Bende aynı durumdayım 9 kilo almışım bebiş 1 kilo olmamış.nazlı bizim kızlar galiba.
Sendemii, neyse az değilmiş sayımız normal demekki :)
biz bi kaç kontrol önce dr giderken eşimle otobüsü kaçırdık oda başlandı söylenmeye nerden buldun bu kadar uzak hastaneyi falan.bende okadar sinir oldumki ağladım ultrasyonda yemin ediyorum bebeğin suratını görmeliydiniz okadar çatıktiki dr bu neye kızmış dedi bukadar :) fotosunu bile çekti suratı bi karış.eşime diyorum bugünü unutmıcam şu bebeğin fotosuna bak benden beter kızmış sana.o herşeyden etkileniyo emin olun
Kıyamam ben ona babasıda görsün bak nasıl kızdırmış bebişi :)
Doktora gidip geldim. Bir problem göremedi dr.
Gebelik hormonlarını etkileyen en önemli hormon stres hormonuymuş. prolaktinden, tiroid hormonlarından bile daha baskınmış. gebeliği direkt etkileyen en önemli olanı buymuş. gebeliğin her anını etkiler dedi. rahim kasılmalarına sebep olurmuş. kasığımdaki ağrı da bundanmış. hareketleri çok normal dedi. gayet hareketli, ağzını yüzünü oynatıyo bize cadı. ağzını açıp açıp kapadı, su yuttu. yuvarlak tombiş bir yüzü var :) bacakları-ayakları katlanmış içimde, kabına sığmıyordu resmen :) 1050 ile 1150 gram aralığında. boyunu söylemedi, ben de sormayı unuttum. plasentası, suyu, hareketleri her şeyi iyiymiş şükürler olsun bu ceyar öküzü zarar vermedi kızıma.
Maşallah canım dikkat et artık takma ceyarı meyarı ne derse desin az kaldı diye sık dişini :) Benim psk söylemişti mutluluktan ağlamak bile stressiz olmaz o bile zararlı diye..
ahaaa aramızda 27 gr. fark var. benim oğlum cılız olacak artık belli :)))ben de 1 kilo olmuşuzdur dedim ama yok anacım benimki çok tepiniyo ondan herhalde yoksa inan pekmeze bile başladım artık. ama bana mısın demiyo sıpa oğlum :)
bana da antibiyotik verdi eşim almış bugün. kullanayım birazdan.
bizimki de yüzünün yarısını eliyle kamufle etmişti doktor teyzemiz salladı salladı oralı bile olmadı paşam. pek bi keyif ehli olacak babası kılıklı :)
ay bu arada iki defa esnedi. bi de dilini gezdirdi kızlar harikaydı. hala aklıma geldkçe gözlerim doluyo. hayırlısıyla doğsalar da sevsek artık EKİM de tabi :)
benim de gözüm sizde. mesela hard_disc bizden geride ama maş. onların kilosu az daha fazla
gerçi benim bebeğim 4 gün geriden geliyo yani dün 27+0 dı bana göre ama ultrasonda 26+3 görünüyo. o da az biraz içimi rahatlatıyo kilo konusunda.
ben de necladan tiyoları kapmaya çalıştım ama dur gelince sıkıştıralım bi daha :)))
Hehehe takip et beni takip et :) Kilo konusunda 200 gr yanılma payı oluyormuş filizcim, topiklere bakındım bu gün 2,5 denen bebek 3,5 bile doğmuş . Çokta itimat etmemek lazım moto mot değil :)
maşallah canım bebişineekoccaman olmuş yesin teyzesi onuuuu aman dikkat et bu aralar üzerimizde nazar var kaza atlatan atlatana dikkatli ol yollar öküzz dolu
hoşgeldin canım söylediklerin içime su serpti 10 kilo almışım daaaaa
Heheh tek değilim sende 10 oldun demek kız sen kilo alamıyom diye üzülüyodun haçan 10 kg oldun bakim :)
merhaba kızlar bugün sizlere yardım için yazmıştım haber vermeden geçemedim alttan ultrasyona girdim ultrasyondaki doktor muhtemelen hamilesin ama daha görünmüyo dedi malum 2 gün gecikmeli sonra kan ve idrar sonuçlarımı aldım doktor gittim beta hcg 296,5 çıktı düşük daha erken olduğu için ama her ihtimali düşünelim pazartesi gel en az 4 katı olmazsa sıkıntılı yükselirse normal gebelik dedi.. bakalım herşeyin hayırlısı..
Hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğin sağlıkla gelsin :)
bebişlerinin zayıf olduğunu düşünen anneler, hiç kafanıza bile takıp stres yapmayın. benim bebeğim son ayında 2 hafta geriden geldiği görünüyordu ama 3000 gr doğdu...
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar. psikolojinizi bozacak her durumdan düşünceden uzak olun,,,sevgilerle...
Hımm sağol canım ya ben baya takmıştım bu gün ama iyi olduğunu duyuyorum ya zayıf olsun napalım doğunca alır :)