- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
maşallah canım çok güzeller özellikle o önlüğe bittim çok güzellllllevett sıra geldi oğlumun cicilerine
anamm koca delikanlı olmuş senin ogluşunnn maşallahhhhhERKESE GÜNAYDINLAAAAR
Cumanız mübarek olsun canlarım...
Dün doktora gideceğimi söylemiştim, akşamda misafirim vardı gelişmeleri yazamadım.
Benim doktor çok yoğun olduğundan ve ben keyfi denilebilecek bir sebepten gittiğimden başka bi doktora gittim. Maalesef bu sefer babası gelemedi. Çoook üzüldüm gelemediğine çünkü ilk defa oğlumu bu kadar uzun seyrettim. Benim doktor gerekene akıp bana bişey göstermeye uğraşmazdı. Bu doktor pipisini bile gösterdi.Ağzını açıp kapadı, gözlerini açıp kapadı. Çok narin bir yüzü olacak dedi doktor teyzesi.:81: Haaa 1150 gr olmuşuzzz. Boyuda yaklaşık 36 cm. Ne ileride ne geride, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
10 kilo aldığıma çok kızdı.O ne öyle, tahsilsiz bayanlar gibi dediii:78: Ama ben fazla yemiyom dedim, o zaman yüksek kalorili yiyosun dedi...
barışmanıza sevindim bacııı rüyanada girmişimgünaydın kızlaarr bende geldim :))dün gece tripcan takıldım yaa,tabi benim herifle 1 saatten fazlşa küs kalamazsın ,ordan sarılıyo ,burdan öpüyo ,türlü şımarıklıklar yani ,neyse dersini verdşm gibi ,ama genede doğru düzgün konuşmadım ,daha ben çook başına kakarım bu durumu
ya bu arada kızlar ben bebeüğe bişey almadım ya henüz,dünde bi kaç parça bişiler baktım ama almadım ,bebetto hastane çıkışı baktım mesela ,75 ten 55 e düşmüş ,ama internette 24 e var aynı takımlar ,kafam karıştı nerden alsam ne yapsam ,hatta gece gene rüyalarımdaydı yaa:hatta canomla elife diyorumki gelin beraber çıkalım diye ,o derece yani ,benim acilen ciciler almam gerek aşeriyorum galibaa
bu arada nejlacım güle güle giyinsin yawrucun cicilerini darısı benimkinin başına
geçmiş olsun canım gecen hafta bendede oldu ne oturabildim ne kalkabildim çok kötüydü ama allaha şükür geçtiiikızlar dün gece bel ağrıısyla uyandım kasıklarımda sızlıyordu çok korktum geçmicek diye neyse sabah geçti ama sanki hafiften arada ağrıyor..
kızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???
günaydın kızlar hayırlı cumalarrrr nasılsınız bakimmm biz iyiyiz ama ogluşum bugun nazlı galiba oynamıyor pek
eşimi ay başında iflasa sürükleyecegimi söyledim demez mi harca canım harca ne lazımsa al oglumuzunda seninde eksiğin olmasın
hahahah söyledi valla herbişeyini alcam prensiminnnnnn
maşallah canım çok güzeller özellikle o önlüğe bittim çok güzellllll
anamm koca delikanlı olmuş senin ogluşunnn maşallahhhh
barışmanıza sevindim bacııı rüyanada girmişimee rüyalarda buluşuyoz valla
geçmiş olsun canım gecen hafta bendede oldu ne oturabildim ne kalkabildim çok kötüydü ama allaha şükür geçtiii
canım yalug dogumdan önce tatil yapıcam diyordu ondan gelmiyordurr
yok denizcim iki gündür gelicek misafirler için yapmıyorum temizliği. malum toz torbasız yeni süpürge aldım o geldi geçen akşam orayı deneyelim butrayı deneyelim derken bütün evi süpürdük :) ama makina çok iyiymiş bee halılarımı temiz sanırdım ama değillermişbirde geçen hafta sonu koltukların minderlerini yıkamıştım e tabi sırt kısımlarınıda silmek gerekti ( ama eşim sildi merak etme) bide banyo paspaslarımı boyamıştım üzerinin papatyalarını dikmekle uğraştım biraz. bide misafir geliyo toz alalım, banyoyu, lavaboyu ovalayalım, tatlıyı şimdiden yapalım derken yorulmuşum tabi. Gerçi sağolsun eşim bu konuda çok iii nedesem yapıyor temizlikte epey geliştirdi kendini :)) ama enerji konusunda haklısın bazen böle dünyayı yerinden oynatabilirmişim gibi geliyor hele bu hafta hamileliğimden öncesinden bile aktiftim :) tabi bazende aşırı yorgun oluyorum. ama merak etmeyin kötü hissetsem yapmam zaten....
