olabilir belki canım ,sen haber ver kısmet bakalımay cnm sen benimi gördün rüyanda
biz annemle bi havuzlu han turu daha yapacağız cnm 2 hafta sonra falan gideceğimiz zaman haber veririm sana müsait olursan gelirsin olurmu ???
günaydın kızlar. işlerşimin yoğunluğu bitti ama bende bittim birde iki gecedir eşimle evde temizlik yapıp gece 2 de falan uyuyoruz :)) nihayet ev temizliğide bitti. ama bu akşama misafirlerim var. Dün akşam kuplara hafif bi yaz tatlısı yaptım. yanınada patates salatası yapim diyorum işte karpuz dondurma içecek derken yeter gibi geliyor. Ama acaba bir tepside börekmi yapsam yanına ne dersiniz ?
yap canım yap ,şimdi aç falan gelirlerse patates salatası kesmeyebilir açlıklarını ,doymadan kalkarlarsa içim rahat etmez benim
hERKESE GÜNAYDINLAAAAR
Cumanız mübarek olsun canlarım...
Dün doktora gideceğimi söylemiştim, akşamda misafirim vardı gelişmeleri yazamadım.
Benim doktor çok yoğun olduğundan ve ben keyfi denilebilecek bir sebepten gittiğimden başka bi doktora gittim. Maalesef bu sefer babası gelemedi. Çoook üzüldüm gelemediğine çünkü ilk defa oğlumu bu kadar uzun seyrettim. Benim doktor gerekene akıp bana bişey göstermeye uğraşmazdı. Bu doktor pipisini bile gösterdi.Ağzını açıp kapadı, gözlerini açıp kapadı. Çok narin bir yüzü olacak dedi doktor teyzesi.:81: Haaa 1150 gr olmuşuzzz. Boyuda yaklaşık 36 cm. Ne ileride ne geride, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
10 kilo aldığıma çok kızdı.O ne öyle, tahsilsiz bayanlar gibi dediii:78: Ama ben fazla yemiyom dedim, o zaman yüksek kalorili yiyosun dedi...
günaaayyydınlar hekeseee,hayırlı cumalar.....
Rabbim bebeklerimize ve bize sağlık ve huzur versinn.sağlıkla mutlulukla kucagımıza almayı nasip eylesin.
bütün anne olmak ısteyenlere tez vakıtte hayırlısıyla nasıp eylesın.dualarımız kabul olsun ınsaallahhh..........
günaydın kızlar. işlerşimin yoğunluğu bitti ama bende bittim birde iki gecedir eşimle evde temizlik yapıp gece 2 de falan uyuyoruz :)) nihayet ev temizliğide bitti. ama bu akşama misafirlerim var. Dün akşam kuplara hafif bi yaz tatlısı yaptım. yanınada patates salatası yapim diyorum işte karpuz dondurma içecek derken yeter gibi geliyor. Ama acaba bir tepside börekmi yapsam yanına ne dersiniz ?
kızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???
kızlar dün gece bel ağrıısyla uyandım kasıklarımda sızlıyordu çok korktum geçmicek diye neyse sabah geçti ama sanki hafiften arada ağrıyor..
kızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???
Bende dün doktora sordum fci bel ağrım vardı 2 gündür. Gayet normal dedi. Hele ki ilk gebeliklerde daha fazla olur dedi.
Kasıklarının ağrısı da idrarını tuttuysan olabilir canım. Banada arada oluyor, ama kasık ağrım devamlı olmuyor.
Eliiiif az kalsın seni fişliyodummmm.Alıntı ile cevapla yerine kötü içerik bildir butonuna basmışımmm.
Ve evte yalug uzuuuun süredir görünmüyor. BirdeShaire diye bi arkadaş vardı o daha da uzun süredir yok. Umarım sadece sıkıldılarından girmiyorlardır.
Hanzadeeee, yeşiiiil neredesiniz kuzum yaa. Hiç sohbet edemiyoz artık.
