2011 Ekim Anneleri

Sağol cnm. İlk defa aldım eczaneye sormayı da unutmuşum..Hava çok sıcak olunca ılık bişiler tüketesi gelmiyo insanın.Ama zorlıycam napim artık. Ihlamur kaynatıyorum başka işe yarar bitki hangisi?
Faranjitim hep vardı ama bu seferki gibi hiç olmamıştı. Sabah kalktığımda yanar bişiler yiyince geçerdi...

Sağol Koprim.Ateşim de var mlsf. Ztn bu vücut ağrılarım ondan sanırım. Ama çok yüksek değil..Walla ben de doktor ilaç verir diye gittim ama vermedi. Bi tek parol verdi... Onu da çok dayanamıcak olursam alırım. Galiba durum başka türlü geçmiycek gibi olursa anca ilaç yazıyolar..Şükran'ı da aramaya gerek duymadım bilmiyorum. O da o konudaki uzmana bırakıcaktır.

Bakalım inş çabuk atlatırım. Gözlerimi taşıyamıyorum ama bu sıcakta yatamıyorum da...Amman hasta olmayın. Soğuk suya saldırmayın. Klimadan kaçınnn...Hiç hasta olunacak mevsim değil bu

daha öğle yemeği yemedım canım hiçbirşey ıstemıyor yaaa kızımda oynuyo ama açlıktan mı

ay ne yıcezz bu sıcaktaaaa

ALLAH IM YARDIM ETT

Cnm izotonik sodyum klorür yazıyo..Doktor şırıngayla günde 3-4 defa uygula dedi..Ama şu sağdan sıkıp soldan çıkartma olayı olabilir bak..Bi deniyim

kızlar geçmişi okumadan direk yazıorum umarım bi aksilik yoktur...
doktora gittik geldik bebeğim 1610 gram olmuş :) kuzum benim babası gibi yuvarlak yüzlü olcak yavrum bide doktor bak bu idrar torbası dedi gösterdi ve dolmuş birazdan yapar çişini dedi canım benimmm çok tatlıydı... paylaşmak istedim sizlerle herkes iidir umarım

canım ben genelde ,kabuk tarçın ,rezene ,kuşburnu ,nane ,elma kabuğu ,kısacası evde ne bulursam karıştırıp kaynatırım ,ha bide limon ,hem daha lezzetli oluyo ,hatta varsa bir elmayı 4 e böl kaynat,hani elma soğuklardo bozulmuyoya ,kabuğunun altında bi madde varmış ,soğuk algınlığınada iyi geliyomuş ,bunu duydum duyalı elmayı eksik etmem böyle çaylardan.

nerde oturuyosun merak ettım ..surıyeden toz geldıgıne gore mardın dıye tahmın edıyorum cunku bende orda oturuyorum ve cam acmak ımkansız bızım evde..

gecen dede bende enfeksıyon cıktı..ızmırdekı kayınvalıdemlerın aıle hekımı bana 7. aydan sonra her ılacı rahatlıkla kullanabılecegımı soyleyıpnormal ınsanların kullanabılcegı bır antıbıyotık yazmıs..bırde mıde bagırsak ıcın bı ılac ne alakaysa..eczanede kıza sordum bu ne ılacı dıye mıde ılacı dedı.. dedım ne alaka ben sıkıntılı degılım mıdemden ..halıyle guvenım sarsıldı doktora..bana verdıgı ceftınex adında bır antıbıyotık vardı bırde ..prospektusunde hamılelrın kullanmaması gerektıgı yazıyor..doktorumu aradım bence kullanma bebegıne olmaz ama senın bobrek karacıger fonksıyonlarına agır gelır bu ılac cok genıs senktrumla bır antıbıyotık dedı..en son asamada verılebılecek bır ılac dedı.. baska bır hastaneye gıtme ımkanıda bulamadıgımdan vede doktordan bebegıme bırsey olmayacagı taahhttudunu alınca gunde 2 doz olan ılacı 1 doza ındırerek kullandım..3 gun de 6 hap yerıne 3 hapla ısımı hallettım elhamdulıllah..

