2011 Ekim Anneleri

hanzade sorma valla bacım tartıya bi çıktım gözlerim pörtledi 10 kilo almışım hemşireye sordum dogrumu diye kadın güldü bana

Hımm sağol canım ya ben baya takmıştım bu gün ama iyi olduğunu duyuyorum ya zayıf olsun napalım doğunca alır :)

doğumdan 1 gün önce 2700 gr ölçüldü, dr ufak bi bebek dedi, çok üzülüyordum, yanılma paylarını hafife almayın derim, kendinizi üzersiniz. 3000 doğdu, 1,5 ayda 4500 gr oldu meleğim :) 55 cm...

Son düzenleme:
maşallah kızına :) Allah daha da sağlık versin ..

Teşekkürler makarnaa :) Amin canım, sana da, size de inşallah. yaa ben seni her gördüğümde canım peynirli makarna istiyoo. üstünde yeşil yeşil maydonoz da olan küçük boru makarnalar var ya, ondan. aç olsam yapardım vallahi hemen :)

maşallah benim pamuk kızıma cnm benim yerim ben onun minicik ağzını

Ye elifim yeeee. ayy ben de yerim. ilk kez yüzünü bu kadar net gördüm. hep boksör gibi elleri yüzünün önünde olurdu çünkü. yüzünü göremezdik. hatta bi keresinde doktoru yüzünü göremiyoruz bari ayaklarının fotoğrafını vereyim dedi, verdi. ona bakıp duruyorduk

Teşekkürler eytcim çok sağol canım. Size de maşallah canım. hele cicilerine kırkbir kere maşallah, bayıldım hepsine.
Haklısın kuzum kötü fikir, kötüyü çağırır. hep buna inandım ben, iyi düşün iyi olsun derim hep ama bugün omuzlarım düştü uzuuuuun zaman sonra. neyse ki minnoşlar geldiğinde her gün yüzümüz gülecek inşallah. tamam bundan böyle iyi şekilde vakit geçirelim :)

oy oy maşallah kızz biz 26. haftada 900 gramdık senin kızın benim oglumu döfer hee maşallah bebikinee

yokk canoomm teyzesi kızım öyle şey yapmaz. özgür abisine, büyüğüne el kaldırmaz .
sana da, özgürümüze de maşallah canomcumm mmuckks.

Sağol hanzadecim. Takmayım diyorum ama sinir ediyolar adamı. Bundan böyle daha rahat olucam ama. öyle gerekiyormuş demek ki insanlara.
mutluluktan bile ağlamak zararlıymış, evet söylemiştin hatırlıyorum. böbrek üstü bezleri bebeğe zararlı bir hormon salgılıyormuş galiba. hep onu düşünürdüm zaten, aklımda ama iki gündür sinirden ağladım vallahi tutamadım kendimi ama yarın bugünkü deniz olmayacak. yazık benim miniğime. canım kızım yaa oyy kukusunu da gördüm ilk kez :) yaa ben bu doktoru çok sevdim ona mı gitsem diye düşünüyorum şimdi :) ama çok pahalı. bu evham bana 220 tl ye patlamış olabilir bu arada. sgk anlaşması da yokmuş, ben ödedim. yarın özel sağlık sigortamdan alırım bir şekilde diye düşünüyorum, yani umarım :) olmazsa hem kızarım hem gülerim vallahi halime :)
Kilo konusunda haklısın, artı eksi yanılmalar olabiliyor.onun için bana 100 gram aralıklı söyledi. doğum kilosu çok önemli değil bence. nasıl olsa çok kolay kilo alıyolar. bi de doğunca şişi inince anında kilo veriyorlar. çok önemi yok yani.

