2011 Ekim Anneleri

slm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''

maşallah bebeğine ismi de güzelmiş.bakalım bizimki ne kadar oldu .Allah sağlık versin bebeklerimize.

slm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''

Maşallah prensesine...
İsmi de çok güzelmiş...
Bir arkadaşım da geçen yıl kızına isim ararken Masal'ı düşünmüştü ama soyadlarıyla birlikte "Masal Okuyan" olunca vazgeçmişti... )

dün bize anlattığın şey bu demi kız kocanda bi alemmiş itiraf com.a mı yazmış

kızlar bime bu Eki Görüntüle 231962 gelmiş alayımmı sizce?fiyatı 37 tl
Bende daha 2 aylık hamileyken hakmara gelmişti ordan almıştım sanırım fiyatı böyle bişeylerdi baya uygun gelmişti o zaman fiyatı yanındada küvetini felanda almıştım
Böyle bişeyde var tabi sende haklısın
Geçmiş olsun canım Bende senin gibi bazen tam makattaymış gibi hissediyorum hatta bazen tam vajinamın üstünde hissediyorum taş gibi oluyo bide öyle bi vuruyo ki çıkıcak zannediyorum galiba çıkış yolunu arıyo bazen yukarı çıkıyo kaburgama tekmeleri yiyorum zaten şuan baş aşşa tam doğum pozisyonunda duruyo ama ben hiç telaş yapmıyorum niye bu kadar sakinim anlamadım sende telaşlanma canı nereye isterse oraya vuruyolar hatta ezberlemiş gibi aynı noktayı hiç ıskalamadan tutturdukları oluyo nasıl başarıyolar acaba
kızlar az önce doktordan geldim oğlumm 1.250 gr olmuş boyu da 38 cm.daha doğum pozisyonunu almamış onun dışında herşeyimiz çok iyiduyguu teyzesi bizim bilgilerimizi değiştirmeyi unutma
Sünnetinden bi tabak pilav yollarsan unutmam değiştirmeyi Maşallah oğluşuna
Oohhhh bugün herkes bebeğini görmeye gitmiş Masalımıza bi gönderelim

cnm hiç mrk etme ben 20.haftadan itibaren bunu hissediyorum.İlkinde koşa koşa doktora gittim doktrm şöyle düşün yerçekimi var ayaklarını tabiki aşağıya vuracak kendini hissettirecek dedi. En son pazartesi yine aynısebepten gittim rahim vs ölçtü bir sorun yok bak dedi ağırlaşıyor sadece dedi. Bir torbanın içine hergün bir çakıl taşı at aşağıya doğru nasıl baskı yapıyor bak dedi. Bir zararı yok yani mrk etme hem hepimiz böyle hissediyorsak demekki normal.

Son düzenleme:
Liste güncellemelerini yaptım kızlar
Bugün acayip moralim bozuk sebebide kendi ailem
4 sene önce verdiğim bileziklerimi ev alabilmek için geri istedim ve kötü oldum Çok mu kötü bişey yaptım diye düşünüyorum

pki bnm derdime çare var mı? her aydüzenli olarak vajina girişinde tek taraflı bir zonklama ama ne zonklama. mantardan diyordum vajinitte falan bu pazartesi doktordaydım daha doktor hiçbiri kalmamış dedi peki bu zonklama neyin nesi? böyle bişi yaşayan var m?

olur böyle şeyler canım ,üzülme zamanla ailende senin art niyetli olmadığını anlıcaktır ,ama kendi ailen bile olsa 4 yıl zaten çook uzun bi süre bence ,yaptığın kötü bişey değil ,sende artık kendi yuvanı kuruyosun ,onlar senden niçin borç aldıysa seninde buna benzer nedenlerin olack artık...

bilemedim ben onuu???oralarda atar damar neyin varmıki ,yani seğirme gibi??

ellerine sağlık canım güncellemeler için...
sen hakkını istemişsin niye kötü bir şey olsun ki... annemin bir lafı var da "malımı vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım" diye... vermezsin kötü olur milletle aran, verirsin geri dönüşünde sorun yaşar kötü olursun...
kendi malını istiyorsun niye kötü olasın ki...

cnm aynısı bende oldu doktora gittim fazla ayakta kalmışsın yat dinlen geçer demişti ama sen yinede git istersen doktora

evet gördüm saol duygu liste için :) ailen içinse sen haklısın tabi.senin de bi ailen var artık.hem bebeğin de gelecek.eminim yanlış yaptıklarını anlarlar...

bilmiyorum ki atar damar fln ama pek seyirmelik bişi diil mesela isilik oldu gögüüs altlarım onlarda zonkluyor herhalde vajinayı da silerken tahriş ediyorum o zonkluyor diye düşünüyorum artık bilmiyorum ki bir sebep bulamadım Allaha emanetiz bunu düşünüyorum canım yandıkça

valla canım alt tarafı tekmeleyip duruyo bebeğim ama zonklama tarzı olmadı.ama akşamüstü mesela hiçbişey yokken sol kasığımda yanma oldu geçti öle sürse fln doktorumu ararım hmn.bence doktoruna danış.inşallah önemli bişey yoktur...

cnm aynısı bende oldu doktora gittim fazla ayakta kalmışsın yat dinlen geçer demişti ama sen yinede git istersen doktora

ben dinlenmeyi deneyeyim bir de bakalım doktorum önemsemiyoır artık bunu önremli bulmuyor benim de kafama takmamı istemiyor

Kızlar yarın bebek arabası almaya gidicez Ayhan Çocuk diye bir mağazaya kafamızda Graco vardı ama kk da çok da güzel yorumlar yok gibi. Kararsız kaldım en sevmediğim halim :97: :97:

Slm kızlar Biz oyun parkını int.den almak istiyoruz da güvenilir site var mı bildiginiz?? Buralardaalışveriş yapıcam yer yok Bide hangi oyun parkını önerirsiniz :26:

selam kızlar ce dıyıp kacıcaz bug un oglumla bulustum cok sekerdı ılkez sanırım bebegıme karsı farklı bı muhabbet dıydum cok gercek gozukuyordu ayaklarıyla oynuyordu sonra bacaklarını sarılıp kafasını bacaklarıyla kapadı yalandı parmagıyla 1 yaptı cok sekerdı 2 gun gerıden gelıyormus 947 gr ama daha once 1 hafta onden gıdıyodu bıraz moralım bozuldu acıkcası bobregınde genısleme var 5 cm de 6,5 olmus ılk oglumdada vardı bu kendılıgınden kayboldu umarım hersey ıyı gıder yolunda gıder 100gr seker tit ve hemogram tahlılı verdım yarın sonuclarını alıcam bebek plesenta suyu vs ıyı ımıs hersey olunda normal doguma uygun gozukuyor suan hersey hayırlısı tabı ogluma cıs eytımı verıyorumbı yandan hastanelerde ıslerım var hava cok sıcak vantılotor olmadan oturulmuyo nete pek vakıt ayıramıyorum ama gırıp okuyorum cıcılerınız hayırlı olsun opuyorum hepınızı

Slm kızlar Biz oyun parkını int.den almak istiyoruz da güvenilir site var mı bildiginiz?? Buralardaalışveriş yapıcam yer yok Bide hangi oyun parkını önerirsiniz :26:

canım siteyi bilmem de arkadaşlar genelde kraft504 alıyolar bende şunu almak istiyorumhttp://www.exorbaby.com.tr/?MenuCase=UrunListe&AnaKatID=3 kahverengi olanı ,bakalım ,gitti gidiyor yada hepsiburada dan alabilirsin ben daha önce oralardan alışveriş yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…