( 20 lik dişim iltihap oldu kızlarr 13.30 da dr a randevu aldım.muhtemeln antibitoyik vericek.kullanan var mı?
Yaluğ en son kontrole gittiğini iki hafta tatil yapacağını foruma giremeyeciğini yazmıştı
Bu zalim haberi nasıl verdin bana Edutcuum zaten kendimi çirkinleşmiş hissediyorumNeyse ben yine alıyım bir krem hiç değilse psikolojik olarak rahatlarım
16 ağustos en geç ayrılacağım tarih yıllık izin kullanıp 1 hafta erken de ayrılabilirim ama o zor birazSen ne işle uğraşıyordun tatlım?? Evde klima yoksa da hiç değilse bir vantilatör al bence canım şanssızız en sıcaklara denk geldi gebeliğimiz.
Bu arada oruç tutmak istiyorum ama doktor katiyen diyor. Napsam ki yaaa şu ana kadar hiç tutmadan geçirmedim Ramazan ı çok tuhaf geliyor
bende son bi iki gündür alafranga kullanmaya başladım daha rahat sankiiii. abdestte de zorlanmıyorum şimdilik ama 1-2 aya kadar ne olur bilemem.
benim asıl sorunum şu yaaa.... epilasyon yapamıyorumyani bacaklara falan yapıorum da malum bölgeye yapamıyorum yaaaa... bazen kolay gelio jilet kullanıyorum hemen ama çok kötü oluyo ... ama göremiom ki makineyle... aynayla falan da uğraşmak çok zor... hiç kuaföre ditmedim bu konuda ama gitmek istiyorum bu aralar... ya zaten 1 kere gidebilsem bi ağda 1 ay gider herhalde... doğuma kadar taş çatlasa 3 kez giderim sanırım... ama işte nasıl gidicem... aslında doktora gidiyomuşum gibi düşünsem olur mu kiiiii:44::44::44:
bana doktorum izin vermedi ağdaya.bide ilk aylar düşük tehlikem de vardı.gerçi hiç önermedi hamilelik boyunca.öyle demeseydi giderdim valla.rahat olurdu.şimdi mecburen jilet yapıyorum.hiç sevmiyorum.makineyle de alamıyorum.bacaklar fln tamam da özel bölge sorun hamileyken:26::26:
( 20 lik dişim iltihap oldu kızlarr 13.30 da dr a randevu aldım.muhtemeln antibitoyik vericek.kullanan var mı?
ya kızlar peş peşe yazıyorum da mutfağa geçecem şimdi aklımdakileri boşaltıp öyle gideyim :)
tuvalet olayını nasıl hallediyosunuz. ben alaturka kullanıyorum ama sanki son zamanlarda karnımı zorluyo oturduğum zamanlar. alafrangaya da alışık değilim. bi de abdest olayı falan zor geliyo.
sizde de var mı aynı durum.
ben mutfağı az toplayıp gelecem. buralardayım
inşallah güzel yükselır değerlerın canım ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSINmerhaba kızlar bugün sizlere yardım için yazmıştım haber vermeden geçemedim alttan ultrasyona girdim ultrasyondaki doktor muhtemelen hamilesin ama daha görünmüyo dedi malum 2 gün gecikmeli sonra kan ve idrar sonuçlarımı aldım doktor gittim beta hcg 296,5 çıktı düşük daha erken olduğu için ama her ihtimali düşünelim pazartesi gel en az 4 katı olmazsa sıkıntılı yükselirse normal gebelik dedi.. bakalım herşeyin hayırlısı..
ÇOK GÜZELLERRRR CANIM GÜLE GÜLE KULLANSINN ŞEHZADENNevett sıra geldi oğlumun cicilerine
BEN BUGÜNÜ PERŞEMBE SANIYORUMM YAŞASINN BIR TEK YARIN KALDDIIIIHerkese Günaydın&Hayırlı Cumalar
AMINNNN CANIMMHerkese günayydıınnn
Bugün dünden çooookk daha güzel bir gün olsun inşallah. Cumamız da mübarek, dualarımız kabul olsunBugünün cuma olması çoookk güzel. yarın tatil sonraki gün tatil ohhh yaşasın uyykuu. dr kontrolümüz de yok, erkenden evden çıkmaya da gerek yok ohh süper
AMINNNNNNNNNNgünaaayyydınlar hekeseee,hayırlı cumalar.....
