Ayy aman Yarabbim okurken bile yoruldum. fatoooşş sen ne içiyosan aynısından ben de istiyorum anacım
Hayırlı olsun canım makineni güle güle kullan ama yine de dikkat et sen :) philips miydi, ne aldım demiştin? ben de yeni makine istiyorum galiba :) Bir de çamaşır kurutucu istiyorum. kışın büyük kolaylık olacak.
yok yok değiştirme, baktıkça içimiz açılsın, hayali bile güzel olur bazen :) zaten topiğimiz menü gibi. o kadar çok yemekli isim var kiii, herkes açken üye olmuş galiba buraya[/QUOTE
evet :) ztn ben yanımda makarna tabağı varken üye olmuştum ve ne koysam derken baktım makarna diyiverdimm.iyi içinizi açıyo ne güzel sevindim.
Gününüz aydın cumanız hayırlı olsun inşallah :) Rabbim isteyen herkese tez vakitte sağlıklı bebekler nasip etsin bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :)
Hahaha:) sabah sabah ilahi canom çok güldüm, fik fik deze olan kocişler oluyo kanımca kız :))
Alttan muayene etsin canım korkulcak bişi yok ki, alttan olmassı daha iyi mantarın varsa anlar, mantarda illaki koku ve kaşıntı olması şart değil bende koku ve kaşıntı yok mesela peynir kesiği gibi bi akıntı oluyo..
SEVİYORUM TOPİKİMİN HATUNLARINI YAA :))) tam destek hep destek sanse devam bacım :))
Güle güle güzel günlerde kullansın inşallah canım ..
Anaaaa hemşerim ne yiyon ne içiyon sen yahu? Nasıl kilo almazsınValla ben 1 hafta sabit tutsam seviniyorum artık. Gram gram yükseltiyom. Napcamı şaşırdım. 1 ay sabitleyebilsem keşke bendeeee
Valla şekerde çıkınya aç geziyorum desem yeridir.bendeki sorundan dolayı kesinlikle kilo almıycaksın dedi yoksa tansiyonum çıkarmış Allah korusun bebek beslenmezmiş.biüsürü şeyi yasakladı doktor.az az yiyorum.meyveyi çok yiyodum onuda çook az.yağsız süt yoğurt yağsız sebze yemeği.ekmek sabah bir dilim.Ama hep rüyamda mantı yiyorum
Canım ben de aynı durumdayım ve bu durum beni çok asabi yapıyor hiçbir istediğimi yiyemiyorum yaaaDoğumdan sonra da kilo vericem diye yiyemiycem çok acıklı bir haldeyim yani.
Şeker testini 2 hafta sonra tekrarlıcam bakalım umarım düşer de en azından dondurmaya karpuza izin çıkar
Maşallah Aytencim. Bizi geçecekmişin az kalsın.
:)))hiç sorma kocam bana dün gece koca popolum gel buraya dedi. bana dedi!!!!!!!!!!! ay çıldırdım dedim utanmıyo musun hamile bi bayanın kilolarıyla dalga geçmeye nerdeyse ağlıyodum ya. kıvırdı gerçi sonra sevdi falan ama ezerim valla dedim ben seni koca dötümle :))
ha ha ha çok güldüm yazdığına :)) koca popolum haaa :)))
hERKESE GÜNAYDINLAAAAR
Cumanız mübarek olsun canlarım...
Dün doktora gideceğimi söylemiştim, akşamda misafirim vardı gelişmeleri yazamadım.
Benim doktor çok yoğun olduğundan ve ben keyfi denilebilecek bir sebepten gittiğimden başka bi doktora gittim. Maalesef bu sefer babası gelemedi. Çoook üzüldüm gelemediğine çünkü ilk defa oğlumu bu kadar uzun seyrettim. Benim doktor gerekene akıp bana bişey göstermeye uğraşmazdı. Bu doktor pipisini bile gösterdi.Ağzını açıp kapadı, gözlerini açıp kapadı. Çok narin bir yüzü olacak dedi doktor teyzesi.:81: Haaa 1150 gr olmuşuzzz. Boyuda yaklaşık 36 cm. Ne ileride ne geride, haftasıyla tam uyumlu dedi doktor.
10 kilo aldığıma çok kızdı.O ne öyle, tahsilsiz bayanlar gibi dediii:78: Ama ben fazla yemiyom dedim, o zaman yüksek kalorili yiyosun dedi...
tünaydınn güzel teyzelerimiz herkese hayırlı cumalar olsun.
bugün kayınvalidemler gidiyor
sağol canım.bende roxy aldım bakalım inş memnun kalırız.
canım sebamedi netten almıştım dur yazayım fiyatlarını faturasını atmamıştım
sebamed 500ml şampuan17,80+kdv
sebamed sabun 150 gr:9,26+kdv
sebamed pişik kremi 100ml:10,74+kdv canım.
teşekkür edrim denizcim,hanzadecim ve eytcim.
maaşaallah oğluna rumuzcum.
