2011 Ekim Anneleri

slmlaar... bugün gelemedim dr gittim böbrekten dolayı yinei idrar külürü ve tahlili istedi pazartesi tekrar usg istedi sonuçlara göre değerlendirme yapılıcakmış yakateter takılıcak yada bu sancılarla dayanabidiğim kadar dayanıcaam kii inanın çok zorr sürünerek yürüyorum desem abartmış olmam bu arada dr bana dediki sonuçlarına bakıcaz eğer genişleme önceki gibi hızlı gitmiyorsa 10 hafta dişini sıkmanı isticem 10 hafta derken erkenmi almayı düşündü acaba bebeği neyse kocam ani bir kararla dün arabamızı satmış haberim bile yoktu aracımız iki yıllıktı ve sıfır alınmıştı arkadaşları talip olmuş iyi fiyat verince buda vermişki verilen fiyat ne zarar nede kar ettirdi yani insanlıknamına adam araba sattı inanamıyorum hala bugünse araba arayışına düştük böyle bir aileyiz işte
şirineee çok geçmiş olsun arkadaşlara kaatılıyorum inşallah verilen diyetle herşey yoluna giricek üzme kendini allaha emanetsin dualarımdasın

ireeeemmm yaşadıklarına inasn çok üzüldüm okurken tırnağımı kemirdim diyebilirim başta denizruj olmak üzere di,ğer arkadaşların bu konudaki yorumlarına tamamiyle katılıyorum haddimi aşmak istemem tabiki affına sığınarak...

advacod umarım ismini doğru yazmışımdır
boğazın ağrıyomuş geçmiş olsun çok..yanlış hatırlamıyosam kısa bi süre önce tekrar yaşamıştın bu sorunu demi acil şifalar diliyorum...

foca şeker yüklemen yüksek çıkmış ama bi sonraki daha iyi çıkıcak innnşallalhhhhh bu arada masal ismide pek hoşmuş

deniz_ruj evlilik yıldönümünüzü kutluyorum herşey gönlünüzce olsun sağlık mutluluk içinde nice yıllara el ele merhaba demeniz dileğiyle...

hard_disk şeker yüklemen iyi çıkmış
sevindim..bu arada bi türlü fırsat olmadı yeni evin hayırlı olsun uğurlar getirsin size bıdığınızı sağlık mutluluk ve bereket içinde büyütün inşallah

minietek ağrın varmış canım geçmiş olsun keşke bi fikrim olsada bend eşınu yap diyebilem ama sadece şifa dileyebiliyorum senin için

antibiyotik soran arkadaşlar olmuş ben gebeliğin yaklaşık 4. ayında ilk antibiyotiğimi aldım 5. ayda 10 gün 100 mgg lık antibiyotik aldım 6.ayın başlarındaysa bir hafta sabah akşam olmak üzere günde iki tane augmentin aldım şuana kadar bi sorun görünmüyor inşallah doğduktan sonrada bi sıkıntı olmaz dr veriysa mecburen güvenmek gerekiyo galiba zaten başkada çözüm yolu yok bildiğim kadarıyla ilaçlarda A kategorisi gebelikte risk oluşturmuyo B kategorisindeki ilaçları dr öneriyoa için diyolar yani a ve b grubundakiler çok zararlı değil galiba ..yani umadım öyledir

düştü çenem farkındayım topladığım gibi kaçıyorum geçmişten aklımda kalanlara yazabildiğim ölçüde yazdım unuttuğum varsa affola öperim herkesi ve bebişleirni

ben de 15 kg aldım daha da alcam sonuna kadar.kafama takmıyim diorum ama takılıyo.ilk aylar bulantıdan serum yedim 7-8 kg öle başladı ztn maceram.tek tesellim bebeğimin kgsu da ii gidiyo. inşallah hep öle gider de.
senin kg. gayet iyi neren şişkoymuş iyi demişin o komşuna.bana da çok almamışsın iyi diolar ben de tabi tabi diorum.karnım büyük bide sıkı etliyim göstermiyo ama gerçekler ortada işte
hı bide bence de yüz verme kocana ben de vermicem yrn olsun uyansın da ben sıkılırken uyumak neymiş bakalım

kız tubişşş valla hep yazıp kaçıyon sohbete kalmıyosun
iyi geceler canım bizde ogluşumla sizi öpyoruzzzzzzzzzz

kız tubişşş valla hep yazıp kaçıyon sohbete kalmıyosun
iyi geceler canım bizde ogluşumla sizi öpyoruzzzzzzzzzz
haklısın canom kız bana ama inanki son üç gündür çok ağrım var bugünse yoruldum çok biide deidmya tosun(eşim) bekliyo haydi yatak diyii kıyamıyorum zaten fik fik mik fik yok bari yanında yatayımda sarılmayla yetinsin tosunum haftaya taşınıyoruz kısmetse yeni evimde yeni düzeninmle allah izin verdiği müddetçe doğurana kadar burdayım sizde katlanabildiğiniz kadar lak lak ederim inşallah gevezeyimdirde aslında şu sıralar durumlar fena öptüm çok

herüfüm geldiii uyuz bebe kandırır gibi biskuvi almışş

abooo aman sen kendine iyi bakta yazıp çıksan bile yeter
taşınırken dikkat et canım taşıma bişi dualarım seninleee

evet gördüm saol duygu liste için :) ailen içinse sen haklısın tabi.senin de bi ailen var artık.hem bebeğin de gelecek.eminim yanlış yaptıklarını anlarlar...

