2011 Ekim Anneleri

ohhh yavruma benim tabi yeri bol rahat rahat yayılsın benim göbek çok komik oluyo kız daha hareketli olduğu için sağ taraf kocaman oluyo bazen yamuk bi göbiş oluyo çok komik ama artık yavrular konuşunca tepki veriyo kızlar bol bol konuşun ismiyle hitap edin çok faydası oluyomuşşşş:))))

hoşbulduk neclacım.. inş canım sorun çıkmaz. ay hastaneden sonra markete uğramıştık işte yasak olunca nerde şekerli şey var gözüme geldi.. kapatıverdim bende gözlerimi

Kızlar selaaam.Nasılsınız? Biz bugün doktora gittik teyzoşları minik kuşumun boyu uzamış ama çok kilo almamış.38 cm olmuş kilosuda 1200.üzüldüm ama doktor normal dedi.neyse sağlıklı olsun da gerisini hallederiz.Sizler nasılsınız?bebişler nasıl?

Aheste hoş geldin
100lükte sorun çıkmaz inşallah korkma,bende yaptırdım
15 günde bir açlık- tokluk tahlili istedi takip açısından

canımmmm hoş geldin.özlettin kendini kız.d.bakır 44 derece bura 42.bi de bi tozbulutu var dünden beri cam kapı açamıyoruz.
yusufcuga da maş. nerdeyse benimkinin iki katı teyzesi.biz cılızız biraz

oy oyy yesin onları aheste teyzesi sorma eslem arada yusufta bi kenarda toplanıyor karnım yamuluyor benimde, eşime gösteriyorum şaşırıyor. her halleri bi ayrı güzel. 24. haftamızda mıydı neydi, beyazın sezon finalini izliyordum kenan doğulu vardı sesinide açtım kopuyoruz kendimce kumanda göbüşümde bi baktım benim oğlanda coştu kumandayı hoplatıyor bir yandan

selam kızlaarr bende bi sattir geçmişi okuyorum ,idrar yolu enfeksilyonu sanırım bendede başladı gene korkulu rüyam ,monurol falan kesmiyo beni artık ,ama ben biliyorum halıları yıkamaya verdim ve terlik giyemeyi unutuyorum çoğu zaman bide akşam k.rp.zu fazla kaçırmışım gece boyu5-6-7 kez gitmişimdir tuvalete Allahtan gelince hemen uyuyorum ,ama sağ sol sırt üstü hiiç dikkat etmiyorum valla ,yalnız sırt üstü yatarken uyandığımda kasıklarımda ve karnımda biraz ağrı hissettim ,hani doğum hikayeleri okuyoruzz ya ilk ağrılarda doğum değildir diyipp bekliyolar bi kaç saat sonra sıklaşıyo ,acaba bu tarz bi ağrımı diye bile düşündüm ,ama dayanamamki ben buna:18::18:dünde o daha önce söylediğiniz vajina içine iğne batar gibi şeyler hissettim ,bede benim herife sarılırken biraz yukarı doğru asılınca gene kasığıma kramp girdi ,yavaş yavaş başlıyo bendede rahatsızlıklar yaniii...
herif olayına gelince saolsun benimkine çook yardımcı olıyo ,bulaşıklar yıkanıyo ,yerler süpürülüyo ve canım benim ne dersem yapıyo işte ,maşallah diyin kızlar ,hatta evi boyadı ben malatyadayken sen yorulursun dedi,boya sonrası temizliğide geldiğimde kaynanam ve görümcem yapmıştı zaten ince temizlikte biter yakında kasmıyorum kendimi fazla yoksa accayip evhamlıyımdır ben ,zaten daha alışverişte yapmadım
arkadaşlar aramızda şu ufonun falan var ya iyonizerli vantilatörlerinden kullanan var mı? memnun musunuz, almayı düşünüyoruz da... yanıyorum ben çünkü
canımcım bence en garantisi klima ,hem camı pencereyi açmanada gerek kalmaz bence ,benim abimlerde iki yıl elazığda yaşadı ,merkezdeki iş bank. lojmanlarında ,az çok biliyorum sıcağını Allah kolaylık versin .
hem de nasıl!!!! valla sağ olsun eşim süpürdü ben de geçen migrostan scotch briteın mopunun aldım harika herkese tavsiye ederim. evim 170 metrekare 5 dk siliyorum çok da pratik
yaa bende öyle bişey almak istiyorum ,viledaların püskülleri hep saç oluyo temizlemekten gıcık alıyorum ,benim daha önce vardı kullanmayınca kovasındaki sıkma şeysinide attım acaba senin dediğindenmi alsamkii???saçları tüyleri neyin toplıyomu??bide çabuk bitiyomu minicik bi ağzı var onların?? markası ne aldığının bende bakiim??

