Canım onu bu akşam içicem dün fitilde kulandığım için kan hapıda aldığım için yatarken hepsi üst üste gelmesin dedim. Bu akşam kan hapımı erken alıcam, monurolu içicem etkiliymiş araştırdım kk dan kullanan çok olmuş.. Ama bu mantrar illet bişi sürekli nüksediyor hemde o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam...
doktorum idrar enfeksiyonu için cefaks diye bi antibiyotik yazdı.3 gündür kullanıyorum ama eczacı günde iki kez işaretlemiş. doktor sadece tok karna al dedi yani dozunu söylemedi. napsam sizce. bi de 500 mg. ağır gibi geldi bana. günde bi tane alıyorum ben. gebelik risk grubu da b imiş:26::26:
selam kızlar
sıcakdan bende uyuyamadım gece
şimdi kahvaltı ettim, vantilatör karşımda aççık ama heryerim sırılsıklam ter,
şu sıcaklar gitse artık yaaa
yarın ikeaya gidip minnoşumuza dolap yada şifonyer alıcaz, sonrada elbiseleriini yıkayıp ütüleyip dolabına yerleştirmeye başlıcam
dalan roxy aldım çamaşır deteranı olarak, hacı şakirin granülleri çamaşır makinesinde çözünmeyip makineyi bozuyomuş diye duydum..
slm kızlar biz 30. haftamızı doldurduk bugün
hım tamam canımcanım onu bu akşam içicem dün fitilde kulandığım için kan hapıda aldığım için yatarken hepsi üst üste gelmesin dedim. Bu akşam kan hapımı erken alıcam, monurolu içicem etkiliymiş araştırdım kk dan kullanan çok olmuş.. Ama bu mantrar illet bişi sürekli nüksediyor hemde o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam...
ben diyeceğimi dedim işte..
Zaten doktor kontrolüyle hamile kaldı şimdi neden bukadar rahat anlayamıyorum.. Demir ilacı alıyor.. Bir de folik asit.. 2 aydır kullanıyor zaten..
Ama ekstra bişeye gerek duyabilir doktor dedim.. Takmıyor beni.. Ona kalsa 12-13. Haftada gidecek direk ikili taramaya..
Düşük yaşamadığı için korkusu da yok.. Oysa ki klomenin kağıdında da kendi okuyup söyledi düşük riski yüksek oluyor diye..
Tabi takdir allahın da, tedbir almak gerekiyor bence..
aynen benım evde ölee napcam bılmıyorum bır pazarım var o gun dınlenımmı gezımmı aılelerle mı görüşelımm valla yoruldum kocayıda ıttıre zorlaya yardım ettırıyorum çok bunaldım yoruldum bendekızlar keşke bir sihirli değneğim olsa da şu evin işine dokunsam hemencecik bitiverse.nasıl zor geliyor sıcakta ev süpürmek silmek pufffff
merhaba herkeze ben depresyondayım sanırım dün pijamamı falan aldım iç çamaşırları dünyanın parası tuttu.çok boğuldum artık eşim hiç bişeyi sallamıyor bebek odası alıncak para hesabını ben yapıyorum limiti ben ayarlamaya çalışıyorum.adanadaki evde sorunlar var hepsini ben çözüyorum boğuldum ya her şeyi başkalarından bekliyor burdaki işleri kendi ailesinden ordaki işleri benimkilerden çok yoruyor beni.bende hassaslaştım zaten şimdide doğum nerde yapılcak ne gerekiyo yine ben uğraşcam ben çok mu lider davranıyorum anlamadım ama yoruldum ya.şimdi keyfine göre giymiş eşofmanı yetıyor ev birbirinde,biyandan mobilyanın pazarlığını yapıyorum.
senin ve senin gib çalışan arkadaşların işi daha zor canım.Allah kolaylık versin.bende evlendikten sonra 1 sene çalıştım sizin durumunuzu anlıyorum.benimde ozamanlar bir pazarım vardı ve ne yapacağımı şaşırıyordum.ama eşim sağolsun o zamanalard hep yardım ederdi işlere yani herşey ortaktı.hatta ütüsünü bana hiç yaptırmazdı bazende benim ütülerimide o yapardı ama şimdi evdeyim diye yapmıyor.bide bana diyorki ben şukadar çalışıyorum.benim evde yaptığım iş saatlerini hesaplıyor.aynen benım evde ölee napcam bılmıyorum bır pazarım var o gun dınlenımmı gezımmı aılelerle mı görüşelımm valla yoruldum kocayıda ıttıre zorlaya yardım ettırıyorum çok bunaldım yoruldum bende
işte benım kıde aynen öleee
ama huyu suyu böle gelmıs böle gıdıyor ıste evlatlarımıza gerçekten net sorumlulukları bu yüzden yüklemelıyızz
bir problemı çözme kabılıyetı olmalı
bızımde tavan kabardı ben kıstan berı el atmadım olaya yok demıyorkı sunu halledım yaptıralım sıgortamızda var baktıralım
en sonunda ben aradım polıce numaraları exprler falan görüştüm de adam gelcek al numarayı ara dıyorum saatını öğren yok sen ara dıyoo sınır oluyorum bir işi halledemeyen insanlara yaa bugun exper gelcek bakalım halledıcez ınsallah
şimdı dıyorum bu hafta sonu gıtmeyelım yazlıga falan bır mobılya arastırması yapalım yok daha 3 ay var dıyo eee bız mobılyayı secıcezz parasını hesaplıcazz odası badana boya olcak pımapenı değişcekk bır yerden başlayalım son zamanlarımı rahat gecırım yokk ben şimdı kendımı hayal edıyorum o oda karman çorman iken boya badana arasında temızlık yaparak ağlayacağımı hayal edıyorummm
takma dıcem ama takılıyo ıste napalım başka kusurları olucağına bunlar kusurları olsun bızımkılerınde
ama ıyı yönlerıde var bak ben karar verebılıyorum herseye ıstedıgımı yaptırtabılıyorumm emınım sende ölesındır
biz halledelım ıslerı ama bızım ıstedıgımız gıbı olsun
bırazda mükemmelıyetcıysen herşey ıyı olsun düzgün olsun zamanında olsun ben önlemlerımı alım dıyorsan bunları maalesef benım gıbı kendılıgınden ustlenmıs oluyorsunn bıleeee
sende kararları kendın yap ve uygula canımm bırsey söylemeye fıkır beyan etmeye kalkmaz kıme
senin ve senin gib çalışan arkadaşların işi daha zor canım.Allah kolaylık versin.bende evlendikten sonra 1 sene çalıştım sizin durumunuzu anlıyorum.benimde ozamanlar bir pazarım vardı ve ne yapacağımı şaşırıyordum.ama eşim sağolsun o zamanalard hep yardım ederdi işlere yani herşey ortaktı.hatta ütüsünü bana hiç yaptırmazdı bazende benim ütülerimide o yapardı ama şimdi evdeyim diye yapmıyor.bide bana diyorki ben şukadar çalışıyorum.benim evde yaptığım iş saatlerini hesaplıyor.
