2011 Ekim Anneleri

merhaba canım tatili bitirdim geldim bugün...mail kutum dolmuş şimdi boşalttım ama en son mesajına burdan cevap vermiştim...tahlillerimin tamamı çıktı...pıhtılaşma çıkmadı...testlerin hepsi normal çıktı...sulu usg de yapıldı..o da normal çıktı..bu ay korunmayı bıraktık :)) olmazsa agustosa tekrar aşılama yaptırcağız..

Geceleri her uyandığımda kendimi sırt üstü yatar vaziyette buluyorum Bi çözüm bulmam lazım Sağa hiç dönmüyorum ona alıştırdım kendimi ama sırt üstü yatmaya nasıl alıştırıcam şaşırdım valla Çok kızıyorum kendimeeeee

Yemeğimiz yok Kızımla geçmişi okuduk şimdi de gidip yemeğimizi yapalım bari

sen harbi harbi hamaratsın ya maşşalllah... iki arada bi derede bide kışlık hazırlıyo kadın yaa..

benim de tek umudum bu temizliğin eğer taşınmazsam doğuma kadar gitmesi... dünden beri mutfağın kapısını camını bile açmıyom toz gircek die... gözüm gibi bakıyom.yemek pişirmek istemiyorum yağlanmasın die.... bu arada benimde evin önünde inşaat var 4-5 metre önümde. işçilerle kanka olcaz artık. cam falan açılmıyo berbat toz yapıyolar

canım aynı şeyler banada oldu iki gün önce ağladım hep eşime dedimki ya doğum yaparken ölürsem bana bişi olursaa bu bebikime aldığım kıyafetleri ona giydiremezsem kucağıma alamazsammmm diye diye ağladım heralde aşırı duygusallaştık aslında hiç de kafaya bişi takmam ama içime öle bişi geldiii eşimde kızdı banaa bebeğide kendinide üzüyorsuunn her hamile hatuna bu zamanlarda böle hislere kapılırlarmışşşşşşş offf offfffff

şimdi mukabele okudum geldim sıcaktan suyum çıktı ama olsun bebeğim kuran dinledi inş hayırlı evlat olur yasir erenim..mübarek ayda geliyor ALLAH yar yardımcımız olsun..

canım ben kalın yastık koyuyorum sağ tarafıma hafiften de sırtımın altına gelecek şekilde.. hem böyle ne sırt üstü yatmış oluyorum ne de sağa ..
tabi eşin alıp sarılmazsa yastığa o ayrı konu bu sabah yastığa sarılırım diye adam aldı kendisini koydu yastık yerine diyorum napıyor bu.. kıskanmış yastıktan

Oh maşallah testlerine sevindim. hayırlı güzel haberler alırsın inşallah canım ağustosta haber ver hepimiz dua edelim :) Mübarek ramazan ayırabbim kolaylık verir :)

Ben 16 haftasında hissetmeye başladım pıt pıt pıt pıt, erken hissettim ama sert ve dediğin gibi el kol filan belli olmuyor öyle göbüş kalkmıyor bazen geriliyorum toplanıyo bi yere o kadar.. Bir an evvel çağırsınlarda sende bi bak kızına rahatlarsın annesi az kaldı aman sağlıkla gelsinler hareketleri azda olsa iyi olsunlarda başka bir şey istemiyorum. :)

şimdi mukabele okudum geldim sıcaktan suyum çıktı ama olsun bebeğim kuran dinledi inş hayırlı evlat olur yasir erenim..mübarek ayda geliyor ALLAH yar yardımcımız olsun..

bende bebişim için hatim başlamıştım 2 aylıkken falan... ilk başladıımda baya hevesliydim ama 2 aydır evde oturuyorum tık yok. sürekli bişi çıkıyodu . bende tekrar bi atak yaptım dün ve bugün birer cüz okudum ya 10 ya 11 bitti daha..

bide komşularla mukabeleye katıldım 3-4 kişi var ve sabahları oluyo 11 de. ama şlimdi tatildeyiz :) hocamız tatile gitti...

