günaydın kızlarr, bir sorum olucak size..
2 gündür dik oturduğum zaman vajianmda bir rahatsızlık hissediyorum. ( bu tam olarak acı değil yada sızı, kaşıntı veya yanma değil ama huzursuz edici bir durum) bu yüzden dik oturmuyordum. birde farkettimki çişim azda olsa geldiğinde otururken dahada rahatsız hissetmeme neden oluyor. çişimi yaptıktan sonra daha rahat hissediyorum. bunun dışında herhangi bir ağrı,yanma veya kaşıntım yok. ben acaba idrar yolu enfeksiyonu belirtisimi diye düşünmüştüm ama az önce doğum yapmış bi arkadaşımla konuşuyordum acaba mantarmı falan dedi ben durumu anlatıncada kaçıncı haftamda olduğumu sordu. doğum yaklaşınca benim bahsettiğim tarzda bişey oluyormuş, bebek aşağı indiği için idrar baskı yapıp otururken rahatsız ediyormuş. bende tırstım. doktoruma ulaşamdım. izindeymiş, pazartesiden önce görmem mümkün değil acaba kadın doğumun acilline bi gitsemmi ama şimdi onlarda ilgilenmez. boşunamı evham yapıyorum ufff sizce ne olabilir kızlar yaaaaaaa ????
doktorum idrar enfeksiyonu için cefaks diye bi antibiyotik yazdı.3 gündür kullanıyorum ama eczacı günde iki kez işaretlemiş. doktor sadece tok karna al dedi yani dozunu söylemedi. napsam sizce. bi de 500 mg. ağır gibi geldi bana. günde bi tane alıyorum ben. gebelik risk grubu da b imiş:26::26:
eklemeye calısım canım ama tlf ara kablosu yanımda değil kart okuyucumda yok yanımda nasıl yapcam bakalımmkarnın büyük olması şeker habercisi mi? Bilmiyodum bak bunu. senin çok büyük değildi sanki canım ya. bi foto koysana merak ettim
doktorum idrar enfeksiyonu için cefaks diye bi antibiyotik yazdı.3 gündür kullanıyorum ama eczacı günde iki kez işaretlemiş. doktor sadece tok karna al dedi yani dozunu söylemedi. napsam sizce. bi de 500 mg. ağır gibi geldi bana. günde bi tane alıyorum ben. gebelik risk grubu da b imiş:26::26:
slmlaar... bugün gelemedim dr gittim böbrekten dolayı yinei idrar külürü ve tahlili istedi pazartesi tekrar usg istedi sonuçlara göre değerlendirme yapılıcakmış yakateter takılıcak yada bu sancılarla dayanabidiğim kadar dayanıcaam kii inanın çok zorr sürünerek yürüyorum desem abartmış olmam bu arada dr bana dediki sonuçlarına bakıcaz eğer genişleme önceki gibi hızlı gitmiyorsa 10 hafta dişini sıkmanı isticem 10 hafta derken erkenmi almayı düşündü acaba bebeğineyse kocam ani bir kararla dün arabamızı satmış haberim bile yoktu aracımız iki yıllıktı ve sıfır alınmıştı arkadaşları talip olmuş iyi fiyat verince buda vermişki verilen fiyat ne zarar nede kar ettirdi yani insanlıknamına adam araba sattı inanamıyorum hala bugünse araba arayışına düştük böyle bir aileyiz işte
şirineee çok geçmiş olsun arkadaşlara kaatılıyorum inşallah verilen diyetle herşey yoluna giricek üzme kendini allaha emanetsin dualarımdasın
ireeeemmm yaşadıklarına inasn çok üzüldüm okurken tırnağımı kemirdim diyebilirim başta denizruj olmak üzere di,ğer arkadaşların bu konudaki yorumlarına tamamiyle katılıyorum haddimi aşmak istemem tabiki affına sığınarak...
advacod umarım ismini doğru yazmışımdırboğazın ağrıyomuş geçmiş olsun çok..yanlış hatırlamıyosam kısa bi süre önce tekrar yaşamıştın bu sorunu demi acil şifalar diliyorum...
foca şeker yüklemen yüksek çıkmış ama bi sonraki daha iyi çıkıcak innnşallalhhhhh bu arada masal ismide pek hoşmuş
deniz_ruj evlilik yıldönümünüzü kutluyorum herşey gönlünüzce olsun sağlık mutluluk içinde nice yıllara el ele merhaba demeniz dileğiyle...
