2011 Ekim Anneleri

iremciğm çok tutarsızlık gördüm ben şimdi eşinin yaptıklarında ,annesine,babasına,kızkardeşine hediye alınırken tasarruf yapılmıyorda , evladına birşey alınırkenmi eşin tasarrufu düşünüyor???????? sadece bukadar yorum yapacağım

ya bişey sorduk dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım ben daha almadım yatak,ama üzerine ayrıca bi döşekte yapmam yani.

geçmiş olsun canım,inşallah diyetinde etkisiyle hiç bi sıkıntın kalmaz canım .
canım bence bunda bukadar alıncak bişey yok ,ama hamilelik psikolojisi işte eşlerimizin bizi ve bebeğimizi çok önemsemediği gibi saçma bi düşünceye kapılıyoruz kimi zaman ,ben ce eşine o plastik dolap alalım dediğinde okadar tepki vermeseydin ,tamam canım madem sen yakıştırıyosun onuda yaparız deseydin ,zaman sonra eminim oda senle aynı fikre gelcektir ,keza o dolaplarda 20-30 tl falandır heralde ben tam bilmiyorum ,yani yaklaşık bi maliyet tutucak .bu arada bende oda takımı alan arkadaşlara çok özenmiştim ,hatta eşime gösterdim ,oda bir iki kez laf sokar gibi oldu ama ben altta kalmadım ,tabi bizim sıkıntımız benim oda takımı değil direk bi ev istememdiee eşimin ve evimin bütçesini en iyi ben bildiğimden bu planı biraz ertelemek daha mantıklıydı neden kendimi üzeyimki ,bende henüz bir zıbın bile almadım kızıma ,rüyalarıma giriyo hatta ,ama çokta aceleci ve panik davranmamak lazım bence ,bide hanzadeye katılıyorum belki eşinin gerçekten bütcesi yoktur ve sende ona göre zaruri olmayan şeyler istediğin için senin canını kk ile yakmaya çalışıyodur ...benim çocukluğumdada dolabım yoktu ,sadece bitane sepetim vardı ve onuda çoğunlukla ablamla kullanmak zorunda kalmıştım ,tabikide çocuklarımız çok şanslı bukadar olmucak onların durumu ollmasında ,ama bi süre ayağını yorganına göre uzatmakta fayda var ,o neder bu ne der diye düşünme ,kendi ekonomine göre davran bence ,gene söylüyorum istediğin şey büyük bişey değil belki ama bazen çok ufak meblağ lar bile çok önemli olabiliyor. böyle düşün .eşinin de aşırı tepkisini ve kötü küfürlerini ayrıca kınıyorum ,sana karşı oda biraz daha hassas davranabilidi.

İreeeem ya olur arada böle şeyler. Kafaları basmıyor hele ki erkeklerin hiç basmıyor. Bizim hamile olmamız, duygusal olmamız farketmiyor. Hatta çoğu bebeklerininde farkında değil. Biz içimizde onları hissediyoruz, gün sayıyoruz ama onlar ancak doğunca farkına varacaklar bişeylerin. Emin ol. Mesela sor benim meşe odunuma "Karın kaç haftalık "de bilmez sallar.
Bebeğinin gelmesini bekle anca o zaman kafası dank edecektir.
Fikir olması açısından Mesela Koçtaş ta 140-180 arası kocaaa gardroplar satılıyor hemde 12 taksitle. Bölünce aylık hiçbişi tutmuyor. Hani 100 TL yi çıkarıp vermek zoruna gider belki ama taksitle böyle bişeyde almasını isteyebilirsin.

ah be kuzum...valla bizi böyle üzenler diyer tarafta nasıl cevap verecekler ben bilmiyorum.....bence bebeğini ve kendini düşün bırak zamana almazsada almasın.....bebeğimiz sağlıkla doğsunda açık kalmaz sen merak etme

geçmiş olsun canım, ama diyetini düzgün yaparsan eminim sorun çözülecektir. bebeğin ve sen sağlıcakla kalın inşallah

Heeyyoo :) meşhur olduk kızımnann ben de gördüm şimdi :)

şimdiden nice yıllaraaaa

Teşekkür ederim rumuzcuum. size de.

amoklavin kullandım ben.kadın doğumcum rahatlıkla içebilirsin dedi.önemli olan tetrasiklin içerikli olanların içilmemesi

...pardon msj tekrarı olmus..

