ben biraz dolaşayım kocişime yemek hazırlayayımki pişman olmasın int.bağlantılarını hallettiği için demesin akşama kadar k.k.yamı girdin diye :))))hepinizi öptüm gelirim ben yine byeeee
evet cnm az kaldı diye bi yandan seviniyorum bi yandanda çok tırsıyorum :18::18::18:
hoş geldin cnm bende dün senin kulaklarını çınlattım maşallah oğluşuna
Ben evi viledayla silip arkasından da normal mopla kuruluyorum. scotch brite nasıl güzel temizliyormu yoksa tozunu mu alıyor sadece? güzelse alayım bende bir tane.
Anamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
Burnum iki gündür bildiğin çeşme, genizler felakettt su içerken bile yanıyoooo.Afedersiniz totom bile ağrıyo...
Bu sıcaklar beni mahvetti
Sabah doktora gittik.Eşim söylene söylene götürdü. Kendime bakmıyomuşum..Olacağı varsa oluyo işte napiim yanii
Doktor ilaç yazmadı.Bi serum yedim.Bi de tuzlu su verdi. Burnuma sıkcakmışım.Nasıl yapcam bilen var mı? Burna sıkınca genize gidiyo yutcak mıyım onu ki?
Serum bile kar etmedi hala bi hapşuruk bi sular seller gibi burun akması...Yaw yazın hasta olmak çokk zormuşşş(Ev yanıyo yatamıyorum bileee (
ÇAbuk iileşmeliyim napıcam kızlar ben yaaaa...Su da içiyorum bol bol..Limon yiyorum..E daha napiiimmm???
sevsinler onun cicisini rabbim analı babalı büyütsün inş
geçmiş olsun cnmAnamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
Burnum iki gündür bildiğin çeşme, genizler felakettt su içerken bile yanıyoooo.Afedersiniz totom bile ağrıyo...
Sabah doktora gittik.Eşim söylene söylene götürdü. Kendime bakmıyomuşum..Olacağı varsa oluyo işte napiim yanii
Doktor ilaç yazmadı.Bi serum yedim.Bi de tuzlu su verdi. Burnuma sıkcakmışım.Nasıl yapcam bilen var mı? Burna sıkınca genize gidiyo yutcak mıyım onu ki?
Serum bile kar etmedi hala bi hapşuruk bi sular seller gibi burun akması...Yaw yazın hasta olmak çokk zormuşşş(Ev yanıyo yatamıyorum bileee (
ÇAbuk iileşmeliyim napıcam kızlar ben yaaaa...Su da içiyorum bol bol..Limon yiyorum..E daha napiiimmm???
canım serum izotonik vermiş ,böyle sırt üstü yatıyosun burnuna damlatıyosun,hafifçe nefes alıyon burnundan ,genzini temizler bu ,yutmandada bi skınca yok ,karbonatlı suyla gargara yapabilrsin ,ılık ılık su ,çorba vs. tüket ,dr zaten ilaç vermemiş alternatif yöntemlerle atlatmamız lazım ,ben bu kış neler çektim bu yüzden orta kulak iltahabı oldum ,çok dikkat et ,bide bitki çayı falan tüket ama günde 2 fincanı geçme.Anamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
Anamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
geçmiş olsun cnm
çok şirin cnm güle güle kullan
dolan canım yeter okadar fazla bile hattasağol canımcım daha güzeli prensesin olsun inş..
ay ben az bi evimemi baksam ne yapsam, yapacak halim yok ama bi dolansam yeter mi kiii
bende böyle bişey alcam ,kaynanamlar bitişikte ya ,onlarada bu tarz bişey alıp koymak istiyorum ,malum ilk torun ,belki bizim evden çok orda bakılcak hasbam
dolan canım yeter okadar fazla bile hatta
canom yok ortalarda dediğini yaptırdı herüfüne sanırsammm...oh ohh..gez bakalım canocan sefan olsunn:92::92::92:
aman allah başka huylarını göstermesın kötü olarak yanıııiki insan bukadar benzer.tamir işleri bana ev işleri bana alım satım bana hamile kalmadan önce eczanede benim üstümdeydi şimdi ben elimi çektim beyefendi sabah gider fabrikaya uğramaz eczaneye batçak az kaldı.inan ömrümü yedi.ama şükür diğer huyları iyi
allah korusun tüm sevdıklerımızı acılarını göstermesınsağol canımm...
evi sağolsun eşim topladı bende ufak tefek eşyaları koli yapıyorum yavaş yavaş taşıma zamanında benlik bişi yok evden eve olucak sadece yerleşmede zorlanabilirim allah yardım eder deyip bekliyorumallah razı olsun o güzel duaların için amiiin diyoruz
sağol canım.inşallah benimde tek temennim o zaten bir an önce düzelip artık kalan süremin tadını çıkarmak istiyorum aaah vaaah demeden göbüşümü okşamak istiyoruuum:84: yanıma malesef gelecek kimse yok annem çalışıyo tüp bebek tedavisinde iznini benim için bitirdi babam geleyim diyo erkek ne anlar ev yerleştirmeden akrabalar desen boşver der geçerim...allah büyük yavaştan bişeyle rolucak artık bakalım sağol canımm
aah hanzadem aah mantar demeyin baa bişi oliyiii bıktım mantarlı sote gibi yaşamaktan gebeliğin başındna beri var bend ehayatmda bi ilk ne yaptıysak geçmedi en son kullandığım antibiyotik biraz hafifletti ama nedir onu tetikleyen anlmış değilim bigün çok iyiyken ertesi gün deli ediyo benii allah şifalarımızı versin
darısı başımıza inşallahhhhh
al bendnede o kadar cuma günü eşim bir günlüğüne izmite gidicek bir aydır ağlıyorum onu kaybedicvekmişim gibi hisler doğuyo içime allah korusun ağzımdan yeller alsını götürsün ve her yüzünw baktıkça içim kaynıyo ağlayasım geliyo bıktım bu saçma ruh halinden ama allahın izniyle inşallah haftalar sonra normale dönücez inşallahhhtek tesellim bu
benımdee öle oluyo ve canım yanıyoo yaa sankı yırtacak kız karnımııkızlar benim bebikler artık tekmeleme modundan geçti karnımda resmen dalga yapıyolar dışardanda çok belli oluyo sizdede varmı yoksa benimkiler sığamadığı için benmi farkediyorum?????
o zaman babası alsaydı size bedavamı gelıooo bu ufolar ne ınsanlar var yaaaa valla gıcık bır durum ben olsaydım kesınlıkle verdırtmezdımm tabıı koca verırdı ben alcam sen karısma derdıbizde vardı canım çok güzeldi eltimin oğlu neymiş onu istiyomuş ağlamış aldılar götürdüler yenisini alcam çok güzel
Anamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?