kaç kilo aldın canımcım ben 10 kilo aldım hayatımda ilk kez 67 kilo oldugumu hatırlıyorum
dogum yapan komşum camda beni gördü sesleniyoo şişkoooooo diye bende ayol benim gibi şişkoya can kurban
söylesene nereme almışım kalça desen yok basen desen yok sadece göbüş var sen böylemiydin kızzzzzz hala inmedi şişiklerin didim
bana şişko dediğine pişman ettim gülüştük ama biraz bozuldu sanırsam oh olsun 1 ay boyunca beni hiççç aramadı ben hep merak eder arardım ahh ahhh benim gibi komşuyu ayda bile bulamazlar
ayrıca hala kocam gelmedi aramadıdaa gelince yalakalık yapacak biliyorum
ama yüz vermicem işteeee:95::95::95::95::95::95:
- bahar32
- makarnaa
- zeytinlimon canomm
- iyi geceler kızlaar...bahar iyisindir umarım çıkmk zorundayım benim tosun bekliyo hoşçakalııın
haklısın canom kız bana ama inanki son üç gündür çok ağrım var bugünse yoruldum çok biide deidmya tosun(eşim) bekliyo haydi yatak diyiikız tubişşş valla hep yazıp kaçıyon sohbete kalmıyosun
iyi geceler canım bizde ogluşumla sizi öpyoruzzzzzzzzzz
haklısın canom kız bana ama inanki son üç gündür çok ağrım var bugünse yoruldum çok biide deidmya tosun(eşim) bekliyo haydi yatak diyiikıyamıyorum zaten fik fik mik fik yok bari yanında yatayımda sarılmayla yetinsin tosunum haftaya taşınıyoruz kısmetse yeni evimde yeni düzeninmle allah izin verdiği müddetçe doğurana kadar burdayım sizde katlanabildiğiniz kadar lak lak ederim inşallah gevezeyimdirde aslında şu sıralar durumlar fena öptüm çok
ellerine sağlık canım güncellemeler için...
sen hakkını istemişsin niye kötü bir şey olsun ki... annemin bir lafı var da "malımı vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım" diye... vermezsin kötü olur milletle aran, verirsin geri dönüşünde sorun yaşar kötü olursun...
kendi malını istiyorsun niye kötü olasın ki...
olur böyle şeyler canım ,üzülme zamanla ailende senin art niyetli olmadığını anlıcaktır ,ama kendi ailen bile olsa 4 yıl zaten çook uzun bi süre bence ,yaptığın kötü bişey değil ,sende artık kendi yuvanı kuruyosun ,onlar senden niçin borç aldıysa seninde buna benzer nedenlerin olack artık...
bilemedim ben onuu???oralarda atar damar neyin varmıki ,yani seğirme gibi??
evet gördüm saol duygu liste için :) ailen içinse sen haklısın tabi.senin de bi ailen var artık.hem bebeğin de gelecek.eminim yanlış yaptıklarını anlarlar...
Verirken iyiydinde istediğinde neden kötü oldun? Anlamıyorum bu aileleri ya bu halde niye üzüyolar seni... Sen kötü bişi yapmadın canım üzme kendini sakın tamammı.
Sağolun kızlar desteğiniz için çok ağladım bugün sonrada bebeğime zarar veriyorum diye üzüldüm Herşeyin hayırlısı olsun bekleyip görücem bakalım nolucak
maşallah kızınamasal ismi çokkk güzel adıyla yaşasınnn
bacım sen onlara alın sizin olsun dememişsin ki borç vermişsin niye kötü olasın onların vermemesi yanlış üzülme sakınnnnnnnn
Bozma moralini canım ilerden gider geriden gelir sağlığı yerinde olsun yeterselam kızlar ce dıyıp kacıcaz bug un oglumla bulustum cok sekerdı ılkez sanırım bebegıme karsı farklı bı muhabbet dıydum cok gercek gozukuyordu ayaklarıyla oynuyordu sonra bacaklarını sarılıp kafasını bacaklarıyla kapadı yalandı parmagıyla 1 yaptı cok sekerdı 2 gun gerıden gelıyormus 947 gr ama daha once 1 hafta onden gıdıyodu bıraz moralım bozuldu acıkcası bobregınde genısleme var 5 cm de 6,5 olmus ılk oglumdada vardı bu kendılıgınden kayboldu umarım hersey ıyı gıder yolunda gıder 100gr seker tit ve hemogram tahlılı verdım yarın sonuclarını alıcam bebek plesenta suyu vs ıyı ımıs hersey olunda normal doguma uygun gozukuyor suan hersey hayırlısı tabı ogluma cıs eytımı verıyorumbı yandan hastanelerde ıslerım var hava cok sıcak vantılotor olmadan oturulmuyo nete pek vakıt ayıramıyorum ama gırıp okuyorum cıcılerınız hayırlı olsun opuyorum hepınızı
Liste güncellemelerini yaptım kızlar
Bugün acayip moralim bozuk sebebide kendi ailem
4 sene önce verdiğim bileziklerimi ev alabilmek için geri istedim ve kötü oldum Çok mu kötü bişey yaptım diye düşünüyorum
ellerine sağlık canım güncellemeler için...
