Himm anladım canım peki normalmiymis boyle hissetmen yoksa erken dogum tehlikesi varmiymis?canım benim bende bazen bebegimin hareketlerini makat kısmında hissediyorum hatta bugun çogunlukta vajinamda hissettim
doktorum bana bebegin aşagı yerleşmiş hareketlerini o kısımda hissetmen normal demişti
Canım aradım doktorumu uyuyodu:)gece dogumdaydi herhalde.. korkma dedi tek basına bu belirti erken dogum riski demek değil dedi eğer kanaman suyunun gelmesi vs gibi durumlar varsa tehlikeli olur dedi.. Haftaya idrara sıkışık gel rahim uzunluğunu ölçeceğim dedi..Canım tebrik ederim, nice güzel yıllarınız olsun olsun kocaman olacak ailenizle.
Canım korkma, bebeğin duruşundan kaynaklanıyordur muhtemelen. Tabiki görün ama gidene kadar evham yapma kendine. Bu arada çok geçmiş olsun yaz günüde boğaz ağrısı zorluyordur seni.((
amoklavin kullandım ben.kadın doğumcum rahatlıkla içebilirsin dedi.önemli olan tetrasiklin içerikli olanların içilmemesi
slm güzel annişler canım çok sıkkın az önce doktordan geldik şükürler olsun oglum iyiydi 1600 olmuş kilosu duydugumda çok sevinmiştim ancak annesinin saglık sorunları yüzünden risk altındaymışherşey birkaç hafta önce başladı şeker yüklemesi yaptırdım 176 çıktı doktorum 100 lük istedi ilk yarım saat içinde kustum ardından kulaklarım duymaz oldu acile kaldırıldım iptal oldu mecburen bir hafta sonra tekrar 50 lik yükleme yapıldı yine kulaklarım sagır oldu 5-6 saat duymadım sonuç 228 çıktı doktorum gizli şekerim oldugunu diyabet oldugumu söyledi dahiliye doktorunun acil diyet yazmasını 2 hafta içinde düzelmezse insülin ignelerine başlıcagımızı söyledi.67 kiloyum tatlıylada hiç aram yok neden böyle oldu bilemiyorum doktor bebegime olabileceklerden bahsedince tadım tuzum kalmadı yarın diyet listesi yapılacak inş herşey yoluna girer bebegim adına çok endişeliyim
canım istersen biraz uzanıver geçer belkiiii
Kızlar hepinize merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah benim dünden beri boğazım çok ağrıyo kbb uzmanına gittim enfeksiyon başlamış boğaz kültürü yaptı salgin varmis cok dikkat edin kizlar..sonucu yine beta çıkarsa antibiyotik kullanicam ama artık bunu önemsemiyorum kızlar çok korkuyorum lütfen bana yardım edin dün aksamdan beri çok afedersiniz oturduğumda bebeğimin tekmelerini popomda hissediyorum tık tık diye elimi koyduğumda da tekmelerini çok aşağıda nerdeyse vajinama çok yakın hissediyorum annem en son zamanlarda boyle hissedilir dedi telaslandi doktora erken gidelim dedi doktorum da dogumdaymis simdi kızlar benim gibi hisseden varmi yardım lutfeennn çok korkuyorum..(((
Canım bı sıkıntı görünmüyorsa doktorun bı sey demediyse içim rahatladı artık haftaya ben de doktoruma görünürüm inşallah normaldir annem doguma 2 hafta kala falan ben boyle hissediyordum diyince telaslandim iste ayy ne zormus boyle endişeler yaa bebegimle konuşuyorum sürekli annecim çok erken Ekim'de geliceksin bak lütfen supriz istemiyorum diyorum..Ben de öyle hissediyorum alıştım artık kontrollerde bir sıkıntı görünmüyor ama benim canımı yakıyor sadece. Sen yine doktoruna görün için rahatlasın.
Yaa tatlim galiba alıyorlar pozisyonlarini...dün aksam misafirlerim vardı onların yanında otururken o kadar rahatsız oluyordum ki o tekmelerden bı yandan da korkuyorum hiç kimseye bıaynen bende artık orada hissediyorum hareketleri ve bazen canımı acıtıyo canım sanırım bebişler doğum pozisyonunu aldı ..
Eki Görüntüle 231985 Eki Görüntüle 231984 Eki Görüntüle 231983 Eki Görüntüle 231987 Eki Görüntüle 231986 Eki Görüntüle 231991 kızlar bakın bunlar bebeğimin yeni cicileri
Eki Görüntüle 231985 Eki Görüntüle 231984 Eki Görüntüle 231983 Eki Görüntüle 231987 Eki Görüntüle 231986 Eki Görüntüle 231991 kızlar bakın bunlar bebeğimin yeni cicileri[/QUOT]
:güzel günlerde giysin canım benimmm
normalmiş canım erken dogum tehlikesi yok kanama olmadıkça endişelenmeeeHimm anladım canım peki normalmiymis boyle hissetmen yoksa erken dogum tehlikesi varmiymis?
Canım aradım doktorumu uyuyodu:)gece dogumdaydi herhalde.. korkma dedi tek basına bu belirti erken dogum riski demek değil dedi eğer kanaman suyunun gelmesi vs gibi durumlar varsa tehlikeli olur dedi.. Haftaya idrara sıkışık gel rahim uzunluğunu ölçeceğim dedi..
Çok sagolun kızlar yorumlarınız için...
kızlar az önce doktordan geldim oğlumm 1.250 gr olmuş boyu da 38 cm.daha doğum pozisyonunu almamış onun dışında herşeyimiz çok iyiduyguu teyzesi bizim bilgilerimizi değiştirmeyi unutma
maşallah kızzzogluşun kocaman olmuşşş
bende diyorumm onları hafıften kızarakkk sakın dıyorum vaktınde gelceksın tamam mı anneyı üzmek yok şükür bugüne kadar da üzmedi kızım benıı onu yerım ben yaaCanım bı sıkıntı görünmüyorsa doktorun bı sey demediyse içim rahatladı artık haftaya ben de doktoruma görünürüm inşallah normaldir annem doguma 2 hafta kala falan ben boyle hissediyordum diyince telaslandim iste ayy ne zormus boyle endişeler yaa bebegimle konuşuyorum sürekli annecim çok erken Ekim'de geliceksin bak lütfen supriz istemiyorum diyorum..
mini etekcim belki bugün olmaz ama işe gelirken yanında bi inder getir ,sandalyede otururke tam poponun arkasına vede hafif altına gelcek şekilde kot bu biraz o kısmı rahatlatır üstündeki baskı azaldığı için .
bende diyorumm onları hafıften kızarakkk sakın dıyorum vaktınde gelceksın tamam mı anneyı üzmek yok şükür bugüne kadar da üzmedi kızım benıı onu yerım ben yaa
of mınderımde var evet arka tarafa ağırlık vermedıgımde daha hafıf oluyo ama pek bir komık durur dıme poponun yarısı mınderde yarısı değill
gercı ne yapsam rahat değilimm şuanda bebek hafıf ama sık oynuyo ve sol kasıgımdada bır ağrı başladııı
kızlar az önce doktordan geldim oğlumm 1.250 gr olmuş boyu da 38 cm.daha doğum pozisyonunu almamış onun dışında herşeyimiz çok iyiduyguu teyzesi bizim bilgilerimizi değiştirmeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?