senin ve senin gib çalışan arkadaşların işi daha zor canım.Allah kolaylık versin.bende evlendikten sonra 1 sene çalıştım sizin durumunuzu anlıyorum.benimde ozamanlar bir pazarım vardı ve ne yapacağımı şaşırıyordum.ama eşim sağolsun o zamanalard hep yardım ederdi işlere yani herşey ortaktı.hatta ütüsünü bana hiç yaptırmazdı bazende benim ütülerimide o yapardı ama şimdi evdeyim diye yapmıyor.bide bana diyorki ben şukadar çalışıyorum.benim evde yaptığım iş saatlerini hesaplıyor.
aynen benım evde ölee napcam bılmıyorum bır pazarım var o gun dınlenımmı gezımmı aılelerle mı görüşelımm valla yoruldum kocayıda ıttıre zorlaya yardım ettırıyorum çok bunaldım yoruldum bende
işte benım kıde aynen öleee
ama huyu suyu böle gelmıs böle gıdıyor ıste evlatlarımıza gerçekten net sorumlulukları bu yüzden yüklemelıyızz
bir problemı çözme kabılıyetı olmalı
bızımde tavan kabardı ben kıstan berı el atmadım olaya yok demıyorkı sunu halledım yaptıralım sıgortamızda var baktıralım
en sonunda ben aradım polıce numaraları exprler falan görüştüm de adam gelcek al numarayı ara dıyorum saatını öğren yok sen ara dıyoo sınır oluyorum bir işi halledemeyen insanlara yaa bugun exper gelcek bakalım halledıcez ınsallah
şimdı dıyorum bu hafta sonu gıtmeyelım yazlıga falan bır mobılya arastırması yapalım yok daha 3 ay var dıyo eee bız mobılyayı secıcezz parasını hesaplıcazz odası badana boya olcak pımapenı değişcekk bır yerden başlayalım son zamanlarımı rahat gecırım yokk ben şimdı kendımı hayal edıyorum o oda karman çorman iken boya badana arasında temızlık yaparak ağlayacağımı hayal edıyorummm
takma dıcem ama takılıyo ıste napalım başka kusurları olucağına bunlar kusurları olsun bızımkılerınde
ama ıyı yönlerıde var bak ben karar verebılıyorum herseye ıstedıgımı yaptırtabılıyorumm emınım sende ölesındır
biz halledelım ıslerı ama bızım ıstedıgımız gıbı olsun
bırazda mükemmelıyetcıysen herşey ıyı olsun düzgün olsun zamanında olsun ben önlemlerımı alım dıyorsan bunları maalesef benım gıbı kendılıgınden ustlenmıs oluyorsunn bıleeee
sende kararları kendın yap ve uygula canımm bırsey söylemeye fıkır beyan etmeye kalkmaz kıme
hhahaha valla güldümmm hesaplayınca barı gunlükçü parasıda hesaplayıp hergun onun parasını da ver deseydım kara gecerdınn az gelıo ona ev ıslerı yanıı
valla evde olmakta zor işler bıtmıyoo ne yaparsan yap evde oturunca yapmadan olmuyo ama benım eve yapmasamda dayanabılıyorum valal hamılelıkten sonra ev ev değil yat kalk yerı oldu sadece
benımkınede 1 ay ütüleme demezkı bu neden ütüsüzz gıyer gıder ölee bazen ben görmeden giyinıp kapıda beklıyo benı ütüsüz gıyıp benı rezıl edıceksın dıyorum ütülülerden gıysene milet bu kadın ütü yapmıyor hıc herhalde dıcek dıyorum umrunda değikl kım ne derse desın dıyo
Allah iyiylik versin canım biz buralarda yanıyoruz oraları düşünemiyorum bile...hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür sadece antalya aşırı sıcak boğuyor ama yinede iyiyim şükür 31.haftan bitiyo haaa vay be heyecan durumu nasıl ben artık pek bir heyecanlıyım bide korkuyorum bebişlerim en azından 8 hafta daha bekler umarımmmm:))))
hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür sadece antalya aşırı sıcak boğuyor ama yinede iyiyim şükür 31.haftan bitiyo haaa vay be heyecan durumu nasıl ben artık pek bir heyecanlıyım bide korkuyorum bebişlerim en azından 8 hafta daha bekler umarımmmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?