Maşallah Aytencim. Bizi geçecekmişin az kalsın.
sağol canım.eklede bakalım bizde.
teşekkür edrim elifcim ve sansee cim.
canım hangi siteden aldın sebamedleri ?
demek bugün gidiyolar kaygananlar gözün aydın :)))
biz de bi haftadır görümcemler burda kilisten geldiler onlarla ilgileniyoruz. ya biz kayganadayız ya bi yerlerdeyiz evdeki bi çok işm aksadı. c.tesi gidyolar artık ondan sonra yavaş yavaş halledecem.
geçen gün yemeğe alamam diye dışarı çıkardık görümcemleri yemeğe e tabi diğer müritleri de. hep birlikte balık yemeye gittik.
eşim iki gündür tutturmuş sabah kahvaltıya alalım diyo. dedim valla hava çok sıcak eniştenin yanında pişiyorum yazmayla falan tam tesettür. akşam çayına davet ettim bi de tatlı yaprım yanına meyve ohh mis. daha ne olsun.
ha ha ha çok güldüm yazdığına :)) koca popolum haaa :)))
yaaaa
bugünleri de görecektik Fatoşçum. nedek.
sanki kendisi dal mübarek. ben evlendiğimde 55 kiloydum diyom senin yüznden kilo alıyorum ben sanki ne işim var benim 67-68 lerle :))
aman oğluma yarasında bi kaç kilo daha gerisi gder nasıl olsa.
tek isteğim oğluşum sağlıklı doğsun ha bi de 3 kilonun altında doğmasın inş.
ya kızlar peş peşe yazıyorum da mutfağa geçecem şimdi aklımdakileri boşaltıp öyle gideyim :)
tuvalet olayını nasıl hallediyosunuz. ben alaturka kullanıyorum ama sanki son zamanlarda karnımı zorluyo oturduğum zamanlar. alafrangaya da alışık değilim. bi de abdest olayı falan zor geliyo.
sizde de var mı aynı durum.
ben mutfağı az toplayıp gelecem. buralardayım
Meryemde telefonu vardı sanırım ona sormak lazım meryemin telefonuda eda da olabilirkızlar gülaydan haberi olan varmı (yalug) bayadır görünmüyo en son erken doğum falan bişeyleri vardı kızın ???
tünaydınn güzel teyzelerimiz herkese hayırlı cumalar olsun.
bugün kayınvalidemler gidiyor
sağol canım.bende roxy aldım bakalım inş memnun kalırız.
canım sebamedi netten almıştım dur yazayım fiyatlarını faturasını atmamıştım
sebamed 500ml şampuan17,80+kdv
sebamed sabun 150 gr:9,26+kdv
sebamed pişik kremi 100ml:10,74+kdv canım.
teşekkür edrim denizcim,hanzadecim ve eytcim.
maaşaallah oğluna rumuzcum.
canım hangi siteden aldın sebamedleri ?
demek bugün gidiyolar kaygananlar gözün aydın :)))
biz de bi haftadır görümcemler burda kilisten geldiler onlarla ilgileniyoruz. ya biz kayganadayız ya bi yerlerdeyiz evdeki bi çok işm aksadı. c.tesi gidyolar artık ondan sonra yavaş yavaş halledecem.
geçen gün yemeğe alamam diye dışarı çıkardık görümcemleri yemeğe e tabi diğer müritleri de. hep birlikte balık yemeye gittik.
eşim iki gündür tutturmuş sabah kahvaltıya alalım diyo. dedim valla hava çok sıcak eniştenin yanında pişiyorum yazmayla falan tam tesettür. akşam çayına davet ettim bi de tatlı yaprım yanına meyve ohh mis. daha ne olsun.
canım eczanemizde.com sitesinden aldım.sebamedlerde indirim var.uygun geldi bana.
sağol canım bugün gidiyorlar bayramdaan sonra gelecekler yaşasınnnnnnnn
bu sıcaklarda kapalı olmak zor ya bide insan evin içinde rahat dolaşmak istiyor.iyi yapmışsın yeterde artar bile canım zaten yemeğede çıkarmışsınız.
aynı sorun bende de var.bi normali kullanıyorum bi klozeti.ama normal zorluyo hakkaten.klozet daha rahat o yönden.
