2011 Ekim Anneleri

iremguzum... denizrujun söylediklerinin üstüne laf bulamıorum çoook doğru hepsi başkada bişi demiorum yerinde olsam tepkim uzun sürerdi...

şirin81 şimdiden öğrenmişsin ona göre önlemini al canım dikkat et dua et bol bol ALLAHIN izniyle hiçbirşey olmaz şükret öğrendin şimdiden

saolun kızlar..sızıde uzdum hakkınzı helal edın ama anlatacak kımsem yok..esım cok ıyı bırıdır hatta fazla ıyıdır sıze yemın edıyorum onu sevdıgımden falan demıyorum herkes ama hrkes boyle dusunur..yanı nerdeyse mukemmel bır estır..fakat son zamanlarda bu kadınlar kulubunu dılıne cok doladı..benı bu sebeple ıncıtmeye basladı..tanıyamaz oldum kocamı..eger kendı evımde olsaydım ınanın belkı aylar surerdı yuzune bakmazdım ama kaynanamgılde dunya kadar yatılı mısafır var ılk kez gelmısım kaynanam gelınım dıye agzını ballandırırken ben yuzumu asamyorum..ona da yazık onun ne gunahı var..agzımın ıcıne bakıyor benı rahat ettırebılmek ıcın ..bılmıyorum kızlar ıcımden cıkartamıyorum dun yasattıklarını... foruma gırmedıgım zamanlarda bıle lafını edıyor..gorende burdan hıc cıkmadıgımı sanacak..cok zaman yorum bıle yazmadan uzaktan takıp edıyorum sızlerı sevıncınızle sevınıyor uzuntunuzle uzuluyorum dua edıyorum ..anlamıyorum neye ugrasıyor ne yapmaya calısıyor bılmıyorum ...eskıden burdakı bazı olayları anlatıyordum ıste bak bebeklerını kaybetmısler ıste soyle ıste boyle dıye..artık lafınızı bıle etmıyorum ama dönüp dolasıp meseleyı buraya getırıyor..bunu yaparkende benı nasıl beyınsız baskalarının lkafıyla hareket eden karaktersız bırı yerıne koydugunu gormuyor bıle..

Bende alaturkada çok sıkıntı yaşıyorum karnım acıyo eğilsem eğilemiyorum zor taharet alınıyor ve evde alafranga yok aptal kafam benim babam yüz kere söyledi banyoya koyalım diye yok dedim. Bir bildikleri var demekki...

aman Allahım... kaynanasına gidecek diye bukadar çok sevineni ilk defa görüyorum

ya bişey sorduk dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kuzum ben almadım daha içine ne koyuluyo tam bilmiyorum hazırlarıda var sanrıım :)

Çook geçmiş olsun rabbim şifa versin, ayçam vardı şekeri olan züleyhada var bir kaç arkadaş daha var diyetle düzene soktular canım, çaresi yok değil korkma sıkı bri dietle toparlarsın inşallah :)

Ya söyleyecek çok şey var ama karı kocasınız en nihayetinde... Bence eşin senin bu konuda ne kadar çok sinirlendiğini bildiği için, sen ona kızdığında, oda otomatik olarak canını acıtmak için bilerek yapıyor kk ile ilgili yorumlarını. Yoksa bu kadar kapalı bir beyin düşünemiyorum ben. Keşke sende burda olan herşeyi en başından beri söylemeseydin. Neyse artık.. Yanlız tek değilsin bebeğime bende henüz alışveriş yapmadım canım, bekliyoruz hala.. herşeyin başı sağlık... sağlık olsunda gerisi gelir. Üzme kendini haklısın ama yapıcak biş yok iremcim bu bir süreç, bebeğin doğduğunda eminim herşey çok farklı olucak, eşinde daha anlayışlı yaklaşır, kızı olunca herşey değişir :)

cok saol canımdr a sordum ilacı onayladı ama yine içmek istemiyorum
bugün dogal yöntemleri deneyip yarınki durumuma göre ilaca baslamaya karar verdim bakalım hayırlısı..

iremguzumm öncelikle sana bir sarılmak istedim suan..Allah sabır versin eminim ki eşin de kötü bir insan degildir yalnız biraz dik görüslü gibi.napalım hepimizin iyi kötü özellikleri var.keske böyle yapmasaydı ama bak cok üzülmüş belli ki o da telafi cabalarına girmiş.az kaldı artık günlerimiz hep sıkıldıgında bebegini kucagına alıcagın anı düsün.senn bebegin yoksa en güzellerine layık bak görürsün dogduktan sonra nasıl alınıyo o dolaplarr :)saglıgınızda sorun olmazsında yoksa hersey düzelir canım.

