2011 Ekim Anneleri

canım çok teşekkür ederim
senin muayne ve testinde iyi geçmiş maşallah utku beyimize

milletin bebeği mozart beethoven dinliyo benim fingirdeğimde inna, jennifer, rihanna seviyo ne zaman açsam hiç es geçmiyo 2 sağdan 1 soldan ritmik kalça atıyo
zamane bebeği işte

ay yerim onun poposunu gözümde canlandı resmenn zilloşş

valla cnm ya topikte ilk doğuranlardan olucam sanırsam allahtan nejla gülay falan var benden önce onların tecrübelerinden faydalanıcam ilk önce :))

valla görüyorum..
cano geldi sonunda..
kız bacı nerdeydin bu saate kadar :) limitleri fulledin mi kocanın

amaninnnnnn elma dogummu yapmışşşş nerede link isterim maşallah bebişinee
valla hanzadem aynı olay benim popişimdede çıkmış 2 turmık izi gibi bende düşünüyordum kim tırmaladı beni diye meger çatlakmışşş
merhaba güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum misafirim vardı,herkes iyidir umarım
bizde doktordan geldik kızçem büyümüş 28+1 de 1232 gr olmuş
maşallah kızınaaaaa
ooo hoşgeldin canım tatilin güzel geçti inşallahhh bebişine de maşallah kocaman olmuş inşallah 100 lük şekerin normal çıkar canımmm
maşallahhh
geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum sanaa:94:
canom yok ortalarda dediğini yaptırdı herüfüne sanırsammm...oh ohh..gez bakalım canocan sefan olsunn:92::92::92:

uyanıktır cano :)
kocası iflas etmez inşallah

ooo maşallahh yaww birde çiş yaparken mi yakaladınız
maşallah canım benim rüzgar bebege

Son düzenleme:
ben 10 gun sonra mardıne evıme gıtmıs olucam ..bu arada seker yuklemesını halen yaptırmıs degılım kızlar..acaba ben gıdene kadar yanı 30. hafta baslarında bu testı yapıyolarmı?yada ne zamana kadar yapıyolar?[/QUOTE]

Hiç merak etme bende 30.haftamda yaptırdım, sanada yaparlar.:)

amaninnnnnn elma dogummu yapmışşşş nerede link isterim maşallah bebişinee

bacım diğer topikte potim yazmış bugün.. ordan laf taşıdım sadece :) face'te arkadaşmış elmayla.. ordan öğrenmiş o da .. kafa karıştırmadan anlatabildim sanırım

slm kızlar sabah kocişle kahvaltı yaptık ne yapsak diye düşünürken kociş hadi eminönüne gidip eksikleri alalım dedi
hiç beklemiyordum ondan neyse saat 2 gibi çıktık yola 1 saatte vardık ama ben havuzluhanı bilmiyordum dedim sorarız
bu başladı söylenmeye ya insan bilmediği yere nasıl gider salak salak dolaşıcaz bu sıcakta şok oldum tabi suratta düştü
bu sefer surat asma bu sıcakta suratını çekemem dedibende dedim ki bende senin laflarını çekemem ya sus yada bırak git tek başıma
yaparım alışverişimi neyse sorduk ögrendik yolumuzun üzerindeymiş giderken kadının biri hızla yanımdan geçerken karnıma çantasıyla resmen karnıma yumruk attı şok oldum çıglıgı bastım tabi kadın karnımı görünce telaşlandı özürler dilemeye başladı dedim ya çantanda ne var ne yapıyosun bebegimi öldürecektin falan kadın hakkını helal et dedi ortadan yok oldukocam ilgi alaka iyimisin falan filan sirinlik yaparak gönlümü aldı uyuzz ama canım yandı yani allahtan ogluşum hemen tepiğiyle anne bişi olmadı dedihavuzlu hana girdik benim gözler kocaman oldusüperdiiii nereye saldıracagımı bilemedimneyse her katını dolaştık kendime pijama gecelik sabahlık takımı aldım 90 tl hatta adını unuttum bir arkadaş uç uç böcüklü almıştı ya aynısını aldımçok hoşuma gitti iç çamasırı aldım kendime sonracıgıma ogluma battaniye aldım 2 tane çıtçıtlı aldım baktım bizim adamın gözleri yukarlarda dedim hadi çıkalımordan çıktık balık ekmek alalım dedim canım istiyordu aldık ama o sıcakta dayakmı yedik balık ekmekmi anlayamadık eşim başladı saymaya yok biz hata yaptık bu sıcakta ne işimiz var nasıl söyleniyo arada dönüp bana sen üstüne alınma sakın çok sıcak diyo ama haklı adam resmen yandık eve gelirken bana ayakkabıda aldık ohhhhh dogum çantam hazır kızlar bu arada primadan paketimde geldiiii

