2011 Ekim Anneleri

aslında özellikle içtiğim bişey yok kızım akıllı olsun diye hergün ceviz yiyorum sadece :)) hee bide çoookkk mutluyum belkide ondandır gücüm.. philips maraton 9212 aldım canım netten 400 tl ye aldım ve çokkk memnunum. kurutma makinesine bende bakıyorum, boosh yada siemens alıcak gibiyim durttyde 1000 liraya siemens vardı ama aynını nette 780 e gördüm araştıırp önümüzdeki ay almayı düşünüyorum. güzel bir model bulursan yaz emi banada.... buarada makine hafif ve inanılmaz sessizlik düşün gece 12 de evi süpürüryorum sesi balkona bile gelmiyor :))

saol hanzade..evet ederse etsin doğumda neler görcez bakalım alışmak lazım :26:

bin kere maşallah oğluşuna :) ne güzel sağlık haberleri almak.kg konusuna gelince beni görse camdan atar ozaman o doktor.

ya kızlar peş peşe yazıyorum da mutfağa geçecem şimdi aklımdakileri boşaltıp öyle gideyim :)
tuvalet olayını nasıl hallediyosunuz. ben alaturka kullanıyorum ama sanki son zamanlarda karnımı zorluyo oturduğum zamanlar. alafrangaya da alışık değilim. bi de abdest olayı falan zor geliyo.
sizde de var mı aynı durum.
ben mutfağı az toplayıp gelecem. buralardayım

aynı sorun bende de var.bi normali kullanıyorum bi klozeti.ama normal zorluyo hakkaten.klozet daha rahat o yönden.

Hayırlı cumalar
Sebamedin setini almayı düşünüyodum dün buldum bi siteden
minikbaby | Sebamed Baby antal Set
Acaba fiyatı iyimi bana uygun gibi geldi

kızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???
Meryemde telefonu vardı sanırım ona sormak lazım meryemin telefonuda eda da olabilir

Son düzenleme:
aynı sorun bende de var.bi normali kullanıyorum bi klozeti.ama normal zorluyo hakkaten.klozet daha rahat o yönden.

ay ben gecen gün sağlık ocagında idrar testi için çiş vercektim yapana kadar canım çıktı ayoll egilemedim bi türlüü
evde klozet var annemde tutturmuş kendine lazımlık al kullanma tuvaleti diyo dogurursun anlamazsın anne limon kadar yerden
karpuz çıkacak (bunu biri demişti aklımda kaldı )insan anlamazmı diyorum yok anlamıyo kadın kullanma diyo valla anneme kalsa altımı bezlemem gerek

bende son bi iki gündür alafranga kullanmaya başladım daha rahat sankiiii. abdestte de zorlanmıyorum şimdilik ama 1-2 aya kadar ne olur bilemem.

benim asıl sorunum şu yaaa.... epilasyon yapamıyorum yani bacaklara falan yapıorum da malum bölgeye yapamıyorum yaaaa... bazen kolay gelio jilet kullanıyorum hemen ama çok kötü oluyo ... ama göremiom ki makineyle... aynayla falan da uğraşmak çok zor... hiç kuaföre ditmedim bu konuda ama gitmek istiyorum bu aralar... ya zaten 1 kere gidebilsem bi ağda 1 ay gider herhalde... doğuma kadar taş çatlasa 3 kez giderim sanırım... ama işte nasıl gidicem... aslında doktora gidiyomuşum gibi düşünsem olur mu kiiiii:44::44::44:

Git kuaföre canım büyük rahatlık. Ben dün akşam 40 dk da komple ağda, kaş-bıyık tertemiz çıktım. Bayrama kadar gider

ağdaya kuaföre gideceksen bildik,temiz bir yere gitmek lazım.mikrop kapma olabilir dikkat et canım. yada evde annene falan yaptırsan ,kızkardeşin varsa oda olabilir,sonuçta utanılacak bir olay değil.herkesin başına gelecek birşey. ben daha önce epilasyon yaptırdığım için rahatım o konuda. çok az bir şey var onuda doğum öncesi sesunun portakal rengi ısıtmalı ağdası var onunla anneme aldıracağım artık. o çok rahat oluyor eskiden hep ounla yapardım aynı kafördekiler gibi ısıtıyorsun sürüyorsun ve bez ile alıyorsun. büyük kolaylık. kuaföre gitmeye gerek yok.

Yaluğ en son kontrole gittiğini iki hafta tatil yapacağını foruma giremeyeciğini yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…