sağol canımm...abooo aman sen kendine iyi bakta yazıp çıksan bile yeter
taşınırken dikkat et canım taşıma bişi dualarım seninleee
sağol canım.inşallah benimde tek temennim o zaten bir an önce düzelip artık kalan süremin tadını çıkarmak istiyorum aaah vaaah demeden göbüşümü okşamak istiyoruuum:84: yanıma malesef gelecek kimse yok annem çalışıyo tüp bebek tedavisinde iznini benim için bitirdi babam geleyim diyo erkek ne anlar ev yerleştirmeden akrabalar desen boşver der geçerim...allah büyük yavaştan bişeyle rolucak artık bakalım sağol canımmÇok geçmiş olsun canım, inşallah kısa sürede geçer rahatsızlığın, bebiş de sen de eahat edersin...
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim, herkese nasip olur inşallah...
Sen de taşınıyormuşsun, Allah kolaylık versin, yardıma gelecek birileri vardır inşallah, çok yorma kendini...
Canım onu bu akşam içicem dün fitilde kulandığım için kan hapıda aldığım için yatarken hepsi üst üste gelmesin dedim. Bu akşam kan hapımı erken alıcam, monurolu içicem etkiliymiş araştırdım kk dan kullanan çok olmuş.. Ama bu mantrar illet bişi sürekli nüksediyor hemde o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam...
slm kızlar biz 30. haftamızı doldurduk bugün
al bendnede o kadar cuma günü eşim bir günlüğüne izmite gidicek bir aydır ağlıyorum onu kaybedicvekmişim gibi hisler doğuyo içime allah korusun ağzımdan yeller alsını götürsün ve her yüzünw baktıkça içim kaynıyo ağlayasım geliyo bıktım bu saçma ruh halinden ama allahın izniyle inşallah haftalar sonra normale dönücez inşallahhhkızlar dün gece uyuyamadım dakıkaların bır kaçını ağlayarak gecırdım anneme bır sey olursa ne yaparım dıye taktım kafama aklıma kötü kötü şeyler geldıı yıne ağladımm ay bu ruh durumum düzelsın artık herseye ağlıyorum yaaaa
ayyyy10 haftan mı kaldı şimcik senin.. belki de 8.. aman Yarabbi.. :) çok heyecan verici olmalıdır
sanırım aynı durum bizde de var.. sürekli birşeyi yaptırabilemek için ya kafaasına kafasına kakmam lazım.. ya da biri geldiğinde rezil ederim artık (kendi ailesinden birilerine)
çünkü özellikle kaynanam oğluna toz kondurmaz.. eşime derim lu yapılacak "hallederiiiiz" (bu kelimeden nefret eder oldum artık)
örn. 2 ay oldu buraya taşınalı.. 1 hafta kocacığım bulaşık makinasını bağlasın diye bekledim... gerekli malzeemesini de kendim getirdim (dükkanımızda satılıyor allahtan yoksa daha nekadar beklerdim bilmem)
banyodaki lavabo akıtıyor.. onun da malzemesini ayarladım.. (kendim yapsam yaparım da) evde koca varken.. her ev işini ben yaparken onu da o halletsin..
dün mesela noldu.. öğleden sonra görümcem, yemek yemiştim tepsiye koymuştum.. çat kapı görümcem geldi bende öylece mutfağa bıraktım tepsiyi.. haydi X kişisine gidelim diyince üstümü değiştim çıktım.. küçük görümceme gittik.. sonra eşim oraya geldi.. oturduk biraz.. eve geldik.. vay efendim ben bütün gün evde duruyomuşum da neden tepsimi mutfakta öylece bırakmışım.. kırk yılda birşey yapmışım onu da başıma kaktı..
çok kızdırdı gece gece ya.. ben de açtım ağzımı.. senin peşini toplamaktan kendi işlerime fırsat kalmıyor dedim (abarttım da biraz)
ayol adam çorabını kirli kutusunun önüne atıyor.. aç kapağını içine at.. giymeyeceği giysileri dağıta dağıta soyunur peşini toplarım..
inş oğlumuz da babasına çekmez.. düzeni küçükken öğretmek lazım.. ki işlerini de düzenli yapsınlar
Canım onu bu akşam içicem dün fitilde kulandığım için kan hapıda aldığım için yatarken hepsi üst üste gelmesin dedim. Bu akşam kan hapımı erken alıcam, monurolu içicem etkiliymiş araştırdım kk dan kullanan çok olmuş.. Ama bu mantrar illet bişi sürekli nüksediyor hemde o kadar dikkat ediyorum ki anlatamam...
kızlar keşke bir sihirli değneğim olsa da şu evin işine dokunsam hemencecik bitiverse.nasıl zor geliyor sıcakta ev süpürmek silmek pufffff
kızlar benim bebikler artık tekmeleme modundan geçti karnımda resmen dalga yapıyolar dışardanda çok belli oluyo sizdede varmı yoksa benimkiler sığamadığı için benmi farkediyorum?????
arkadaşlar aramızda şu ufonun falan var ya iyonizerli vantilatörlerinden kullanan var mı? memnun musunuz, almayı düşünüyoruz da... yanıyorum ben çünkü
kızlar benim bebikler artık tekmeleme modundan geçti karnımda resmen dalga yapıyolar dışardanda çok belli oluyo sizdede varmı yoksa benimkiler sığamadığı için benmi farkediyorum?????
selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
merhaba herkeze ben depresyondayım sanırım dün pijamamı falan aldım iç çamaşırları dünyanın parası tuttu.çok boğuldum artık eşim hiç bişeyi sallamıyor bebek odası alıncak para hesabını ben yapıyorum limiti ben ayarlamaya çalışıyorum.adanadaki evde sorunlar var hepsini ben çözüyorum boğuldum ya her şeyi başkalarından bekliyor burdaki işleri kendi ailesinden ordaki işleri benimkilerden çok yoruyor beni.bende hassaslaştım zaten şimdide doğum nerde yapılcak ne gerekiyo yine ben uğraşcam ben çok mu lider davranıyorum anlamadım ama yoruldum ya.şimdi keyfine göre giymiş eşofmanı yetıyor ev birbirinde,biyandan mobilyanın pazarlığını yapıyorum.
kızlar kan ilacını aç karna almak gerekmiyo mu? siz neden geceden alıyosunuz:26::26:
tosununa maaşallah cnm inşallah 100lükte problem çıkmazbanada 100lük yapıldı gebelik şekeri değilmiş rahatladım ama dikkat etmem gerekiyomuş sende biraz dikkat et
aç karnına almak gerekiyor.ben dün gece yatarken aldım çünkükarnım acıkmıştı bişey de yemedim ilacı içtim sum içtim yattım.kızlar kan ilacını aç karna almak gerekmiyo mu? siz neden geceden alıyosunuz:26::26:
var canım hoplatıyorlar göbüşleri artık şekilden şekle giriyor göbüş.kızlar benim bebikler artık tekmeleme modundan geçti karnımda resmen dalga yapıyolar dışardanda çok belli oluyo sizdede varmı yoksa benimkiler sığamadığı için benmi farkediyorum?????
selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
ohh şanslısın benim kociş yardım etmiyor bana bende yavaş yavaş yapıyorum.evi süpürdüm birazdan kalkıp silicem.hem de nasıl!!!! valla sağ olsun eşim süpürdü ben de geçen migrostan scotch briteın mopunun aldım harika herkese tavsiye ederim. evim 170 metrekare 5 dk siliyorum çok da pratik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?