2011 Ekim Anneleri

ben biraz dolaşayım kocişime yemek hazırlayayımki pişman olmasın int.bağlantılarını hallettiği için demesin akşama kadar k.k.yamı girdin diye :))))hepinizi öptüm gelirim ben yine byeeee

bizde de yok akşama yemek bi sihirli deynek lütfennn:84: ay iyiki büyük temizliğimi gitmeden yapmışım, ama mutfağım kalmıştı.. gözüme batıyor ama hiç yapacak halim yok

evet cnm az kaldı diye bi yandan seviniyorum bi yandanda çok tırsıyorum :18::18::18:

hoş geldin cnm bende dün senin kulaklarını çınlattım maşallah oğluşuna

hoşbulduk canımcım valla hiç geçmişe bakamadım. bende aytencim gibi istikrar yok bi baktım 500 küsur sayfa olmuş yokluğumda

Anamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
Burnum iki gündür bildiğin çeşme, genizler felakettt su içerken bile yanıyoooo.Afedersiniz totom bile ağrıyo...
Bu sıcaklar beni mahvetti
Sabah doktora gittik.Eşim söylene söylene götürdü. Kendime bakmıyomuşum..Olacağı varsa oluyo işte napiim yanii
Doktor ilaç yazmadı.Bi serum yedim.Bi de tuzlu su verdi. Burnuma sıkcakmışım.Nasıl yapcam bilen var mı? Burna sıkınca genize gidiyo yutcak mıyım onu ki?
Serum bile kar etmedi hala bi hapşuruk bi sular seller gibi burun akması...Yaw yazın hasta olmak çokk zormuşşş(Ev yanıyo yatamıyorum bileee(
ÇAbuk iileşmeliyim napıcam kızlar ben yaaaa...Su da içiyorum bol bol..Limon yiyorum..E daha napiiimmm???

Ben evi viledayla silip arkasından da normal mopla kuruluyorum. scotch brite nasıl güzel temizliyormu yoksa tozunu mu alıyor sadece? güzelse alayım bende bir tane.

canım mikrofiberli bu .vileda saç tellerini bi yerden alıyo diğer tarafa bırakıyo.bu öyle değil çok da güzel temizliyo.
bu arada iyi reklam yaptım iyi mi :)))

teyseleri biz yusuf kereme bu ciciyi aldık onun dışında hastane çıkışı, alt açma seti ve battaniye aldım.. sonra resimlerini çekip koyarım inş. daha var dimi bi dolu alınacak bu sıcakta zor baya...

tirilaylom geçmiş olsun, ahh ahh bilmem mi ne zor bu sıcaklarda... valla hiç bi fikrim yok, ben kullanmadım tuzlu sudan burnuna çekiyo olmayasın eczacımız vardı bizim huu

geçmiş olsun cnm

çok şirin cnm güle güle kullan

canım serum izotonik vermiş ,böyle sırt üstü yatıyosun burnuna damlatıyosun,hafifçe nefes alıyon burnundan ,genzini temizler bu ,yutmandada bi skınca yok ,karbonatlı suyla gargara yapabilrsin ,ılık ılık su ,çorba vs. tüket ,dr zaten ilaç vermemiş alternatif yöntemlerle atlatmamız lazım ,ben bu kış neler çektim bu yüzden orta kulak iltahabı oldum ,çok dikkat et ,bide bitki çayı falan tüket ama günde 2 fincanı geçme.

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun.. ateşin falan yoktur umarım.. gebesin diye de hiç mi bir ilaç verilmiyormuş.. şükran hanımı arasaydın keşke.. bazı doktorlar hamilelere ilaç yazmaya korkuyorlar.. halbuki ne gebeler var antibiyotik tedavisi bile görüyorlar..
en hafif kullanabileceğin ilaç parol zaten.. biraz rahatlatır diye düşünüyorum .. ama ateşin yoksa içme.. c vitaminli meyveler ye yat.. farkındayım bildiğin şeyleri söylüyorum ama.. istirahatten başka seçeneğin yok ne yazık ki..
dikkat et kendine..

bende böyle bişey alcam ,kaynanamlar bitişikte ya ,onlarada bu tarz bişey alıp koymak istiyorum ,malum ilk torun ,belki bizim evden çok orda bakılcak hasbam

bende böyle bişey alcam ,kaynanamlar bitişikte ya ,onlarada bu tarz bişey alıp koymak istiyorum ,malum ilk torun ,belki bizim evden çok orda bakılcak hasbam

iyi olur canım, bende oda dışında kulanıyım diye aldım gelen giden olursa yatak odama almayım diye.. 55 liraya aldık, görümcem torununa bizden önce 50 ye almıştı ama yeni ürün olduğu için 5 fazla oldu bizimki

aman allah başka huylarını göstermesın kötü olarak yanııı
allah korusun tüm sevdıklerımızı acılarını göstermesın
kızlar benim bebikler artık tekmeleme modundan geçti karnımda resmen dalga yapıyolar dışardanda çok belli oluyo sizdede varmı yoksa benimkiler sığamadığı için benmi farkediyorum?????
benımdee öle oluyo ve canım yanıyoo yaa sankı yırtacak kız karnımıı
bizde vardı canım çok güzeldi eltimin oğlu neymiş onu istiyomuş ağlamış aldılar götürdüler yenisini alcam çok güzel
o zaman babası alsaydı size bedavamı gelıooo bu ufolar ne ınsanlar var yaaaa valla gıcık bır durum ben olsaydım kesınlıkle verdırtmezdımm tabıı koca verırdı ben alcam sen karısma derdı

canım sünis rınseyı dıyorsun sanırım o benım kurtarıcım yaa o olmazsa herhalde kötü olan halım perısan olurdu

bak şimdi serumu hazırladın ya cızgıye kadar şimdı kafanı lavaboya eğdın dıyelım kı sağ burun delıgıne işlemı uygulucaksın ama kafam ıyıce lavoboya eğik bıraz yukarda duruyorsan genzıne kaçar

kafan eğik bedenınde egık sağ burun deliğine serumu yerlestırdın kafanı hafıf sağa cevırıyorsun ve sıkıyorsun serum suyu sağ burundan gırıyo soldan cıkıyoo aynı işlemıde sol için uyguluyorsun aynen ve hazıraldıgın su 24 saat kullanabılırsın arada kaynar sudan gecır serum sısesını

bu kadarrrr kullan bak çok memnun kalcaksınn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…