2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlar hayırlı cumalarrrr nasılsınız bakimmm biz iyiyiz ama ogluşum bugun nazlı galiba oynamıyor pek
eşimi ay başında iflasa sürükleyecegimi söyledim demez mi harca canım harca ne lazımsa al oglumuzunda seninde eksiğin olmasın
hahahah söyledi valla herbişeyini alcam prensiminnnnnn

evett sıra geldi oğlumun cicilerine
maşallah canım çok güzeller özellikle o önlüğe bittim çok güzellllll
anamm koca delikanlı olmuş senin ogluşunnn maşallahhhh
barışmanıza sevindim bacııı rüyanada girmişim ee rüyalarda buluşuyoz valla
kızlar dün gece bel ağrıısyla uyandım kasıklarımda sızlıyordu çok korktum geçmicek diye neyse sabah geçti ama sanki hafiften arada ağrıyor..
geçmiş olsun canım gecen hafta bendede oldu ne oturabildim ne kalkabildim çok kötüydü ama allaha şükür geçtiii
kızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???

canım yalug dogumdan önce tatil yapıcam diyordu ondan gelmiyordurr

oooo cano teyzemiz gelmiş.hoşgeldin. sağol canım.daha güzelleri oğluşunun olsun canım.

Ayy aman Yarabbim okurken bile yoruldum. fatoooşş sen ne içiyosan aynısından ben de istiyorum anacım

Hayırlı olsun canım makineni güle güle kullan ama yine de dikkat et sen :) philips miydi, ne aldım demiştin? ben de yeni makine istiyorum galiba :) Bir de çamaşır kurutucu istiyorum. kışın büyük kolaylık olacak.

merhaba canım, hayırlı olsun seninde hamileliğin. benimde sağ bacağımda var aynı şekilde uyuşma ve yanma. hatta tam tarihinide söyleyeyim 19 Mayıstan bu güne kadar , yarım saatten fazla ayakta kalamiyorum. hemen oturup dinlenmem gerekiyor. ve malesef çaresi yok dedi doktor. hamilelik sıkıntısı sende de bu şekilde görüldü dedi. normalmiş yani. doğuma kadar sürecek herhalde. napalım otura kalka idare ediyorum bende

yarım ekmek ahestemiz de yok ne zamandır gerçi o tatile gidiyorum demişti ama baya oldu kübrada tatilde emelle meryemde pek aktif değiller bu aralar bi ceee deyip kaçıyorlar

aheste diyarbakıra gitti canım, eşinin memleketine. yanıyordur şimdi garibim off doğu güneydoğu yanıyor diyor haberler. gerçi adana'dan alışıktır o :) bu arada ben adanada doğdum, mersinde uzuuuun yıllar yaşadım. nasıl dayanıyormuşum anlamıyorum şimdi. antalya tatilinde fenalık geçiriyordum kaç kez :)

10 KİLO BU HAFTALAR İÇİN ÇOK NORMAL DEDİ DOKTORUM BANA,dr. bir dediği diğerini turtmuyor çok ilginç ama kilo alımım yavaşladı sanki rumuz son 1,5 ayda 2 kilo aldım toplamda 7. ayı kilosuz bitirip son iki ay 5 kilo alsam 15 le kurtarırım diyorum ama sadece ben diyorum bakalım zaman ne göstercek :) Bebişe maşallah canım, güzel yüzüne kurban olsun teyzesii :)

Kız fatoş dr. sana dikkat edicen özellikle bu zamanlar demedimi? Ne bu hamaratlık iş misafir hıııı?

Arada bel ve kasık ağrısı bendede oluyor artık daha ağrılı sızılı kalkıyorum yataktan normalmiş ama kasık ağrılarında idrar yolu enfeksiyonuna baktırın hatunlar... Ben buralardayım çok düzgün takip edemedim ama az kaldı şu ay sonu telaşesi bitsin önümüzdeki hafta daha rahat olcam inş.. Bizim işler bu ara biraz sıkıntılıydı canım... Emelde çok yoğundu...

