2011 Ekim Anneleri

canım aralık ayında bende de enfeksiyon çıkmıştı monurolu yazdılar..
ozamanda sigortam yoktu 17-18tl falan tuttu.. eşim almıştı.. bir baktım .. 1 şase.. ayol dedim bu mu bukadar para eden
içtim ama etkisini hiç anlamadım.. ( çünkü rahatsız etmiyordu enfeksiyon.. idrarda çıktı)
ve ondan sonra tek çözümüm bol bol su içip wc gitmek oldu.. çok şükür sonradan çıkmadı hiç..
ama sen mantardan falan bahsediyorsun.. şifa verir inş.

Günde 1 tane al tabi filiz arttırma canım sakın..

Bende ya bende ağustosta geçse diyorum az kaldı diyorum ama eriyorum resmenn...

tünaydın kızlar.umarım herkes ve bebekleri iyidir.biz iyiyiz çok şükür.sadece sıcaklardan rahatsızız siz gibi ama iyi uyudum bgn hayret.annem geldi şimdi beraber temizlik yapcaz.buarada sıkıntısı olanlara geçmiş olsun diyorum.hepinize hayırlı günler..

hım tamam canım
bak ben akşam ıstım bu saate kadar sancım olmadı bır daha

kesınlıklee allah korusun ınsallahh onu bebekler ise eğer bebeklerıde ya da bebeğinideee

kızlar dün gece uyuyamadım dakıkaların bır kaçını ağlayarak gecırdım anneme bır sey olursa ne yaparım dıye taktım kafama aklıma kötü kötü şeyler geldıı yıne ağladımm ay bu ruh durumum düzelsın artık herseye ağlıyorum yaaaa

kızlar keşke bir sihirli değneğim olsa da şu evin işine dokunsam hemencecik bitiverse.nasıl zor geliyor sıcakta ev süpürmek silmek pufffff

Son düzenleme:
merhaba herkeze ben depresyondayım sanırım dün pijamamı falan aldım iç çamaşırları dünyanın parası tuttu.çok boğuldum artık eşim hiç bişeyi sallamıyor bebek odası alıncak para hesabını ben yapıyorum limiti ben ayarlamaya çalışıyorum.adanadaki evde sorunlar var hepsini ben çözüyorum boğuldum ya her şeyi başkalarından bekliyor burdaki işleri kendi ailesinden ordaki işleri benimkilerden çok yoruyor beni.bende hassaslaştım zaten şimdide doğum nerde yapılcak ne gerekiyo yine ben uğraşcam ben çok mu lider davranıyorum anlamadım ama yoruldum ya.şimdi keyfine göre giymiş eşofmanı yetıyor ev birbirinde,biyandan mobilyanın pazarlığını yapıyorum.

kızlar keşke bir sihirli değneğim olsa da şu evin işine dokunsam hemencecik bitiverse.nasıl zor geliyor sıcakta ev süpürmek silmek pufffff
aynen benım evde ölee napcam bılmıyorum bır pazarım var o gun dınlenımmı gezımmı aılelerle mı görüşelımm valla yoruldum kocayıda ıttıre zorlaya yardım ettırıyorum çok bunaldım yoruldum bende

işte benım kıde aynen öleee
ama huyu suyu böle gelmıs böle gıdıyor ıste evlatlarımıza gerçekten net sorumlulukları bu yüzden yüklemelıyızz
bir problemı çözme kabılıyetı olmalı

bızımde tavan kabardı ben kıstan berı el atmadım olaya yok demıyorkı sunu halledım yaptıralım sıgortamızda var baktıralım

en sonunda ben aradım polıce numaraları exprler falan görüştüm de adam gelcek al numarayı ara dıyorum saatını öğren yok sen ara dıyoo sınır oluyorum bir işi halledemeyen insanlara yaa bugun exper gelcek bakalım halledıcez ınsallah
şimdı dıyorum bu hafta sonu gıtmeyelım yazlıga falan bır mobılya arastırması yapalım yok daha 3 ay var dıyo eee bız mobılyayı secıcezz parasını hesaplıcazz odası badana boya olcak pımapenı değişcekk bır yerden başlayalım son zamanlarımı rahat gecırım yokk ben şimdı kendımı hayal edıyorum o oda karman çorman iken boya badana arasında temızlık yaparak ağlayacağımı hayal edıyorummm

takma dıcem ama takılıyo ıste napalım başka kusurları olucağına bunlar kusurları olsun bızımkılerınde
ama ıyı yönlerıde var bak ben karar verebılıyorum herseye ıstedıgımı yaptırtabılıyorumm emınım sende ölesındır

biz halledelım ıslerı ama bızım ıstedıgımız gıbı olsun

bırazda mükemmelıyetcıysen herşey ıyı olsun düzgün olsun zamanında olsun ben önlemlerımı alım dıyorsan bunları maalesef benım gıbı kendılıgınden ustlenmıs oluyorsunn bıleeee

sende kararları kendın yap ve uygula canımm bırsey söylemeye fıkır beyan etmeye kalkmaz kıme

senin ve senin gib çalışan arkadaşların işi daha zor canım.Allah kolaylık versin.bende evlendikten sonra 1 sene çalıştım sizin durumunuzu anlıyorum.benimde ozamanlar bir pazarım vardı ve ne yapacağımı şaşırıyordum.ama eşim sağolsun o zamanalard hep yardım ederdi işlere yani herşey ortaktı.hatta ütüsünü bana hiç yaptırmazdı bazende benim ütülerimide o yapardı ama şimdi evdeyim diye yapmıyor.bide bana diyorki ben şukadar çalışıyorum.benim evde yaptığım iş saatlerini hesaplıyor.