bide diorumki artık ramazan geldi nasıl olsa inş. :) hazta da olmıcam hiç ara vermicem yani. bide kocişimle bi ahtim başlasam diorum 10 sayfa akşam 10 sayfa sahurdan sonra okuyabilir miyiz acaba.. berabe rokuruz ben okurum o dinler o okur ben dinlerim... oğluşum da ikimizii birden dinler ...

ya denicem ama başlayıp da bitiremeyince fitil oluyorum... ama bi azimle başlıcam. oğlumun şansına bitircem inşallllllllllahhhhh

kızlar bu düşünceleri çıkarmaya çalışın aklınızdan bol bol sevdiğiniz kitapları okuyun müzik dinleyin kendinizi bunalıma sokmayın

offffff ya eşime de bişey demedim. onu üzmek istemiyorum ama içimdeki bu korkuyu nasıl atıcam bilmiyorum. dediğin gibi aşırı hassasiyet galiba benimkisi de. daha önce 2 defa ameliyat oldum biri 8 yaşında biri 3 yıl önce, geçen yıl da kürtaj olurken narkoz yedim ama ilk defa korkuyorum. ölmekten değil, bebeğimi görememekten, onun büyüdüğünü görememekten korkuyorum. offffffffffffffffffffffff

Anladım nidacım teşekkür ederim. Ama ben önce sağlık ocağına gidip tetanoz aşısı yaptırıcam, ondan sonra kendi hastaneme gidip kan ve idrar vericem. yani öyle planlamam lazım çünkü çok alakasız yerde ikisi ankaranın öbür ucundalar. neyse yaa ben salak gibi hala işyerinden iki gün izin almayım diye uğraşıyorum boşver iki gün ayrı ayrı giderim ben de.

Haklısın canım aynı iç boğulması bana da oluyor, ruhum kararıyor sanki. İçim daralıyor, nefes alamıyorum filan... geçecek inşallah. Abuk sabuk şeyler düşünüyorum, normalde aklımın ucundan geçmeyecek kötümserlikte şeyler geliyor aklıma. Aynı domatesli_pilavın dediği gibi, ölüm filan. Ben ölücem, çocuğuma kim bakacak, eşim çok üzülür, mahvolur diye düşünüp ağlamaklı filan oluyorum hatta halbuki her şey yolunda gidiyor, çok şükür iyiyiz ama dedğim gibi ruhum karalar bağladı bi kere... ama şunu da biliyorum Allah'tan benim bu halim saman alevi gibidir,yarına eser kalmaz. ara ara bi yoklar geçer. inşallah :)

ramazanda 1e bin sevap bide biz doğum yapıcaz evladımız hayırlı olsun diye kuran okuyup dua edelim..okursun inş bende mukabele okumaya gidiyorum hocaları benim yani dedim hamileyim inş sorunsuz bitirebilirim..

maşallah tatlım utku paşaya
cnm sen üzülme sıkılma pamuğumuda üzme annem niye mutsuz demesin aşınında bildiğim kadarıyla bi zararı bi zararı olmaz yaptıracaklarına benimde detaylımla aynı güne gelmişti aşım drum aşının başka bişeye zararı olmaz demişti
cnm allah sıkıntılarını hayra çıkarsın bak ne güzel kuzunuda görmüssün maşallah beyzaya

sizin ikinizede tebrik koyuyorum burdan ne güzel düşünceler bunlar bi daha duymayacağım böyle şeyler kimseden biz hayırlısıyla yolun sonuna gelmek üzereyiz sağlıkla sıhatle alıcaz yavrularımızı kucağımıza yapmayın böyle düşünmeyin kötü hep ne derdik biz mutlu anne mutlu bebek

Deniz, domatesli_pilav aynı durum bende de var. Sıkıntıdan patlayacak gibiyim bugün ve tamamen de sebepsiz. Sabahtan beri sürekli birşeyler inceliyorum kritik ediyorum işte ama sanki görmüyormuş gibiyim.