Leynanın tatili ne zaman bitiyordu bu arada? Deniz sen bilirsin, görüştün mü hiç??
doğru diyosun canım. zaten ilk kez geliyolar evime. eşimin işyerinden arkadaşı. neyse bugün 3,50 gibi çıkıcam zaten, eeee okadar mesai yaptım bu hafta okadarcık olsun artık :)) patates salatasıyla, böreği 1 saatte yaparım. onlar gelmeden bide duş alırım ohhh rahat rahat oturum akşamda. Buarada 2 gecedir temizlik yapıp yormuşum kendimi, 2 gecedir sırt üstü yatarken yakalıyorum kendimi galiba yorulduğum zaman uykumda daha çok sırt üstü dönüyorum
filiz-fidan,deniz,rumuz,hard disck maşallah bebişlerinize kocaman olmuşlar. acaba benim kızm nekadar oldu ?
Bu ne enerji anacım yormayın kendinizi bu kadar yaa. günlerce gecelerce temizliğe ne gerek var. gelenler de anlayışlılardır, hamilesin sonuçta. hem de çalışıyosun.
yemek konusunda da çok yorma kendini. sıcakta fırın çalıştırmak rahatsız etmezse basit bir yufka böreği yap istersen iyi olur. ama kızartmalı bi şey yapma pişersin mutfakta.
Geçen hafta hafif bir tatlı yaptım ben misafirime, ayıla bayıla yediler. ben yaptım sandılardr.oetker in sakızlı muhallebisini aldım, pişirdim, kaselere koydum, soğuyunca üstüne çeşit çeşit meyveleri küçücük küçücük doğrayıp koydum çook güzel gözüktü. tadı da harikaydı. hafif ve lezzetli, her gelene yapicam bundan sonra
Bende dün doktora sordum feci bel ağrım vardı 2 gündür. Gayet normal dedi. Hele ki ilk gebeliklerde daha fazla olur dedi.
Kasıklarının ağrısı da idrarını tuttuysan olabilir canım. Banada arada oluyor, ama kasık ağrım devamlı olmuyor.
Eliiiif az kalsın seni fişliyodummmm.Alıntı ile cevapla yerine kötü içerik bildir butonuna basmışımmm. Neyse anladım da hemen geri, vitese taktım
Ve evet yalug uzuuuun süredir görünmüyor. BirdeShaire diye bi arkadaş vardı o daha da uzun süredir yok. Umarım sadece sıkıldılarından girmiyorlardır.
Hanzadeeee, yeşiiiil neredesiniz kuzum yaa. Hiç sohbet edemiyoz artık.
Leynanın tatili ne zaman bitiyordu bu arada? Deniz sen bilirsin, görüştün mü hiç??
sağol canım.bende roxy aldım bakalım inş memnun kalırız.güle güle kullansın canım bebişin. ben de dalan roxy aldım. daha kullanmadım gerçi. bu hafta sonu yıkarım inş. bebeğimin cicilerini.
canım sebamed serisini kaça aldın acaba . ben de düşünüyorum da .
Günaydınlar kızlar, hayırlı cumalar. Sabah sabah in cin top oynuyor topikte.
Oyyy oyyy maşallah Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
Filizzzzz Elazığın son halini annem methede methede bitiremedi. 14 sene oldu ben gelmeyeli. :97:
Gününüz aydın cumanız hayırlı olsun inşallah :) Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :)
Hahaha:) sabah sabah ilahi canom çok güldüm, fik fik deze olan kocişler oluyo kanımca kız :))
Alttan muayene etsin canım korkulcak bişi yok ki, alttan olmassı daha iyi mantarın varsa anlar, mantarda illaki koku ve kaşıntı olması şart değil bende koku ve kaşıntı yok mesela peynir kesiği gibi bi akıntı oluyo..
SEVİYORUM TOPİKİMİN HATUNLARINI YAA :))) tam destek hep destek sanse devam bacım :))
Güle güle güzel günlerde kullansın inşallah canım ..
