eslemmm benim tosunda seninkiler gibi canım:) artık belşimin yan taraflarına kadar yayılıyor hareketleri, dört dönüyor yavru içerde. hele geçenlerde içerde sanki kum torbasına çalışıyorducanımı yakmaya başladı artık ufaktan paşam
aç karnına almak gerekiyor.ben dün gece yatarken aldım çünkükarnım acıkmıştı bişey de yemedim ilacı içtim sum içtim yattım.
var canım hoplatıyorlar göbüşleri artık şekilden şekle giriyor göbüş.
hoşşş geldinn ahessteee
tosununa maaşaallah.şekerini kafaya takma canım diyet yaparsın umarım bir sorun çıkmaz ama.şekeri yüksek çıkan arkadaşlar var burada da.
ohh şanslısın benim kociş yardım etmiyor bana bende yavaş yavaş yapıyorum.evi süpürdüm birazdan kalkıp silicem.
selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
canımmmm hoş geldin.özlettin kendini kız.d.bakır 44 derece bura 42.bi de bi tozbulutu var dünden beri cam kapı açamıyoruz.selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
ohhh yavruma benim tabi yeri bol rahat rahat yayılsın benim göbek çok komik oluyo kız daha hareketli olduğu için sağ taraf kocaman oluyo bazen yamuk bi göbiş oluyo çok komik ama artık yavrular konuşunca tepki veriyo kızlar bol bol konuşun ismiyle hitap edin çok faydası oluyomuşşşş:))))
canımcım bence en garantisi klima ,hem camı pencereyi açmanada gerek kalmaz bence ,benim abimlerde iki yıl elazığda yaşadı ,merkezdeki iş bank. lojmanlarında ,az çok biliyorum sıcağını Allah kolaylık versin .arkadaşlar aramızda şu ufonun falan var ya iyonizerli vantilatörlerinden kullanan var mı? memnun musunuz, almayı düşünüyoruz da... yanıyorum ben çünkü
yaa bende öyle bişey almak istiyorum ,viledaların püskülleri hep saç oluyo temizlemekten gıcık alıyorum ,benim daha önce vardı kullanmayınca kovasındaki sıkma şeysinide attım acaba senin dediğindenmi alsamkii???saçları tüyleri neyin toplıyomu??bide çabuk bitiyomu minicik bi ağzı var onların?? markası ne aldığının bende bakiim??hem de nasıl!!!! valla sağ olsun eşim süpürdü ben de geçen migrostan scotch briteın mopunun aldım harika herkese tavsiye ederim. evim 170 metrekare 5 dk siliyorum çok da pratik
Aheste hoş geldin
100lükte sorun çıkmaz inşallah korkma,bende yaptırdım
15 günde bir açlık- tokluk tahlili istedi takip açısından
sağol canım biz oğlumla iyiyiz şükür.Kızlar selaaam.Nasılsınız? Biz bugün doktora gittik teyzoşları minik kuşumun boyu uzamış ama çok kilo almamış.38 cm olmuş kilosuda 1200.üzüldüm ama doktor normal dedi.neyse sağlıklı olsun da gerisini hallederiz.Sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
hem de nasıl!!!! valla sağ olsun eşim süpürdü ben de geçen migrostan scotch briteın mopunun aldım harika herkese tavsiye ederim. evim 170 metrekare 5 dk siliyorum çok da pratik
canımmmm hoş geldin.özlettin kendini kız.d.bakır 44 derece bura 42.bi de bi tozbulutu var dünden beri cam kapı açamıyoruz.
yusufcuga da maş. nerdeyse benimkinin iki katı teyzesi.biz cılızız biraz
maşallah canım yaaa ,neye üzülüyoun ,ne güzel işte doktor normal demiş ,bu güvensizlik niye??Kızlar selaaam.Nasılsınız? Biz bugün doktora gittik teyzoşları minik kuşumun boyu uzamış ama çok kilo almamış.38 cm olmuş kilosuda 1200.üzüldüm ama doktor normal dedi.neyse sağlıklı olsun da gerisini hallederiz.Sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
sağol canım biz oğlumla iyiyiz şükür.
sağlıklı olsunda çok kilolu olmasın canım doğduktan sonra alır kilosunu meraketme.dr normal dediyse sorun yoktur.
canım kiracıyız biz bi de bebişime harcama yapıyorum onun için klima zorlar şu an beni.hala düğün taksitlerim de var tam bitmedi. o yüzden bu yazı atlatacak bi şey bakıyorum.selam kızlaarr bende bi sattir geçmişi okuyorum ,idrar yolu enfeksilyonu sanırım bendede başladı gene korkulu rüyam ,monurol falan kesmiyo beni artık ,ama ben biliyorum halıları yıkamaya verdim ve terlik giyemeyi unutuyorum çoğu zaman bide akşam k.rp.zu fazla kaçırmışım gece boyu5-6-7 kez gitmişimdir tuvalete Allahtan gelince hemen uyuyorum ,ama sağ sol sırt üstü hiiç dikkat etmiyorum valla ,yalnız sırt üstü yatarken uyandığımda kasıklarımda ve karnımda biraz ağrı hissettim ,hani doğum hikayeleri okuyoruzz ya ilk ağrılarda doğum değildir diyipp bekliyolar bi kaç saat sonra sıklaşıyo ,acaba bu tarz bi ağrımı diye bile düşündüm ,ama dayanamamki ben buna:18::18:dünde o daha önce söylediğiniz vajina içine iğne batar gibi şeyler hissettim ,bede benim herife sarılırken biraz yukarı doğru asılınca gene kasığıma kramp girdi ,yavaş yavaş başlıyo bendede rahatsızlıklar yaniii...