ya kızlar peş peşe yazıyorum da mutfağa geçecem şimdi aklımdakileri boşaltıp öyle gideyim :)
tuvalet olayını nasıl hallediyosunuz. ben alaturka kullanıyorum ama sanki son zamanlarda karnımı zorluyo oturduğum zamanlar. alafrangaya da alışık değilim. bi de abdest olayı falan zor geliyo.
sizde de var mı aynı durum.
ben mutfağı az toplayıp gelecem. buralardayım
bende son bi iki gündür alafranga kullanmaya başladım daha rahat sankiiii. abdestte de zorlanmıyorum şimdilik ama 1-2 aya kadar ne olur bilemem.
benim asıl sorunum şu yaaa.... epilasyon yapamıyorumyani bacaklara falan yapıorum da malum bölgeye yapamıyorum yaaaa... bazen kolay gelio jilet kullanıyorum hemen ama çok kötü oluyo ... ama göremiom ki makineyle... aynayla falan da uğraşmak çok zor... hiç kuaföre ditmedim bu konuda ama gitmek istiyorum bu aralar... ya zaten 1 kere gidebilsem bi ağda 1 ay gider herhalde... doğuma kadar taş çatlasa 3 kez giderim sanırım... ama işte nasıl gidicem... aslında doktora gidiyomuşum gibi düşünsem olur mu kiiiii:44::44::44:
bende son bi iki gündür alafranga kullanmaya başladım daha rahat sankiiii. abdestte de zorlanmıyorum şimdilik ama 1-2 aya kadar ne olur bilemem.
benim asıl sorunum şu yaaa.... epilasyon yapamıyorumyani bacaklara falan yapıorum da malum bölgeye yapamıyorum yaaaa... bazen kolay gelio jilet kullanıyorum hemen ama çok kötü oluyo ... ama göremiom ki makineyle... aynayla falan da uğraşmak çok zor... hiç kuaföre ditmedim bu konuda ama gitmek istiyorum bu aralar... ya zaten 1 kere gidebilsem bi ağda 1 ay gider herhalde... doğuma kadar taş çatlasa 3 kez giderim sanırım... ama işte nasıl gidicem... aslında doktora gidiyomuşum gibi düşünsem olur mu kiiiii:44::44::44:
doğru diyosun canım sağlıklı doğsunlarda kilolar gider elbet. bende bu sabah işe gelirken bi elbise gördüm fiyatını sordum kime göre olacak dedi. bana dedim adam bakıp size göre yok malesef dedi çok bozuldum. elbisede uzun göğüs altından bantlı bişeydi niye olmuycaksa.. yani şişkoyum ve koca bıcıklıyım yaaa en çokda bıcıklarıma takıyorum zaten 90 kullanıyordum doğumla beraber 100 ü görücem galiba puffffyaaaa
bugünleri de görecektik Fatoşçum. nedek.
sanki kendisi dal mübarek. ben evlendiğimde 55 kiloydum diyom senin yüznden kilo alıyorum ben sanki ne işim var benim 67-68 lerle :))
aman oğluma yarasında bi kaç kilo daha gerisi gder nasıl olsa.
tek isteğim oğluşum sağlıklı doğsun ha bi de 3 kilonun altında doğmasın inş.(
Hayırlı cumalar
Sebamedin setini almayı düşünüyodum dün buldum bi siteden
minikbaby | Sebamed Baby antal Set
Acaba fiyatı iyimi bana uygun gibi geldi
yaaa bende daha alamadım. geçenlerde chikoyla bübüchenin çantalı bakım setlerini gördüm. ,içlerinde 6 tane ürün birde normal çantası var chico 47-55 arası bübüchende 74 dü. chiconun çantasını beğenmedim ama bübücheninki güzeldi. birde 6 ürün hemde çanta acaba öylemi alsam yoksa tek tek alıp çantayıda normalmi alsam diyorum ama çok kararsız kaldımmmmmm...
Hayırlı cumalar
Sebamedin setini almayı düşünüyodum dün buldum bi siteden
minikbaby | Sebamed Baby antal Set
Acaba fiyatı iyimi bana uygun gibi geldi
Meryemde telefonu vardı sanırım ona sormak lazım meryemin telefonuda eda da olabilir
yaaa bende daha alamadım. geçenlerde chikoyla bübüchenin çantalı bakım setlerini gördüm. ,içlerinde 6 tane ürün birde normal çantası var chico 47-55 arası bübüchende 74 dü. chiconun çantasını beğenmedim ama bübücheninki güzeldi. birde 6 ürün hemde çanta acaba öylemi alsam yoksa tek tek alıp çantayıda normalmi alsam diyorum ama çok kararsız kaldımmmmmm...
Ben almaktan vazgeçtim çünkü çantadaki şampuan 150ml hesaplı gelmedi pek Şaşdık ne alıcağımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?