irem canımmm üzülme ne olurr bizimde daha bellı değil odasıydı falan hedıye alcak bakalım esımın arkadaşı alırsa o da almazsa bende öyle bır dolap falan ayarlayabılmeyı düşünüyorum

senın yerınde olsam görümceme yada kayınvalıdeme olanları anlatırdım bıraz bence kesınlıkle sana hak verırler yollar da hamıle kadını ağlattı dıye kendı oğullarına kızarlar madem kayınvalıdende gözünün içine bakıyor bence anlattt olmadı belkı o dolabı hedıye bıle alırlarr

bazen kocalar annelerı nın söyledıgı seyler daha mantıklı gelır bız 10 kez sölesek olmaz annelerı bır kere sölesın emır yerıne gecırıyorlar

ben kayınvalıdeme 2 hafta önce cebımde 1 tl bıle olmadıgını söyledım doğruyduda gecen hafta hem o 50 tl verdı bır de kayınpederıme verdırdı

bızde haftalarca pazara gıtmedıgımız oluyo ne istediğimi yıyebılıyorum bazen ne de gıyebılıyorum ama şükür öle böle birşeyler oluyoo

kocanda gerçekten alamıyorsa içine dert edıp senı üzmüş olabılır benımkıde derdını söyleyemez söylemez olur canım sen ikinci ke bıle söyleme ama bak cıdden kayınvaldıene falan bıraz cıtlat faydasını göreceğine emınımm

geçmiş olsun canım yalnız bak sen söyleyınce farkettım bana da 50 lık yüklemesınde kulağım falan duymadı bır ara yarın 100 lük yaptırcam acaba bana da olurmu yarın 100 lükte yalnız gıtmesem mı acaba

canım ben ecz çalışıyorum korkma bır sürü hastamız oldu hepsi sağlıkla aldı kucağına bebişlerini yürüyüşlerını sıklastır sadece tabıı pılav mkarna patates meyva şeker un yasak bol bol sebze ve proteınlere ağırlık ver canım

geçmiş olsun canım

Ben park yatak aldım annem içine yünden yorganını yastığını yatağını yaptı sağ olsun iyi değil yün olmaz diyolar ama bizde yün yataklarda büyümedik mi

valla annem benı yün yatakta yatırdıgı için bu alerjım varsaa yazık yanıı belkı herkeste aynı etkıyı yapmıyor ama her haftaa alerjıden toz çamasır suyu kokular parfumler ter kokuları bıle atak gecırmeme sebep süreklı hapsırıyorum burnum tıkanıyo nefes alamıyorum gözlerım kızarıyo şişiyo halsızlesıyorum

yanı hayatımı mahvedıyo hamıleyım dıye ılacta alamıyorummm her hafta bır gün iptalım yanıı sakın sakınnn dıyorum yün de ve pamukludan yatakta yatırmayın çocuklarınızı hayat boyu çekecek yoksa tedavısı çokkkk zorrrrrrrrrr

kızlarr yaaaaaaaaaa

kuyruk sokumu acayıp ağrıyooo ne yapcamm ben yaaaa çok kötüüü sizdede oluyormuu

bende yaşadım canım bir kaç kez bahsettiğin uyuşma ve karıncalanmayı, endişelenecek bir durum değil...

slm bacılar işlerimi yaptım pazara gittim geldim sonra duş alıp birdaha çıktım canım çıktıııı kendime 2 tane çok rahat sütyen aldım
ohh püfür püfürrr:81::81: sağolsun bir kadın yardımcı olduda en rahatını aldım akşama eşim geç gelecek diye yemek yapma
derdim yokkkk kendime makarna hasladım onu yiyorumoy bizden bu kadarcıhhh

Geçen yıl bugün kına gecemiz vardı, şu saatlerde son hazırlıklar yapılıyordu :)
Yarın da düğünümüz oldu:) Evlilik yıl dönümümüz.

Ne çabuk geçmiş zaman, dün gibi.

şimdiden nice yıllara canımmmm

şirine üzülme canım benim inşallah sağlıkla alacaksınn kucagınaa

iremcimben bişey demek istemiyorum seni o halde üzdüğü için eşine çok kızdım sakın kendini üzme bebişinde üzülüyor

