biz bi kaç kontrol önce dr giderken eşimle otobüsü kaçırdık oda başlandı söylenmeye nerden buldun bu kadar uzak hastaneyi falan.bende okadar sinir oldumki ağladım ultrasyonda yemin ediyorum bebeğin suratını görmeliydiniz okadar çatıktiki dr bu neye kızmış dedi bukadar :) fotosunu bile çekti suratı bi karış.eşime diyorum bugünü unutmıcam şu bebeğin fotosuna bak benden beter kızmış sana.o herşeyden etkileniyo emin olun
biz bi kaç kontrol önce dr giderken eşimle otobüsü kaçırdık oda başlandı söylenmeye nerden buldun bu kadar uzak hastaneyi falan.bende okadar sinir oldumki ağladım ultrasyonda yemin ediyorum bebeğin suratını görmeliydiniz okadar çatıktiki dr bu neye kızmış dedi bukadar :) fotosunu bile çekti suratı bi karış.eşime diyorum bugünü unutmıcam şu bebeğin fotosuna bak benden beter kızmış sana.o herşeyden etkileniyo emin olun
Doktora gidip geldim. Bir problem göremedi dr.
Gebelik hormonlarını etkileyen en önemli hormon stres hormonuymuş. prolaktinden, tiroid hormonlarından bile daha baskınmış. gebeliği direkt etkileyen en önemli olanı buymuş. gebeliğin her anını etkiler dedi. rahim kasılmalarına sebep olurmuş. kasığımdaki ağrı da bundanmış. hareketleri çok normal dedi. gayet hareketli, ağzını yüzünü oynatıyo bize cadı. ağzını açıp açıp kapadı, su yuttu. yuvarlak tombiş bir yüzü var :) bacakları-ayakları katlanmış içimde, kabına sığmıyordu resmen :) 1050 ile 1150 gram aralığında. boyunu söylemedi, ben de sormayı unuttum. plasentası, suyu, hareketleri her şeyi iyiymiş şükürler olsun bu ceyar öküzü zarar vermedi kızıma.
Gebelik hormonlarını etkileyen en önemli hormon stres hormonuymuş. prolaktinden, tiroid hormonlarından bile daha baskınmış. gebeliği direkt etkileyen en önemli olanı buymuş. gebeliğin her anını etkiler dedi. rahim kasılmalarına sebep olurmuş. kasığımdaki ağrı da bundanmış. hareketleri çok normal dedi. gayet hareketli, ağzını yüzünü oynatıyo bize cadı. ağzını açıp açıp kapadı, su yuttu. yuvarlak tombiş bir yüzü var :) bacakları-ayakları katlanmış içimde, kabına sığmıyordu resmen :) 1050 ile 1150 gram aralığında. boyunu söylemedi, ben de sormayı unuttum. plasentası, suyu, hareketleri her şeyi iyiymiş şükürler olsun bu ceyar öküzü zarar vermedi kızıma.
Filizcim selam canım bende dün gidecektim ama işim çıktığı için gidemedim uyuz oldum, bu gün gittim. Bu kadar benzermi oluruz bilmiyorum benimde kasıklarımda batma iğneleme şekline ağrım vardı mantarım nüksetmiş, idrar yolunda yanmam yok ama yinede antibiotik verdi banada.. Birde fitilin aynısından... Bebeğimin yüzünü göremedim yüzünü türlü dönmedi ama iyi ya gerisi mühim değil nst ye bağladılar yine. ( Birtek benimi bağlıyorlar acaba henüz erken bu haftalar ama her kontrolde bağlamaya başladılar bu haftalar erken doğumlaırn en sık görüldüğü zamanlarmış çünkü bu arada bizde 965 gr olmuşuz. 1 kilo olmuşuzdur diye gittim ama yok anacım biz ağırdan gidiyoruz belliki :) Neyse sağlık olsun son iki ayda alır dedi doktor normal dedi ne çok iyi ne çok kötü demedi. Ama banada düşük geldi halbuki yiyorumda o kadar anlamadım gitti... Bu arada leke demişsin benimde bacağımda beyaz lekeler oldu onlarada hamilelikten sıcaklardan olur sonra geçer dedi. İşte bizde böyleyiz....
