2011 Ekim Anneleri

abooo aman sen kendine iyi bakta yazıp çıksan bile yeter
taşınırken dikkat et canım taşıma bişi dualarım seninleee
sağol canımm...
evi sağolsun eşim topladı bende ufak tefek eşyaları koli yapıyorum yavaş yavaş taşıma zamanında benlik bişi yok evden eve olucak sadece yerleşmede zorlanabilirim allah yardım eder deyip bekliyorum allah razı olsun o güzel duaların için amiiin diyoruz

sağol canım.inşallah benimde tek temennim o zaten bir an önce düzelip artık kalan süremin tadını çıkarmak istiyorum aaah vaaah demeden göbüşümü okşamak istiyoruuum:84: yanıma malesef gelecek kimse yok annem çalışıyo tüp bebek tedavisinde iznini benim için bitirdi babam geleyim diyo erkek ne anlar ev yerleştirmeden akrabalar desen boşver der geçerim...allah büyük yavaştan bişeyle rolucak artık bakalım sağol canımm

aah hanzadem aah mantar demeyin baa bişi oliyiii bıktım mantarlı sote gibi yaşamaktan gebeliğin başındna beri var bend ehayatmda bi ilk ne yaptıysak geçmedi en son kullandığım antibiyotik biraz hafifletti ama nedir onu tetikleyen anlmış değilim bigün çok iyiyken ertesi gün deli ediyo benii allah şifalarımızı versin
slm kızlar biz 30. haftamızı doldurduk bugün
darısı başımıza inşallahhhhh

al bendnede o kadar cuma günü eşim bir günlüğüne izmite gidicek bir aydır ağlıyorum onu kaybedicvekmişim gibi hisler doğuyo içime allah korusun ağzımdan yeller alsını götürsün ve her yüzünw baktıkça içim kaynıyo ağlayasım geliyo bıktım bu saçma ruh halinden ama allahın izniyle inşallah haftalar sonra normale dönücez inşallahhh tek tesellim bu

selamlar bende sizler gibi geceyi yarım yamalak uykuyla geçirenlerdenim bitkinim halsizim son üç gündür düzgün bişey yiyemiyorum bugünde iştahımı kabartmak için masayı donattım ama yok yiyemiyorum ne acı bi durum ya vicdanım sızlıyo sanki kuzucuğum aç bekliyo gibi hissediyoruumumaırm bu durum uzun sürmez...

fotoserina rkadaşmıydı vajina üzerinde rahatsızlık hissi olan ismini hatırlayamadım bi an o durumu bende sık sık yaşıyorum ama bende enfeksiyon var ona bağlıyorum zaten sıkça dr gidiyorum erken doğumla alakalı bişeyolsa sölerdi galiba send eaklına öle şeyler getirme allhın izniyle vaktinden önce gelmicekinşallah kuzucun dualarımız korur onu annesi

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum misafirim vardı,herkes iyidir umarım
bizde doktordan geldik kızçem büyümüş 28+1 de 1232 gr olmuş

Son düzenleme:

ben evde bir iş olsa bazen kulak ardı eder ama 3. dememde yapar dilimden kurtulamayacağını anladığı için yapayımda kurtulayım der.
kirli çorap çamaşır mevzusu bizde de aynı canımdediğin gibi sepete koymaz önüne atar veya bazen başka yerlerden toplarım.aahhhhh ahhh bu erkekler aynı nasıl değiştiricez bilmemki.

kızlar kan ilacını aç karna almak gerekmiyo mu? siz neden geceden alıyosunuz:26::26:

kızlar benim bebikler artık tekmeleme modundan geçti karnımda resmen dalga yapıyolar dışardanda çok belli oluyo sizdede varmı yoksa benimkiler sığamadığı için benmi farkediyorum?????

selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..

geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kii dün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi:82:

Son düzenleme:
arkadaşlar aramızda şu ufonun falan var ya iyonizerli vantilatörlerinden kullanan var mı? memnun musunuz, almayı düşünüyoruz da... yanıyorum ben çünkü

kızlar keşke bir sihirli değneğim olsa da şu evin işine dokunsam hemencecik bitiverse.nasıl zor geliyor sıcakta ev süpürmek silmek pufffff

hem de nasıl!!!! valla sağ olsun eşim süpürdü ben de geçen migrostan scotch briteın mopunun aldım harika herkese tavsiye ederim. evim 170 metrekare 5 dk siliyorum çok da pratik

kızlar benim bebikler artık tekmeleme modundan geçti karnımda resmen dalga yapıyolar dışardanda çok belli oluyo sizdede varmı yoksa benimkiler sığamadığı için benmi farkediyorum?????

arada benim kuzuda oluyor sörf yapar gibi
sordum dr 'a korkacak birşey yok suyu normal dedi

eslemmm benim tosunda seninkiler gibi canım:) artık belşimin yan taraflarına kadar yayılıyor hareketleri, dört dönüyor yavru içerde. hele geçenlerde içerde sanki kum torbasına çalışıyordu canımı yakmaya başladı artık ufaktan paşam

tosununa maaşallah cnm inşallah 100lükte problem çıkmazbanada 100lük yapıldı gebelik şekeri değilmiş rahatladım ama dikkat etmem gerekiyomuş sende biraz dikkat et

erkek milletiişte. anneler sorumluluk vermeyince böyle oluyo.biz böyle yapmayalım kızlar bebeklerimizi sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirelim inş.

bu arada zeynepcim nasıl şeyler aldın pijama ve çamaşır olarak. fiyat aralığı nedir. ben de alacam ama bir türlü karar veremedim

kızlar kan ilacını aç karna almak gerekmiyo mu? siz neden geceden alıyosunuz:26::26:

canım bazı ilaçlar aç- tok farketmiyormuş
benim reflüm olduğu için bütün ilaçlarımı kesti
1 hafta mide koruyucu iç rahatla dedi ve kapsülden şuruba döndü 1 hafta sonra şurubu deneyeceğiz inşallah o sorun yaratmaz, oda zarar verirse emme tabletine geçeceğiz

midesinde sorun olmayanlar kan ilaçlarını c vitaminiyle beraber alırsa emilimi daha hızlı oluyormuş

tosununa maaşallah cnm inşallah 100lükte problem çıkmazbanada 100lük yapıldı gebelik şekeri değilmiş rahatladım ama dikkat etmem gerekiyomuş sende biraz dikkat et

inş canım, küçüğümü etkilemesinden korkuyorum yoksa dert değilde. ya işte kendi evimde olmadığımdan ne kadarda olsa kaçtı biraz. çok tatlı bişiler ve hamurlu gıdalar tüketmedişm ama itiraf ediyorum kola içtim birazcık:78: o da yetmiştir zaten, şimdi evde var ama gözüm görmüyor

aç karnına almak gerekiyor.ben dün gece yatarken aldım çünkükarnım acıkmıştı bişey de yemedim ilacı içtim sum içtim yattım.

var canım hoplatıyorlar göbüşleri artık şekilden şekle giriyor göbüş.

hoşşş geldinn ahessteee
tosununa maaşaallah.şekerini kafaya takma canım diyet yaparsın umarım bir sorun çıkmaz ama.şekeri yüksek çıkan arkadaşlar var burada da.

hem de nasıl!!!! valla sağ olsun eşim süpürdü ben de geçen migrostan scotch briteın mopunun aldım harika herkese tavsiye ederim. evim 170 metrekare 5 dk siliyorum çok da pratik
ohh şanslısın benim kociş yardım etmiyor bana bende yavaş yavaş yapıyorum.evi süpürdüm birazdan kalkıp silicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…