Verirken iyiydinde istediğinde neden kötü oldun? Anlamıyorum bu aileleri ya bu halde niye üzüyolar seni... Sen kötü bişi yapmadın canım üzme kendini sakın tamammı.

Sağolun kızlar desteğiniz için çok ağladım bugün sonrada bebeğime zarar veriyorum diye üzüldüm Herşeyin hayırlısı olsun bekleyip görücem bakalım nolucak
Bozma moralini canım ilerden gider geriden gelir sağlığı yerinde olsun yeter

Günaydın cici anneler ve mis kokulu bebikleeeeeer...
Biz bugün 28. haftayı bitiriyozzzz. Huuh be. Ayyy nasıl zor bitti bu 2.trimester.
Dün babamıza sordum biz kaç haftalığız diye.. SATımı ezberlemiş ama bebek 9 aylık mı doğuyo, 10 aylık mı onu karıştırdığından 26. haftadasın sen dedi. Bir de benimle iddialaşıyooo. senin satın 15 ocak değil mi diyeee. Baktım anlatamıyom, "Aşkım hesapladığının üstüne 2 hafta koy emi" dedim. Anlaştık.

gunaydin kizlar.bugun ilk ben uyandim gldigimde hic kimse yoktu ,gecmisi okudum bende.hic uyuyamiyorum kizlarsaga don sola don diyorumki ,allah izin verirse dogumdan sonra rahatca bir gerile gerile yuz ustu yaticam bebegim rahat birakirsa.:26:

Amaaaaan duygucuuum üzülme. Olan bize oluyo sonra.
Geçen hafta bende bi kriz yaşadım kendi babamla. Hemde çok komik bi sebep yüzünden ve bana küstü. Evet evet babam küstü. Beni çok sever ve eksik bir davranışımda hemen alınır. Ona göre ben kusursuz olmak zorundayımdır ve hep onu desteklemeliyimdir. Eskiden gönlünü alırdım hemen ama bu sefer beni üzdüğü için almadım gönlünü. Hala küs bana. Aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bu sefer de o anlasın hatasını.

Biz de kullanırız bu lafı aytencim. Ve çok severimmm. Dibine kadar doğru bi laf.

Canım kiloya takılma. Yani çok çok geride olmadığı sürece sorun yok. Bir anda toparlıyolarmış. Hem bebikin çok kilolu olması da sıkıntıyı işaret edebiliyomuş. Dimi?

Hamile olduğumuzu biz mi çok abartıyoz yoksa milletin mi hiç umrunda değil. Çözemedim...

slm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''
aaaa bende masal düşündüğüm isimler arasındaydıı çok güzel bir isim bencede
dün bize anlattığın şey bu demi kız kocanda bi alemmiş itiraf com.a mı yazmış
yok kız bu ben değilim dün bırı kontrole gıderken anlatmıstı aynen bunu o mu dedım ama kım hatırlamıyorum burda bıze uyan tek sey bebiş çatık kaşlı duruyordu ama bız esımle tartışmadık ve bu konusmalar gecmedı aramızda
Aaa bu Mini Etek in eşi mii
hayır canımmm benım kocam değilll
kesıonlıkleeee yanlış yapmıyorsun canım kızlarr kımseye borc vermeyın sonra kötü oluyorsunuz ıste bende abıme verdım borc evleneceğim zamanda gerı ıstedım kı babamız vefat etmıstı herseyı ben kendım çalışarak aldım ona verdıgım borcu ben ıstemeden çıkarıp vermesı gerekırken ben ıstedım dıye kötü oldum kımse kusura bakmasın ben onun kötü zamanında yardımcı olduysam o da aynı seyı yapmalı yoksa aıle olmanın kardes olmanın ne anlamı var

iste canım hatta cazgırlıkta yappp yok öleee yağmaaa kocan senın başın a kakmayacakmı düşünmezlermı hıc hadı kocan öle bırı değil dıyelım ama sana laf gelme ıhtımalı bıle aılenı düşündürmelı

kımse ıcın ödün vermeyın kızlarrr

evladınızdan başka umarım onlarda bunun değerını anlarlar

çok iyiymişş ya süperr

GÜNAYYYDDDDDINNNNN CİCİ ANNELERRRRRRRRR

KIZLARRRR GELELIM BANAAA

DÜN İŞYERINDEN ÇIKTIM BIR SANCI SOL KASIGIMDA HASTANEYE GITTIK HEMEN ACILMA VARMI DIYE BAKTI İĞRENÇÇ BIR MUAYENE YALNIZZZ CANIM YANDII BAKMAK ZORUNDAYIM DOĞUM SANCISIDA OLABILIR DEDI DR