güle güle kullan aldıklarını cnm ama resimde ekle resim isteriz biz primadan benimde paketim geldi içindekiler pek tatmin etmedi beni geçenlerde zehrayla beraber gittiğimiz seminerde bile daha güzel şeyler vermişlerdi ne o öyle çocuk kandırır gibi 6 tane bez 2 tane pil insan 1 paket küçük boy bez koyar ıslak mendil koyar

sağol canım eklerim ama donlarımı eklemem
evet ya benide pek tatmin etmedi sabah geldi hatta açınca eşime dedim kiii aaa ne kadar cimriler bu nee işe yarayacak tek şey bez ve saklama kabı
boşu boşuna üye oldum verdiğim paraya acıdım vallagetti 5 telemmmm

canom takım takımgiycez yani gecelikleri ohhhh hatta sende acıbadem e gidiyordun dimi orda karşılaşırız:))

bu arada ben de havuzluhana gittim 10 30 -12 30 arası ya yakamıza kırmızı karanfil takalım tanımak için birbirimizi:))),, ben de mevlüt süslerini, kapı süsü,takı yastığı, bübchen set, dönence,tırnak mak, saç fırça , yan yatırma yastığı,lansinoh krem, göğüs pedi,bide çok şeker denizci mevlüt takımı aldım bu arada denizci yapacağız inş odamızı herşey denizci olsun didik,, çok garip bir duygu bu ya eşim tanıyamıyorum seni diyor ben 3 yıldır bebik istemedim pek anaç bir tip değilim ama şuan bebişim için herşeyi yapabilirim,,,

İNŞALLAH ARKADAŞLAR SAĞSALİM ALIRIZ KUCAKLARIMIZA,

güle güle kullan datlum :))

güle güle kullan cnm baya bi eksik tamamlamıssınız

eneee sen almıştın dimii napim çok begendim ama pişti olamicaz acıbademle olan sigortam iptal oldu nisada dogum yapıcam
kapı süsü ve şeker için eşim daha erken dedi onları sona bıraktım gögüs pompası tırnak makasını ben eczaneden alıcam
keske karşılaşsaymısız yawwwama ben o saatlerde uyuyordumdenizci beyimizi öpüyoruzzztabi ansınıdaaa

ealtinn teşekkürler cnm, evet çok şükür bir odası kaldı büyük parçalar, taşanacağım ve karnım iyice büyümeden halledeyim dedim inan 34. hafta da olanlar vardı şişmiş, böyle inan zor yürüyordu, kıyamadım, inşşş şişmeyiz yaaa

keşke olsak canım şirin olurdu güle güle kullan bence o pijamaların arasında en şirini ve en kullanışısı aldığımız, :) sağlıkla giyelim inşşş..

ya ben göğüs pompası almadım, acaba ilk zamanlarda gerekebilirmi?keşke karşılassaydık canım biz erkenciyiz :)

buarada ben istoçta ki süscülere baktım birde kahvecinin sokağındakilere can süs, orca süs vs. mevlüt süsüm ahşap çerceve arkası lavanta süslü, bana 2,5 - 2 fiyat verdiler havuzluhandaki süslü bebek mağazası aynısına 1,5 dedi aklınızda olsun

inş. cnm bende daha şimdilik bi şişme yok uzun süre ayakta kalırsam ayaklarım birazda bacaklarım şişiyo onun dısında idare ediyoruz işte ben oda yapmayacağım için fazla eksik bişeyim yok gibi bi hastane çantam bide şampuan vs falan kaldı onlarıda en kısa zamanda halletsem iyi olacak bende son zamanlara kalmak istemiyorum

neyse bacılar eşim gene gitti ve ben çooookkkk yorgunum yarın akşama kadar yanlızım yatayım azcık öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…