2011 Ekim Anneleri

adımı mı değiştirsem acaba bgn bunu bi kişi daha söyledi :) aman sonra canınız çeker fln gerçi zor bişi değil makarna ama olurda olmayan biyerde olursunuz :)) ben de çok severim her türlüsünü..

yok yok değiştirme, baktıkça içimiz açılsın, hayali bile güzel olur bazen :) zaten topiğimiz menü gibi. o kadar çok yemekli isim var kiii, herkes açken üye olmuş galiba buraya

hERKESE GÜNAYDINLAAAAR
Cumanız mübarek olsun canlarım...
Dün doktora gideceğimi söylemiştim, akşamda misafirim vardı gelişmeleri yazamadım.
Benim doktor çok yoğun olduğundan ve ben keyfi denilebilecek bir sebepten gittiğimden başka bi doktora gittim. Maalesef bu sefer babası gelemedi. Çoook üzüldüm gelemediğine çünkü ilk defa oğlumu bu kadar uzun seyrettim. Benim doktor gerekene akıp bana bişey göstermeye uğraşmazdı. Bu doktor pipisini bile gösterdi. Ağzını açıp kapadı, gözlerini açıp kapadı. Çok narin bir yüzü olacak dedi doktor teyzesi.:81: Haaa 1150 gr olmuşuzzz. Boyuda yaklaşık 36 cm. Ne ileride ne geride, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
10 kilo aldığıma çok kızdı. O ne öyle, tahsilsiz bayanlar gibi dediii:78: Ama ben fazla yemiyom dedim, o zaman yüksek kalorili yiyosun dedi...

günaaayyydınlar hekeseee,hayırlı cumalar.....
Rabbim bebeklerimize ve bize sağlık ve huzur versinn.sağlıkla mutlulukla kucagımıza almayı nasip eylesin.
bütün anne olmak ısteyenlere tez vakıtte hayırlısıyla nasıp eylesın.dualarımız kabul olsun ınsaallahhh..........

Maşallah Aytencim. Bizi geçecekmişin az kalsın.

Maşallah bebişine .sağlıkla doğar inşallah.seninle aynı günlerimiz hemşerim bakalım bizim bebik ne kadar olmuş haftaya öğrenirim inş.banada geçen ay kızdı doktor.bende geçen aydan beri sabit kiloda kalmayı başardım ama sonrasını bilemem :97:ne yiyeceğimide şaşırdım zaten diyettekilerden beter oldum.

canım aynı şey geçen haftalarda bana da olmuştu.sürekli aynı tarafa yatmaktan diğer tarafta kan dolaşımı yeterli olamıyor.bunu hissedince hareket ettirmen yeterli.15 gün kadar sürdü bende şimdi pek yok.gece uyku hafif olunca hareket de çok oluyor :79::79:

hayırlı olsun zeytinlimoncum güle güle kullanın. bende kırmızı-griyi almayı düşünüyorum, biz de kıyafetler haricinde somutlaştıralım artık, gözümüz şenlensin evde çocuk olduğu belli olsun artık dimiii :)

bende de kırmızı-gri ağır basıyoor. laciverti de çok sevdim ama biraz erkek rengi gibi. yine de güzel. yarın gidicez almaya, muhtemelen ikisinden birini kucaklayıp getiricez :)

anaaa 29 hafta bitmiş...

maşallah ikinize de.

kızlar çok sıcak burası ya yanıyorum resmen ((( 42 derece gündüz . siz düşünün artık. yaprak oynamıyo. nasıl geçecek bu yaz. Allahım yardım etttt

filizcim ankaranın serin yaz gecelerine bekleriz sizi :) maşallah diyim iki gecedir çok rahat uyuyoruz, gündüz çoook sıcak ama geceler şimdilik iyi gidiyor.

kızz oğlunun annesi sen değil misin :) taşıyıcı anne mi tuttun naptın çocuğa :) anneannesini görsün, torununu sevsin güzelce ohh ne güzel.
yatak odaları tamamlanıyor topiğimizin. çook güzel zamanlar bunlar. mutluluğumuz hep böyle daim olsun inşallah.