Rabbim bebeklerimize ve bize sağlık ve huzur versinn.sağlıkla mutlulukla kucagımıza almayı nasip eylesin.
bütün anne olmak ısteyenlere tez vakıtte hayırlısıyla nasıp eylesın.dualarımız kabul olsun ınsaallahhh..........
kız mini etek gittin mi kontrole nasılmış güzel kızın?
filiiiizzzzBak bak bak gözlerime bak sen. Nasıl pörtledi gördünnn müüüü
Geçen haftasonu eşim benden önce uyanmış, banyodaki wc ye benden önce gitmiş. Alafranga olana yerleşmiş bi güzel. Ben de alaturka olan küçük tuvalete girmek zorunda kaldım. Alt tarafı çiş yaptım 2 dk sürmedi ama otursam oturamadııım, kalksam kalkamadıııım. Nasıl zor geldi anlatamam. Alışkanlıkla ilgili sanırım. Düşersin filan allah korusun, dikkat et.
bende son bi iki gündür alafranga kullanmaya başladım daha rahat sankiiii. abdestte de zorlanmıyorum şimdilik ama 1-2 aya kadar ne olur bilemem.
benim asıl sorunum şu yaaa.... epilasyon yapamıyorumyani bacaklara falan yapıorum da malum bölgeye yapamıyorum yaaaa... bazen kolay gelio jilet kullanıyorum hemen ama çok kötü oluyo ... ama göremiom ki makineyle... aynayla falan da uğraşmak çok zor... hiç kuaföre ditmedim bu konuda ama gitmek istiyorum bu aralar... ya zaten 1 kere gidebilsem bi ağda 1 ay gider herhalde... doğuma kadar taş çatlasa 3 kez giderim sanırım... ama işte nasıl gidicem... aslında doktora gidiyomuşum gibi düşünsem olur mu kiiiii:44::44::44:
inşallah güzel yükselır değerlerın canım ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN
ÇOK GÜZELLERRRR CANIM GÜLE GÜLE KULLANSINN ŞEHZADENN
BEN BUGÜNÜ PERŞEMBE SANIYORUMM YAŞASINN BIR TEK YARIN KALDDIIII
AMINNNN CANIMM
AMINNNNNNNNNN
SALI GÜNÜ GITTIM CANIM BEBEĞİM 900 GR VE 34 CM ELIYLE AYAĞINI TUTUYORDUU ÇOK TATLI RENKLI USG RESMINI EKLEYEBILIRSEM EKLICEM ÇATIK KAŞLI DURUYOO AMA RESIMDE ŞÜKÜR BEBEKLE ILGILI HERSEY YOLUNDA INSALLAH SAĞLIKLI OLSUN HEPSİ ALLAH IM NE OLURR BENDEN ALSIN ONA VERSINN
50 LİK ŞEKER YÜKSEK ÇIKTI YARIN SABAHA 100 LÜK YAPTIRICAM CANIMMM
BU AFRADA KİLOM 9 OLDUU 9 KILONUN SADECE 900 GR I KIZÇEMM YAA NASIL VERCEM BEN BU KILOLARI
KIZLAR BIRDE BENIM KARNIMM ÇOKK BÜYÜÜKK YAAAA
canım dün ben bi kaç kişiye daha danıştım zaten bize düşmüyomuş bide bebeğin hakkı varmış üzerimizde onu aç bırakmamamız gerekiyomuş ,bide malum yaz ,suyu ço tüketmemiz lazım ,ben bi denesem dedim ama vaz geçtim.Bu zalim haberi nasıl verdin bana Edutcuum zaten kendimi çirkinleşmiş hissediyorumNeyse ben yine alıyım bir krem hiç değilse psikolojik olarak rahatlarım
16 ağustos en geç ayrılacağım tarih yıllık izin kullanıp 1 hafta erken de ayrılabilirim ama o zor birazSen ne işle uğraşıyordun tatlım?? Evde klima yoksa da hiç değilse bir vantilatör al bence canım şanssızız en sıcaklara denk geldi gebeliğimiz.
Bu arada oruç tutmak istiyorum ama doktor katiyen diyor. Napsam ki yaaa şu ana kadar hiç tutmadan geçirmedim Ramazan ı çok tuhaf geliyor
canım normalde ben alafrangaya karşıydım hijyenik olmadığı için ama şu an evimde sadece alafranga var ,çok alıştım valla ,avm lerde bile normali kullanmıyorum ,döşüyorum peçeteyi etrafına öyle rahat rahat bitiriyorum olayı ,10 gün annemlerde o tuvalete otumak işkence gibiydi ,dizlerim ağrıdı resmen :26: abimlerin evime gittiğimde yengem al Nida rahat rahat kullan dedi ,çok mutlu oldumya kızlar peş peşe yazıyorum da mutfağa geçecem şimdi aklımdakileri boşaltıp öyle gideyim :)
tuvalet olayını nasıl hallediyosunuz. ben alaturka kullanıyorum ama sanki son zamanlarda karnımı zorluyo oturduğum zamanlar. alafrangaya da alışık değilim. bi de abdest olayı falan zor geliyo.
sizde de var mı aynı durum.
ben mutfağı az toplayıp gelecem. buralardayım
geçmiş olsun müjde. hem de 20'lik. ilaç kullanan arkadaşlar var burda. zeytinlimon'a sor istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?