2011 Ekim Anneleri

ben çıkıyorum kızlar eşimin teyzesine gidecez. bu sıcakta hiç istemiyorum gezme falan ama işte. kıramıyosun ki.
akşama görüşürüz inş.

dikkat etmek lazım böyle meyveleri yerken..
pekmez de kan yapıcı.. ama şekeri de etkiliyormuş

evet canım benim 50 lik 171 çıkınca korktum dr um bir gün karpuz yersen dondurma yeme, hamurişi yeme dedi.. ii oldu gerçi hızla kilo alıyordum 10 gün önce dr gittim 61 dim 10 gün geçti aradan 60 ım şuan. yürüyüş herakşam, sabah pilates.. bakalım inş sağsalim atlatalım şu hamileliği kavuşalım bebiklerimize

slm güzeller geçmişe göz attım ama itiraf edeyim tamamen okuyamadım herkes nasıl bebikler nasıl öperim o bebiklerii komaaacannn...
dün bel ağrımdan bahsetmiştim öğlenden sonra bel kasık ve bacak ağrılarım aertınca komşum geldi sancın var dedi hastaneye gittik hemen erzincanda muayene eden dr böbrek taşımın 7mm den 3 edüştüğünü sölemişti ama dün muayene böbrek taşım 10 mm olmuş ve büyüme ilerlemiş dedi taş yerinden oynamış onun sancıları başladı ağrım var ama bebeğim iyiydi şükürler olsun bugünse çok ağrım var ama kızım içerde kolbastı oynadıkça çektiğim tüm acılara değersin meleğim deidm benden bu kadar yatak beni bekler bi kaçgün dikkat etmem lazm hepinize sevgiler öpücükler canişler

geçmiş olsun.evet herşeye değer bebeklerimiz.Allah sağlık versin inşallah hepimize.

kızlar alt açma setleriniz muşambalı mı? ben bugün baktım da muşambalı bulamadım. bi de ne marka sizinkiler ve ne kadar acaba?

yok canım o muşambalı değil, alt açma için çok kullanışlı olmayabilir ama ben pusetinin içine falan koyarım diye almıştım. havuzlu handan almıştım canım ben başka şeylerde aldığım için tam bilmiyorum 20 yada 25 tl idi galiba. çok güzel yumuşacık. ama altı muşambalı alt açmalar vardı havuzlu handa.oradan bulabilirsin. ben mothercare den aldım dikdortgen yatak şeklinde naylon kaplamalı alt açma onun üzerine örtü koyup kullanıyorsun. çok güzel. aynı tipte IKEA da da var.üst örtüsüde ayrıca satılıyor orada.

tekrar herkese merhaba, kocişten kaçamak bakıyorum yasakladı bilgisayarı bebeğe zarar veriyorsun diyor aslında haklı ama buraya bakmadan da edemiyorum, çok yazamasam da takipteyim sanki hepinizi tanıyor gibiyim... yemek yapıyorum bir yandan sırıl sıklam oldum gene şu terlemeye bir çözüm olsa keşke..saçlarım japonlar gibi hep tam tepede asla açık bırakamıyorum eylül gelsin artık hatta ekim aman aklıma doğum geldi az bi korkuyorum:18:

canım benimki de eş durumu tayini, il içi olunca bakanlık onayı olmuyor bende de tüm onaylar tamam hayırlısı olsun, hatta eşimin okulunu ilk tercihime yazcam sırf bebek için tayin istiyorum yoksa kendi okulum çok çok iyi istanbul un sayılı okullarından biri...

canımcım bunda kırılcak bişey yokki ,bazen bizede cevap verilmediği oluyo ,bazende bakıyorum bi arkadaş soru sormuş ,diğeride yanıtlamış ,ee eklencek bişey yoksa 15 kişinin aynı şeyi yazması biraz tuhaf olmazmı??

sağol tatlım seninle aramızda 1 hafta var senin oğlusunda 1350 falan olmustur tahminime göre
maşşalah canım bebişinee

geçmiş olsun canım inşallah erken erken olmaz bişeyler ,sakin olmaya çalış canım

o nasıl doktormuş canım yaaa???bu ne böyle bi 3 e düşüyo bi 10 a yükseliyo ?geçmiş olsun canım inşallah bu durum hamileliğini kötü etkilemez
ayy kızlar evim serin olmasına rağmen genede yanıyorum ,Allah tan klimam var ,birazdan ütüye başlıcam ,hafifte bi gecelik giydim üstüme ..ohh miss..bu arada benim kızda içerde halaya duruyo maşşallahhh

çıkmadan bunuda bildirmek istedim kızlar kedersiz arkadaşımız bebek özlemi çekenlerin mekanında yaklaşık 8 yıldır anne olmak için uğraşıyor eşi öğretmen fakat 2 yıl önce ev aldıkları çin tüp bebek tedavilerine ara vermek zorunda kaldılar hamarat arkadaşımızda tüp bebek parasını denkleştirmek için böyle bi formül bulmuş dışarıya sipariş üzerine örgü yapıyo ben linkleri ekleyeyim görüşmek isteyen olursa özelden ulaşabilir kendisine aldığı her siparişte umutla bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum diyo umuyor,ve diliyorumki gerçekten pes etmeden yürüdüğü bu yolda verdiği emekler karşılığını bulur ve onunda 8 yıllık özlemi son bulur o ve isteyen herkes...

​[h=2]
etkili linkler:)))[/h]

maşallah canım bebişineee

kızım yaaa senden özendim zati şu mutfağa daldım 3 günde çıkamadım
ama azmin zaferiiiiiiiiii bugün bitirdim işte madalya vercem işte kendime.
ama tertemisssssssss oldu yaaa. çok seviyorum mutfağımın bu halini... çok büyük diil ama dünyanın eşyası var mübarek çıktıkça çıkıyo....
neyseki bitirdim...

bide bu topikte ipin ucunu bi kaçırınca toplamak bayaa zor... ben hala dündeyim bakiim bugüne gelebilcemmi

canımsın yaaaa

hanzadeciğim sola yatmak bebeğin beslenmesi için çok iyiymiş. doktorum öyle söyledi. bebişlerimiz kandan beslendikleri için sola yattığın zaman direk senden rahatlıkla beslenebiliyormuş. öyle birşeyler söyedi işte. ama kesinlikle sırtüstü yatmayı önermiyoruz dedi. o zaman kan akışı zor oluyormuş. kaç haftalık olduğunu bilmiyorum. o yüzden kızının kilosu için bir şey diyemeyeceğim. çünkü 1 haftada bile fark oluyor. ama doktor iyi buldu ise iyidir canım. fazla kafaya takma bence. sağlıklı olmaları önemli, kilodan daha çok.

Son düzenleme:
SANSEE
ayy kızlar evim serin olmasına rağmen genede yanıyorum ,Allah tan klimam var ,birazdan ütüye başlıcam ,hafifte bi gecelik giydim üstüme ..ohh miss..bu arada benim kızda içerde halaya duruyo maşşallahhh[/QUOTE]

Ya benim kızımda halay çeksin artık, inş doğuncada sakin uslu olur diye avutuyorum kendimi dur bakalım 28. hafta bitene kadar beklicem dahada tepinmesse huyu böyle demekki :) Kız ne ütüsü az az yap bu sıcakta küttedenek bayılırsın valla..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…