adımı mı değiştirsem acaba bgn bunu bi kişi daha söyledi :) aman sonra canınız çeker fln gerçi zor bişi değil makarna ama olurda olmayan biyerde olursunuz :)) ben de çok severim her türlüsünü..
evett sıra geldi oğlumun cicilerine
Merhabalar arkadaşlar, bu sabah şeker yüklemesi ve kontrol için hastaneye gittik, henüz şeker tahlilinin snucunu almadık yüksek çıkarsa doktorumuz arayacak bizi... Muayene de gayet iyi geçti, bebeğim 1035 gr & 35 cm olmuş...
Pozisyonu da baş aşağıda idi, normal doğum pozisyonunda dedi doktorum... Bebeğimle ilgili bir sorun yok çok şükür gayet sağlıklıymış...Arada bir karın çevremde hissettiğim ağrıların normal olduğunu ve bunların artacağını söyledi...
Muayene sırasında sırt üstü yatarken doktor ultrasonda bebeğe giden atardamarı gösterdi ve "şu esnada rahminiz atardamaraınıza baskı yapıyor, bu da bebeğe giden kan akışını zorlaştırıyor, o nedenle sırt üstü yatmanızı önermiyoruz" dedi...
slm arkadaşlar biz geldik. doktor kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün. hamd olsun her şey yolunda. oğluşum 938 gr. olmuş. doktor teyzemiz beğendi. bana az gelse de. :)
şeker yüklemesi de iyi çıktı. sadece hatırlarsanız kanamam olmuştu tatildeyken neden uyuşmazlık iğnesi yapmadılar dedi. 3 hafta sonra gel dedi test yapacaz ona göre iğne yapılabilirmiş.
Canım seninki de benimki gibi alacağını alıyor, gerisi bana lazım deyip totomuza yolluyor zannımca. Bu arada maşallah kızımıza
Selam kızlar. Doktorlara, kontrollere gidilmiş, güzel güzel gelişim ve sağlık haberleri almışsınız. hepinize maşallah. çokg üzel kıyafetler de eklemişsiniz, bayıldım hepsine. iyi günlerinde sağlıklı günlerinde giysin yavrularınız.
Benim canım çok sıkkın. İşyerinde gerginlik var iki gündür çok yoğun ve tatsız geçiyor günlerim. iş sıkıntısı dışında canımı sıkan bi şey yok şimdilik.
Pazartesi aşının ikinci dozunu olucam. sağlık ocağında aşımı yaptırıp, kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. şeker yüklemesi öncesinde idrarda protein, TİT ve albumin ölçümü yaptırmamı istemişti. o testleri hastanede yaptırıcam. aşıyla aynı gün olur mu diye doktorumu arıyorum kaç saattir ulaşamıyorum adama, sinir oldum yaa. her şey üst üste geliyo sanki iki gündür çok gerginim.
Canım ben geçen gittiğimde önce kan, idrar tahlili sonra aşı, en son da şeker yükemesi yaptırmıştım. Merak etme bişi olmaz. Doktoruma sordum saıncası yok demişti. Sadece şeker yüklemesinden 2 saat önce yemeyi içmeyi bırak demişti. Tabi su hariç..
Naparsın işten zar zor izin alabilince 9 çarşambayı bir araya topluyosun.
merhaba canım tatili bitirdim geldim bugün...mail kutum dolmuş şimdi boşalttım ama en son mesajına burdan cevap vermiştim...tahlillerimin tamamı çıktı...pıhtılaşma çıkmadı...testlerin hepsi normal çıktı...sulu usg de yapıldı..o da normal çıktı..bu ay korunmayı bıraktık :)) olmazsa agustosa tekrar aşılama yaptırcağız..
Canımcım gözün aydın, hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin Rabbim.
Mesai bitimi yaklaştıkça yavaş yavaş kendime geliyorumİnşallah niye performansın düştü diye sormazlar bu ara.
Bugün izin durumunu da konuştum bir ihtimal yıllık izni kullanıp 1 hafta önceden ayrılma durumum var. Pek hoşnut olmadılar sanki sordu biraz daha çalışmayacak mısın diye ama ben artık dayanamıyorum dedim hayırlısı olsun en geç 16sında ayrılıcam inşallah.
Züleyha ne performansı yaa. Ben dün müşterinin birine öyle sinirlendim ki normalde hiç yapmayacağım bişeyi yaptım, projeyi geri çektim. Yani satmadım ki son aşamaya gelmiştik. Patronlar sorarsa da sinirlendim vermedim dicem.Kızarlarsa kızsınlar.
Ne güzel 16 ağustosta mı ayrılıyorsun sen? Benim kızda işi biraz öğrendi, gerisini kendisi de tamamlar. E ramazanda bizim işler de iyice durgunlaşır. Son 1 dosyam kaldı elimde. Onu bitirince beni de yollarlar diye seviniyorum. Sadece evde klima yok onu napcam diye düşünüyorum:44:
Doktora gidip geldim. Bir problem göremedi dr.
