2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar. işlerşimin yoğunluğu bitti ama bende bittim birde iki gecedir eşimle evde temizlik yapıp gece 2 de falan uyuyoruz :)) nihayet ev temizliğide bitti. ama bu akşama misafirlerim var. Dün akşam kuplara hafif bi yaz tatlısı yaptım. yanınada patates salatası yapim diyorum işte karpuz dondurma içecek derken yeter gibi geliyor. Ama acaba bir tepside börekmi yapsam yanına ne dersiniz ?

günaydın kızlar. işlerşimin yoğunluğu bitti ama bende bittim birde iki gecedir eşimle evde temizlik yapıp gece 2 de falan uyuyoruz :)) nihayet ev temizliğide bitti. ama bu akşama misafirlerim var. Dün akşam kuplara hafif bi yaz tatlısı yaptım. yanınada patates salatası yapim diyorum işte karpuz dondurma içecek derken yeter gibi geliyor. Ama acaba bir tepside börekmi yapsam yanına ne dersiniz ?

slm kızlar uzun zamandan berı gıremıyordum nasılsınız nasıl gıdıyor hamılelıkler ben hiç dayanamıyorum bu sıcaklara oturdugum yerde su gıbı oluyorum çok zormuş yaz hamılellıgı(

yap canım yap ,şimdi aç falan gelirlerse patates salatası kesmeyebilir açlıklarını ,doymadan kalkarlarsa içim rahat etmez benim

yap canım yap ,şimdi aç falan gelirlerse patates salatası kesmeyebilir açlıklarını ,doymadan kalkarlarsa içim rahat etmez benim

doğru diyosun canım. zaten ilk kez geliyolar evime. eşimin işyerinden arkadaşı. neyse bugün 3,50 gibi çıkıcam zaten, eeee okadar mesai yaptım bu hafta okadarcık olsun artık :)) patates salatasıyla, böreği 1 saatte yaparım. onlar gelmeden bide duş alırım ohhh rahat rahat oturum akşamda. Buarada 2 gecedir temizlik yapıp yormuşum kendimi, 2 gecedir sırt üstü yatarken yakalıyorum kendimi galiba yorulduğum zaman uykumda daha çok sırt üstü dönüyorum
filiz-fidan,deniz,rumuz,hard disck maşallah bebişlerinize kocaman olmuşlar. acaba benim kızm nekadar oldu ?

Maşallah rumuzum yakışıklımız kocaman olmuş Severim onun narin yüzünü yaa :) bebeto yüzlü olacak desene :)
Bu doktoru çok beğendiysen hep onunla mı devam etsen rumuuzzz? doktorun içine sinmesi çok önemli çünkü.
İştahla, yeme alışkanlığıyla tahsilin ne ilgisi varmış canım, biz de eğitimsiz sayılmayız ama iştahımızın maşallahı var yani :) Gurmeler ne yapsın bu durumda :) boşver sen canının istediğini ye ama azar azar ye.

Amin kardelencim amiiinn.

Bu ne enerji anacım yormayın kendinizi bu kadar yaa. günlerce gecelerce temizliğe ne gerek var. gelenler de anlayışlılardır, hamilesin sonuçta. hem de çalışıyosun.
yemek konusunda da çok yorma kendini. sıcakta fırın çalıştırmak rahatsız etmezse basit bir yufka böreği yap istersen iyi olur. ama kızartmalı bi şey yapma pişersin mutfakta.
Geçen hafta hafif bir tatlı yaptım ben misafirime, ayıla bayıla yediler. ben yaptım sandılar dr.oetker in sakızlı muhallebisini aldım, pişirdim, kaselere koydum, soğuyunca üstüne çeşit çeşit meyveleri küçücük küçücük doğrayıp koydum çook güzel gözüktü. tadı da harikaydı. hafif ve lezzetli, her gelene yapicam bundan sonra

kızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???

valla 2 gündür benimde aklımda ,yurtdışınamı gitcekti diye düşündüm ,sonrada aklıma geldi burda doğum yapcaktı sonra gitcekti...neden gelmiyoki acaba?

kızlar dün gece bel ağrıısyla uyandım kasıklarımda sızlıyordu çok korktum geçmicek diye neyse sabah geçti ama sanki hafiften arada ağrıyor..

Bende dün doktora sordum feci bel ağrım vardı 2 gündür. Gayet normal dedi. Hele ki ilk gebeliklerde daha fazla olur dedi.
Kasıklarının ağrısı da idrarını tuttuysan olabilir canım. Banada arada oluyor, ama kasık ağrım devamlı olmuyor.

kızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???