sen hakkını istemişsin niye kötü bir şey olsun ki... annemin bir lafı var da "malımı vereyim de mi kötü olayım vermeyeyim de mi kötü olayım" diye... vermezsin kötü olur milletle aran, verirsin geri dönüşünde sorun yaşar kötü olursun...
kendi malını istiyorsun niye kötü olasın ki...
selam kızlar ce dıyıp kacıcaz bug un oglumla bulustum cok sekerdı ılkez sanırım bebegıme karsı farklı bı muhabbet dıydum cok gercek gozukuyordu ayaklarıyla oynuyordu sonra bacaklarını sarılıp kafasını bacaklarıyla kapadı yalandı parmagıyla 1 yaptı cok sekerdı 2 gun gerıden gelıyormus 947 gr ama daha once 1 hafta onden gıdıyodu bıraz moralım bozuldu acıkcası bobregınde genısleme var 5 cm de 6,5 olmus ılk oglumdada vardı bu kendılıgınden kayboldu umarım hersey ıyı gıder yolunda gıder 100gr seker tit ve hemogram tahlılı verdım yarın sonuclarını alıcam bebek plesenta suyu vs ıyı ımıs hersey olunda normal doguma uygun gozukuyor suan hersey hayırlısı tabı ogluma cıs eytımı verıyorumbı yandan hastanelerde ıslerım var hava cok sıcak vantılotor olmadan oturulmuyo nete pek vakıt ayıramıyorum ama gırıp okuyorum cıcılerınız hayırlı olsun opuyorum hepınızı
Hamile olduğumuzu biz mi çok abartıyoz yoksa milletin mi hiç umrunda değil. Çözemedim...yok ya inşallah normal dogururum ben bu sinirle annemin dediklerini aklıma getirip ıkınsam kesin normal dogumda rekor kırardım
evlendim kurtulamadım anacım ne bu ya dertler derya olmuş bende bir sandalcanı sıkılan bana yazıyo birilerini bana sikayet ediyo
kimsede demiyo ki bu kızın üzülmemesi lazım sinirlenmemesi lazım erken dogum riski var ama yokkkk her facemi açtıgımda annem kardeşimi
şikayet ediyor moralim bozuluyor konuşmayınca zaten beni kimse istemiyor sizlerde unutun diyor ay ben başımı alıp nerelere gittssssseeeeeemmmm
ıssız adaya düşsem valla yanıma 3 şey istemem
aaaa bende masal düşündüğüm isimler arasındaydıı çok güzel bir isim bencedeslm kızlar kontrölüm vardı kızım 28 haftalık kilosu da 1.215 gram seker yüklemesi yapıldı yüksek çıktı pzt tekrar gidiicem bu arada isim olarak son kararımız ''MASAL''
yok kız bu ben değilim dün bırı kontrole gıderken anlatmıstı aynen bunu o mu dedım ama kım hatırlamıyorum burda bıze uyan tek sey bebiş çatık kaşlı duruyordu ama bız esımle tartışmadık ve bu konusmalar gecmedı aramızdadün bize anlattığın şey bu demi kız kocanda bi alemmiş itiraf com.a mı yazmış
hayır canımmm benım kocam değilllAaa bu Mini Etek in eşi mii
kesıonlıkleeee yanlış yapmıyorsun canım kızlarr kımseye borc vermeyın sonra kötü oluyorsunuz ıste bende abıme verdım borc evleneceğim zamanda gerı ıstedım kı babamız vefat etmıstı herseyı ben kendım çalışarak aldım ona verdıgım borcu ben ıstemeden çıkarıp vermesı gerekırken ben ıstedım dıye kötü oldum kımse kusura bakmasın ben onun kötü zamanında yardımcı olduysam o da aynı seyı yapmalı yoksa aıle olmanın kardes olmanın ne anlamı varListe güncellemelerini yaptım kızlar
Bugün acayip moralim bozuk sebebide kendi ailem
4 sene önce verdiğim bileziklerimi ev alabilmek için geri istedim ve kötü oldum Çok mu kötü bişey yaptım diye düşünüyorum