Gebelik hormonlarını etkileyen en önemli hormon stres hormonuymuş. prolaktinden, tiroid hormonlarından bile daha baskınmış. gebeliği direkt etkileyen en önemli olanı buymuş. gebeliğin her anını etkiler dedi. rahim kasılmalarına sebep olurmuş. kasığımdaki ağrı da bundanmış. hareketleri çok normal dedi. gayet hareketli, ağzını yüzünü oynatıyo bize cadı. ağzını açıp açıp kapadı, su yuttu. yuvarlak tombiş bir yüzü var :) bacakları-ayakları katlanmış içimde, kabına sığmıyordu resmen :) 1050 ile 1150 gram aralığında. boyunu söylemedi, ben de sormayı unuttum. plasentası, suyu, hareketleri her şeyi iyiymiş şükürler olsun bu ceyar öküzü zarar vermedi kızıma.
Hey maşallah prensesimize baaaak. Bizim oğlanla yarışıyor.
evett sıra geldi oğlumun cicilerine
Maşallah nejlacım Rabbim güle güle giydirmeni nasip etsin. Ya bende oğlumun cicişlerini ekliceeem. Ananesinden gelenlerle ekleyeyim diyodum ama elimdekileri ekleyeyim bendeeee
hERKESE GÜNAYDINLAAAAR
Cumanız mübarek olsun canlarım...
Dün doktora gideceğimi söylemiştim, akşamda misafirim vardı gelişmeleri yazamadım.
Benim doktor çok yoğun olduğundan ve ben keyfi denilebilecek bir sebepten gittiğimden başka bi doktora gittim. Maalesef bu sefer babası gelemedi. Çoook üzüldüm gelemediğine çünkü ilk defa oğlumu bu kadar uzun seyrettim. Benim doktor gerekene akıp bana bişey göstermeye uğraşmazdı. Bu doktor pipisini bile gösterdi.Ağzını açıp kapadı, gözlerini açıp kapadı. Çok narin bir yüzü olacak dedi doktor teyzesi.:81: Haaa 1150 gr olmuşuzzz. Boyuda yaklaşık 36 cm. Ne ileride ne geride, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
10 kilo aldığıma çok kızdı.O ne öyle, tahsilsiz bayanlar gibi dediii:78: Ama ben fazla yemiyom dedim, o zaman yüksek kalorili yiyosun dedi...
Günaydııın bütün anne adaylarına:) Aslında kasım annesiyim ama benim size tecrübelerinize güvenerek bir sorum olacak.25.haftayı doldurdum hamileliğimde,bu zamana kadar da çok rahat bir hamilelik geçirmiştim ama bikaç gündür beni rahatsız eden birşey var.Özellikle sağ kol ve bacağımda uyuşma,sol tarafımda çok az oluyor.Geceleri sol tarafıma yattığım halde uyandığımda sağ tarafımda uyuşukluk hissediyodum bazen.Bu gece de uykuda sırt üstü dönmüşüm,uyandığım da sağ kolum uyuşuktu.Doktora telefonla sordum geçen hafta normal demişti ama özellikle sağ tarafta olması beni endişelendirdi.Sizde de bu tarz uyuşmalar,karıncalanmalar oldu mu?
canım kırmızı-griyi aldım.dün mail attım firmaya stoklarında olduğunu söylediler.bakalım umarım sorunsuz bir şekilde gelir.haber veririm buradan.
teşekkürler, sanırım bebeğimizin kıyafet haricindeki en somut eşyası olacak. :))
bende de kırmızı - gri ağır basıyor, hem kız bebekte de kullanabilirim diye düşünüyorum, biz nasip olursa iki çocuk düşünüyoruz da...
mağazadan peşin 240 a indirebilirsek belki netten almam gerekmez ama yine de seçenek olarak kalsın bir kenarda...
geçmişi okumayıda bitirdim çok şükür...
iyi geceler herkese...
anaaa 29 hafta bitmiş...
kızlar çok sıcak burası ya yanıyorum resmen((( 42 derece gündüz . siz düşünün artık. yaprak oynamıyo. nasıl geçecek bu yaz. Allahım yardım etttt
günaydın kızlarrrr............bugün çok güzel bir gün olacak inşallah....annesi ile dayısı geliyor oğlumun hemde oğlumun yatak odasınıda getirriyorlar:)))bende uyku seti ve yatak bakıyorum......artık minişimin bir odası da olacak evimizde
canım aynı şey geçen haftalarda bana da olmuştu.sürekli aynı tarafa yatmaktan diğer tarafta kan dolaşımı yeterli olamıyor.bunu hissedince hareket ettirmen yeterli.15 gün kadar sürdü bende şimdi pek yok.gece uyku hafif olunca hareket de çok oluyor :79::79:
Maşallah bebişine.sağlıkla doğar inşallah.seninle aynı günlerimiz hemşerim bakalım bizim bebik ne kadar olmuş haftaya öğrenirim inş.banada geçen ay kızdı doktor.bende geçen aydan beri sabit kiloda kalmayı başardım ama sonrasını bilemem :97:ne yiyeceğimide şaşırdım zaten diyettekilerden beter oldum.
