2011 Ekim Anneleri

canım şimdiden hayırlı olsun yatağınız bebişin içinde mutlu ve huzurlu şekilde yatsın inş.

canım senin paşayada maaşallah hep böyle devam etsin inş.
buarada benim oğluşumada iyi bir isim bulmuşsun ayten teyzesi ağır abi

Teşekkür ederiz, hakkını vermek lazım ama senin oğlışa da...
Bu arada geçmişi bitirmeme 27 sayfa kaldı... 203 sayfalk bir geçmişten bahsediyorum bu arada, Allahtan yaz sezonu, yoksa günde 30 hatta bazen 50 sayfa oluyordu yoksa 9 günlük geçmişi ben doğuma kadar anca bitirirdim...:26:

seni bu azminden dolayı kutluyorum ben bazen atlayarak okuyorum.ee öğretmenlik sabır işi sendede bu var maaşallah diyelim sanabunları hak ediyorsun.

iyi geceler kızzlar ,benim hödükle tartıştım ,sinirlerim bozuk biraz ,gerçi kendisi 4-5 kez gelip sırnaştı ama pas vermedim ,tripcan takılıyorum ki anlasın şu dönemde eşinden daha önemli kimse olmadığını ve kalan zamanlarınıda öküz arkadaşlarına değil bana ayırması gerektiğinii....biraz burnunu sürteyim şunun ...öpüyorum bebişlerinizi ve sizi

seni bu azminden dolayı kutluyorum ben bazen atlayarak okuyorum.ee öğretmenlik sabır işi sendede bu var maaşallah diyelim sanabunları hak ediyorsun.

Teşekkürler
Zaten ikili okuyorum, internetin bağlandığı günden itibaren günceli takip edip yazıyorum, bir yandan da en son nerde kalmışsam ordan itibaren okuyorum...

Bu arada deniz ve minik-etek, geçmiş olsun kaza atlatmışsınız; ne kadar korktuğunuzu anlıyorum biliyorsunuz biz de atlatmıştık bir tane; gerçi geçen hafta 2 oldu kardeşimin arabasıyla hem de; bu çocuğun arabasını ne zaman alsak kaza yapıyoruz, bu seferki daha yeni sıfır almıştı abimin düğün haftası daha bir ay oluyor... Halbuki her arabasında kurbanını keser duasını okuturuz, arabanın içinden de Kuran ve nazarlık eksik olmaz ama olacağı varmış; neyseki sadece tamponu azıcık sıyrıldı o da pasta - cila ile geçti...

hımmm nejla eklemekten vazgeçti galiba artık sabah bakarım şimdiden güzel günlerde kullansın bebikin
kızlar yatayım ben iyi geceler öpüldünüzzzzzzzzz

evett sıra geldi oğlumun cicilerine

Eklentiler

• $28072011256.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $28072011259.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $28072011260.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $28072011261.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $28072011262.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 31
kızlar 4 boyutlu ultrason çektirdiniz mi hiç.burada bi tıp merkezi 100-150 tl arası çekiyormuş.kendi doktoru bakıyormuş.bana çok fazla geldi

Canım ben gittiğim hastanede girdim, 15 lira ücret ödemiştim fark olarak (belki devlet memuru olduğum için bu fiyattır, kalanını devletten alıyorlar sonuçta)...

Hayırlı olsun canım, 240 lira yazıyor geyet iyi, memnun kalırsan ben de oradan sipariş edeyim, kargo geldikten sonra yazarsan sevinirim... Hangi rengini aldın? Ben kırmızı - gri ile lacivert arasında kaldım...

canım kırmızı-griyi aldım.dün mail attım firmaya stoklarında olduğunu söylediler.bakalım umarım sorunsuz bir şekilde gelir.haber veririm buradan.

canım şimdiden hayırlı olsun yatağınız bebişin içinde mutlu ve huzurlu şekilde yatsın inş.
teşekkürler, sanırım bebeğimizin kıyafet haricindeki en somut eşyası olacak. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…