hhahaha valla güldümmm hesaplayınca barı gunlükçü parasıda hesaplayıp hergun onun parasını da ver deseydım kara gecerdınn az gelıo ona ev ıslerı yanıı

valla evde olmakta zor işler bıtmıyoo ne yaparsan yap evde oturunca yapmadan olmuyo ama benım eve yapmasamda dayanabılıyorum valal hamılelıkten sonra ev ev değil yat kalk yerı oldu sadece

benımkınede 1 ay ütüleme demezkı bu neden ütüsüzz gıyer gıder ölee bazen ben görmeden giyinıp kapıda beklıyo benı ütüsüz gıyıp benı rezıl edıceksın dıyorum ütülülerden gıysene milet bu kadın ütü yapmıyor hıc herhalde dıcek dıyorum umrunda değikl kım ne derse desın dıyo

hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür sadece antalya aşırı sıcak boğuyor ama yinede iyiyim şükür 31.haftan bitiyo haaa vay be heyecan durumu nasıl ben artık pek bir heyecanlıyım bide korkuyorum bebişlerim en azından 8 hafta daha bekler umarımmmm:))))

hoşbulduk canım benim iyiyim çok şükür sadece antalya aşırı sıcak boğuyor ama yinede iyiyim şükür 31.haftan bitiyo haaa vay be heyecan durumu nasıl ben artık pek bir heyecanlıyım bide korkuyorum bebişlerim en azından 8 hafta daha bekler umarımmmm:))))

sanırım aynı durum bizde de var.. sürekli birşeyi yaptırabilemek için ya kafaasına kafasına kakmam lazım.. ya da biri geldiğinde rezil ederim artık (kendi ailesinden birilerine)
çünkü özellikle kaynanam oğluna toz kondurmaz.. eşime derim lu yapılacak "hallederiiiiz" (bu kelimeden nefret eder oldum artık)
örn. 2 ay oldu buraya taşınalı.. 1 hafta kocacığım bulaşık makinasını bağlasın diye bekledim... gerekli malzeemesini de kendim getirdim (dükkanımızda satılıyor allahtan yoksa daha nekadar beklerdim bilmem)
banyodaki lavabo akıtıyor.. onun da malzemesini ayarladım.. (kendim yapsam yaparım da) evde koca varken.. her ev işini ben yaparken onu da o halletsin..
dün mesela noldu.. öğleden sonra görümcem, yemek yemiştim tepsiye koymuştum.. çat kapı görümcem geldi bende öylece mutfağa bıraktım tepsiyi.. haydi X kişisine gidelim diyince üstümü değiştim çıktım.. küçük görümceme gittik.. sonra eşim oraya geldi.. oturduk biraz.. eve geldik.. vay efendim ben bütün gün evde duruyomuşum da neden tepsimi mutfakta öylece bırakmışım.. kırk yılda birşey yapmışım onu da başıma kaktı..
çok kızdırdı gece gece ya.. ben de açtım ağzımı.. senin peşini toplamaktan kendi işlerime fırsat kalmıyor dedim (abarttım da biraz)
ayol adam çorabını kirli kutusunun önüne atıyor.. aç kapağını içine at.. giymeyeceği giysileri dağıta dağıta soyunur peşini toplarım..
inş oğlumuz da babasına çekmez.. düzeni küçükken öğretmek lazım.. ki işlerini de düzenli yapsınlar

iki insan bukadar benzer.tamir işleri bana ev işleri bana alım satım bana hamile kalmadan önce eczanede benim üstümdeydi şimdi ben elimi çektim beyefendi sabah gider fabrikaya uğramaz eczaneye batçak az kaldı.inan ömrümü yedi.ama şükür diğer huyları iyi

evet canım ev işleri az geliyor.ciddi ciddi söylüyor yani hatta dün akşam annemlerde mevzusu geçti yine öyle diyor annemde bebek olunca işler değişecek ozaman mecburan yardım edeceksin diyor sesi çıkmıyor.
öyle canım yapmaya kalkasan hep iş var aslında evde de ben görmezlikten geliyorum bu halimle ve bu sıcakta olmuyorrr.
erkekler işte hep aynılar benim eşimde ütüsüne önem veriri ama bazen giydiği kıyafetleri ertesi günde giymeye kalkıyor diyorumki o kirli değiştir sonra karısı kirli göndermiş demesinler diyorum.bizim düşündüğümüz ince ayrıntıları erkekler düşünmüyor yapılacak birşey yok.
onların fıtratı öyle.
Allah iyiylik versin canım biz buralarda yanıyoruz oraları düşünemiyorum bile...
heyecan var canım ama korkuda var doğumu düşünmemeye çalışıyorum.
inş beklerler canım sağlıklı birşekilde kucağına alırsın.dikkat et fazla yorma kendini.

inş canım beklerler ama ben pek ümitli değilim benim kuzu biraz iri iki hafta öndeymiş ama şükür sağlıklı babasıyla anasına çekçek sanırım dua edelim sağlıklı olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…