2011 Ekim Anneleri

hemde nasıl yanıyo.eşim vantialtör tarzı bi şeyler bakmaya gitti.şimdi kızkardeşimi arsdım bi güzel ağladım telefonda.dayanamıyorum ben bu halde bu sıcaklara yaaaa
Allahım sen yardım ett

hoşgeldiniz edacım.maaşallah rüzgara.ne güzel haberlerle gelmişsiniz.

maşallah cnm rüzgar beye demek gülücükler saçıyordu sıpam

teşekkür ederim elifim :) doktorumuz uykusu gelmiş esniyo desede banane işte bariz gülüyo benim oğlum ben mutlu bir anneyim oğlum da mutlu bir bebek
teyzeleri şahit işte sizde görüyosunuz esniyo mu gülüyo mu siz söyleyin

yaaa yazmayı unutmuşum 2 hafta önce ki kontrolümüzde doktor bebek ters duruyo ama döner demişti, yazmıştım da buraya kafası göbek deliğimin neredeyse 1 karış üstünde dik duruyo sanki tekmeleride hep vajinamın tepesinde hissediyorum bu yüzden... bu hafta hala aynı pozisyonda idi doktor hatırladı geçen seferde böyle duruyordu dimi dedi evet dedim hımmm dedi düşünceli bir ses tonuyla başka da bişi demedi bende sormadım nedense :26: inşallah bu bir sorun teşkil etmez
bu arada oğlum babasının izinden gidiyor eşimde aynı pozisyonda imiş ve sonunda sezeryan olmuş annesi, acaba babası kadar istikrarlı çıkıcakmı yoksa dönermi çok merak ediyorum

Edacım, maşallah Rüzgarına.. yanakları çokk tatlı.. Rabbim nazarlardan saklasın ikinizi de.. ve bişi diim mi yanakları seni anımsatıyor daha doğmadan fikir biçtim

ayyy cnm isimle hitap edilince bi başka oluyomuş ya bide tam kesinleştirsek ne olacağını ama 7 ayda buna bile karar vermek büyük başarıydı bizim için

canım benimmm ben senin kuzuna sudenazı çok yakıştırıyorum daha ağır bassıyor bende eylülden :)
bizim gibi 2 sene önceden karar verseydiniz böyle zorlanmazdınız

edam ters durması sadece normal doğum olmayacağı anlamına gelir.benim oğluşumda geçtiğimiz kontrolden öncesine kadar hep tersti ama son kontrolde doktorumuz dönmüş dedi.senin paşada döner inş canım.sıkıntı yapma sakın.

Edacım, maşallah Rüzgarına.. yanakları çokk tatlı.. Rabbim nazarlardan saklasın ikinizi de.. ve bişi diim mi yanakları seni anımsatıyor daha doğmadan fikir biçtim

kız kopiş helal sana beni nasıl hatırlıyorsun
teşekkür ederiz oğlumla teyzesi bende bana benzettim açıkçası benim çenem sivri alnım geniş ve yanaklarımda aynen oğlumun resmindeki gibi babasının yüz hatları yuvarlak

Hoşgeldin aheste... Dün ben de şeker testimin sonucu için uğramıştım hastaneye, acaba karşılaştık mı? )

Eda, tatlım sevindim muayenenin ve testin iyi geçmesine...

Trilaylom, geçmiş olsun arkadaşım...

nejlamm canım benim saolasın inşallah döner ama gerçekten hiç sıkıntı yapmıyorum hatta unutmuştum bile sağlıkla gelsinde sezeryan normal fark etmez paşam nasıl isterse öyle gelsin

Merhabalar uzun zamandır bakamıyordum taşınma işi ile uğraşıyordum nasip olursa kızım olacak bgn doktora gittim herşey yolunda 17 ekim doğum dedi doktor heycandan zaman ay gün geçmiyorrr

bencede döner daha vakti var senin rüzgar oğlan bizim topiğin küçüklerinden

bencede döner benim oğlum hiç üzmedi zorlamadı beni doğumda da bana yardımcı olacaktır ayyy topiğin küçüklerinden deyince gözüm senin çizelgeye takıldı kaldı maşallah eliffffffffff kocaman olmuş kuzunnn

milletin bebeği mozart beethoven dinliyo benim fingirdeğimde inna, jennifer, rihanna seviyo ne zaman açsam hiç es geçmiyo 2 sağdan 1 soldan ritmik kalça atıyo
zamane bebeği işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…