Ayy :) Maşallah abimize, iyi günlerinde kullanın Nejla'cım hepsi birbirinden güzel ama en güzeli şu böcüükk. Yerim onun üzerinde yatan tonton bacaklarını yaa.
maaşaallah oğluna rumuzcum.hERKESE GÜNAYDINLAAAAR
Cumanız mübarek olsun canlarım...
Dün doktora gideceğimi söylemiştim, akşamda misafirim vardı gelişmeleri yazamadım.
Benim doktor çok yoğun olduğundan ve ben keyfi denilebilecek bir sebepten gittiğimden başka bi doktora gittim. Maalesef bu sefer babası gelemedi. Çoook üzüldüm gelemediğine çünkü ilk defa oğlumu bu kadar uzun seyrettim. Benim doktor gerekene akıp bana bişey göstermeye uğraşmazdı. Bu doktor pipisini bile gösterdi.Ağzını açıp kapadı, gözlerini açıp kapadı. Çok narin bir yüzü olacak dedi doktor teyzesi.:81: Haaa 1150 gr olmuşuzzz. Boyuda yaklaşık 36 cm. Ne ileride ne geride, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
10 kilo aldığıma çok kızdı.O ne öyle, tahsilsiz bayanlar gibi dediii:78: Ama ben fazla yemiyom dedim, o zaman yüksek kalorili yiyosun dedi...
Maşallah Aytencim. Bizi geçecekmişin az kalsın.
sağol canım.eklede bakalım bizde.Canım seninki de benimki gibi alacağını alıyor, gerisi bana lazım deyip totomuza yolluyor zannımca. Bu arada maşallah kızımıza
Canım ben geçen gittiğimde önce kan, idrar tahlili sonra aşı, en son da şeker yükemesi yaptırmıştım. Merak etme bişi olmaz. Doktoruma sordum saıncası yok demişti. Sadece şeker yüklemesinden 2 saat önce yemeyi içmeyi bırak demişti. Tabi su hariç..
Naparsın işten zar zor izin alabilince 9 çarşambayı bir araya topluyosun.
Canımcım gözün aydın, hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin Rabbim.
Züleyha ne performansı yaa. Ben dün müşterinin birine öyle sinirlendim ki normalde hiç yapmayacağım bişeyi yaptım, projeyi geri çektim. Yani satmadım ki son aşamaya gelmiştik. Patronlar sorarsa da sinirlendim vermedim dicem.Kızarlarsa kızsınlar.
Ne güzel 16 ağustosta mı ayrılıyorsun sen? Benim kızda işi biraz öğrendi, gerisini kendisi de tamamlar. E ramazanda bizim işler de iyice durgunlaşır. Son 1 dosyam kaldı elimde. Onu bitirince beni de yollarlar diye seviniyorum. Sadece evde klima yok onu napcam diye düşünüyorum:44:
Hey maşallah prensesimize baaaak. Bizim oğlanla yarışıyor.
Maşallah nejlacım Rabbim güle güle giydirmeni nasip etsin. Ya bende oğlumun cicişlerini ekliceeem. Ananesinden gelenlerle ekleyeyim diyodum ama elimdekileri ekleyeyim bendeeee
nejlacım cicileriniz çok güzel....
rumuzum maşallah kuzucuğuna
günaydın kızlaarr bende geldim :))dün gece tripcan takıldım yaa,tabi benim herifle 1 saatten fazlşa küs kalamazsın ,ordan sarılıyo ,burdan öpüyo ,türlü şımarıklıklar yani ,neyse dersini verdşm gibi ,ama genede doğru düzgün konuşmadım ,daha ben çook başına kakarım bu durumu
ya bu arada kızlar ben bebeüğe bişey almadım ya henüz,dünde bi kaç parça bişiler baktım ama almadım ,bebetto hastane çıkışı baktım mesela ,75 ten 55 e düşmüş ,ama internette 24 e var aynı takımlar ,kafam karıştı nerden alsam ne yapsam ,hatta gece gene rüyalarımdaydı yaa:hatta canomla elife diyorumki gelin beraber çıkalım diye ,o derece yani ,benim acilen ciciler almam gerek aşeriyorum galibaa
bu arada nejlacım güle güle giyinsin yawrucun cicilerini darısı benimkinin başına
teşekkür edrim elifcim ve sansee cim.
