2011 Ekim Anneleri

ay Allah korusun Fatoşçum daha 29. haftandasın. acele etmesin bebişin dursun az daha içerde. inş. dediği şey değildir arkadaşının. bana da enfeksiyon gibi geldi ama doktora göürnmekte fayda var tabi

Bence mutlaka doktoruna sor.ben bu şekilde eczacı yüzünden hamileliğin 2.ayında fazla hormon ilacı kullandım.

karnın büyük olması şeker habercisi mi? Bilmiyodum bak bunu. senin çok büyük değildi sanki canım ya. bi foto koysana merak ettim
eklemeye calısım canım ama tlf ara kablosu yanımda değil kart okuyucumda yok yanımda nasıl yapcam bakalımm

canım günde ıkı kez iç o ılacı hamıle olmayana bıle gunde 2 kez kullandırıyoruz gunde 3 fazla bencede sen günde ıkı kullan ve bol su içç canımm

fatoşş canım gıt acıle bende dun acıle gıttım valla gayette guzel ılgılendıler ıdrar tahlılı ver bı bakılsın 1,5 saate çıkıyo sonuc yaptır bence varsa erken doğum tehdıdıymıs aklıdna kalmasın için rahat etsın

Çok geçmiş olsun canım, inşallah kısa sürede geçer rahatsızlığın, bebiş de sen de eahat edersin...
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim, herkese nasip olur inşallah...
Sen de taşınıyormuşsun, Allah kolaylık versin, yardıma gelecek birileri vardır inşallah, çok yorma kendini...

tünaydın güzel annişler
çalışanlara kolay gelsin.ben evde yanıyorum çok sıcak.bugün evide süpürmem silmem lazım nasıl yapacam bilmiyorum

canım hamile olmayana bile diyosun ama ben hamileyimmmm :)))) iki kez fazla olmaz mı sence. 1000 mg. ediyo çünkü.

ay Allah korusun Fatoşçum daha 29. haftandasın. acele etmesin bebişin dursun az daha içerde. inş. dediği şey değildir arkadaşının. bana da enfeksiyon gibi geldi ama doktora göürnmekte fayda var tabi
haklısınız galiba iş çıkışı gideyim en iyisi. ufff ya her söylenene çokmu takıyorum acaba ama tehlikeye atmıyayım...

tmm taklım gidicem birazdan ......

canım hamile olmayana bile diyosun ama ben hamileyimmmm :)))) iki kez fazla olmaz mı sence. 1000 mg. ediyo çünkü.

işte dıyorum hamıle olmayana bıle gunde 3 kez vermıyoruzz dr gunde 3 kez fazla demıs bızım burdakı dr lar hamılelere günde 2 kez yazıyor sen yıne de dr unu ara sor
eczacımm böle dedı sız kaç demıstınız gunde kaç kere içim de aramaktan zarar gelmez ben dun gece 11e gelıoyodu aradım valla hıc cekınmee ara en ıyısı o zaman ben olsam arardımm

belkıde biraz fazla ıltıhap varsa gunde 3 onun ıcın dedı

selam kızlar
sıcakdan bende uyuyamadım gece
şimdi kahvaltı ettim, vantilatör karşımda aççık ama heryerim sırılsıklam ter,

şu sıcaklar gitse artık yaaa

yarın ikeaya gidip minnoşumuza dolap yada şifonyer alıcaz, sonrada elbiseleriini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeye başlıcam
dalan roxy aldım çamaşır deteranı olarak, hacı şakirin granülleri çamaşır makinesinde çözünmeyip makineyi bozuyomuş diye duydum..

İlahi canom çok güldüm, trajikomik,eşine kızdım ama niye seni bu riskli halinel bu kadar çok yanlız bırakıyor ki?

Günaydın rumuzum. Evet ya günler geçmek bilmedi geçen hafta bu hafta aşırı yoğundu anlamadım :) Bende 4 gün arkandan geliorum :)

gunaydin kizlar.bugun ilk ben uyandim gldigimde hic kimse yoktu ,gecmisi okudum bende.hic uyuyamiyorum kizlarsaga don sola don diyorumki ,allah izin verirse dogumdan sonra rahatca bir gerile gerile yuz ustu yaticam bebegim rahat birakirsa.:26:

Gülşah bene aynı senin gibiyim çook erken kalktım... Bende aynısını düşündüm :)

Mini etek banada monurol verdi bide fitilim var fitili akşam kullandığım için monurolu almadım, bu gecede onu alıcam yatarken.. Geçmiş oslun kabızlık yapıyor o ağrıyı,bol kayısı yemeye çalış...

