allah nazarlardan saklasın çok duygulandım çok güzellllllll :2:
masallah bır sıkıntı olcagını sanmıyorum dozu sana yuksek geldıyse kendın düşür ben oyle yaptım 3 gunden cokta ıcmedım..tekrarlarsa yıne aynı yolu denerım..elazıgda cok sıcaktır sanırım..ben sımdı ızmırdeyım ama ınanılmaz ter ıcınde yasıyorum..mardının kuru sıcagı ve tozu buranın nemı mahfettı..gogus altlarımda havlu kagıtlarla yasıyorum pişik olcam korkusundan ..:26:
güzel haftasonları oğluşumun güzel teyzelerriii ve kardeşlerii
kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugünçok şükür şekerimizi kanımız idrarımız temiz çıktı bir sıkıntımız yok delik deşik olduk aç kaldık ve iğrenç şekerli suyu içmiş bulunduk
İnşallah yaptırcak olanlarda bizim gibi mutlu ayrılır hastaneden
gelelim oğluma her zaman pipoş ve bacak şow yapan oğlumun havası meğer babasınaymış bugün babası yoktu anneanne ve dayısına gülücükler saçtı benim güleç oğlum1 kilo 103 gram olmuş yavrum boyu 36 cm gelişimi 1 hafta önde gidiyor bende 61 le başladığım hamileliğime 65.5 la devam ediyorum 4.5 kilo almışım toplamda iyi gidiyorum sanıırım kendimede boncuk takim şimdilik bizden havadisler bu kadar hepinizi öpüyorumm
güleç rüzgarım
hoşgeldiniz edacım.maaşallah rüzgara.ne güzel haberlerle gelmişsiniz.
maşallah cnm rüzgar beye demek gülücükler saçıyordu sıpam
bencede cnm kesinlikle gülüyo hem o çocuğun sizin gibi ailesi varken uykusu gelmezki bol bol gezer dolaşır güler eğlenir
dimi yaaaa hay ağzın bal yesin
oğlumdan sana ve kuzuna (sudenazımız ya da eylülümüze)
ayyy cnm isimle hitap edilince bi başka oluyomuş ya bide tam kesinleştirsek ne olacağını ama 7 ayda buna bile karar vermek büyük başarıydı bizim için
edam ters durması sadece normal doğum olmayacağı anlamına gelir.benim oğluşumda geçtiğimiz kontrolden öncesine kadar hep tersti ama son kontrolde doktorumuz dönmüş dedi.senin paşada döner inş canım.sıkıntı yapma sakın.yaaa yazmayı unutmuşum 2 hafta önce ki kontrolümüzde doktor bebek ters duruyo ama döner demişti, yazmıştım da buraya kafası göbek deliğimin neredeyse 1 karış üstünde dik duruyo sanki tekmeleride hep vajinamın tepesinde hissediyorum bu yüzden... bu hafta hala aynı pozisyonda idi doktor hatırladı geçen seferde böyle duruyordu dimi dedi evet dedim hımmm dedi düşünceli bir ses tonuyla başka da bişi demedi bende sormadım nedense :26: inşallah bu bir sorun teşkil etmez
bu arada oğlum babasının izinden gidiyor eşimde aynı pozisyonda imiş ve sonunda sezeryan olmuş annesi, acaba babası kadar istikrarlı çıkıcakmı yoksa dönermi çok merak ediyorum
Edacım, maşallah Rüzgarına.. yanakları çokk tatlı.. Rabbim nazarlardan saklasın ikinizi de.. ve bişi diim mi yanakları seni anımsatıyor daha doğmadan fikir biçtim
selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
edam ters durması sadece normal doğum olmayacağı anlamına gelir.benim oğluşumda geçtiğimiz kontrolden öncesine kadar hep tersti ama son kontrolde doktorumuz dönmüş dedi.senin paşada döner inş canım.sıkıntı yapma sakın.
bencede döner daha vakti var senin rüzgar oğlan bizim topiğin küçüklerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?