canım kırmızı-griyi aldım.dün mail attım firmaya stoklarında olduğunu söylediler.bakalım umarım sorunsuz bir şekilde gelir.haber veririm buradan.
teşekkürler, sanırım bebeğimizin kıyafet haricindeki en somut eşyası olacak. :))
kızlar çok sıcak burası ya yanıyorum resmen((( 42 derece gündüz . siz düşünün artık. yaprak oynamıyo. nasıl geçecek bu yaz. Allahım yardım etttt
evett sıra geldi oğlumun cicilerine
nerdesin filiz eğer sakıncası yoksa.ant. falan mı? daha da artcakmış sıcaklar haberlerde öle dedi.Allah yardım etsin.bide ramazan vallaa:18:
yok canım ne sakıncası olacak. Elazığ'dayım. saat 22 gibi biraz yürüyelim dedik eşimle ev dışardan daha serin o saatte düşün artık. resmen çöl sıcağı var. klima almak gerekecek sanırım.
anladım bence de klima şart. sıcaktan bütün gün elimi kaldıramadım hala da sıcak saat kaç oldu ama.böyle geçircez artık napalım.ikimiz kalmışız topikte.sana iyi geceler diliyorum.
yok canım ne sakıncası olacak. Elazığ'dayım. saat 22 gibi biraz yürüyelim dedik eşimle ev dışardan daha serin o saatte düşün artık. resmen çöl sıcağı var. klima almak gerekecek sanırım.
günaydın kızlarrrr............bugün çok güzel bir gün olacak inşallah....annesi ile dayısı geliyor oğlumun hemde oğlumun yatak odasınıda getirriyorlar:)))bende uyku seti ve yatak bakıyorum......artık minişimin bir odası da olacak evimizde
bebişine de odasına da canım.
sağol canım....bu arada karnım acayip kaşınıyor ve alttan alttan çatlaklarım başlamış.....benimki azcık erken oldumu ne
sağol canım....bu arada karnım acayip kaşınıyor ve alttan alttan çatlaklarım başlamış.....benimki azcık erken oldumu ne
hanzadeyide ele biz ikimiz fif fik zedeyiz
:)haklısın yapmamak sorun değil de neden diye endişelendim ben.burda mantardan falan bahsedenler var öle bişey olmasın sakın.gerçi başka bi belirti yok ama.doktora sorunca alttan muayene edermiki.:26: aman herşey kadınlara zor valla..
iyi geceler kızzlar ,benim hödükle tartıştım ,sinirlerim bozuk biraz ,gerçi kendisi 4-5 kez gelip sırnaştı ama pas vermedim,tripcan takılıyorum ki anlasın şu dönemde eşinden daha önemli kimse olmadığını ve kalan zamanlarınıda öküz arkadaşlarına değil bana ayırması gerektiğinii ....biraz burnunu sürteyim şunun ...öpüyorum bebişlerinizi ve sizi
Canım bende de var görünce dehşete düştüm kaşıma mümkün olduğunca. Ben bugün eczaneden şöyle etkili bir çatlak kremi almayı düşünüyorum bari bundan sonra oluşmasın
Hımmm bilmiyorum canım benimde çok kaşınıyor ama lastik izlerinden felan çıplak elle kaşımamaya çalışıyorum, henüz çatlak yakalamadım. Ama anneme bakatığımda %100 çatırdayacağımı düşünüyorum. Zaten hamilelik öncesi basenlerimde vardı çatlaklarım.
Sende mümkün olduğunca elinle kaşımamaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?