Aheste hoş geldin
100lükte sorun çıkmaz inşallah korkma,bende yaptırdım
15 günde bir açlık- tokluk tahlili istedi takip açısından

hoşbulduk canım.. ay inş ya dünden beri baya bi sıkıntı yaptım. bende ilki 168 çıkmıştı düşürmüşümdür diyorken 240la karşıladı beniii

sağol canım biz oğlumla iyiyiz şükür.
sağlıklı olsunda çok kilolu olmasın canım doğduktan sonra alır kilosunu meraketme.dr normal dediyse sorun yoktur.

hem de nasıl!!!! valla sağ olsun eşim süpürdü ben de geçen migrostan scotch briteın mopunun aldım harika herkese tavsiye ederim. evim 170 metrekare 5 dk siliyorum çok da pratik

Ben evi viledayla silip arkasından da normal mopla kuruluyorum. scotch brite nasıl güzel temizliyormu yoksa tozunu mu alıyor sadece? güzelse alayım bende bir tane.

canımmmm hoş geldin.özlettin kendini kız.d.bakır 44 derece bura 42.bi de bi tozbulutu var dünden beri cam kapı açamıyoruz.
yusufcuga da maş. nerdeyse benimkinin iki katı teyzesi.biz cılızız biraz

hoşbulduk canımmm bende sizi özledim valla.. evet orasıda ilk haftalarda çok sıcaktı bi de elşimin abisinin düğün telaşı üstüne gelince ne kadar bişey yaptırmasalarda insan utanıyor oturunca.. bizim geldiğimiz hafta baya bi serinlemişti hatta yağmur filanda yağmıştı tam güzeldi yani. ama olan oldu her yerim pişti sıcaktan, isilik oldu filan.. evet to<z bulutu varmış bugün ordada.

aman kuzu sağlıklı olsunda sen tombik yaprsın doğunca, bizim ki erken gelmese iyi bu kiloyla sezeyan olmakda var işin ucunda.. neyse nasip artık:82:

maşallah canım yaaa ,neye üzülüyoun ,ne güzel işte doktor normal demiş ,bu güvensizlik niye??
ben bizim haunları anlayamıyorum ,doğuncada biri ,şunu dedi ayrı dert,biri zayıf dedi ayrı dert ,arkadaşlar bize bi mucize verildi ,milyonlarca insan bu yüce duyguyu tadamıyo bile maalesef,neden böyle basit şeyleri kafanıza takıyosunuz anlamıyorum,ben drçuma sormuyorum bile kilosunu boyunu ,normal demesi yetiyo bana ,Allaha şükür diyorum sağlıklı olsunda 100 gr eksik olsun nolcakkii??

kızlar bu arada benim 50 lik şeker normal sınırlarda çıkmıştı şimdi tam hatırlamıyorum ,doktorum iyi dedi ,sizce 100 lükte istermi??ayy hiç bişey değilde 3 saat oturcazya öyle onu istemiyoruuumm

canım kiracıyız biz bi de bebişime harcama yapıyorum onun için klima zorlar şu an beni.hala düğün taksitlerim de var tam bitmedi. o yüzden bu yazı atlatacak bi şey bakıyorum.
canım ben çok memnunum.markası scott brite (doğru yazdıysam) biraz pahalı ama kesinlikle değiyor. ben migrostan 29a aldım

Doğru söylüyorsunda insan hep bir araştırma halinde oluyor işte...

aman canım üzüldüğün şeye bak, normal demişse dr daha ne. bak bende seviniyordum ne güzel fazla bişey yemedim ama kuzu iyi büyümüş diye ama şekerdende bebekler iri olabiliyormuş.. yani sağlıklı doğsunda gramı kiloso fark etmez

ben biraz dolaşayım kocişime yemek hazırlayayımki pişman olmasın int.bağlantılarını hallettiği için demesin akşama kadar k.k.yamı girdin diye :))))hepinizi öptüm gelirim ben yine byeeee

haklısın sansecim.. ilki normal seviyede çıktıysa yüzlük istemez korkma

kilosu az diye değil de 2 haftada 200 gr aldı diye üzüldüm.aklımda bu haftalarda haftada 200 gr alıyolarmış gibi kalmış. Tamam üzülmüyorum artık :) Önemli olan sağlıklı olmaları zaten. Hepimizin bebişleri sağlıklı doğsun inşallah..

ayyyy 10 haftan mı kaldı şimcik senin.. belki de 8.. aman Yarabbi.. :) çok heyecan verici olmalıdır
evet cnm az kaldı diye bi yandan seviniyorum bi yandanda çok tırsıyorum :18::18::18:
hoş geldin cnm bende dün senin kulaklarını çınlattım maşallah oğluşuna

cnm ben bitane aldım ama böyle oyuncak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…