Sağol canım size de maşallah.Benim minnoşumdan daha büyük olduğun kesindir canım 1,5 kg civarındadır onun pamuk elleri ayakları. Ben de sırt üstü yatıyorum yaa off, soluma yatıp sırtıma yastık koyuyorum ki dönemeyim diye, geceyarısı dönüp bakıyorum ki yastığı kucaklamışım sarılmış sağıma yatıyorum ya da yere atmış sırt üstü yatmış oluyorum.
Anaaaa hemşerim ne yiyon ne içiyon sen yahu? Nasıl kilo almazsınValla ben 1 hafta sabit tutsam seviniyorum artık. Gram gram yükseltiyom. Napcamı şaşırdım. 1 ay sabitleyebilsem keşke bendeeee
Valla şekerde çıkınya aç geziyorum desem yeridir.bendeki sorundan dolayı kesinlikle kilo almıycaksın dedi yoksa tansiyonum çıkarmış Allah korusun bebek beslenmezmiş.biüsürü şeyi yasakladı doktor.az az yiyorum.meyveyi çok yiyodum onuda çook az.yağsız süt yoğurt yağsız sebze yemeği.ekmek sabah bir dilim.Ama hep rüyamda m..... yiyorum
Heee şey sana göre ben çok yiyom.ama eskiden de bu kadar yerdim ve kilomu sabit tutmayı hep başarmış bi insandım.
Üff yağsız sebe yemeği de hiç çekilmez yahuu.
O dediğinden canın çok istiyorsa kargolayayım istersen canımcım...
Maşallah rumuzum yakışıklımız kocaman olmuşSeverim onun narin yüzünü yaa :) bebeto yüzlü olacak desene :)
Bu doktoru çok beğendiysen hep onunla mı devam etsen rumuuzzz? doktorun içine sinmesi çok önemli çünkü.
İştahla, yeme alışkanlığıyla tahsilin ne ilgisi varmış canım, biz de eğitimsiz sayılmayız ama iştahımızın maşallahı var yani :) Gurmeler ne yapsın bu durumda :) boşver sen canının istediğini ye ama azar azar ye.
Amin kardelencim amiiinn.
Bu ne enerji anacım yormayın kendinizi bu kadar yaa. günlerce gecelerce temizliğe ne gerek var. gelenler de anlayışlılardır, hamilesin sonuçta. hem de çalışıyosun.
yemek konusunda da çok yorma kendini. sıcakta fırın çalıştırmak rahatsız etmezse basit bir yufka böreği yap istersen iyi olur. ama kızartmalı bi şey yapma pişersin mutfakta.
Geçen hafta hafif bir tatlı yaptım ben misafirime, ayıla bayıla yediler. ben yaptım sandılardr.oetker in sakızlı muhallebisini aldım, pişirdim, kaselere koydum, soğuyunca üstüne çeşit çeşit meyveleri küçücük küçücük doğrayıp koydum çook güzel gözüktü. tadı da harikaydı. hafif ve lezzetli, her gelene yapicam bundan sonra
Saol deniz teysesiiii.
Doktor ultrasona çok ayrıntılı baktı evet ama içim ısınmadı niyeyse. Benim doktorum çok beyefendi ve güleryüzlü. Bu teysemis pek güleryüzlü değildi. Bir de alışmakla alaksı var sanırım. Kopamıyorum doktorumdaan.
Dimi ama homini gırtlaklığımızın tahsille ne ilgisi var.Ama bence onu "Ben 2 canlıyım, 2 kişilk yemem lazım" diyenler için söylemiştir. Bu arada bana tahsil durumumu dahi sormadan bu yorumu yapması da ilginç oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?