Canım üzme kendini lütfen. Eşine diyecek söz bulamıyorum. Tanımıyorum ama anlattıkların hiç birşey yapamamanın acısını kendinden değilde senden çıkartıyormuş gibi. Belki alamıyor diye üzülüyordur sende buradan görüp heves ediyorsun diye iycene içerliyordur.

Burada hepimiz durumlarımız elverdikçe bir şeyler alıyoruz ve o heyecanla yazıyoruz, resimler paylaşıyoruz. Ama ne yalan söylim senin bu mesajından sonra dank etti bir daha resim paylaşmayacağım. Geçen annemle alışverişe çıktığımızda gözleri dolu dolu sana bir zıbın bile alamadım annem evdeki kumaşlardan kesip dikmişti sonrada kundağa sardık diye anlattı çok kötü oldum ve o gün torununa neyi gördüyse almak istedi hevesini kırmadım. Bende maddi yönden çok sıkıntılı bir süreçte hamile kaldım ama çalışabildiğim kadar çalışıp heves ettiklerimi alayım bari dedim. Alan var alamayan var eğer alamayıpta beim koyduğum resim yüzünden iç geçiren olduysa şimdiden çok özür dilerim.Hakkınızı helal edin neolur.

Allah hepınızden razı olsun..ben sosyal hayatı cok seven bırı degılım,oyle gezme tozma canım cekmez dolayısıyla cok cevrem olsa bıle halımı herkese anlatmam..esım benı cok ıyı bılır..sızden baska bır dunyam da yok olması da pek mumkun degıl yasadsıgım yer ıtıbarıyle..elımdekı tek sey oln kk yıda bana karsı kullanması kaldırılabılecek turden olmuyo..unutmasını dılıyorum allahtan burasını..yoksa benım canım cok yanar daha onun laflarına..

Eyyt teyzenin hamileliği nasıl gidiyor annen kızıyo mu ona hala?

denizz mesaj tekrarı diye cevabımıda silmişim iyimi? Halbuki bayağıda yazmıştım. Neyse kısa özet şekeri dışında gayet iyiymiş. 2 Hafta önce annem görmeye memlekete gitti. Oturmuş mukayese etmişler anlaşmışlar Teyzemin göbeği benden daha fazlaymış ve benden daha çok kilo almış Onunda oğlu olacakmış en son dua et bana kolay doğum olsun dedi. Bende ederim ama senin 2 tane çıkışın var benim ilk olcak asıl sen bana dua et dedim

Tühh keşke okuyabilseydim öncekini, görmedim canım.
Şekeri de düzene girer umarım bir an önce. Gözlem altında tutunca düzeliyor, daha büyük sorun olmadan bu süreci tamamlar inşallah eytcim.
Mukayese etmişler ha :) Ahh ne güzel :)
Teyzenin iki çıkışı var diyosun ama çook zaman geçmedi mi, onun da ilk gibi olur şimdi
Sağlıcakla oğluna kavuşsun, çok kolay bir doğumu olsun inşallah canım.

14 sene olmuş haklısın galiba Rabbim cümlemize bir avazda doğum nasip etsin inşallah.

Geçen yıl bugün kına gecemiz vardı, şu saatlerde son hazırlıklar yapılıyordu :)
Yarın da düğünümüz oldu:) Evlilik yıl dönümümüz.