Eliiiif az kalsın seni fişliyodummmm. Alıntı ile cevapla yerine kötü içerik bildir butonuna basmışımmm. Neyse anladım da hemen geri, vitese taktım
Ve evet yalug uzuuuun süredir görünmüyor. Birde Shaire diye bi arkadaş vardı o daha da uzun süredir yok. Umarım sadece sıkıldılarından girmiyorlardır.

Hanzadeeee, yeşiiiil neredesiniz kuzum yaa. Hiç sohbet edemiyoz artık.
Leynanın tatili ne zaman bitiyordu bu arada? Deniz sen bilirsin, görüştün mü hiç??

Son düzenleme:

ben epeydir topiğe düzenli giremiyorum canım ama yoktur bişeyi. şimdi sen erken doğum falan deyince kötü oldum.. gerçi yaluğun haftasıyla necla- nemusun haftası yakındı galiba.32. haftasına falan girmiş olmalı. dinleniyodur belkide...

ben bide dün çok yoruldum baya yürüdüm ondan oldu bel ağrım herhalde kasık ağrım bugün yok gece vardı..

yarım ekmek ahestemiz de yok ne zamandır gerçi o tatile gidiyorum demişti ama baya oldu kübrada tatilde emelle meryemde pek aktif değiller bu aralar bi ceee deyip kaçıyorlar

Sağol canım size de maşallah.Benim minnoşumdan daha büyük olduğun kesindir canım 1,5 kg civarındadır onun pamuk elleri ayakları. Ben de sırt üstü yatıyorum yaa off, soluma yatıp sırtıma yastık koyuyorum ki dönemeyim diye, geceyarısı dönüp bakıyorum ki yastığı kucaklamışım sarılmış sağıma yatıyorum ya da yere atmış sırt üstü yatmış oluyorum.

yok denizcim iki gündür gelicek misafirler için yapmıyorum temizliği. malum toz torbasız yeni süpürge aldım o geldi geçen akşam orayı deneyelim butrayı deneyelim derken bütün evi süpürdük :) ama makina çok iyiymiş bee halılarımı temiz sanırdım ama değillermiş birde geçen hafta sonu koltukların minderlerini yıkamıştım e tabi sırt kısımlarınıda silmek gerekti ( ama eşim sildi merak etme) bide banyo paspaslarımı boyamıştım üzerinin papatyalarını dikmekle uğraştım biraz. bide misafir geliyo toz alalım, banyoyu, lavaboyu ovalayalım, tatlıyı şimdiden yapalım derken yorulmuşum tabi. Gerçi sağolsun eşim bu konuda çok iii nedesem yapıyor temizlikte epey geliştirdi kendini :)) ama enerji konusunda haklısın bazen böle dünyayı yerinden oynatabilirmişim gibi geliyor hele bu hafta hamileliğimden öncesinden bile aktiftim :) tabi bazende aşırı yorgun oluyorum. ama merak etmeyin kötü hissetsem yapmam zaten....

Aa o buton çok etkili biliyo musun :) hemen değerlendiriyolar galiba, bir kere basmıştım vallahi. işe yaradı :)

Leynanın bitmek tükenmek bilmez bir tatili var valla ohh ne büyük keyif. 16 gün izin kullanıcam diyordu giderken. ikinci haftası bugün bitiyor olmalı. pazartesi gelir sanırım canım. mesaj attım az önce, oğluşu sordum bakalım iyiler miymiş. haber alırız gün içinde canım.

tünaydınn güzel teyzelerimiz herkese hayırlı cumalar olsun.
bugün kayınvalidemler gidiyor

sağol canım.bende roxy aldım bakalım inş memnun kalırız.
canım sebamedi netten almıştım dur yazayım fiyatlarını faturasını atmamıştım
sebamed 500ml şampuan17,80+kdv
sebamed sabun 150 gr:9,26+kdv
sebamed pişik kremi 100ml:10,74+kdv canım.

Ayy :) Maşallah abimize, iyi günlerinde kullanın Nejla'cım hepsi birbirinden güzel ama en güzeli şu böcüükk. Yerim onun üzerinde yatan tonton bacaklarını yaa.

teşekkür edrim denizcim,hanzadecim ve eytcim.

maaşaallah oğluna rumuzcum.

deniz 1,5 kilo dedin heyecanlandım şimdi :)) yerim onun tombiş elelrini, ayaklarını ben. buarada kızımın adı eylül teyzeleri... bende sırtıma yastık koyuyorum ama aynen dediğin gibi nezaman uyansam yastık benden çok uzakta ben sırtı dönük durumdayım birde göbeğimin altına bebe yastığı koyuyorum çok rahat oluyor. birde yüz üstü uyumayı özledim göbeğimi hafif öne doğru yaslıyorum kızım hemen başlıyor vurmaya rahatsız oluyor hanım efendi. sonra uflayıp puflayıp tam yan dönüyorum yine :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…