Size son kesfettigim seyi söylemek istiyorum :)) bugün takip eden arkadaslar bilirler dişim iltihaplanmıs agrı sızı vs.aksam antibiyotigimi içtim.eşimle yürüyüşe cıktık.lokman hekimin önünden gecerken bir sorayım dedim.iyiki de sormusum.karanfil yagını tavsiye etti gargara yapın yada direkt agrıyan yerin üstüne sürün dedi.antiseptik özelligi oldugu için iyi gelir hem de acısını alır dedi.sürdügüm anda karıncalanıp uyustu orası.yani bir yeriniz agrırsa korkmadan kullanabilecegimiz harika birsey.cok sükür sayesinde 2 sattir agrısız oturuyorum
aaaa bende masal düşündüğüm isimler arasındaydıı çok güzel bir isim bencede
yok kız bu ben değilim dün bırı kontrole gıderken anlatmıstı aynen bunu o mu dedım ama kım hatırlamıyorum burda bıze uyan tek sey bebiş çatık kaşlı duruyordu ama bız esımle tartışmadık ve bu konusmalar gecmedı aramızda
hayır canımmm benım kocam değilll
kesıonlıkleeee yanlış yapmıyorsun canım kızlarr kımseye borc vermeyın sonra kötü oluyorsunuz ıste bende abıme verdım borc evleneceğim zamanda gerı ıstedım kı babamız vefat etmıstı herseyı ben kendım çalışarak aldım ona verdıgım borcu ben ıstemeden çıkarıp vermesı gerekırken ben ıstedım dıye kötü oldum kımse kusura bakmasın ben onun kötü zamanında yardımcı olduysam o da aynı seyı yapmalı yoksa aıle olmanın kardes olmanın ne anlamı var
iste canım hatta cazgırlıkta yappp yok öleee yağmaaa kocan senın başın a kakmayacakmı düşünmezlermı hıc hadı kocan öle bırı değil dıyelım ama sana laf gelme ıhtımalı bıle aılenı düşündürmelı
kımse ıcın ödün vermeyın kızlarrr
evladınızdan başka umarım onlarda bunun değerını anlarlar
çok iyiymişş ya süperr
GÜNAYYYDDDDDINNNNN CİCİ ANNELERRRRRRRRR
KIZLARRRR GELELIM BANAAA
DÜN İŞYERINDEN ÇIKTIM BIR SANCI SOL KASIGIMDA HASTANEYE GITTIK HEMEN ACILMA VARMI DIYE BAKTI İĞRENÇÇ BIR MUAYENE YALNIZZZ CANIM YANDII BAKMAK ZORUNDAYIM DOĞUM SANCISIDA OLABILIR DEDI DR
NEYSE PROBLEM YOK DEDI ŞEKER CIKMA IHTIMALIN ÇOK YÜKSEK KARNIN ÇOK BÜYÜK DEDI ŞEKER DE GEBELIKTE BUYUK TEHDIT DEDI
İDRAFRA BAKILDI VE AZ MIKTARDA ILTIHAP VAR DEDI
MONUROL SASE DIYE BIR SEY VAR İÇİNDE TOZ OLAN BIR PAKET BIR SEFERLIK GECE YATARKEN SUYLA KARISTIRIP ICIYORSUN ONU YAPTIM ICTIMM BAKALIM,NŞALLAHHH SANCIM OLMAZ BUGUN TEMIZLER ILAC
VE CIDDI CIDDI KABIZIMMMMMMMM KIVI IYI GELIYORDU AMA MEVSIMI DEĞİL HERHALDE ALDIKLARIM HEP TAS GIBI YENMIYO
KAYISIMI DENESEMMMM NAPSAMMM
VEE DÜN GECEE HİÇÇÇ UYUYAMADIMMM ACAYIP SICAKI DUS ALDIM ANCA BIRAZ UYUDUMM BIR OTURMA ODASI BIR YATAK ODASI MEKIK DOKUDUM SABAH 6 DAN 8 E KADAR DELIKSIZ UYUMUSUM AMA
Size son kesfettigim seyi söylemek istiyorum :)) bugün takip eden arkadaslar bilirler dişim iltihaplanmıs agrı sızı vs.aksam antibiyotigimi içtim.eşimle yürüyüşe cıktık.lokman hekimin önünden gecerken bir sorayım dedim.iyiki de sormusum.karanfil yagını tavsiye etti gargara yapın yada direkt agrıyan yerin üstüne sürün dedi.antiseptik özelligi oldugu için iyi gelir hem de acısını alır dedi.sürdügüm anda karıncalanıp uyustu orası.yani bir yeriniz agrırsa korkmadan kullanabilecegimiz harika birsey.cok sükür sayesinde 2 sattir agrısız oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?