slm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''
slm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''
fırdöndüüü, Erkek , 29 , Hatay
Somurtkan prenses
Hatunumla tartışıp doktoruna kontrole gidiyoruz. O sırada 3 boyutlu ultrason cihazında kızımızın somurtkan yüzü beliriyor. Hatun ''Görüyorsun değil mi çocuk ne kadar üzülüyor sen bana bağırınca'' diyor, ''Onun üzüntüsü ne kadar cadı bir annesi olduğunu farketmesindendir.'' diyorum. İki saniye sonra prenses gülüyor bize. Hatunum homurdanıyor: ''Nankör embriyo!''
kızlarr bu kimin kocasııııııı :))))))
dün bize anlattığın şey bu demi kız kocanda bi alemmiş itiraf com.a mı yazmış
Bende daha 2 aylık hamileyken hakmara gelmişti ordan almıştım sanırım fiyatı böyle bişeylerdi baya uygun gelmişti o zaman fiyatı yanındada küvetini felanda almıştımkızlar bime bu Eki Görüntüle 231962 gelmiş alayımmı sizce?fiyatı 37 tl
Böyle bişeyde var tabi sende haklısınvalla annem benı yün yatakta yatırdıgı için bu alerjım varsaa yazık yanıı belkı herkeste aynı etkıyı yapmıyor ama her haftaa alerjıden toz çamasır suyu kokular parfumler ter kokuları bıle atak gecırmeme sebep süreklı hapsırıyorum burnum tıkanıyo nefes alamıyorum gözlerım kızarıyo şişiyo halsızlesıyorum
yanı hayatımı mahvedıyo hamıleyım dıye ılacta alamıyorummm her hafta bır gün iptalım yanıı sakın sakınnn dıyorum yün de ve pamukludan yatakta yatırmayın çocuklarınızı hayat boyu çekecek yoksa tedavısı çokkkk zorrrrrrrrrr
Geçmiş olsun canım Bende senin gibi bazen tam makattaymış gibi hissediyorum hatta bazen tam vajinamın üstünde hissediyorum taş gibi oluyo bide öyle bi vuruyo ki çıkıcak zannediyorum galiba çıkış yolunu arıyo bazen yukarı çıkıyo kaburgama tekmeleri yiyorum zaten şuan baş aşşa tam doğum pozisyonunda duruyo ama ben hiç telaş yapmıyorum niye bu kadar sakinim anlamadım sende telaşlanma canı nereye isterse oraya vuruyolar hatta ezberlemiş gibi aynı noktayı hiç ıskalamadan tutturdukları oluyo nasıl başarıyolar acabaKızlar hepinize merhaba hepiniz iyisinizdir inşallah benim dünden beri boğazım çok ağrıyo kbb uzmanına gittim enfeksiyon başlamış boğaz kültürü yaptı salgin varmis cok dikkat edin kizlar..sonucu yine beta çıkarsa antibiyotik kullanicam ama artık bunu önemsemiyorum kızlar çok korkuyorum lütfen bana yardım edin dün aksamdan beri çok afedersiniz oturduğumda bebeğimin tekmelerini popomda hissediyorum tık tık diye elimi koyduğumda da tekmelerini çok aşağıda nerdeyse vajinama çok yakın hissediyorum annem en son zamanlarda boyle hissedilir dedi telaslandi doktora erken gidelim dedi doktorum da dogumdaymis simdi kızlar benim gibi hisseden varmi yardım lutfeennn çok korkuyorum..(((
Sünnetinden bi tabak pilav yollarsan unutmam değiştirmeyikızlar az önce doktordan geldim oğlumm 1.250 gr olmuş boyu da 38 cm.daha doğum pozisyonunu almamış onun dışında herşeyimiz çok iyiduyguu teyzesi bizim bilgilerimizi değiştirmeyi unutma
Oohhhh bugün herkes bebeğini görmeye gitmiş Masalımıza bislm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''
Canım bı sıkıntı görünmüyorsa doktorun bı sey demediyse içim rahatladı artık haftaya ben de doktoruma görünürüm inşallah normaldir annem doguma 2 hafta kala falan ben boyle hissediyordum diyince telaslandim iste ayy ne zormus boyle endişeler yaa bebegimle konuşuyorum sürekli annecim çok erken Ekim'de geliceksin bak lütfen supriz istemiyorum diyorum..
olur böyle şeyler canım ,üzülme zamanla ailende senin art niyetli olmadığını anlıcaktır ,ama kendi ailen bile olsa 4 yıl zaten çook uzun bi süre bence ,yaptığın kötü bişey değil ,sende artık kendi yuvanı kuruyosun ,onlar senden niçin borç aldıysa seninde buna benzer nedenlerin olack artık...Liste güncellemelerini yaptım kızlar
Bugün acayip moralim bozuk sebebide kendi ailem
4 sene önce verdiğim bileziklerimi ev alabilmek için geri istedim ve kötü oldum Çok mu kötü bişey yaptım diye düşünüyorum
bilemedim ben onuu???oralarda atar damar neyin varmıki ,yani seğirme gibi??pki bnm derdime çare var mı? her aydüzenli olarak vajina girişinde tek taraflı bir zonklama ama ne zonklama. mantardan diyordum vajinitte falan bu pazartesi doktordaydım daha doktor hiçbiri kalmamış dedi peki bu zonklama neyin nesi? böyle bişi yaşayan var m?
Liste güncellemelerini yaptım kızlar
4 sene önce verdiğim bileziklerimi ev alabilmek için geri istedim ve kötü oldum Çok mu kötü bişey yaptım diye düşünüyorum
pki bnm derdime çare var mı? her aydüzenli olarak vajina girişinde tek taraflı bir zonklama ama ne zonklama. mantardan diyordum vajinitte falan bu pazartesi doktordaydım daha doktor hiçbiri kalmamış dedi peki bu zonklama neyin nesi? böyle bişi yaşayan var m?
Liste güncellemelerini yaptım kızlar
olur böyle şeyler canım ,üzülme zamanla ailende senin art niyetli olmadığını anlıcaktır ,ama kendi ailen bile olsa 4 yıl zaten çook uzun bi süre bence ,yaptığın kötü bişey değil ,sende artık kendi yuvanı kuruyosun ,onlar senden niçin borç aldıysa seninde buna benzer nedenlerin olack artık...
bilemedim ben onuu???oralarda atar damar neyin varmıki ,yani seğirme gibi??
pki bnm derdime çare var mı? her aydüzenli olarak vajina girişinde tek taraflı bir zonklama ama ne zonklama. mantardan diyordum vajinitte falan bu pazartesi doktordaydım daha doktor hiçbiri kalmamış dedi peki bu zonklama neyin nesi? böyle bişi yaşayan var m?
cnm aynısı bende oldu doktora gittim fazla ayakta kalmışsın yat dinlen geçer demişti ama sen yinede git istersen doktora
Slm kızlarBiz oyun parkını int.den almak istiyoruz da güvenilir site var mı bildiginiz?? Buralardaalışveriş yapıcam yer yok Bide hangi oyun parkını önerirsiniz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?