kızlar bebefix.comdan kraft 504 park yatağımı aldım.kargoya verilir yarın muhtemelen.yalnız içine alacağım yatak ilerde mobilya karyolasına uyar mı onu merak ediyorum.park yatak için satılan visko yataklar galiba daha ince.ayrıca bir iç yatak daha almak çok gereksiz.umarım anlatabilmişimdir.
canım senin paşayada maaşallah hep böyle devam etsin inş.
buarada benim oğluşumada iyi bir isim bulmuşsun ayten teyzesi ağır abi
Teşekkür ederiz, hakkını vermek lazım ama senin oğlışa da...
Bu arada geçmişi bitirmeme 27 sayfa kaldı...203 sayfalk bir geçmişten bahsediyorum bu arada, Allahtan yaz sezonu, yoksa günde 30 hatta bazen 50 sayfa oluyordu yoksa 9 günlük geçmişi ben doğuma kadar anca bitirirdim...:26:
tamam eledim :) bakalım bize de yasak gelcekmi bu kontrolde :26: ki ztn ilk 4 ay yasaktı.
kaşıntı ve koku varmı ki??? eger sadece acıyorsa alttan muayene edecegini sanmıyorum
canım fik fik olayını sormuşsun ağrı oluyor diye mantardan veya enfeksiyondan olabilir.bide açık olcak ama eşin dikkat etmesi lazım anlamışsındır sanırım.
seni bu azminden dolayı kutluyorum ben bazen atlayarak okuyorum.ee öğretmenlik sabır işi sendede bu var maaşallah diyelim sanabunları hak ediyorsun.
benide ele,ama zaten benimki hep acıyodu kii,bunun mantarla alakası yok bence:78::78::78:
kız nejla cicilerinizi eklemeni bekliyorum valla yatıcam yoksa rüyama girer uyanırım
uykucu seni rüya görmek için sabırsızlandın sanırım 5 dakika daha bekleyemedin.neyse sana iyi geceler tatlı rüyalar.hımmm nejla eklemekten vazgeçti galibaartık sabah bakarım şimdiden güzel günlerde kullansın bebikin
kızlar yatayım ben iyi geceler öpüldünüzzzzzzzzz
kızlar 4 boyutlu ultrason çektirdiniz mi hiç.burada bi tıp merkezi 100-150 tl arası çekiyormuş.kendi doktoru bakıyormuş.bana çok fazla geldi
evett sıra geldi oğlumun cicilerine
teşekkür ederim canım hepimiz inş.sağlıkla kullansın oğluşun tatlım cicilerini...
evett sıra geldi oğlumun cicilerine
Allah sağlıkla kullandırmak nasip etsin inşallahh bebişinle beraber :)
Hayırlı olsun canım, 240 lira yazıyor geyet iyi, memnun kalırsan ben de oradan sipariş edeyim, kargo geldikten sonra yazarsan sevinirim... Hangi rengini aldın? Ben kırmızı - gri ile lacivert arasında kaldım...
teşekkürler, sanırım bebeğimizin kıyafet haricindeki en somut eşyası olacak. :))canım şimdiden hayırlı olsun yatağınız bebişin içinde mutlu ve huzurlu şekilde yatsın inş.
Teşekkür ederiz, hakkını vermek lazım ama senin oğlışa da...
Bu arada geçmişi bitirmeme 27 sayfa kaldı...203 sayfalk bir geçmişten bahsediyorum bu arada, Allahtan yaz sezonu, yoksa günde 30 hatta bazen 50 sayfa oluyordu yoksa 9 günlük geçmişi ben doğuma kadar anca bitirirdim...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?