merhaba güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum misafirim vardı,herkes iyidir umarım
bizde doktordan geldik kızçem büyümüş 28+1 de 1232 gr olmuş
ayy maasallah allah nazardan beladan esırgesın ..bende 1 bucuk aydır gormedım kızımı acayıp merak edıyorum kılosunu boyunu..bugun bıran kızımın hareketlerının kesıldıgı ve karnımda öldugunu düşündum ne yıme gerekse....cıgerım sızlayıverdı bırden ..allah korusun ..:26:
ben 10 gun sonra mardıne evıme gıtmıs olucam ..bu arada seker yuklemesını halen yaptırmıs degılım kızlar..acaba ben gıdene kadar yanı 30. hafta baslarında bu testı yapıyolarmı?yada ne zamana kadar yapıyolar?

faranjıt ıcın yapılabılecek en mukemmel tedavı seklı...aylarca ılac kullanırsın ama genız akıntın oldugu surecekı oda aylarca gıtmz hastalıktan kurtulamazsın..fakat meyve kaynattıgında cok faydası oluyor ve nerdeyse hemencecık gecıyor..

güzel haftasonları oğluşumun güzel teyzelerriii ve kardeşlerii

kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugün çok şükür şekerimizi kanımız idrarımız temiz çıktı bir sıkıntımız yok delik deşik olduk aç kaldık ve iğrenç şekerli suyu içmiş bulunduk
İnşallah yaptırcak olanlarda bizim gibi mutlu ayrılır hastaneden
gelelim oğluma her zaman pipoş ve bacak şow yapan oğlumun havası meğer babasınaymış bugün babası yoktu anneanne ve dayısına gülücükler saçtı benim güleç oğlum 1 kilo 103 gram olmuş yavrum boyu 36 cm gelişimi 1 hafta önde gidiyor bende 61 le başladığım hamileliğime 65.5 la devam ediyorum 4.5 kilo almışım toplamda iyi gidiyorum sanıırım kendimede boncuk takim şimdilik bizden havadisler bu kadar hepinizi öpüyorumm

güleç rüzgarım

Eklentiler

• $30072011(004).webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 20

maşallahh rüzgarımıza ALLAHNAZARLARDAN SAKLASINNNN

Son düzenleme:

elazığda oturuyorum canım.ilacı da benim kendi doktorum verdi.günde bi tane kullanıyorum .inş. bi zararı olmaz

maş. edacım rüzgara da sana da. iyi bakmışsın oğluna sen.çünkü son gittiğinde bizimklerin kilosu hemen hemen aynıydı. ne yedin ne içtin bu süre zarfında.
ben üzülüyorum yaaa oğlum topiğin en cılız çocugu galiba((

elazığda oturuyorum canım.ilacı da benim kendi doktorum verdi.günde bi tane kullanıyorum .inş. bi zararı olmaz

masallah bır sıkıntı olcagını sanmıyorum dozu sana yuksek geldıyse kendın düşür ben oyle yaptım 3 gunden cokta ıcmedım..tekrarlarsa yıne aynı yolu denerım..elazıgda cok sıcaktır sanırım..ben sımdı ızmırdeyım ama ınanılmaz ter ıcınde yasıyorum..mardının kuru sıcagı ve tozu buranın nemı mahfettı..gogus altlarımda havlu kagıtlarla yasıyorum pişik olcam korkusundan ..:26:

allah nazarlardan saklasın çok duygulandım çok güzellllllll :2:

teşekkür ederiz filiz teyzesi son gittiğimizde yani 2 hafta önce 758 gramdı yanlış hatırlamıyorsam ama inan ben, bence bu topikte beslenmesine en çok dikkat etmeyen anne adayıyım (kendime) sende üzülme lütfen her bebek farklı oluyor demek ki ne kadar iyi beslenirsen beslen :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…