Heee şey sana göre ben çok yiyom.ama eskiden de bu kadar yerdim ve kilomu sabit tutmayı hep başarmış bi insandım.
Üff yağsız sebe yemeği de hiç çekilmez yahuu.
O dediğinden canın çok istiyorsa kargolayayım istersen canımcım...
Ayy ulu orta yazdım m.... diye ya.sabah sabah milletin canı çeker hiç aklıma gelmedi herkesten özür dilerim :96:.Annemler kayseride benim istesem hemen yollarlarda,aslında kendimde yaparım ama gel görkiii kesinlikle yasak,yinede göndermiş kadar oldun canım çok teşekür ederim.napim bebişim için aylar sonraya saklıyorum rüyalarımı
Günaydııın bütün anne adaylarına:) Aslında kasım annesiyim ama benim size tecrübelerinize güvenerek bir sorum olacak.25.haftayı doldurdum hamileliğimde,bu zamana kadar da çok rahat bir hamilelik geçirmiştim ama bikaç gündür beni rahatsız eden birşey var.Özellikle sağ kol ve bacağımda uyuşma,sol tarafımda çok az oluyor.Geceleri sol tarafıma yattığım halde uyandığımda sağ tarafımda uyuşukluk hissediyodum bazen.Bu gece de uykuda sırt üstü dönmüşüm,uyandığım da sağ kolum uyuşuktu.Doktora telefonla sordum geçen hafta normal demişti ama özellikle sağ tarafta olması beni endişelendirdi.Sizde de bu tarz uyuşmalar,karıncalanmalar oldu mu?
yarım ekmek ahestemiz de yok ne zamandır gerçi o tatile gidiyorum demişti ama baya oldu kübrada tatilde emelle meryemde pek aktif değiller bu aralar bi ceee deyip kaçıyorlar
hERKESE GÜNAYDINLAAAAR
Cumanız mübarek olsun canlarım...
Dün doktora gideceğimi söylemiştim, akşamda misafirim vardı gelişmeleri yazamadım.
Benim doktor çok yoğun olduğundan ve ben keyfi denilebilecek bir sebepten gittiğimden başka bi doktora gittim. Maalesef bu sefer babası gelemedi. Çoook üzüldüm gelemediğine çünkü ilk defa oğlumu bu kadar uzun seyrettim. Benim doktor gerekene akıp bana bişey göstermeye uğraşmazdı. Bu doktor pipisini bile gösterdi.Ağzını açıp kapadı, gözlerini açıp kapadı. Çok narin bir yüzü olacak dedi doktor teyzesi.:81: Haaa 1150 gr olmuşuzzz. Boyuda yaklaşık 36 cm. Ne ileride ne geride, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
10 kilo aldığıma çok kızdı.O ne öyle, tahsilsiz bayanlar gibi dediii:78: Ama ben fazla yemiyom dedim, o zaman yüksek kalorili yiyosun dedi...
günaydın kızlar. işlerşimin yoğunluğu bitti ama bende bittim birde iki gecedir eşimle evde temizlik yapıp gece 2 de falan uyuyoruz :)) nihayet ev temizliğide bitti. ama bu akşama misafirlerim var. Dün akşam kuplara hafif bi yaz tatlısı yaptım. yanınada patates salatası yapim diyorum işte karpuz dondurma içecek derken yeter gibi geliyor. Ama acaba bir tepside börekmi yapsam yanına ne dersiniz ?