Bu arada bende günlerdir düzgün giremiyorum bir çok şeyi okusamda cevap fırsatım olamıyor. Çoğu konuyu kaçırıyorum. İki ark. birden izinde çünkü... Bu hafta izin günümü dahi tam kullanamadım. Ramazanı bekliyorum herkes daha sakin olur işlerde azalma olur umarım. O zaman bol bol sohpet ederiz... Takip edemeyincede üzülüyorum.
benim de gözüm sizde. mesela hard_disc bizden geride ama maş. onların kilosu az daha fazlaSağol canım Allah razı olsun :) Ya süt içiyorum yoğurt yiyorum meyve yiyorum hemde hergün ama kilo aldıramıyorum yaa kıza, zıp zıp zılplayan bi kızda değil ki, desem hareketlide almıyo :))) uyuz oldum.. Zor bir bebek mi olucak acaba diyorum bazen. Neyse ALLAH BÜYÜKTÜR SAĞLIKLA GELSİNDE :) Allahtan filizle aynıyızda içim rahatlıyo :)) herkes bizden iri sanırım topikte :) Ne yiyip içiyosunuZ diyin gari kızlar... 10 kio almışım 1 kilocuk çocuk 9'u benim doktorum hala bu haftada normal diyor.. Çıkınca kapıdaki hastalarla konuştum, kadın ilk doğumda 25 almış doktorun normal demesinden, bunda dinlemiyorum dikkat ediyorum diyoBenimde gözüm korktu ekmeği tamami ile kesicem artık :)
gerçi benim bebeğim 4 gün geriden geliyo yani dün 27+0 dı bana göre ama ultrasonda 26+3 görünüyo. o da az biraz içimi rahatlatıyo kilo konusunda.
ben de necladan tiyoları kapmaya çalıştım ama dur gelince sıkıştıralım bi daha :)))
maşallah canım bebişineeDoktordan geliyorum. Nedendir bilmem bugün içimde tuhaf bir sıkıntı var üzerimde de bir halsizlik var sanki hiçbir şey yapamıyorum gibi.
Bebişimiz büyümüş 1350 gram olmuş iri bir bebek değil çok şükür. Bana da bir diyet listesi verdi doktorumuz daha doğrusu ne yasak ne yenmeli gibi makarna, beyaz ekmek, hamur işleri, pilav, unlu çorbalar, muz, kavun, karpuz, üzüm, incir, tatlılar, bal, reçel, patates, havuç komple yasak bu iki hafta çok sıkı bir şekilde uygulamalıymışım diyeti. Öğlen tatilinde doktora gidince yemek de yiyemedim başım da ağrımaya başladı.
Güzel kızım ultrasonda güldü bir de annesine o bile geçiremedi ama içimdeki sıkıntıyı. Ben de muayene olacağımı unuttu diye eşime patladım.
Bebikim yüzünü gösterdi bu sefer saklamadı çook tatlıydı yavrum resmini eklerim eve gidince inşallah
Ay bir de Doktordan dönerken az daha bir kamyonun altında kalıyordum milimle çarpışmadık Allah korudu.
Benden havadisler bu kadar herkes dikkat etsin kendisine.
hoşgeldin canım söylediklerin içime su serpti 10 kilo almışım daaaaaherkese merhaba...hanzadem iyiydir bebek endişelenme... 9 kilo sen değilsin rahim var su var şişlik var bunun 4-5 kilosunu at bence...bu haftalardan sonra alacaktır kuzucukta...
merhaba kızlar bugün sizlere yardım için yazmıştım haber vermeden geçemedim alttan ultrasyona girdim ultrasyondaki doktor muhtemelen hamilesin ama daha görünmüyo dedi malum 2 gün gecikmeli sonra kan ve idrar sonuçlarımı aldım doktor gittim beta hcg 296,5 çıktı düşük daha erken olduğu için ama her ihtimali düşünelim pazartesi gel en az 4 katı olmazsa sıkıntılı yükselirse normal gebelik dedi.. bakalım herşeyin hayırlısı..
hayırlısı olsun canım.umarım gönlündeki neyse o olur :)
merhaba kızlar bugün sizlere yardım için yazmıştım haber vermeden geçemedim alttan ultrasyona girdim ultrasyondaki doktor muhtemelen hamilesin ama daha görünmüyo dedi malum 2 gün gecikmeli sonra kan ve idrar sonuçlarımı aldım doktor gittim beta hcg 296,5 çıktı düşük daha erken olduğu için ama her ihtimali düşünelim pazartesi gel en az 4 katı olmazsa sıkıntılı yükselirse normal gebelik dedi.. bakalım herşeyin hayırlısı..
gözün aydın cnm bebişin hayırlı olsun 1 aylık hamilesin işte :)))
bnm hesaplarıma göre 4+3 günlük =))
sebom bebegin hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin dünyaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?