izledimmi okudummu tam hatırlamıyorum ama bişey öğrendim anne mutsuz olunca bebek çok daha fazla üzülüp mutsuz oluyormuş annemi ben mutsuz ediyorum benim yüzümden mutsuz diye üzülüyormuş yazık değilmi kuzulara şimdi
bugünlük bu karalar bağlayan hanımlara müsade ediyoruz ama yarın böyle olmak yok tamammı

domatesli_pilav bu konuda yanlız değilsin,aynı düşünceler bendede mevcut malesef.

ben tam bi yengeç burcu hatunuyum valla ,elimden her iş gelir ama eringenliğimden hiiiç bişicikler yapmak istemem,benimde evim bahçeli olduğu için bi bakıyorum tavanda minik böcükler ,camlarım desen sürekli toz oluyo ,ama ben oralara çok bakmıyom :82::82::82::82::82:

denizcim aşı kartınla beraber gidersen istediğin sağlık ocağında yapıyolar bildiğim kadarıyla ,ben aile hekimimede sormuştum malatyada yaptırabilirmiyim diye oda yaptırabilirsi demişti ,ama bi kaçgün oynayınca gelip burda yaptırdım ben .

bu arada dün gece bende rüyamda doğuma gidiyodum ,ama yanımda sadece 2 arakadaşım var ,üstelik hiç bi alışveriş yapmadığım için yanımda hhiiç bişey yok ,arkadaşıma söylüyorum git 2 takım hastane çıkışı al diye,ama böyle çok sakinin ,sancı falan verceklermiş ,bi yandanda düşünüyorum yaa bu hastane çıkışlarını yıkamadım nolcak ,sorun olurmu diye ??

Son düzenleme:
kızlar kendinizi üzmeyin lütfen, hemen bebeğinizi düşünün ona mama yedirdiğinizi, altını değiştirdiğinizi i üstünü giydirip beraber parka gittiğinizi falan hayal edin, gözünüzde canlandırın. bu arada mümkünce neşeli bir müzik açın hemen ve yüzünüze bir gülümseme yerleştirin. kafanızda imgeleme yapın, hayal edin eşiniz ve yavrunuzla geçireceğiniz tatlı zamanlarınızı. eminim ruh haliniz değişip canlanacaksınız. ona masal anlattığınızı beraber oyun oynadığını ve aldığınız güzel bebek kıyafetlerini gözünüzün önüne getirin ve bebişinize nekadar yakıştığını görün bu kıyafetlerin. ve bu sıkıntı modundan hemen çıkın.

hamileliğin bu dönemlerinde çok görülüyormuş bu psikolojik durum. hamilelikten deyin gülün ve geçin. hemen şuanda sizi konuşması ile mutlu eden birini,annenizi.eşinizi. arkadaşınızı falan arayın telefonla.

bu kadar gaz yeter herhalde

Deniz, domatesli_pilav aynı durum bende de var. Sıkıntıdan patlayacak gibiyim bugün ve tamamen de sebepsiz. Sabahtan beri sürekli birşeyler inceliyorum kritik ediyorum işte ama sanki görmüyormuş gibiyim.

domatesli_pilav bu konuda yanlız değilsin,aynı düşünceler bendede mevcut malesef.

en azından yanlız olmadığımı duymak, ve hamilelikte normal olduğunu okumak okumak iyi geldi. çabucak atlatırız inşallah..

evet güzel şeyler düşünmek lazım. bugün ofise gitmedim, evdeyim. soğuk bir duş alıp biraz uysam daha iyi olcam galiba.

yarın daha güzel bir gün olsun herkes için

biz bi kaç kontrol önce dr giderken eşimle otobüsü kaçırdık oda başlandı söylenmeye nerden buldun bu kadar uzak hastaneyi falan.bende okadar sinir oldumki ağladım ultrasyonda yemin ediyorum bebeğin suratını görmeliydiniz okadar çatıktiki dr bu neye kızmış dedi bukadar :) fotosunu bile çekti suratı bi karış.eşime diyorum bugünü unutmıcam şu bebeğin fotosuna bak benden beter kızmış sana.o herşeyden etkileniyo emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…