NEYSE PROBLEM YOK DEDI ŞEKER CIKMA IHTIMALIN ÇOK YÜKSEK KARNIN ÇOK BÜYÜK DEDI ŞEKER DE GEBELIKTE BUYUK TEHDIT DEDI
İDRAFRA BAKILDI VE AZ MIKTARDA ILTIHAP VAR DEDI
MONUROL SASE DIYE BIR SEY VAR İÇİNDE TOZ OLAN BIR PAKET BIR SEFERLIK GECE YATARKEN SUYLA KARISTIRIP ICIYORSUN ONU YAPTIM ICTIMM BAKALIM,NŞALLAHHH SANCIM OLMAZ BUGUN TEMIZLER ILAC

VE CIDDI CIDDI KABIZIMMMMMMMM KIVI IYI GELIYORDU AMA MEVSIMI DEĞİL HERHALDE ALDIKLARIM HEP TAS GIBI YENMIYO

KAYISIMI DENESEMMMM NAPSAMMM

VEE DÜN GECEE HİÇÇÇ UYUYAMADIMMM ACAYIP SICAKI DUS ALDIM ANCA BIRAZ UYUDUMM BIR OTURMA ODASI BIR YATAK ODASI MEKIK DOKUDUM SABAH 6 DAN 8 E KADAR DELIKSIZ UYUMUSUM AMA

Son düzenleme:

karnın büyük olması şeker habercisi mi? Bilmiyodum bak bunu. senin çok büyük değildi sanki canım ya. bi foto koysana merak ettim

günaydın kızlarr, bir sorum olucak size..
2 gündür dik oturduğum zaman vajianmda bir rahatsızlık hissediyorum. ( bu tam olarak acı değil yada sızı, kaşıntı veya yanma değil ama huzursuz edici bir durum) bu yüzden dik oturmuyordum. birde farkettimki çişim azda olsa geldiğinde otururken dahada rahatsız hissetmeme neden oluyor. çişimi yaptıktan sonra daha rahat hissediyorum. bunun dışında herhangi bir ağrı,yanma veya kaşıntım yok. ben acaba idrar yolu enfeksiyonu belirtisimi diye düşünmüştüm ama az önce doğum yapmış bi arkadaşımla konuşuyordum acaba mantarmı falan dedi ben durumu anlatıncada kaçıncı haftamda olduğumu sordu. doğum yaklaşınca benim bahsettiğim tarzda bişey oluyormuş, bebek aşağı indiği için idrar baskı yapıp otururken rahatsız ediyormuş. bende tırstım. doktoruma ulaşamdım. izindeymiş, pazartesiden önce görmem mümkün değil acaba kadın doğumun acilline bi gitsemmi ama şimdi onlarda ilgilenmez. boşunamı evham yapıyorum ufff sizce ne olabilir kızlar yaaaaaaa ????

günaydın kızlar...
ne zor günler Allahım yardım et. sıcak yatırmıyo gece öldüm terden. bi daha hamile kalırsam tövbe yaza denk gelmeyecek son 3 ay (inş.)
akşam göürmcemler bendeydi. çayın yanına sütlü bi tatlı yaptım. çerez indirdim. sonra da meyve servisi falan 10,30gibi kalktılar. bugün yola çıktılar erken kalktılar. sağ olsun temizleyip gittiler mutfağı da.
ya bi de burda bi toz var cam kapı açamıyorum. daha doğrusu açmamaya çalışıyorum ama benim dalyan kocam dayanamıyo o açıyo ben kapatıyom. ev tozlandı yine!!!
şimdi çeksin o süpürgeyle ben de moplayayım her tarafı. suriyeden geliyomuş toz ama görmeniz lazım sani çöldeyiz. nasıl bi şey bu ya. bi yağmur yağsa keşke

doktorum idrar enfeksiyonu için cefaks diye bi antibiyotik yazdı.3 gündür kullanıyorum ama eczacı günde iki kez işaretlemiş. doktor sadece tok karna al dedi yani dozunu söylemedi. napsam sizce. bi de 500 mg. ağır gibi geldi bana. günde bi tane alıyorum ben. gebelik risk grubu da b imiş:26::26:

Şok şok şokk !! son dakika gelişmesii :) simdi okurken gördüm karanfil yagı dogumu da kolaylastırıyomus .1 fincan suya 1-2 damla damlatılarak içilir diyo...normal dogum olursa inş acaba su fln gelse içsek faydası olur mu.deneyen yada duyan var mı böyle bişy arkadaslar ?

simdi de alper mumcu nun sitesinde hamilelikte kullanılmaması gereken bitkilerde okudum cok enteresan ...

http://www.mumcu.com/html/article.php?sid=398

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…