2011 Ekim Anneleri

aslında canım ben chiccodan almak istiyorum ama kararsızım kraft 504 de güzel bakayım orda oyun parkı var mı

Size son kesfettigim seyi söylemek istiyorum :)) bugün takip eden arkadaslar bilirler dişim iltihaplanmıs agrı sızı vs. aksam antibiyotigimi içtim.eşimle yürüyüşe cıktık.lokman hekimin önünden gecerken bir sorayım dedim.iyiki de sormusum.karanfil yagını tavsiye etti gargara yapın yada direkt agrıyan yerin üstüne sürün dedi.antiseptik özelligi oldugu için iyi gelir hem de acısını alır dedi.sürdügüm anda karıncalanıp uyustu orası.yani bir yeriniz agrırsa korkmadan kullanabilecegimiz harika birsey.cok sükür sayesinde 2 sattir agrısız oturuyorum

Son düzenleme:

Verirken iyiydinde istediğinde neden kötü oldun? Anlamıyorum bu aileleri ya bu halde niye üzüyolar seni... Sen kötü bişi yapmadın canım üzme kendini sakın tamammı.

Emelcim geçmiş olsun, korkma bende tam vajinamda hissediyorum bazen idrar yoluma vuruyor, çoook aşağıda ama normalmiş.. Doktorunda normal demiş korkma artık :)

gebelikte sakıncası yoksa cidden muhteşem olmuş bu buluş :)))

slm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''
maşallah kızına masal ismi çokkk güzel adıyla yaşasınnn

bacım sen onlara alın sizin olsun dememişsin ki borç vermişsin niye kötü olasın onların vermemesi yanlış üzülme sakınnnnnnnn

benim herüf hala gelmediii yarın izinli nede olsaaboşuna telde şirinlik yapmıyomuşş
arayıp doguruyorummu desemaman şaka yapmım yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış

benim herüf hala gelmediii yarın izinli nede olsaaboşuna telde şirinlik yapmıyomuşş
arayıp doguruyorummu desemaman şaka yapmım yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış

Allah korusun aman deme bence.benimki de saat 10 buçukta uyudu kaldı kanepede.erken uyudun deyip küsmeyi planlıyorum yarın için yani naz yapcam öle gerçek küslük değil de sıkılıyorumm

benimki iki gün il dışında yalnızım yani sıkıntıdan patladım..yarın da gelmeme ihtimali var pöf...

Allah korusun aman deme bence.benimki de saat 10 buçukta uyudu kaldı kanepede.erken uyudun deyip küsmeyi planlıyorum yarın için yani naz yapcam öle gerçek küslük değil de sıkılıyorumm

benim ki saat 12 de çıktı evden işe diye sonra abisiyle arkadaşı kahveye gitmişler buda arabayı oraya götürmüş mecbur burdayım diyor
sinir oldum hee köydeyken bu abisiyle arkadaşına takıldı eve 2 de geldi saate bak 12 oldu sonra surat asınca kavga çıkıyo ben dışarı çıkalım dediğim zaman 2 saat zor geçiriyo sonra koşa koşa eve izinli diye zaten pek dışarı çıkamıyorum insan azcık karısını gezdirir 2 hafta önce b.köye gittik 2 poarça bebişe bişi aldık yemek yedik eve bırakıp geri gitti sinirr

sevgili irem çok üzüldüm, kızdım canım sıkıldı açıkçası..

yukarda arkadaşlardan biri de bahsetti, dank etti falan dedi.. haklı olabilir mi acaba?.. bu resim koyma ya da marka takıntıları falan biraz abartıldımı aramızda, bi otokontrol mü getirmeliyiz bilemedim.. hiç birimiz kasıtlı yapmıyoruz tabi bunu.. bi nevi teyitlleşme, onay merci gibi olmuş burası, stres atıp, destek oluyoruz..
tabii eşin için içimden çok şey geçirsem de kocandır, bişi diyemiyorum..
ama sen de şunu bil ki bu foruma giren herkes çok şahane koşullarla eksiklerini tamamlamıyo emin ol. artı olarak zaten bu topikte alışveriş listesi olarak yayınlanan gereçlerin içinde gereksiz de çok şey var, ya da şöyle diyelim öncelikli olmayanlar var..
kimsenin çocuğu açıkta kalmaz bunu biliyoruz ve de annelerimizin bizlerii bir çok eksikle, bişeyin yerine başka bişey koyarak büyüttüklerini düşünürsek o eksik bu yok diye düşünmeyi bırakırız belki..
lütfen üzülme.. bebeğini düşün
her şeyin başı sağlık.. hepimizin bebeğinin ihtiyacı sadece kollarımız..