herif olayına gelince saolsun benimkine çook yardımcı olıyo ,bulaşıklar yıkanıyo ,yerler süpürülüyo ve canım benim ne dersem yapıyo işte ,maşallah diyin kızlar ,hatta evi boyadı ben malatyadayken sen yorulursun dedi,boya sonrası temizliğide geldiğimde kaynanam ve görümcem yapmıştı zatenince temizlikte biter yakında kasmıyorum kendimi fazla yoksa accayip evhamlıyımdır ben ,zaten daha alışverişte yapmadım
canımcım bence en garantisi klima ,hem camı pencereyi açmanada gerek kalmaz bence ,benim abimlerde iki yıl elazığda yaşadı ,merkezdeki iş bank. lojmanlarında ,az çok biliyorum sıcağını Allah kolaylık versin .
yaa bende öyle bişey almak istiyorum ,viledaların püskülleri hep saç oluyo temizlemekten gıcık alıyorum ,benim daha önce vardı kullanmayınca kovasındaki sıkma şeysinide attım acaba senin dediğindenmi alsamkii???saçları tüyleri neyin toplıyomu??bide çabuk bitiyomu minicik bi ağzı var onların?? markası ne aldığının bende bakiim??
maşallah canım yaaa ,neye üzülüyoun ,ne güzel işte doktor normal demiş ,bu güvensizlik niye??
ben bizim haunları anlayamıyorum ,doğuncada biri ,şunu dedi ayrı dert,biri zayıf dedi ayrı dert ,arkadaşlar bize bi mucize verildi ,milyonlarca insan bu yüce duyguyu tadamıyo bile maalesef,neden böyle basit şeyleri kafanıza takıyosunuz anlamıyorum,ben drçuma sormuyorum bile kilosunu boyunu ,normal demesi yetiyo bana ,Allaha şükür diyorum sağlıklı olsunda 100 gr eksik olsun nolcakkii??
kızlar bu arada benim 50 lik şeker normal sınırlarda çıkmıştı şimdi tam hatırlamıyorum ,doktorum iyi dedi ,sizce 100 lükte istermi??ayy hiç bişey değilde 3 saat oturcazya öyle onu istemiyoruuumm
Kızlar selaaam.Nasılsınız? Biz bugün doktora gittik teyzoşları minik kuşumun boyu uzamış ama çok kilo almamış.38 cm olmuş kilosuda 1200.üzüldüm ama doktor normal dedi.neyse sağlıklı olsun da gerisini hallederiz.Sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
maşallah canım yaaa ,neye üzülüyoun ,ne güzel işte doktor normal demiş ,bu güvensizlik niye??
ben bizim haunları anlayamıyorum ,doğuncada biri ,şunu dedi ayrı dert,biri zayıf dedi ayrı dert ,arkadaşlar bize bi mucize verildi ,milyonlarca insan bu yüce duyguyu tadamıyo bile maalesef,neden böyle basit şeyleri kafanıza takıyosunuz anlamıyorum,ben drçuma sormuyorum bile kilosunu boyunu ,normal demesi yetiyo bana ,Allaha şükür diyorum sağlıklı olsunda 100 gr eksik olsun nolcakkii??
kızlar bu arada benim 50 lik şeker normal sınırlarda çıkmıştı şimdi tam hatırlamıyorum ,doktorum iyi dedi ,sizce 100 lükte istermi??ayy hiç bişey değilde 3 saat oturcazya öyle onu istemiyoruuumm
aman canım üzüldüğün şeye bak, normal demişse dr daha ne. bak bende seviniyordum ne güzel fazla bişey yemedim ama kuzu iyi büyümüş diye ama şekerdende bebekler iri olabiliyormuş.. yani sağlıklı doğsunda gramı kiloso fark etmez
evet cnm az kaldı diye bi yandan seviniyorum bi yandanda çok tırsıyorum :18::18::18:ayyyy10 haftan mı kaldı şimcik senin.. belki de 8.. aman Yarabbi.. :) çok heyecan verici olmalıdır
hoş geldin cnm bende dün senin kulaklarını çınlattım maşallah oğluşunaselam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
kızlar buarada güvenli yatış yastığı alcakmıyız Picabo.com.tr Bebek rnleri ve Online Bebek Market | rnn Byk Resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?