hard_disk şeker yüklemen iyi çıkmışsevindim..bu arada bi türlü fırsat olmadı yeni evin hayırlı olsun uğurlar getirsin size bıdığınızı sağlık mutluluk ve bereket içinde büyütün inşallah
minietek ağrın varmış canım geçmiş olsun keşke bi fikrim olsada bend eşınu yap diyebilem ama sadece şifa dileyebiliyorum senin için
antibiyotik soran arkadaşlar olmuş ben gebeliğin yaklaşık 4. ayında ilk antibiyotiğimi aldım 5. ayda 10 gün 100 mgg lık antibiyotik aldım 6.ayın başlarındaysa bir hafta sabah akşam olmak üzere günde iki tane augmentin aldım şuana kadar bi sorun görünmüyor inşallah doğduktan sonrada bi sıkıntı olmaz dr veriysa mecburen güvenmek gerekiyo galiba zaten başkada çözüm yolu yok bildiğim kadarıyla ilaçlarda A kategorisi gebelikte risk oluşturmuyo B kategorisindeki ilaçları dr öneriyoa için diyolar yani a ve b grubundakiler çok zararlı değil galiba ..yani umadım öyledir
düştü çenem farkındayım topladığım gibi kaçıyorum geçmişten aklımda kalanlara yazabildiğim ölçüde yazdım unuttuğum varsa affola öperim herkesi ve bebişleirni
eklemeye calısım canım ama tlf ara kablosu yanımda değil kart okuyucumda yok yanımda nasıl yapcam bakalımm
canım günde ıkı kez iç o ılacı hamıle olmayana bıle gunde 2 kez kullandırıyoruz gunde 3 fazla bencede sen günde ıkı kullan ve bol su içç canımm
fatoşş canım gıt acıle bende dun acıle gıttım valla gayette guzel ılgılendıler ıdrar tahlılı ver bı bakılsın 1,5 saate çıkıyo sonuc yaptır bence varsa erken doğum tehdıdıymıs aklıdna kalmasın için rahat etsın
haklısınız galiba iş çıkışı gideyim en iyisi. ufff ya her söylenene çokmu takıyorum acaba ama tehlikeye atmıyayım...ay Allah korusun Fatoşçum daha 29. haftandasın. acele etmesin bebişin dursun az daha içerde. inş. dediği şey değildir arkadaşının. bana da enfeksiyon gibi geldi ama doktora göürnmekte fayda var tabi
fatoşş canım gıt acıle bende dun acıle gıttım valla gayette guzel ılgılendıler ıdrar tahlılı ver bı bakılsın 1,5 saate çıkıyo sonuc yaptır bence varsa erken doğum tehdıdıymıs aklıdna kalmasın için rahat etsın
canım hamile olmayana bile diyosun ama ben hamileyimmmm :)))) iki kez fazla olmaz mı sence. 1000 mg. ediyo çünkü.
yok ya inşallah normal dogururum ben bu sinirle annemin dediklerini aklıma getirip ıkınsam kesin normal dogumda rekor kırardım
evlendim kurtulamadım anacım ne bu ya dertler derya olmuş bende bir sandalcanı sıkılan bana yazıyo birilerini bana sikayet ediyo
kimsede demiyo ki bu kızın üzülmemesi lazım sinirlenmemesi lazım erken dogum riski var ama yokkkk her facemi açtıgımda annem kardeşimi
şikayet ediyor moralim bozuluyor konuşmayınca zaten beni kimse istemiyor sizlerde unutun diyor ay ben başımı alıp nerelere gittssssseeeeeemmmm
ıssız adaya düşsem valla yanıma 3 şey istemem
Günaydın cici anneler ve mis kokulu bebikleeeeeer...
Biz bugün 28. haftayı bitiriyozzzz.Huuh be. Ayyy nasıl zor bitti bu 2.trimester.
Dün babamıza sordum biz kaç haftalığız diye.. SATımı ezberlemiş ama bebek 9 aylık mı doğuyo, 10 aylık mı onu karıştırdığından 26. haftadasın sen dedi. Bir de benimle iddialaşıyooo. senin satın 15 ocak değil mi diyeee. Baktım anlatamıyom, "Aşkım hesapladığının üstüne 2 hafta koy emi" dedim. Anlaştık.