Kızlar hepinize merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah benim dünden beri boğazım çok ağrıyo kbb uzmanına gittim enfeksiyon başlamış boğaz kültürü yaptı salgin varmis cok dikkat edin kizlar..sonucu yine beta çıkarsa antibiyotik kullanicam ama artık bunu önemsemiyorum kızlar çok korkuyorum lütfen bana yardım edin dün aksamdan beri çok afedersiniz oturduğumda bebeğimin tekmelerini popomda hissediyorum tık tık diye elimi koyduğumda da tekmelerini çok aşağıda nerdeyse vajinama çok yakın hissediyorum annem en son zamanlarda boyle hissedilir dedi telaslandi doktora erken gidelim dedi doktorum da dogumdaymis simdi kızlar benim gibi hisseden varmi yardım lutfeennn çok korkuyorum..(((

canım benim bende bazen bebegimin hareketlerini makat kısmında hissediyorum hatta bugun çogunlukta vajinamda hissettim
doktorum bana bebegin aşagı yerleşmiş hareketlerini o kısımda hissetmen normal demişti

Geçen yıl bugün kına gecemiz vardı, şu saatlerde son hazırlıklar yapılıyordu :)
Yarın da düğünümüz oldu:) Evlilik yıl dönümümüz.

Ne çabuk geçmiş zaman, dün gibi.

Canım tebrik ederim, nice güzel yıllarınız olsun olsun kocaman olacak ailenizle.

Canım korkma, bebeğin duruşundan kaynaklanıyordur muhtemelen. Tabiki görün ama gidene kadar evham yapma kendine. Bu arada çok geçmiş olsun yaz günüde boğaz ağrısı zorluyordur seni. ((

Kızlar hepinize merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah benim dünden beri boğazım çok ağrıyo kbb uzmanına gittim enfeksiyon başlamış boğaz kültürü yaptı salgin varmis cok dikkat edin kizlar..sonucu yine beta çıkarsa antibiyotik kullanicam ama artık bunu önemsemiyorum kızlar çok korkuyorum lütfen bana yardım edin dün aksamdan beri çok afedersiniz oturduğumda bebeğimin tekmelerini popomda hissediyorum tık tık diye elimi koyduğumda da tekmelerini çok aşağıda nerdeyse vajinama çok yakın hissediyorum annem en son zamanlarda boyle hissedilir dedi telaslandi doktora erken gidelim dedi doktorum da dogumdaymis simdi kızlar benim gibi hisseden varmi yardım lutfeennn çok korkuyorum..(((

kızlar yorumlar ıcın hepınıze teskkur ederım esım sımdı evde yok rahat yazıyorum ..sızın aldıklarınıza allah sahıt ozenmıyorum ,heves etmıyorum allaha hamdolsun halden anlayacak bır fıtratım var..yanı yoksa yok..bugun param yok alamıyorum belkı ama yarın oldugunda en guzelını alırım bunu bılıyorum o sebeple ustelemıyorum her gordugume yarsımıyorum ..sunuda alalım bunu da alalım demıyorum ıste bu yuzden ya dedıklerı gucume gıdıyor..ben bu denlı onun hesabını dusunurken o benı resmen nankorlukle sucluyor,haberın yok dıyor..bırazda soyledıklerımı yanlıs anladı zannedıyorum ..ben kızımıza ne aldık kı sen boyle dıyosun dedıgımde yarın ablalarının cocuklarının kuculenlerını kızımıza gıydırdıgını bıle basıma kakacaksın dedı..alamadıgım ıcın ustume gelıyosun dedı..

bılmıyorum mesele dolap yada üst bast degıl arkadaslar mesele benım bebegım ıcın ıstedıklerımı onun ıstemeyısı yada alamadıgı ıcın ıstemıyo gıbı görünmesi...cozemedım ..ama dunden sonra ah ettım bır daha agzımı acıpta suda soyleymıs demıcem kendısı gerek oldugunu farkedene kadar olmadı besık bıle almıcam cocuguma..
bır arkadas kendı aılesıne hedıye alırken senın bebegıne cokmu goruyor gıbı bırsey yazmıs ..aılsıne ben ıstedım bıseyler almak coık kahrımızı cekıyorlar ...kaynanam kayınbabam gorumcem el ustunde tutuyor..gorumcem nışanında gıyecegım kıyafetımı bıle kendı aldı abısınde para yok dıye daha hergun gülüm dıyor bebek bornozu gordum cok guzldı..sunu gordum harıkaydı ben alcam dıyor ve alıyorda..ben bu ınsanlara benı mutlu ettıklerı ıcın bıseyler almak ıstedım yanı esımın bı basına verdıgı bır karar degıldı..kendı aılesıne olandan cok benım aıleme yapar elınde oldukca bunu bılıyorum..

bırazdan gelıcekmıs heran cıkabılırım ..sımdılık burdayım

Ben de öyle hissediyorum alıştım artık kontrollerde bir sıkıntı görünmüyor ama benim canımı yakıyor sadece. Sen yine doktoruna görün için rahatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…