Çok teşekkürler duyarlılığın için,kimse cevaplamayacak sanmıştım Ama ben gün içinde de sanki sağ bacağımda ve elimde karıncalanma hissediyorum Neyse artık haftaya kontrolde detaylı soracağım doktora,kan dolaşımıyla ilgili bir sorun yoktur umarum

Herkese hayırlı Cumalar... Uzun zamandan beri giremiyorum, İstanbul'dan annemler geldi. Allah'a şükür ben iyiyim, sizler nasılsınız kızlar. İnşallah herkes iyidir, bir problem yoktur.

herkese günaydın hayırlı cumalar....
dün gecem hiç iyi geçmedi 00.30 gibi uykum gelmişti havada serindi biraz oh yatarım ne güzel diyordum yatağa girdim 10 dk.lıkm aralıklarla tele gelen 1 msj ve 2 arama uykumun içine etti neyse 1.30 gibi uyumusum 4te geri uyandım sağa dön yok sola dön yok tv izle yok uyku yooook 6da kalktım yataktan manyak gibi sabah sabah temizlik yaptım sonra duşa girdim soğuk suya sabahın en güzel yanı buydu ama çıkamadım yarım saat 45 dak. kocada kızdı anlamadan hasta olacaksın diye ve öksürmeye başladım hafif hafif

Anaaaa hemşerim ne yiyon ne içiyon sen yahu? Nasıl kilo almazsın Valla ben 1 hafta sabit tutsam seviniyorum artık. Gram gram yükseltiyom. Napcamı şaşırdım. 1 ay sabitleyebilsem keşke bendeeee

Herkese hayırlı Cumalar... Uzun zamandan beri giremiyorum, İstanbul'dan annemler geldi. Allah'a şükür ben iyiyim, sizler nasılsınız kızlar. İnşallah herkes iyidir, bir problem yoktur.

Meraba canııım. Bizler de iiyiz şükür bi problem yok. AEO

nejlacım cicileriniz çok güzel....
rumuzum maşallah kuzucuğuna

Teşekkür ederiz elif teyzesi. Ay pek tatlıydı oğluşum. Fotoğrafı olsa da koysaydım. Doktorumuz bana gösterdi tam fotoğraf çekecekken elini ayağını yüzüne toplayıverdi bıdık. Dr teyzesi uğraştı ama çekmedi elini ayağını yüzünden neyse dedik bıraktık bizde

günaydın kızlaarr bende geldim :))dün gece tripcan takıldım yaa,tabi benim herifle 1 saatten fazlşa küs kalamazsın ,ordan sarılıyo ,burdan öpüyo ,türlü şımarıklıklar yani ,neyse dersini verdşm gibi ,ama genede doğru düzgün konuşmadım ,daha ben çook başına kakarım bu durumu
ya bu arada kızlar ben bebeüğe bişey almadım ya henüz,dünde bi kaç parça bişiler baktım ama almadım ,bebetto hastane çıkışı baktım mesela ,75 ten 55 e düşmüş ,ama internette 24 e var aynı takımlar ,kafam karıştı nerden alsam ne yapsam ,hatta gece gene rüyalarımdaydı yaa:hatta canomla elife diyorumki gelin beraber çıkalım diye ,o derece yani ,benim acilen ciciler almam gerek aşeriyorum galibaa
bu arada nejlacım güle güle giyinsin yawrucun cicilerini darısı benimkinin başına

Son düzenleme:

ay ilk yazdığında anlamadım..annenesi geliyor:))

Yaa soğuk duşada girmeyin kızlar. Ne olur ne olmaz. Ben ılık alıyorum duşumu hep.
Aklıma hep şu video geliyor. Hani italyan anne-babanın başlangıçtan doğuma kadarki serüvenini anlatan belgeseli. Kadın denizlerde yzüe yüze bronşit olmuştu da erken doğum şüphesiyle 7. aydan sonra yatmak zorunda kalmıştı. Allah korusun hepimizi aman dikkat.

kızlar dün gece bel ağrıısyla uyandım kasıklarımda sızlıyordu çok korktum geçmicek diye neyse sabah geçti ama sanki hafiften arada ağrıyor..

ay cnm sen benimi gördün rüyanda
biz annemle bi havuzlu han turu daha yapacağız cnm 2 hafta sonra falan gideceğimiz zaman haber veririm sana müsait olursan gelirsin olurmu ???

deniz hasretimi soğuk suyla gidermeye çalışıyorum cnm ne yapayım kocişin iş dolayısıyla bu sene tatil planlarımız suya düştü ama haklısın hasta olup daha beter olmak var suyu ılıklastırıcam bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…