Herkese hayırlı Cumalar... Uzun zamandan beri giremiyorum, İstanbul'dan annemler geldi. Allah'a şükür ben iyiyim, sizler nasılsınız kızlar. İnşallah herkes iyidir, bir problem yoktur.
nejlacım cicileriniz çok güzel....
rumuzum maşallah kuzucuğuna
hayırlı olsun zeytinlimoncum güle güle kullanın. bende kırmızı-griyi almayı düşünüyorum, biz de kıyafetler haricinde somutlaştıralım artık, gözümüz şenlensin evde çocuk olduğu belli olsun artık dimiii :)
bende de kırmızı-gri ağır basıyoor. laciverti de çok sevdim ama biraz erkek rengi gibi. yine de güzel. yarın gidicez almaya, muhtemelen ikisinden birini kucaklayıp getiricez :)
maşallah ikinize de.
filizcim ankaranın serin yaz gecelerine bekleriz sizi :) maşallah diyim iki gecedir çok rahat uyuyoruz, gündüz çoook sıcak ama geceler şimdilik iyi gidiyor.
kızz oğlunun annesi sen değil misin :) taşıyıcı anne mi tuttun naptın çocuğa :) anneannesini görsün, torununu sevsin güzelce ohh ne güzel.
yatak odaları tamamlanıyor topiğimizin. çook güzel zamanlar bunlar. mutluluğumuz hep böyle daim olsun inşallah.
herkese günaydın hayırlı cumalar....
dün gecem hiç iyi geçmedi00.30 gibi uykum gelmişti havada serindi biraz oh yatarım ne güzel diyordum yatağa girdim 10 dk.lıkm aralıklarla tele gelen 1 msj ve 2 arama uykumun içine etti neyse 1.30 gibi uyumusum 4te geri uyandım sağa dön yok sola dön yok tv izle yok uyku yooook 6da kalktım yataktan manyak gibi sabah sabah temizlik yaptım sonra duşa girdim soğuk suya sabahın en güzel yanı buydu ama çıkamadım yarım saat 45 dak. kocada kızdı anlamadan hasta olacaksın diye ve öksürmeye başladım hafif hafif
günaydın kızlaarr bende geldim :))dün gece tripcan takıldım yaa,tabi benim herifle 1 saatten fazlşa küs kalamazsın ,ordan sarılıyo ,burdan öpüyo ,türlü şımarıklıklar yani ,neyse dersini verdşm gibi ,ama genede doğru düzgün konuşmadım ,daha ben çook başına kakarım bu durumu
ya bu arada kızlar ben bebeüğe bişey almadım ya henüz,dünde bi kaç parça bişiler baktım ama almadım ,bebetto hastane çıkışı baktım mesela ,75 ten 55 e düşmüş ,ama internette 24 e var aynı takımlar ,kafam karıştı nerden alsam ne yapsam ,hatta gece gene rüyalarımdaydı yaa:hatta canomla elife diyorumki gelin beraber çıkalım diye ,o derece yani ,benim acilen ciciler almam gerek aşeriyorum galibaa
bu arada nejlacım güle güle giyinsin yawrucun cicilerini darısı benimkinin başına
Anaaaa hemşerim ne yiyon ne içiyon sen yahu? Nasıl kilo almazsınValla ben 1 hafta sabit tutsam seviniyorum artık. Gram gram yükseltiyom. Napcamı şaşırdım. 1 ay sabitleyebilsem keşke bendeeee
Valla şekerde çıkınya aç geziyorum desem yeridir.bendeki sorundan dolayı kesinlikle kilo almıycaksın dedi yoksa tansiyonum çıkarmış Allah korusun bebek beslenmezmiş.biüsürü şeyi yasakladı doktor.az az yiyorum.meyveyi çok yiyodum onuda çook az.yağsız süt yoğurt yağsız sebze yemeği.ekmek sabah bir dilim.Ama hep rüyamda mantı yiyorum
Yaa soğuk duşada girmeyin kızlar. Ne olur ne olmaz. Ben ılık alıyorum duşumu hep.
Aklıma hep şu video geliyor. Hani italyan anne-babanın başlangıçtan doğuma kadarki serüvenini anlatan belgeseli. Kadın denizlerde yzüe yüze bronşit olmuştu da erken doğum şüphesiyle 7. aydan sonra yatmak zorunda kalmıştı. Allah korusun hepimizi aman dikkat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?