off ya midem çok bulanıyo sıcaktan sanırım yani öyle olmalı.bide kızlar ilişkiden sonra acıma başladı ikidir bende doktoruma gidince sorcam ama neden olabilir ki sizce.hiç başıma gelmemişti.ztn çok az ilişki oluyo onda da böyle oldu

selam kızlar bız geldık
yeni anne adayını tebrıkedıyorum
yarın seker yuklemem var 100 gr lık sabahtan gıdıcem doktora once sıra beklıycem sonrada 3 saat sekerın kanları kıtap koydum cantama dun uc yerım delındı bakalım yarın ne olucak umarım sonuclarım ıyı cıkar aclık kan sekerım ve 2. saate alınan gayet ıyı cıkmıstı 1. saatekı yuksektı bakalım ne olucak sabahtan annem gelıcek bana oglusu ona bırakıcam ama 4d ultrasonla oglumu gorucem yarı dun gıttıgım doktor 1 dk gostermıstı kıl vs de soylememıstı bakalım sımdı ne olucak kac kılo mınnosum ve annesıne ne yapıcak
her kes ıyıdır umarım sancılar vs var ama rabbım cıddı seylerden korusun bu hafta sesız takıp ettım cogunlukla bu arada dun ku doktor bebegımın basının asagıda oldugunu normal dogum pozısyonu adıgını soyledı oglumda ne zaman dondu unuttum ama sankı oglum 8 aylıkken bıle ıcımde donuyodu oyle hatırlıyorum varmı aranızda bu sekılde bırsey soylenen
unutmadan ara ara nefes alamıyomusum gıbı hıssedıyodum ve tansıyonum dusuyo gıbı esıme soyeldım bugun kalbımı dınledı oldugunda carpıntım varmıs tansıyonumda dusmemıs oluyomu sızdede ılk hamılelıgım sorunsuzdu bulantı bıttıkten sonra bırsey anlamamıstım ama sımdı zor ya fazla kılolardan yada yaz ayı olmasında kıs hamılelıgın daha kolay ve eylencelıydı :S
oglusuma cıs alıstırdım onun ıcın gıremedım sureklı cıs varmı dıye soruyordum cunku basını bos bırakmıyorum koltugas yaparsa ıcınde kalır emızlenmez dıye polıs gıbı tepesındeyım oglumun yazarken umarım bırsey yapmamıstır gıdıp bakıyım

kızlar bebefix.comdan kraft 504 park yatağımı aldım.kargoya verilir yarın muhtemelen.yalnız içine alacağım yatak ilerde mobilya karyolasına uyar mı onu merak ediyorum.park yatak için satılan visko yataklar galiba daha ince.ayrıca bir iç yatak daha almak çok gereksiz.umarım anlatabilmişimdir.

Hayırlı olsun canım, 240 lira yazıyor geyet iyi, memnun kalırsan ben de oradan sipariş edeyim, kargo geldikten sonra yazarsan sevinirim... Hangi rengini aldın? Ben kırmızı - gri ile lacivert arasında kaldım...

canın acıyorsa ara verin yapmayıverin kız ama yasaklar gelir heralde

:)haklısın yapmamak sorun değil de neden diye endişelendim ben.burda mantardan falan bahsedenler var öle bişey olmasın sakın.gerçi başka bi belirti yok ama.doktora sorunca alttan muayene edermiki.:26: aman herşey kadınlara zor valla..

ii geceler kızlar
bugün buraya pek uğrayamadım öğlen bir ara tlfdan girdim ama sonra kapatmak zorunda kaldım.bugün kayınvalidemler gidcekti ama yarına kaldı.bugünde pikniğe gidelim dediler oraya gittik ama ben çok sıkıldım evde olsam sizinle sohbet etsem daha zevkli bir gün geçirirdim.oğlumun cicilerinide eklicem şimdi

maaşaallah elifcim kızına.azmettin ve sonunda kızını gördün.

canım senin paşayada maaşallah hep böyle devam etsin inş.
buarada benim oğluşumada iyi bir isim bulmuşsun ayten teyzesi ağır abi

kaşıntı ve koku varmı ki??? eger sadece acıyorsa alttan muayene edecegini sanmıyorum

canım fik fik olayını sormuşsun ağrı oluyor diye mantardan veya enfeksiyondan olabilir.bide açık olcak ama eşin dikkat etmesi lazım anlamışsındır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…