canım serum izotonik vermiş ,böyle sırt üstü yatıyosun burnuna damlatıyosun,hafifçe nefes alıyon burnundan ,genzini temizler bu ,yutmandada bi skınca yok ,karbonatlı suyla gargara yapabilrsin ,ılık ılık su ,çorba vs. tüket ,dr zaten ilaç vermemiş alternatif yöntemlerle atlatmamız lazım ,ben bu kış neler çektim bu yüzden orta kulak iltahabı oldum ,çok dikkat et ,bide bitki çayı falan tüket ama günde 2 fincanı geçme.
canım geçmiş olsun.. ateşin falan yoktur umarım.. gebesin diye de hiç mi bir ilaç verilmiyormuş.. şükran hanımı arasaydın keşke.. bazı doktorlar hamilelere ilaç yazmaya korkuyorlar.. halbuki ne gebeler var antibiyotik tedavisi bile görüyorlar..
en hafif kullanabileceğin ilaç parol zaten.. biraz rahatlatır diye düşünüyorum .. ama ateşin yoksa içme.. c vitaminli meyveler ye yat.. farkındayım bildiğin şeyleri söylüyorum ama.. istirahatten başka seçeneğin yok ne yazık ki..
dikkat et kendine..
aman allah başka huylarını göstermesın kötü olarak yanııı
allah korusun tüm sevdıklerımızı acılarını göstermesın
benımdee öle oluyo ve canım yanıyoo yaa sankı yırtacak kız karnımıı
o zaman babası alsaydı size bedavamı gelıooo bu ufolar ne ınsanlar var yaaaa valla gıcık bır durum ben olsaydım kesınlıkle verdırtmezdımm tabıı koca verırdı ben alcam sen karısma derdı
canım sünis rınseyı dıyorsun sanırım o benım kurtarıcım yaa o olmazsa herhalde kötü olan halım perısan olurdu
bak şimdi serumu hazırladın ya cızgıye kadar şimdı kafanı lavaboya eğdın dıyelım kı sağ burun delıgıne işlemı uygulucaksın ama kafam ıyıce lavoboya eğik bıraz yukarda duruyorsan genzıne kaçar
kafan eğik bedenınde egık sağ burun deliğine serumu yerlestırdın kafanı hafıf sağa cevırıyorsun ve sıkıyorsun serum suyu sağ burundan gırıyo soldan cıkıyoo aynı işlemıde sol için uyguluyorsun aynen ve hazıraldıgın su 24 saat kullanabılırsın arada kaynar sudan gecır serum sısesını
bu kadarrrr kullan bak çok memnun kalcaksınn canımm
trılaylom nerden kaça aldın canım o ana kucağını
cnm izotonik sodyum klorür yazıyo..doktor şırıngayla günde 3-4 defa uygula dedi..ama şu sağdan sıkıp soldan çıkartma olayı olabilir bak..bi deniyim
kuzum onu ben almadım ahestee aldı:)
kızlar bu hastane çıkışı falan hep yıkancak dimi.neyle yıkıycaz kıyafetleri
Sağol cnm. İlk defa aldım eczaneye sormayı da unutmuşum..Hava çok sıcak olunca ılık bişiler tüketesi gelmiyo insanın.Ama zorlıycam napim artık. Ihlamur kaynatıyorum başka işe yarar bitki hangisi?
Faranjitim hep vardı ama bu seferki gibi hiç olmamıştı. Sabah kalktığımda yanar bişiler yiyince geçerdi...
nerde oturuyosun merak ettım ..surıyeden toz geldıgıne gore mardın dıye tahmın edıyorum cunku bende orda oturuyorum ve cam acmak ımkansız bızım evde..günaydın kızlar...
ne zor günler Allahım yardım et. sıcak yatırmıyo gece öldüm terden. bi daha hamile kalırsam tövbe yaza denk gelmeyecek son 3 ay (inş.)
akşam göürmcemler bendeydi. çayın yanına sütlü bi tatlı yaptım. çerez indirdim. sonra da meyve servisi falan 10,30gibi kalktılar. bugün yola çıktılar erken kalktılar. sağ olsun temizleyip gittiler mutfağı da.
ya bi de burda bi toz var cam kapı açamıyorum. daha doğrusu açmamaya çalışıyorum ama benim dalyan kocam dayanamıyo o açıyo ben kapatıyom. ev tozlandı yine!!!
şimdi çeksin o süpürgeyle ben de moplayayım her tarafı. suriyeden geliyomuş toz ama görmeniz lazım sani çöldeyiz. nasıl bi şey bu ya. bi yağmur yağsa keşke
doktorum idrar enfeksiyonu için cefaks diye bi antibiyotik yazdı.3 gündür kullanıyorum ama eczacı günde iki kez işaretlemiş. doktor sadece tok karna al dedi yani dozunu söylemedi. napsam sizce. bi de 500 mg. ağır gibi geldi bana. günde bi tane alıyorum ben. gebelik risk grubu da b imiş:26::26:
ayy maasallah allah nazardan beladan esırgesın ..bende 1 bucuk aydır gormedım kızımı acayıp merak edıyorum kılosunu boyunu..bugun bıran kızımın hareketlerının kesıldıgı ve karnımda öldugunu düşündum ne yıme gerekse....cıgerım sızlayıverdı bırden ..allah korusun ..:26:merhaba güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum misafirim vardı,herkes iyidir umarım
bizde doktordan geldik kızçem büyümüş 28+1 de 1232 gr olmuş
ben 10 gun sonra mardıne evıme gıtmıs olucam ..bu arada seker yuklemesını halen yaptırmıs degılım kızlar..acaba ben gıdene kadar yanı 30. hafta baslarında bu testı yapıyolarmı?yada ne zamana kadar yapıyolar?selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
canım ben genelde ,kabuk tarçın ,rezene ,kuşburnu ,nane ,elma kabuğu ,kısacası evde ne bulursam karıştırıp kaynatırım ,ha bide limon ,hem daha lezzetli oluyo ,hatta varsa bir elmayı 4 e böl kaynat,hani elma soğuklardo bozulmuyoya ,kabuğunun altında bi madde varmış ,soğuk algınlığınada iyi geliyomuş ,bunu duydum duyalı elmayı eksik etmem böyle çaylardan.