Ne çabuk geçmiş zaman, dün gibi.

canım üzülme hiç benim 50 lik 171 çıktı 10 gün önce tartıldım 61 kgyim , sonra 100 lük yapıldı bişi çıkmadı ama dr um dikkat dedi inan pilates yürüyüş biraz dikkat şuan tartılıyorum 60 kg yim, burada diabet olan çok kişi var insülin alan korkma diyetle sağlıkla alırsın bebeğini kucağına benim de riskim yüksek ve tatlı ağzıma koymam ama oluyor işte sen içini ferah tut çünkü stres de etkiliyor diabeti

İşyerinde bazı şubelerde alaturka tuvalet oluyor yemin ediyorum ıhıldayarak girip çıkıyorum wc ye. Bizim evdekiler alafranga o yüzden çok alıştım alaturka beni çok zorluyor küçük neyse de büyük için Allah sabır versin diyorum

Deniiiiizzz Google Üstad'a sordum Ürederm Hydro yu görsellerde sen çıktın daha doğrusu çizelgen çıktı Yaşasın kutsal 32 az kaldııı sık dişini

Oruç için amcam da 8.ayın içindesin çok tehlikeli tutma sonra kaza edersin dedi, Kadir Gecesi tutayım diyorum tek.

Teravih falan da kılınmaz bu sene ya ben artık ayakta kılamıyorum göbeğim çok engelliyor oturarak kılmayı da kendime yediremiyorum bakalım nolacak.

Ramazan'ın başlangıcı itibariyle artık namazları düzenli kılmaya karar verdim inşallah

Bu arada malum bölgeden ben de şikayetçiyim Allah affetsin ama yarın kuaföre gitmeyi düşünüyorum doğum iyice yaklaştı ve ben göremiyorum artık mecburiyet oldu bir yerde.

Bence hatasını anlamış İrem. Çok büyük hata yapmış evet ama normalden farklı bir tepki verdiyse normali bu değilse çok uzatma, uzattıkça daha da saçma şeylerden tartışmaya başlıyorsun çünkü. Eşin canını acıtmak istemiş ve başarmış da. Bazen ben de şaşırıyorum biliyor musun o kadar sevdiğin bir insan o kadar takdir ettiğin merhametli dediğin bir insan tartışma esnasında o kadar kırıcı oluyor ki sonra 2 gün sonra yine olumlu düşünüyorsun. Sakin bir zamanınızda ne kadar üzüldüğünü anlat. Bence sana hak verir.

Canım bende de çıktı seni çok iyi anlıyorum. Elimizden geldiğince dikkat edicez mümkün olduğunca ara öğünleri atlama ve doktorun yasakladığı ürünlerden sakın yeme. İnşallah düşecektir. Allah yardımcın olsun.

Ya kızlar bebek arabası modeli koyacaktım 2 tane seçim yapamadığım için ama koymamaya karar verdim. İrem in yaşadığı beni çok üzdü. İrem öyle düşünmüyordur mutlaka ama burayı ziyaretçi olarak takip edenlerden aldıklarımızı alamadığı için üzülenler olabilir daha önce hiç böyle düşünmemiştim.

işte cnm heralde biz bayanlar bazen herseyi eşlerimize anlatmak gibi bir hata yapıyoruz.bir bakıma bilmedikleri bir site sonucta kk ve internette hakikaten yararlı bilgilerin yanında cok sacma sapan zararlı bilgiler de içeriyor bilgi çöplügü de denebilir.bir sürü doktor akraba arkadas yakın dostlarımız var hepsi bana tek tek sakın internetten girip birsey okuma diye tembih ettiler.bazen bosu bosuna canımızı sıkıyoruz yanlıs seylere yönleniyoruz.eşin de muhtemelen bu yüzden öyle tepkiler veriyor.kendine göre haklı oldugu nokta olsa da sana bu sekilde söylemesi cok cok üzücü.seni üzünce de üzülüyo belli kii.sende aslında konu acıldıgında ki umarım bir daha acılmaz o ayrı :) aa evet sacma sapan seyler yazıyo falan de ona hak veriyomus gibi davran .napalım kadın dogmusuz bi kere idare etmek bizim genlerimizde var :) yine girer takip edersin yazısırz gizli kamera takmadı ya eve :)) senden de Allah razı olsun sıkma canını .
evet ya ben 3 posta antibiotik kullandım.etksi geçince başlıyor ağrılar sızılar ama mecbur içmek gerekiyorsa içilecek:44::44:

hangi antibiyotigi kullandım zeytinlimon (acaba diyorum ki her gün 2 kere sarımsak yutsam hap gibi antibiyotik etkisi olur mu ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…