İdrarını kesinlikle tutma canım bir damlada olsa git, bende öyleyim azda olsa gidip gidip geliyorum. Bunun erken doğumla alakası yok bence. Artık son 3 trimestere girdik en zor dönemie ağrılar sızılar artıcak heryerimizde geçen hafta benimde vajinamda garip birşey vardı arı desem değil sızı desem değil sonra geçti. Bebeğin duruşu çok etkiliyor bu ağrı ve sızıları artık büyüdüler canımız acıyor hareketlerini çok şiddeli hissetmesekte, tüm bedenimizi etkiliyor canım.. Sen mantar varmı baktır o da yapar benimde belki mantardan olmuştur bende var çünkü ... Evham yapma canım yinedeiçim rahat etsin dersen git gör kızını :) Ama iyidir artık heryerimiz ağrımaya başlayacak son aylar...

Günaydın bizden de..

yok ben susamam
Elmakurdumsun.. eylül annesiydi.. doğum yapmış.. detaylarını henüz öğrenemedim :) ama çok sevindim bir yandan.. bebişi sağlıklıymış.. yeni bir bilgi gelirse yazarım..
içim kıpır kıpır oluverdi

he bir de görümcem de hamile diye söylemiştim.. çift çizgiyi gördü... bende ısrar ettim git kan ver dedim için rahat etsin.. adet gecikmesinin 2. gününde kan verdi.. değeri 5900 küsür çıktı.. acep ikiz midir... ikna edemiyorum doktora 1 ay sonra giderim erken diyor.. hem ramazan da aradan çıksın diyor.. ay ben bukadar meraklıyken o neden bukadar odun onu çözemedim..
klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldı.. hem diyorum doktora git belki progesteron falan verir bebeğin sıkı tutunmasına.. yok tutunmuş o zaten çıktığına göre testte diyor
nekadan rahat hatun yaa..

eğer adetten emınse 2, gundeee çokkkkk çokk yüksekl bır rakammmm bence ıkızzzzz

ve görümcene sunu sölee

belkı onda kansızlık var belkı bebek iyi tutunamıyo ve dr ılac verıcekk bunu nasıl göze alıyor o bebeklerı kaybeerse çok pişman olur hemde ıkızse kesın takvıyelere başlatır dr hemen dr a gıtsın sakın ertelemesın progestana falan baslatabılır dr

Allahım iştahım geceleri acayip açık.iice kg alcam ya.meyve fln yesem de kesmiyor.gündüz o kadar değil ama geceleri doymuyorummm:18:

ya o bende de 1 haftadır war, neden acaba, dün gece koca tabak makarna yedim makarnacım:)
hep gece yiyom nerdeyse bu ara.. sonum kötü walla

Gelelim bana, dün gece hepiniz gibi benim gecemde uykusuz yorgun bitkin geçti...Sabah 7 de eşimi yol edip yattım ama nafile sıcaktan uyuyamadım. Sonra oturma odasına geldim 1 saat uyumuşum. Sanki omuzlarımda taş taşımışçasına ağrı var. Tüm bedenim inşaat işçileri gibi akşama kadar çalışmışımda hamlamış gibi tutuk.Kımıldayacak halim yok... Yatağımı bile kapamadım, kahvaltı yaptım az bir şey uzanmaya çalışıyorum. Sizlre bakayım dedim. Sabah kalktığımda karnımın etleri dahil bacaklarım heryerim ağrıyordu...

Veeeeee kızlar kukumun tam üzerinde iki minik kırmızı çizgi var tırnak izi gibi aynadan gördüm. Pijama yada çamaşırımın izimi diye baktım ama yok malesef sanırım çatlak izi bunlar inşallah yukarı çıkmaz. Demekki neymiş istediğimiz kadar krem kullanalım, istediğimiz kadar su içelim çatlıcaksak çatlıyosssssss kızım iyi olsunda bir çaresini bulurum inşallah...

aynı durum bende de oluyor endişelenecek birşey olduğunu düşünmüyorum sen de rahat ol hem bişi olsaydı bak 2 gün olmuş olurdu bazen geçiyor bazen yine oluyor sanırım aşağı inince idrar torbasına baskı yapıyor ama tekrar yukarı çıkınca geçiyor

ben de dalan roxy aldım, kokusu daha güzel

monuroldan sonra geçtimi şikayetlerın hanzadee

Canım onu bu akşam içicem dün fitilde kulandığım için kan hapıda aldığım için yatarken hepsi üst üste gelmesin dedim. Bu akşam kan hapımı erken alıcam, monurolu içicem etkiliymiş araştırdım kk dan kullanan çok olmuş.. Ama bu mantrar illet bişi sürekli nüksediyor hemde o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam...

ben diyeceğimi dedim işte..
zaten doktor kontrolüyle hamile kaldı şimdi neden bukadar rahat anlayamıyorum.. demir ilacı alıyor.. bir de folik asit.. 2 aydır kullanıyor zaten..
ama ekstra bişeye gerek duyabilir doktor dedim.. takmıyor beni.. ona kalsa 12-13. haftada gidecek direk ikili taramaya..
düşük yaşamadığı için korkusu da yok.. oysa ki klomenin kağıdında da kendi okuyup söyledi düşük riski yüksek oluyor diye..
tabi takdir Allahın da, tedbir almak gerekiyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…