım içerde kolbastı oynadıkça çektiğim tüm acılara değersin meleğim deidmbenden bu kadar yatak beni bekler bi kaçgün dikkat etmem lazm hepinize sevgiler öpücükler canişler
Sağol canım Allah razı olsun :) Ya süt içiyorum yoğurt yiyorum meyve yiyorum hemde hergün ama kilo aldıramıyorum yaa kıza, zıp zıp zılplayan bi kızda değil ki, desem hareketlide almıyo :))) uyuz oldum.. Zor bir bebek mi olucak acaba diyorum bazen. Neyse ALLAH BÜYÜKTÜR SAĞLIKLA GELSİNDE :) Allahtan filizle aynıyızda içim rahatlıyo :)) herkes bizden iri sanırım topikte :) Ne yiyip içiyosunuZ diyin gari kızlar... 10 kio almışım 1 kilocuk çocuk 9'u benim doktorum hala bu haftada normal diyor.. Çıkınca kapıdaki hastalarla konuştum, kadın ilk doğumda 25 almış doktorun normal demesinden, bunda dinlemiyorum dikkat ediyorum diyoBenimde gözüm korktu ekmeği tamami ile kesicem artık :)
evet Allah sağlık versin.yalnız yemeklerden sonra soluna yatmayı denedin mi.bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyormuş.bide kaç haftalık bebeğin ki senin.hem doktor iyi dedikten sonra sorun yok :)ayrıca ben de çok kg aldm off of.:26:
Merhabalar arkadaşlar, bu sabah şeker yüklemesi ve kontrol için hastaneye gittik, henüz şeker tahlilinin snucunu almadık yüksek çıkarsa doktorumuz arayacak bizi... Muayene de gayet iyi geçti, bebeğim 1035 gr & 35 cm olmuş...
Pozisyonu da baş aşağıda idi, normal doğum pozisyonunda dedi doktorum... Bebeğimle ilgili bir sorun yok çok şükür gayet sağlıklıymış...Arada bir karın çevremde hissettiğim ağrıların normal olduğunu ve bunların artacağını söyledi...
Muayene sırasında sırt üstü yatarken doktor ultrasonda bebeğe giden atardamarı gösterdi ve "şu esnada rahminiz atardamaraınıza baskı yapıyor, bu da bebeğe giden kan akışını zorlaştırıyor, o nedenle sırt üstü yatmanızı önermiyoruz" dedi...
canım valla bende biri bana anlatsa diyorum ,misal 32. haftam yaz tatiline gelse bile genede doğum sonrasına atabiliyomuyum ,çünkü çalışabilir kağıdı alsam bile çalışacak iş olmadığından otomatikman başlamışmı olcam doğum iznine ?? çok kafam karışık ,bekliyorum bakalım nolcak ,millieğitimde bile hiç kimse net bi bilgiye sahip olmuyo çoğu zaman ....
anaam bende pilav yaptım ,bizde pilavdaşmı olduk şimdiiicanım 15 ağustostan sonra gel ben sana hamarat ev hanımlığı dersi vericem keza topikte benden başka ev işi yapan yok ,ee yemeklerimede güvenirim ,olmadı senle bi buluşma yaparız, örgü işi içinde elifi alırız yanımıza ,oda ikimize öğretir ,bitti gitti :92::92::92::92:
Bende aynı durumdayım 9 kilo almışım bebiş 1 kilo olmamış.nazlı bizim kızlar galiba.
canımsın yaaaaçıkmadan bunuda bildirmek istedim kızlar kedersiz arkadaşımız bebek özlemi çekenlerin mekanında yaklaşık 8 yıldır anne olmak için uğraşıyor eşi öğretmen fakat 2 yıl önce ev aldıkları çin tüp bebek tedavilerine ara vermek zorunda kaldılar hamarat arkadaşımızda tüp bebek parasını denkleştirmek için böyle bi formül bulmuş dışarıya sipariş üzerine örgü yapıyo ben linkleri ekleyeyim görüşmek isteyen olursa özelden ulaşabilir kendisine aldığı her siparişte umutla bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum diyo umuyor,ve diliyorumki gerçekten pes etmeden yürüdüğü bu yolda verdiği emekler karşılığını bulur ve onunda 8 yıllık özlemi son bulur o ve isteyen herkes...
​[h=2][ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/icon1.png[/ımg] etkili linkler:)))[/h][ındent][sıze=3]http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...orgulerim.html (sipariş üzerine yaptığım bebek örgülerim .....)
tubişim şu linkte klozet takımım var bunada baksınlar bakalım beğenip almak isteyene olur belkim http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-...et-takimi.html (sipariş üzerine ördüğüm nazar boncuklu klozet takımı)
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-...ekmisiniz.html (sakallı ipten ördüğüm klozet takımları bakın bakalım beğenecekmisiniz)
bu linklerde boncuk işlerim var
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-...in-takimi.html (boncuk işi vitrin takımı)
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-...u-yaptimm.html (boncuk işinden masa örtüsü yaptımm)[/sıze][/ındent]
evet Allah sağlık versin.yalnız yemeklerden sonra soluna yatmayı denedin mi.bebeğin daha iyi beslenmesini sağlıyormuş.bide kaç haftalık bebeğin ki senin.hem doktor iyi dedikten sonra sorun yok :)ayrıca ben de çok kg aldm off of.:26:
Evet canım ya hatta eşimle tv karşısında paylaşamadığımız kanepeden kendi isteğimle feragat ettim sola yatçam diye, diğerine geçiyorum. Ben bide iğne vuruluyorum ya hani kan akışımın normal olması lazım bebeğe gıdanın iyi gitmesi lazım o yüzdende tedirgin oluyorum. Bir sonraki muayenede tekrar detaylı isteyebilirim kan akışıma baktırmak istiyorum çünkü... 27 haftalığız :)
hanzadem geçmiş olsun bacımmmayrıca bebişe maşallahh
Sağol canom Allah razı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?