valla hamileyken daha da koyuyo bazı şeyler.sonuçta biz eve tıkılıyoruz sıcakta hem de ağırlaştık iice.erkekler ne rahat ne bi kısıtlamaları var ne bişi.adaletsiz dünya.tek isteğim sağlıkla bebeğimi doğurup sonrada bugünlerin acısını çıkarmak

yok ya inşallah normal dogururum ben bu sinirle annemin dediklerini aklıma getirip ıkınsam kesin normal dogumda rekor kırardım
evlendim kurtulamadım anacım ne bu ya dertler derya olmuş bende bir sandal canı sıkılan bana yazıyo birilerini bana sikayet ediyo
kimsede demiyo ki bu kızın üzülmemesi lazım sinirlenmemesi lazım erken dogum riski var ama yokkkk her facemi açtıgımda annem kardeşimi
şikayet ediyor moralim bozuluyor konuşmayınca zaten beni kimse istemiyor sizlerde unutun diyor ay ben başımı alıp nerelere gittssssseeeeeemmmm
ıssız adaya düşsem valla yanıma 3 şey istemem

aynen canım koca moca takmam kafama alırım oglumu geze geze bugunlerin acısını çıkartırım
günah valla bizlere evde sahip bekleyen kuçu kuçu gibi olduk anca canları isterse yada dırdırdan başları agrırsa
çıkarıyolar dışarıallahım hepimize sağlık versin de meleklerimizi sağlıkla alalım kucaklarımızaa

amin amin amin...

Allahım iştahım geceleri acayip açık.iice kg alcam ya.meyve fln yesem de kesmiyor.gündüz o kadar değil ama geceleri doymuyorummm:18:

Allahım iştahım geceleri acayip açık.iice kg alcam ya.meyve fln yesem de kesmiyor.gündüz o kadar değil ama geceleri doymuyorummm:18:

ay beni anlatmışın sen bacımmmm gündüzleri söyle böyle ama akşam yatmaya yakın allahım masa donatsam tıkınırım kilo almim diye meyve yiyorum ama nafile oglum açım anne der gibi mideme vuruyo ama yemiyorummmm yesemde azcıkk

gündüzleri de açık olcak belki ama sıcaktan su içmekten pek canım bişeyler istemiyoyoksa sıcak olmasa gündüzleri de tıkınmak isticem sanırım..ben de kg almıyim diorum meyve yiyorum ama yiyince daha çok acıkıyorum sanki. off.ztn çok kg aldım ben.:18:

kaç kilo aldın canımcım ben 10 kilo aldım hayatımda ilk kez 67 kilo oldugumu hatırlıyorum
dogum yapan komşum camda beni gördü sesleniyoo şişkoooooo diye bende ayol benim gibi şişkoya can kurban
söylesene nereme almışım kalça desen yok basen desen yok sadece göbüş var sen böylemiydin kızzzzzz hala inmedi şişiklerin didim
bana şişko dediğine pişman ettim gülüştük ama biraz bozuldu sanırsam oh olsun 1 ay boyunca beni hiççç aramadı ben hep merak eder arardım ahh ahhh benim gibi komşuyu ayda bile bulamazlar
ayrıca hala kocam gelmedi aramadıdaa gelince yalakalık yapacak biliyorum
ama yüz vermicem işteeee:95::95::95::95::95::95:

ay şimdi mesaj attıı geç gelicem diye ya saati bozuk yada yeraltında buluştular
allahım sanki saat 9 tübe tübee yarın önce gayfaltı sonra sinema sonra lwc den alışveriş birde rahat ayakkabı aldırayım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…