2011 Ekim Anneleri

ayy kıyamam ben ona.evet ya çok etkileniyolar artık ben sinirlenemiyorum bile hemen aklıma kızım geliyo normalde çok daha çabuk sinirlenirdm. tamamen bize bağlılar miniklerimiz :) ama arada bir herşeyden bıkma durumu bende de oluyor.arada geçiyor fln.zamanı böyle geçirmeye çalışıyoruz işte

bende akşam bir gerilim filmi izledim sıradan bir filmdi ama o yavaş hareket eden bebiş nasıl hareketlendi ayy dedim korku filmi izlecek bayılacak bebik:)))

sıkıntıya gelince bende de aynı şey var herkesi aradım bir kitap okuyorum bir net bir kitap sıkıntım geçmedi bir türlü,hadi biz taile girince böyle oluyoruz ama tüm arkadaşlar aynı durumda ayy bide ücretsiz izin al diyorlar kafayı yerim evde:))))

Mesai bitimi yaklaştıkça yavaş yavaş kendime geliyorum İnşallah niye performansın düştü diye sormazlar bu ara.

Bugün izin durumunu da konuştum bir ihtimal yıllık izni kullanıp 1 hafta önceden ayrılma durumum var. Pek hoşnut olmadılar sanki sordu biraz daha çalışmayacak mısın diye ama ben artık dayanamıyorum dedim hayırlısı olsun en geç 16sında ayrılıcam inşallah.

Doktora gidip geldim. Bir problem göremedi dr.
Gebelik hormonlarını etkileyen en önemli hormon stres hormonuymuş. prolaktinden, tiroid hormonlarından bile daha baskınmış. gebeliği direkt etkileyen en önemli olanı buymuş. gebeliğin her anını etkiler dedi. rahim kasılmalarına sebep olurmuş. kasığımdaki ağrı da bundanmış. hareketleri çok normal dedi. gayet hareketli, ağzını yüzünü oynatıyo bize cadı. ağzını açıp açıp kapadı, su yuttu. yuvarlak tombiş bir yüzü var :) bacakları-ayakları katlanmış içimde, kabına sığmıyordu resmen :) 1050 ile 1150 gram aralığında. boyunu söylemedi, ben de sormayı unuttum. plasentası, suyu, hareketleri her şeyi iyiymiş şükürler olsun bu ceyar öküzü zarar vermedi kızıma.

maşallah kızına :) Allah daha da sağlık versin ..

maşallah benim pamuk kızıma cnm benim yerim ben onun minicik ağzını

Ben çıkıyorum arkadaşlar. bugünlük bu kadar ekşın çok yordu beni. eve gidip dinleneyim.
Kendinize ve miniklerinize çok iyi bakın, stres yapmayalım. diycem ama hala atamadım daha üzerimden. soğuğa yakın bir duşla kendime gelirim inşallah.
Çok öptüm sizi, hepinize iyi akşamlar.

kızlar okuyorum ama yazamıyorum işlerden :26: Denissss, hanzede ,züleyha ve unuttuğum varsa özür dilerim maşallah bebişlerinize.

Birde kötü fikirleri atın kafanızdan yahu silkelenin kendinize gelin. Allah izin verirse hepimiz sağlıcakla kavuşacağız bebeklerimize, o mis kokularını içimize çektiğimizde yeniden doğacağız. Bir devir bitecek yepyeni bir devire adım atacağız. Bu son yalnız zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın.

ahaaa aramızda 27 gr. fark var. benim oğlum cılız olacak artık belli :)))ben de 1 kilo olmuşuzdur dedim ama yok anacım benimki çok tepiniyo ondan herhalde yoksa inan pekmeze bile başladım artık. ama bana mısın demiyo sıpa oğlum :)
bana da antibiyotik verdi eşim almış bugün. kullanayım birazdan.
bizimki de yüzünün yarısını eliyle kamufle etmişti doktor teyzemiz salladı salladı oralı bile olmadı paşam. pek bi keyif ehli olacak babası kılıklı :)
ay bu arada iki defa esnedi. bi de dilini gezdirdi kızlar harikaydı. hala aklıma geldkçe gözlerim doluyo. hayırlısıyla doğsalar da sevsek artık EKİM de tabi :)

maşallah canım bebişineekoccaman olmuş yesin teyzesi onuuuu aman dikkat et bu aralar üzerimizde nazar var kaza atlatan atlatana dikkatli ol yollar öküzz dolu
herkese merhaba...hanzadem iyiydir bebek endişelenme... 9 kilo sen değilsin rahim var su var şişlik var bunun 4-5 kilosunu at bence...bu haftalardan sonra alacaktır kuzucukta...
hoşgeldin canım söylediklerin içime su serpti 10 kilo almışım daaaaa

oy oy maşallah kızz biz 26. haftada 900 gramdık senin kızın benim oglumu döfer hee maşallah bebikinee

merhaba kızlar bugün sizlere yardım için yazmıştım haber vermeden geçemedim alttan ultrasyona girdim ultrasyondaki doktor muhtemelen hamilesin ama daha görünmüyo dedi malum 2 gün gecikmeli sonra kan ve idrar sonuçlarımı aldım doktor gittim beta hcg 296,5 çıktı düşük daha erken olduğu için ama her ihtimali düşünelim pazartesi gel en az 4 katı olmazsa sıkıntılı yükselirse normal gebelik dedi.. bakalım herşeyin hayırlısı..

hayırlısı olsun canım.umarım gönlündeki neyse o olur :)

gözün aydın cnm bebişin hayırlı olsun 1 aylık hamilesin işte :)))

bebişlerinin zayıf olduğunu düşünen anneler, hiç kafanıza bile takıp stres yapmayın. benim bebeğim son ayında 2 hafta geriden geldiği görünüyordu ama 3000 gr doğdu...
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar. psikolojinizi bozacak her durumdan düşünceden uzak olun,,,sevgilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…