2011 Ekim Anneleri

bende de kırmızı - gri ağır basıyor, hem kız bebekte de kullanabilirim diye düşünüyorum, biz nasip olursa iki çocuk düşünüyoruz da...
mağazadan peşin 240 a indirebilirsek belki netten almam gerekmez ama yine de seçenek olarak kalsın bir kenarda...
geçmişi okumayıda bitirdim çok şükür...
iyi geceler herkese...

kızlar çok sıcak burası ya yanıyorum resmen ((( 42 derece gündüz . siz düşünün artık. yaprak oynamıyo. nasıl geçecek bu yaz. Allahım yardım etttt

kızlar çok sıcak burası ya yanıyorum resmen ((( 42 derece gündüz . siz düşünün artık. yaprak oynamıyo. nasıl geçecek bu yaz. Allahım yardım etttt

nerdesin filiz eğer sakıncası yoksa.ant. falan mı? daha da artcakmış sıcaklar haberlerde öle dedi.Allah yardım etsin.bide ramazan vallaa:18:

nerdesin filiz eğer sakıncası yoksa.ant. falan mı? daha da artcakmış sıcaklar haberlerde öle dedi.Allah yardım etsin.bide ramazan vallaa:18:

yok canım ne sakıncası olacak. Elazığ'dayım. saat 22 gibi biraz yürüyelim dedik eşimle ev dışardan daha serin o saatte düşün artık. resmen çöl sıcağı var. klima almak gerekecek sanırım.

anladım bence de klima şart. sıcaktan bütün gün elimi kaldıramadım hala da sıcak saat kaç oldu ama.böyle geçircez artık napalım.ikimiz kalmışız topikte.sana iyi geceler diliyorum.

anladım bence de klima şart. sıcaktan bütün gün elimi kaldıramadım hala da sıcak saat kaç oldu ama.böyle geçircez artık napalım.ikimiz kalmışız topikte.sana iyi geceler diliyorum.

geceler artık iyice zorlaşacak. Allah yardımcımız olsun. sana da iyi gecelr canım

Günaydınlar kızlar, hayırlı cumalar. Sabah sabah in cin top oynuyor topikte.

evett sıra geldi oğlumun cicilerine

Oyyy oyyy maşallah Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.

Filizzzzz Elazığın son halini annem methede methede bitiremedi. 14 sene oldu ben gelmeyeli. :97:

günaydın kızlarrrr............bugün çok güzel bir gün olacak inşallah....annesi ile dayısı geliyor oğlumun hemde oğlumun yatak odasınıda getirriyorlar:)))bende uyku seti ve yatak bakıyorum......artık minişimin bir odası da olacak evimizde

bebişine de odasına da canım.

sağol canım....bu arada karnım acayip kaşınıyor ve alttan alttan çatlaklarım başlamış.....benimki azcık erken oldumu ne

Canım bende de var görünce dehşete düştüm kaşıma mümkün olduğunca. Ben bugün eczaneden şöyle etkili bir çatlak kremi almayı düşünüyorum bari bundan sonra oluşmasın

sağol canım....bu arada karnım acayip kaşınıyor ve alttan alttan çatlaklarım başlamış.....benimki azcık erken oldumu ne

Hımmm bilmiyorum canım benimde çok kaşınıyor ama lastik izlerinden felan çıplak elle kaşımamaya çalışıyorum, henüz çatlak yakalamadım. Ama anneme bakatığımda %100 çatırdayacağımı düşünüyorum. Zaten hamilelik öncesi basenlerimde vardı çatlaklarım.

Sende mümkün olduğunca elinle kaşımamaya çalış.

Gününüz aydın cumanız hayırlı olsun inşallah :) Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :)

hanzadeyide ele biz ikimiz fif fik zedeyiz

Hahaha:) sabah sabah ilahi canom çok güldüm, fik fik deze olan kocişler oluyo kanımca kız :))

Alttan muayene etsin canım korkulcak bişi yok ki, alttan olmassı daha iyi mantarın varsa anlar, mantarda illaki koku ve kaşıntı olması şart değil bende koku ve kaşıntı yok mesela peynir kesiği gibi bi akıntı oluyo..

SEVİYORUM TOPİKİMİN HATUNLARINI YAA :))) tam destek hep destek sanse devam bacım :))

evett sıra geldi oğlumun cicilerine

Güle güle güzel günlerde kullansın inşallah canım ..

Canım bende de var görünce dehşete düştüm kaşıma mümkün olduğunca. Ben bugün eczaneden şöyle etkili bir çatlak kremi almayı düşünüyorum bari bundan sonra oluşmasın

sana acı bir haberim var....çatlamaya başladıysak durdurmamız imkansız.....boşuna masraf etme(

ben göbeğimin altını göremedğimden ben yok sanıyordum ki.....varmışlar lar

Günaydııın bütün anne adaylarına:) Aslında kasım annesiyim ama benim size tecrübelerinize güvenerek bir sorum olacak.25.haftayı doldurdum hamileliğimde,bu zamana kadar da çok rahat bir hamilelik geçirmiştim ama bikaç gündür beni rahatsız eden birşey var.Özellikle sağ kol ve bacağımda uyuşma,sol tarafımda çok az oluyor.Geceleri sol tarafıma yattığım halde uyandığımda sağ tarafımda uyuşukluk hissediyodum bazen.Bu gece de uykuda sırt üstü dönmüşüm,uyandığım da sağ kolum uyuşuktu.Doktora telefonla sordum geçen hafta normal demişti ama özellikle sağ tarafta olması beni endişelendirdi.Sizde de bu tarz uyuşmalar,karıncalanmalar oldu mu?

Herkese günayydıınnn
Bugün dünden çooookk daha güzel bir gün olsun inşallah. Cumamız da mübarek, dualarımız kabul olsun Bugünün cuma olması çoookk güzel. yarın tatil sonraki gün tatil ohhh yaşasın uyykuu. dr kontrolümüz de yok, erkenden evden çıkmaya da gerek yok ohh süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…