güzel haftasonları oğluşumun güzel teyzelerriii ve kardeşlerii
kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugünçok şükür şekerimizi kanımız idrarımız temiz çıktı bir sıkıntımız yok delik deşik olduk aç kaldık ve iğrenç şekerli suyu içmiş bulunduk
İnşallah yaptırcak olanlarda bizim gibi mutlu ayrılır hastaneden
gelelim oğluma her zaman pipoş ve bacak şow yapan oğlumun havası meğer babasınaymış bugün babası yoktu anneanne ve dayısına gülücükler saçtı benim güleç oğlum1 kilo 103 gram olmuş yavrum boyu 36 cm gelişimi 1 hafta önde gidiyor bende 61 le başladığım hamileliğime 65.5 la devam ediyorum 4.5 kilo almışım toplamda iyi gidiyorum sanıırım kendimede boncuk takim şimdilik bizden havadisler bu kadar hepinizi öpüyorumm
güleç rüzgarım
nerde oturuyosun merak ettım ..surıyeden toz geldıgıne gore mardın dıye tahmın edıyorum cunku bende orda oturuyorum ve cam acmak ımkansız bızım evde..
gecen dede bende enfeksıyon cıktı..ızmırdekı kayınvalıdemlerın aıle hekımı bana 7. aydan sonra her ılacı rahatlıkla kullanabılecegımı soyleyıpnormal ınsanların kullanabılcegı bır antıbıyotık yazmıs..bırde mıde bagırsak ıcın bı ılac ne alakaysa.. eczanede kıza sordum bu ne ılacı dıye mıde ılacı dedı.. dedım ne alaka ben sıkıntılı degılım mıdemden ..halıyle guvenım sarsıldı doktora..bana verdıgı ceftınex adında bır antıbıyotık vardı bırde ..prospektusunde hamılelrın kullanmaması gerektıgı yazıyor..doktorumu aradım bence kullanma bebegıne olmaz ama senın bobrek karacıger fonksıyonlarına agır gelır bu ılac cok genıs senktrumla bır antıbıyotık dedı..en son asamada verılebılecek bır ılac dedı.. baska bır hastaneye gıtme ımkanıda bulamadıgımdan vede doktordan bebegıme bırsey olmayacagı taahhttudunu alınca gunde 2 doz olan ılacı 1 doza ındırerek kullandım..3 gun de 6 hap yerıne 3 hapla ısımı hallettım elhamdulıllah..
ayy maasallah allah nazardan beladan esırgesın ..bende 1 bucuk aydır gormedım kızımı acayıp merak edıyorum kılosunu boyunu..bugun bıran kızımın hareketlerının kesıldıgı ve karnımda öldugunu düşündum ne yıme gerekse....cıgerım sızlayıverdı bırden ..allah korusun ..:26:
ben 10 gun sonra mardıne evıme gıtmıs olucam ..bu arada seker yuklemesını halen yaptırmıs degılım kızlar..acaba ben gıdene kadar yanı 30. hafta baslarında bu testı yapıyolarmı?yada ne zamana kadar yapıyolar?
elazığda oturuyorum canım.ilacı da benim kendi doktorum verdi.günde bi tane kullanıyorum .inş. bi zararı olmaz
maşallahh rüzgarımıza ALLAHNAZARLARDAN SAKLASINNNN
güzel haftasonları oğluşumun güzel teyzelerriii ve kardeşlerii
kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugünçok şükür şekerimizi kanımız idrarımız temiz çıktı bir sıkıntımız yok delik deşik olduk aç kaldık ve iğrenç şekerli suyu içmiş bulunduk
İnşallah yaptırcak olanlarda bizim gibi mutlu ayrılır hastaneden
gelelim oğluma her zaman pipoş ve bacak şow yapan oğlumun havası meğer babasınaymış bugün babası yoktu anneanne ve dayısına gülücükler saçtı benim güleç oğlum1 kilo 103 gram olmuş yavrum boyu 36 cm gelişimi 1 hafta önde gidiyor bende 61 le başladığım hamileliğime 65.5 la devam ediyorum 4.5 kilo almışım toplamda iyi gidiyorum sanıırım kendimede boncuk takim şimdilik bizden havadisler bu kadar hepinizi öpüyorumm
güleç rüzgarım
maş. edacım rüzgara da sana da. iyi bakmışsın oğluna sen.çünkü son gittiğinde bizimklerin kilosu hemen hemen aynıydı. ne yedin ne içtin bu süre zarfında.
ben üzülüyorum yaaa oğlum topiğin en cılız çocugu galiba((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?