gunaydin kizlar.bugun ilk ben uyandim gldigimde hic kimse yoktu ,gecmisi okudum bende.hic uyuyamiyorum kizlarsaga don sola don diyorumki ,allah izin verirse dogumdan sonra rahatca bir gerile gerile yuz ustu yaticam bebegim rahat birakirsa.:26:
aaaa bende masal düşündüğüm isimler arasındaydıı çok güzel bir isim b
GÜNAYYYDDDDDINNNNN CİCİ ANNELERRRRRRRRR
KIZLARRRR GELELIM BANAAA
DÜN İŞYERINDEN ÇIKTIM BIR SANCI SOL KASIGIMDA HASTANEYE GITTIK HEMEN ACILMA VARMI DIYE BAKTI İĞRENÇÇ BIR MUAYENE YALNIZZZ CANIM YANDII BAKMAK ZORUNDAYIM DOĞUM SANCISIDA OLABILIR DEDI DR
NEYSE PROBLEM YOK DEDI ŞEKER CIKMA IHTIMALIN ÇOK YÜKSEK KARNIN ÇOK BÜYÜK DEDI ŞEKER DE GEBELIKTE BUYUK TEHDIT DEDI
İDRAFRA BAKILDI VE AZ MIKTARDA ILTIHAP VAR DEDI
MONUROL SASE DIYE BIR SEY VAR İÇİNDE TOZ OLAN BIR PAKET BIR SEFERLIK GECE YATARKEN SUYLA KARISTIRIP ICIYORSUN ONU YAPTIM ICTIMM BAKALIM,NŞALLAHHH SANCIM OLMAZ BUGUN TEMIZLER ILAC
VE CIDDI CIDDI KABIZIMMMMMMMM KIVI IYI GELIYORDU AMA MEVSIMI DEĞİL HERHALDE ALDIKLARIM HEP TAS GIBI YENMIYO
KAYISIMI DENESEMMMM NAPSAMMM
VEE DÜN GECEE HİÇÇÇ UYUYAMADIMMM ACAYIP SICAKI DUS ALDIM ANCA BIRAZ UYUDUMM BIR OTURMA ODASI BIR YATAK ODASI MEKIK DOKUDUM SABAH 6 DAN 8 E KADAR DELIKSIZ UYUMUSUM AMA
2 gündür dik oturduğum zaman vajianmda bir rahatsızlık hissediyorum. ( bu tam olarak acı değil yada sızı, kaşıntı veya yanma değil ama huzursuz edici bir durum) bu yüzden dik oturmuyordum. birde farkettimki çişim azda olsa geldiğinde otururken dahada rahatsız hissetmeme neden oluyor. çişimi yaptıktan sonra daha rahat hissediyorum. bunun dışında herhangi bir ağrı,yanma veya kaşıntım yok. ben acaba idrar yolu enfeksiyonu belirtisimi diye düşünmüştüm ama az önce doğum yapmış bi arkadaşımla konuşuyordum acaba mantarmı falan dedi ben durumu anlatıncada kaçıncı haftamda olduğumu sordu. doğum yaklaşınca benim bahsettiğim tarzda bişey oluyormuş, bebek aşağı indiği için idrar baskı yapıp otururken rahatsız ediyormuş. bende tırstım. doktoruma ulaşamdım. izindeymiş, pazartesiden önce görmem mümkün değil acaba kadın doğumun acilline bi gitsemmi ama şimdi onlarda ilgilenmez. boşunamı evham yapıyorum ufff sizce ne olabilir kızlar yaaaaaaa ????
eğer adetten emınse 2, gundeee çokkkkk çokk yüksekl bır rakammmm bence ıkızzzzzGünaydın bizden de..
yok ben susamam
Elmakurdumsun.. eylül annesiydi.. doğum yapmış.. detaylarını henüz öğrenemedim :) ama çok sevindim bir yandan.. bebişi sağlıklıymış.. yeni bir bilgi gelirse yazarım..
içim kıpır kıpır oluverdi
he bir de görümcem de hamile diye söylemiştim.. çift çizgiyi gördü... bende ısrar ettim git kan ver dedim için rahat etsin.. adet gecikmesinin 2. gününde kan verdi.. değeri 5900 küsür çıktı.. acep ikiz midir... ikna edemiyorum doktora 1 ay sonra giderim erken diyor.. hem ramazan da aradan çıksın diyor.. ay ben bukadar meraklıyken o neden bukadar odun onu çözemedim..
klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldı.. hem diyorum doktora git belki progesteron falan verir bebeğin sıkı tutunmasına.. yok tutunmuş o zaten çıktığına göre testte diyor
nekadan rahat hatun yaa..
Allahım iştahım geceleri acayip açık.iice kg alcam ya.meyve fln yesem de kesmiyor.gündüz o kadar değil ama geceleri doymuyorummm:18:
selam kızlar
sıcakdan bende uyuyamadım gece
şimdi kahvaltı ettim, vantilatör karşımda aççık ama heryerim sırılsıklam ter,
şu sıcaklar gitse artık yaaa
yarın ikeaya gidip minnoşumuza dolap yada şifonyer alıcaz, sonrada elbiseleriini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeye başlıcam
dalan roxy aldım çamaşır deteranı olarak, hacı şakirin granülleri çamaşır makinesinde çözünmeyip makineyi bozuyomuş diye duydum..
monuroldan sonra geçtimi şikayetlerın hanzadee
eğer adetten emınse 2, gundeee çokkkkk çokk yüksekl bır rakammmm bence ıkızzzzz
ve görümcene sunu sölee
belkı onda kansızlık var belkı bebek iyi tutunamıyo ve dr ılac verıcekk bunu nasıl göze alıyor o bebeklerı kaybeerse çok pişman olur hemde ıkızse kesın takvıyelere başlatır dr hemen dr a gıtsın sakın ertelemesın progestana falan baslatabılır dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?