Bende dün doktora sordum feci bel ağrım vardı 2 gündür. Gayet normal dedi. Hele ki ilk gebeliklerde daha fazla olur dedi.
Kasıklarının ağrısı da idrarını tuttuysan olabilir canım. Banada arada oluyor, ama kasık ağrım devamlı olmuyor.
Hanzadeeee, yeşiiiil neredesiniz kuzum yaa. Hiç sohbet edemiyoz artık.
Leynanın tatili ne zaman bitiyordu bu arada? Deniz sen bilirsin, görüştün mü hiç??
yok denizcim iki gündür gelicek misafirler için yapmıyorum temizliği. malum toz torbasız yeni süpürge aldım o geldi geçen akşam orayı deneyelim butrayı deneyelim derken bütün evi süpürdük :) ama makina çok iyiymiş bee halılarımı temiz sanırdım ama değillermişbirde geçen hafta sonu koltukların minderlerini yıkamıştım e tabi sırt kısımlarınıda silmek gerekti ( ama eşim sildi merak etme) bide banyo paspaslarımı boyamıştım üzerinin papatyalarını dikmekle uğraştım biraz. bide misafir geliyo toz alalım, banyoyu, lavaboyu ovalayalım, tatlıyı şimdiden yapalım derken yorulmuşum tabi. Gerçi sağolsun eşim bu konuda çok iii nedesem yapıyor temizlikte epey geliştirdi kendini :)) ama enerji konusunda haklısın bazen böle dünyayı yerinden oynatabilirmişim gibi geliyor hele bu hafta hamileliğimden öncesinden bile aktiftim :) tabi bazende aşırı yorgun oluyorum. ama merak etmeyin kötü hissetsem yapmam zaten....
Günaydınlar kızlar, hayırlı cumalar. Sabah sabah in cin top oynuyor topikte.
Oyyy oyyy maşallah Allah güzel günlerde giymeyi nasip etsin.
Filizzzzz Elazığın son halini annem methede methede bitiremedi. 14 sene oldu ben gelmeyeli. :97:
sağol canım....bu arada karnım acayip kaşınıyor ve alttan alttan çatlaklarım başlamış.....benimki azcık erken oldumu ne
deniz 1,5 kilo dedin heyecanlandım şimdi :)) yerim onun tombiş elelrini, ayaklarını ben. buarada kızımın adı eylül teyzeleri... bende sırtıma yastık koyuyorum ama aynen dediğin gibi nezaman uyansam yastık benden çok uzakta ben sırtı dönük durumdayımbirde göbeğimin altına bebe yastığı koyuyorum çok rahat oluyor. birde yüz üstü uyumayı özledim göbeğimi hafif öne doğru yaslıyorum kızım hemen başlıyor vurmaya rahatsız oluyor hanım efendi. sonra uflayıp puflayıp tam yan dönüyorum yine :))
denizzz tarifini kaptım bacımm hoşuma gittii
merhaba canım, hayırlı olsun seninde hamileliğin. benimde sağ bacağımda var aynı şekilde uyuşma ve yanma. hatta tam tarihinide söyleyeyim 19 Mayıstan bu güne kadar , yarım saatten fazla ayakta kalamiyorum. hemen oturup dinlenmem gerekiyor. ve malesef çaresi yok dedi doktor. hamilelik sıkıntısı sende de bu şekilde görüldü dedi. normalmiş yani. doğuma kadar sürecek herhalde. napalım otura kalka idare ediyorum bende
Günaydııın bütün anne adaylarına:) Aslında kasım annesiyim ama benim size tecrübelerinize güvenerek bir sorum olacak.25.haftayı doldurdum hamileliğimde,bu zamana kadar da çok rahat bir hamilelik geçirmiştim ama bikaç gündür beni rahatsız eden birşey var.Özellikle sağ kol ve bacağımda uyuşma,sol tarafımda çok az oluyor.Geceleri sol tarafıma yattığım halde uyandığımda sağ tarafımda uyuşukluk hissediyodum bazen.Bu gece de uykuda sırt üstü dönmüşüm,uyandığım da sağ kolum uyuşuktu.Doktora telefonla sordum geçen hafta normal demişti ama özellikle sağ tarafta olması beni endişelendirdi.Sizde de bu tarz uyuşmalar,karıncalanmalar oldu mu?
