2011 Ekim Anneleri

canım benim bende bazen bebegimin hareketlerini makat kısmında hissediyorum hatta bugun çogunlukta vajinamda hissettim
doktorum bana bebegin aşagı yerleşmiş hareketlerini o kısımda hissetmen normal demişti
Himm anladım canım peki normalmiymis boyle hissetmen yoksa erken dogum tehlikesi varmiymis?
Canım aradım doktorumu uyuyodu:)gece dogumdaydi herhalde.. korkma dedi tek basına bu belirti erken dogum riski demek değil dedi eğer kanaman suyunun gelmesi vs gibi durumlar varsa tehlikeli olur dedi.. Haftaya idrara sıkışık gel rahim uzunluğunu ölçeceğim dedi..
Çok sagolun kızlar yorumlarınız için...

Geçmiş olsun arkadaşım, umarım kontrol altına alınır ve senin ve bebeğin için olumsuz bir durum ortaya çıkmaz...

bu arada jujuuuuu arkadaşım, sana da geçmiş olsun, umarım dişindeki sorun en kısa sürede iyileşir...

Son düzenleme:

aynen bende artık orada hissediyorum hareketleri ve bazen canımı acıtıyo canım sanırım bebişler doğum pozisyonunu aldı ..

Ben de öyle hissediyorum alıştım artık kontrollerde bir sıkıntı görünmüyor ama benim canımı yakıyor sadece. Sen yine doktoruna görün için rahatlasın.
Canım bı sıkıntı görünmüyorsa doktorun bı sey demediyse içim rahatladı artık haftaya ben de doktoruma görünürüm inşallah normaldir annem doguma 2 hafta kala falan ben boyle hissediyordum diyince telaslandim iste ayy ne zormus boyle endişeler yaa bebegimle konuşuyorum sürekli annecim çok erken Ekim'de geliceksin bak lütfen supriz istemiyorum diyorum..

mini etekcim belki bugün olmaz ama işe gelirken yanında bi inder getir ,sandalyede otururke tam poponun arkasına vede hafif altına gelcek şekilde kot bu biraz o kısmı rahatlatır üstündeki baskı azaldığı için .

Şeker testimin sonucunu aldık bugün, normal çıktı şükür...
Advocate85, geçmiş olsun arkadaşım, boğaz ağrısı da hiç çekilmiyor yaaa, inşallah kısa sürede geçer...
Deniz, canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, torunlarınızla da kutlamak nasip olur inşallah...

İrem arkadaşım, umarım eşin seni kırmayı & üzmeyi bırakır en kısa zamanda...
Hamile olmasa bile bir erkeğin eşine küfür etmesi çok çirkin bence...
Yani sonradan gönlünü almaya çabalasa bile o sözleri sana karşı sarfedebilmesi hiç hoş değil...
Eşin KK dan hiç hoşlanmıyor anlaşılan, umarım topiğimizin üyeleri de küfürlerinin hedefinde olmamıştır...!!!

kızlar az önce doktordan geldim oğlumm 1.250 gr olmuş boyu da 38 cm.daha doğum pozisyonunu almamış onun dışında herşeyimiz çok iyiduyguu teyzesi bizim bilgilerimizi değiştirmeyi unutma

aynen bende artık orada hissediyorum hareketleri ve bazen canımı acıtıyo canım sanırım bebişler doğum pozisyonunu aldı ..
Yaa tatlim galiba alıyorlar pozisyonlarini...dün aksam misafirlerim vardı onların yanında otururken o kadar rahatsız oluyordum ki o tekmelerden bı yandan da korkuyorum hiç kimseye bı
sey soyleyemiyorum neyse randevum cuma gununeydi artık olmazsa para veya saliya alırım çünkü esın yarın sehir dısında olucak ona söyleyince o da telaslandi bayağı..

Hard disc çok teşekkürler canım inşallah en kısa zamanda gecer aynen öyle hiç cekilmiyo bu sıcaklarda..
Sirinecim gecmis olsun canım çok dikkatle guzel bı diyet yaparsan bı sıkıntı olmaz canım inşallah üzulup bebeğini de uzme lütfen..bı de biliyosun üzüntü şekeri daha çok yukseltiyo....

Son düzenleme:
bende diyorumm onları hafıften kızarakkk sakın dıyorum vaktınde gelceksın tamam mı anneyı üzmek yok şükür bugüne kadar da üzmedi kızım benıı onu yerım ben yaa

of mınderımde var evet arka tarafa ağırlık vermedıgımde daha hafıf oluyo ama pek bir komık durur dıme poponun yarısı mınderde yarısı değill

gercı ne yapsam rahat değilimm şuanda bebek hafıf ama sık oynuyo ve sol kasıgımdada bır ağrı başladııı

canım benim çöp kovan vardır masanın altında uzat bacaklarını kimsecikler bişi diyemez hamilesin ayaklarının uzun süre aşagıda kalmasıda agrını tetikler ben çok yürüdüğümde banada arada bir olur

kızlar az önce doktordan geldim oğlumm 1.250 gr olmuş boyu da 38 cm.daha doğum pozisyonunu almamış onun dışında herşeyimiz çok iyiduyguu teyzesi bizim bilgilerimizi değiştirmeyi unutma

maşallah bebeğine Allah daha da sağlık versin inşallah :)

fırdöndüüü, Erkek , 29 , Hatay
Somurtkan prenses
Hatunumla tartışıp doktoruna kontrole gidiyoruz. O sırada 3 boyutlu ultrason cihazında kızımızın somurtkan yüzü beliriyor. Hatun ''Görüyorsun değil mi çocuk ne kadar üzülüyor sen bana bağırınca'' diyor, ''Onun üzüntüsü ne kadar cadı bir annesi olduğunu farketmesindendir.'' diyorum. İki saniye sonra prenses gülüyor bize. Hatunum homurdanıyor: ''Nankör embriyo!''

kızlarr bu kimin kocasııııııı :))))))

slm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…