2011 Ekim Anneleri

bana doktorum izin vermedi ağdaya.bide ilk aylar düşük tehlikem de vardı.gerçi hiç önermedi hamilelik boyunca.öyle demeseydi giderdim valla.rahat olurdu.şimdi mecburen jilet yapıyorum.hiç sevmiyorum.makineyle de alamıyorum.bacaklar fln tamam da özel bölge sorun hamileyken:26::26:

Zehracım madem eczaneden alacaksın, medikal bir ürün istiyorsan ürederm hydro yu tavsiye ederim. cilt tipiyle de ilgilidir mutlaka ama ben kullanıyorum uzun zamandır hiç bişe olmadı

Ben de 32'ler kervanındayım artık :) 32'yi doldurunca alıyorsak hemen vııınnn kaçıcam.

Orucu sonra tutun arkadaşlar, aç bırakmayın kuzuları nolur. Kendi adıma, kızım içimde aç aç yemek beklerken daha da önemlisi su beklerken benim vicdanım buna razı olmaz. Tabiki herkesin kendi görüşürüdür ama ben yapamam. Telafisi olmayan bir durum da değil.

valla ben gidiyorum Allah affetsin ama kendim yapamıyorum. zaten dediğin gibi bi ay hatta daha fazla gidiyo ağda. ben de göremiyorum göbişimden makum bölgeyi artık :)

sorma yaaaa ama berat bişi jilet biri bin yapıo mübarek... limon kadar bölge portakal kadar oluyo hem kalınlaşıyo hem alanın çapı büyüyo . nasıl oluyo anlamıyorum normalde orada yok biliyorum kenarlarda ama yanlışlıkla mı ne jilet değiyo sanırım jiletden sonra çıkmaya başlıyo...

bu tekniğe eşimin açılan saçlarına yapsam tutmaz meret.... ama bende coşuyo..

neyse ya HERŞEY BEBİŞİMİZ İÇİN .... dimi ama... o yüsden sabredicez inş. ne kaldı şunun şurasında dimi yaaa

Filiiiizzzz bak bak bak gözlerime bak sen. nasıl pörtledi gördünnn müüüü

Geçen haftasonu eşim benden önce uyanmış, banyodaki wc ye benden önce gitmiş. alafranga olana yerleşmiş bi güzel. ben de alaturka olan küçük tuvalete girmek zorunda kaldım. alt tarafı çiş yaptım 2 dk sürmedi ama otursam oturamadııım, kalksam kalkamadıııım. nasıl zor geldi anlatamam. alışkanlıkla ilgili sanırım. düşersin filan Allah korusun, dikkat et.

inşallah güzel yükselır değerlerın canım ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSIN
evett sıra geldi oğlumun cicilerine
ÇOK GÜZELLERRRR CANIM GÜLE GÜLE KULLANSINN ŞEHZADENN
Herkese Günaydın&Hayırlı Cumalar
BEN BUGÜNÜ PERŞEMBE SANIYORUMM YAŞASINN BIR TEK YARIN KALDDIIII
AMINNNN CANIMM

AMINNNNNNNNNN
kız mini etek gittin mi kontrole nasılmış güzel kızın?

SALI GÜNÜ GITTIM CANIM BEBEĞİM 900 GR VE 34 CM ELIYLE AYAĞINI TUTUYORDUU ÇOK TATLI RENKLI USG RESMINI EKLEYEBILIRSEM EKLICEM ÇATIK KAŞLI DURUYOO AMA RESIMDE ŞÜKÜR BEBEKLE ILGILI HERSEY YOLUNDA INSALLAH SAĞLIKLI OLSUN HEPSİ ALLAH IM NE OLURR BENDEN ALSIN ONA VERSINN

50 LİK ŞEKER YÜKSEK ÇIKTI YARIN SABAHA 100 LÜK YAPTIRICAM CANIMMM

BU AFRADA KİLOM 9 OLDUU 9 KILONUN SADECE 900 GR I KIZÇEMM YAA NASIL VERCEM BEN BU KILOLARI

KIZLAR BIRDE BENIM KARNIMM ÇOKK BÜYÜÜKK YAAAA

ay çokk zor yaaa bende işyerınde alaturka ya gıdıyorumm karnım bacaklarım arasıdna sıkıstırmım dıye parmak uclarmın üzerınde duruyorumm

kızlaaaaar bu arada birazdan kaynanama gidicez...
............ partisi vaaaaaaaaaar... yemek de yemedim meyveyle geçiştirdim öğleni.
hazırlanıyorum şimdi kocişim almaya gelicek.

hepiniz allaha emanet olun .. hayırlı cumalaaaaaaaaarrrrrr.

ben kuaföre gidiyorum. çok rahatım. yaptırırken değil de yaptırdıktan sonra rahatım yani :) yapılırken ciyak ciyak oluyorum. bir yere başlayıp, aynı kişiyle devam edersen rahat edersin esfacım. bir sürü yere gidip, değişik değişik kişilere aldırma. ben mesela, gittiğim yerde pınar o saatte orda mı diye arıyorum ordaysa gidiyorum. çok acıyor ama çooookk rahat edersin. hatta bütün vücudumu aldırıyorum bir ay rahatım. hatta daha uzun süre bile gidiyor. sir ağda çok seyreltti cünkü.

slm kızlar, geçmişi okuyup geldim, çok ilginç burada sürekli var olanlar için tuhaf diyordum ama şimdi ben mutlaka gün içinde bakmadan geçemiyorum insanın kendisiyle aynı duyguları paylaşan bu kadar çok arkadaşı olması çok güzelll.:)))))

teşekkür edriz teyzesi

canım dün ben bi kaç kişiye daha danıştım zaten bize düşmüyomuş bide bebeğin hakkı varmış üzerimizde onu aç bırakmamamız gerekiyomuş ,bide malum yaz ,suyu ço tüketmemiz lazım ,ben bi denesem dedim ama vaz geçtim.

canım normalde ben alafrangaya karşıydım hijyenik olmadığı için ama şu an evimde sadece alafranga var ,çok alıştım valla ,avm lerde bile normali kullanmıyorum ,döşüyorum peçeteyi etrafına öyle rahat rahat bitiriyorum olayı ,10 gün annemlerde o tuvalete otumak işkence gibiydi ,dizlerim ağrıdı resmen :26: abimlerin evime gittiğimde yengem al Nida rahat rahat kullan dedi ,çok mutlu oldum

geçmiş olsun müjde. hem de 20'lik. ilaç kullanan arkadaşlar var burda. zeytinlimon'a sor istersen.

sagol deniscim aslında bugün niyetim seni bize davet etmekti cts öyle dedim pzt cagırırım öglen bizde yemek yeriz falan ama 2 gündür felaketim izine cıkmadan bulusalım bi daha.zeytinlimon a bir danısıyım .simdi geldim dr dan agumentin dedi ama o da piyasada bulunmuyomus onun birebir aynısı croxilex mi ne öyle bi ilac verdi aldım geldim ama kutu bana bakıyo ben kutuya kullanmıcam galiba yaa ( içim el vermiyo niyeyese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…