Maşallah Aytencim. Bizi geçecekmişin az kalsın.
Canım seninki de benimki gibi alacağını alıyor, gerisi bana lazım deyip totomuza yolluyor zannımca. Bu arada maşallah kızımıza
Canım ben geçen gittiğimde önce kan, idrar tahlili sonra aşı, en son da şeker yükemesi yaptırmıştım. Merak etme bişi olmaz. Doktoruma sordum saıncası yok demişti. Sadece şeker yüklemesinden 2 saat önce yemeyi içmeyi bırak demişti. Tabi su hariç..
Naparsın işten zar zor izin alabilince 9 çarşambayı bir araya topluyosun.
Canımcım gözün aydın, hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin Rabbim.
Züleyha ne performansı yaa. Ben dün müşterinin birine öyle sinirlendim ki normalde hiç yapmayacağım bişeyi yaptım, projeyi geri çektim. Yani satmadım ki son aşamaya gelmiştik. Patronlar sorarsa da sinirlendim vermedim dicem.Kızarlarsa kızsınlar.
Ne güzel 16 ağustosta mı ayrılıyorsun sen? Benim kızda işi biraz öğrendi, gerisini kendisi de tamamlar. E ramazanda bizim işler de iyice durgunlaşır. Son 1 dosyam kaldı elimde. Onu bitirince beni de yollarlar diye seviniyorum. Sadece evde klima yok onu napcam diye düşünüyorum:44:
Hey maşallah prensesimize baaaak. Bizim oğlanla yarışıyor.
Maşallah nejlacım Rabbim güle güle giydirmeni nasip etsin. Ya bende oğlumun cicişlerini ekliceeem. Ananesinden gelenlerle ekleyeyim diyodum ama elimdekileri ekleyeyim bendeeee
:)))hiç sorma kocam bana dün gece koca popolum gel buraya dedi. bana dedi!!!!!!!!!!! ay çıldırdım dedim utanmıyo musun hamile bi bayanın kilolarıyla dalga geçmeye nerdeyse ağlıyodum ya. kıvırdı gerçi sonra sevdi falan ama ezerim valla dedim ben seni koca dötümle :))
sana acı bir haberim var....çatlamaya başladıysak durdurmamız imkansız.....boşuna masraf etme(
Züleyha ne performansı yaa. Ben dün müşterinin birine öyle sinirlendim ki normalde hiç yapmayacağım bişeyi yaptım, projeyi geri çektim. Yani satmadım ki son aşamaya gelmiştik. Patronlar sorarsa da sinirlendim vermedim dicem.Kızarlarsa kızsınlar.
Ne güzel 16 ağustosta mı ayrılıyorsun sen? Benim kızda işi biraz öğrendi, gerisini kendisi de tamamlar. E ramazanda bizim işler de iyice durgunlaşır. Son 1 dosyam kaldı elimde. Onu bitirince beni de yollarlar diye seviniyorum. Sadece evde klima yok onu napcam diye düşünüyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?