Az biraz kendimizi iyi hissedince işe veriyoruz hemen cık cık cııık yapma yorma kendini çok fazlaaaa..

canım bi çok kişi doğuya karşı ön yargılı ama inan ben batıya geldiğimde çok da farklı bi şey göremiyorum. artık her yerde imkanlar, yaşayış şekilleri vs. neredeyse aynı.
Elazığ da gelişen şehirlerden biri canım son dönemlerde

sağol canım....bu arada karnım acayip kaşınıyor ve alttan alttan çatlaklarım başlamış.....benimki azcık erken oldumu ne

maşallah bebeğine sağlıkla kullanın inşallah odanızı cicilerinizi :)ve de üzülme edutcum erken değil benim 6. ayda çatlamaya başladı

Çok güzelmiş ismi canım. Maşallah güzel kızına. Ben çok beğendim
Ben de dünkü ultrasonda kilo ile karşılaşınca çok şaşırdım ve sevindim fatoşcum, heyecanlandım da. kulağa değişik geliyor. hep gramlardan konuşuyorduk, büyüyor artık yavrular :)
Ben de sırt üstü uyumayı çok özledim. hep öyle uyurdum, başka türlü yatamazdım ama şartlar :)

tünaydın bu arada herkese, hayırlı cumalar.
Güne güzel bi haberle başladık bugün. kardeşim kpss ye girmişti, açıklanmış güzel bi puan almış hamd olsun. Eeee dedim hamileyiz oğluşuma dua et sen , bol bol dua ettik sana dedim :))) bi de rüşvet istedim bakalım bi başlasın ilk iki maaş bize gidecek sanırım :))

Feda olsun diyo teyzesi ama atandıktan sonra ben görürürüm onu :)))

denizzz tarifini kaptım bacımm hoşuma gittii

kap canooomm kap. çok nefis oluyor. beyazın üstünde kırmızı ve yeşil meyveler harika duruyor. açık renk meyve kullanmazsan iyi olur. mesela muz koyma bence. çok renkli olsun, bi de meyveleri en son koy üstüne, suyunu bırakmasın kasenin yüzünde hoş olmaz. bence tabi. afiyet olsun.

Merhabalar..İçim rahatladı biraz,gerçi nette normal diye okumuştum ama forumda aradım,dedim herhalde benden başka kimsede yok:) Bi de işim masa başı,sandalyedeyim sürekli,ayaklar kıvrıldığı için kan akışı da yavaşlıyomuş,arada bir uzatmak lazımmış.Fazla ayakta durmak gibi ayakları sarkıtarak da oturmak iyi değilmiş.Ama tabii tek derdimiz bu olsun,hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize..

merhaba canım.ben de olmadı öle şeyler bence önemli olabilir.doktoruna tekrara söyle.tansiyon fln da olabilir belki.geçmiş olsun.Allah sana da bebeğine de sağlık versin.:)

sana acı bir haberim var....çatlamaya başladıysak durdurmamız imkansız.....boşuna masraf etme(

Bu zalim haberi nasıl verdin bana Edutcuum zaten kendimi çirkinleşmiş hissediyorum Neyse ben yine alıyım bir krem hiç değilse psikolojik olarak rahatlarım

16 ağustos en geç ayrılacağım tarih yıllık izin kullanıp 1 hafta erken de ayrılabilirim ama o zor biraz Sen ne işle uğraşıyordun tatlım?? Evde klima yoksa da hiç değilse bir vantilatör al bence canım şanssızız en sıcaklara denk geldi gebeliğimiz.

Bu arada oruç tutmak istiyorum ama doktor katiyen diyor. Napsam ki yaaa şu ana kadar hiç tutmadan geçirmedim Ramazan ı çok tuhaf geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…