Hoşgeldin aheste... Dün ben de şeker testimin sonucu için uğramıştım hastaneye, acaba karşılaştık mı?)
Eda, tatlım sevindim muayenenin ve testin iyi geçmesine...
Trilaylom, geçmiş olsun arkadaşım...
milletin bebeği mozart beethoven dinliyo benim fingirdeğimde inna, jennifer, rihanna seviyo ne zaman açsam hiç es geçmiyo 2 sağdan 1 soldan ritmik kalça atıyo
zamane bebeği işte
bencede döner benim oğlum hiç üzmedi zorlamadı beni doğumda da bana yardımcı olacaktırayyy topiğin küçüklerinden deyince gözüm senin çizelgeye takıldı kaldı maşallah eliffffffffff kocaman olmuş kuzunnn
ay yerim onun poposunu gözümde canlandı resmenn zilloşş
amaninnnnnn elma dogummu yapmışşşş nerede link isterim maşallah bebişineeGünaydın bizden de..
yok ben susamam
Elmakurdumsun.. eylül annesiydi.. doğum yapmış.. detaylarını henüz öğrenemedim :) ama çok sevindim bir yandan.. bebişi sağlıklıymış.. yeni bir bilgi gelirse yazarım..
içim kıpır kıpır oluverdi
he bir de görümcem de hamile diye söylemiştim.. çift çizgiyi gördü... bende ısrar ettim git kan ver dedim için rahat etsin.. adet gecikmesinin 2. gününde kan verdi.. değeri 5900 küsür çıktı.. acep ikiz midir... ikna edemiyorum doktora 1 ay sonra giderim erken diyor.. hem ramazan da aradan çıksın diyor.. ay ben bukadar meraklıyken o neden bukadar odun onu çözemedim..
klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldı.. hem diyorum doktora git belki progesteron falan verir bebeğin sıkı tutunmasına.. yok tutunmuş o zaten çıktığına göre testte diyor
nekadan rahat hatun yaa..
valla hanzadem aynı olay benim popişimdede çıkmış 2 turmık izi gibi bende düşünüyordum kim tırmaladı beni diye meger çatlakmışşşGelelim bana, dün gece hepiniz gibi benim gecemde uykusuz yorgun bitkin geçti...Sabah 7 de eşimi yol edip yattım ama nafile sıcaktan uyuyamadım. Sonra oturma odasına geldim 1 saat uyumuşum. Sanki omuzlarımda taş taşımışçasına ağrı var. Tüm bedenim inşaat işçileri gibi akşama kadar çalışmışımda hamlamış gibi tutuk.Kımıldayacak halim yok... Yatağımı bile kapamadım, kahvaltı yaptım az bir şey uzanmaya çalışıyorum. Sizlre bakayım dedim. Sabah kalktığımda karnımın etleri dahil bacaklarım heryerim ağrıyordu...
Veeeeee kızlar kukumun tam üzerinde iki minik kırmızı çizgi var tırnak izi gibi aynadan gördüm. Pijama yada çamaşırımın izimi diye baktım ama yok malesef sanırım çatlak izi bunlar inşallah yukarı çıkmaz. Demekki neymiş istediğimiz kadar krem kullanalım, istediğimiz kadar su içelim çatlıcaksak çatlıyossssssskızım iyi olsunda bir çaresini bulurum inşallah...
merhaba güzel anneler
uzun zamandır giremiyorum misafirim vardı,herkes iyidir umarım
bizde doktordan geldik kızçem büyümüş 28+1 de 1232 gr olmuş
ooo hoşgeldin canım tatilin güzel geçti inşallahhh bebişine de maşallahselam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
maşallahhhKızlar selaaam.Nasılsınız? Biz bugün doktora gittik teyzoşları minik kuşumun boyu uzamış ama çok kilo almamış.38 cm olmuş kilosuda 1200.üzüldüm ama doktor normal dedi.neyse sağlıklı olsun da gerisini hallederiz.Sizler nasılsınız?bebişler nasıl?
geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum sanaa:94:Anamcımmm...
Feccciiii hastayımmm...
Burnum iki gündür bildiğin çeşme, genizler felakettt su içerken bile yanıyoooo.Afedersiniz totom bile ağrıyo...
Bu sıcaklar beni mahvetti
Sabah doktora gittik.Eşim söylene söylene götürdü. Kendime bakmıyomuşum..Olacağı varsa oluyo işte napiim yanii
Doktor ilaç yazmadı.Bi serum yedim.Bi de tuzlu su verdi. Burnuma sıkcakmışım.Nasıl yapcam bilen var mı? Burna sıkınca genize gidiyo yutcak mıyım onu ki?
Serum bile kar etmedi hala bi hapşuruk bi sular seller gibi burun akması...Yaw yazın hasta olmak çokk zormuşşş(Ev yanıyo yatamıyorum bileee (
ÇAbuk iileşmeliyim napıcam kızlar ben yaaaa...Su da içiyorum bol bol..Limon yiyorum..E daha napiiimmm???
canom yok ortalarda dediğini yaptırdı herüfüne sanırsammm...oh ohh..gez bakalım canocan sefan olsunn:92::92::92:
uyanıktır cano :)
kocası iflas etmez inşallah
ooo maşallahhkızlar geçmişi okumadan direk yazıorum umarım bi aksilik yoktur...
doktora gittik geldik bebeğim 1610 gram olmuş :) kuzum benim babası gibi yuvarlak yüzlü olcak yavrum bide doktor bak bu idrar torbası dedi gösterdi ve dolmuş birazdan yapar çişini dedicanım benimmm çok tatlıydı... paylaşmak istedim sizlerle herkes iidir umarım
maşallah canım benim rüzgar bebegegüzel haftasonları oğluşumun güzel teyzelerriii ve kardeşlerii
kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı bugünçok şükür şekerimizi kanımız idrarımız temiz çıktı bir sıkıntımız yok delik deşik olduk aç kaldık ve iğrenç şekerli suyu içmiş bulunduk
İnşallah yaptırcak olanlarda bizim gibi mutlu ayrılır hastaneden
gelelim oğluma her zaman pipoş ve bacak şow yapan oğlumun havası meğer babasınaymış bugün babası yoktu anneanne ve dayısına gülücükler saçtı benim güleç oğlum1 kilo 103 gram olmuş yavrum boyu 36 cm gelişimi 1 hafta önde gidiyor bende 61 le başladığım hamileliğime 65.5 la devam ediyorum 4.5 kilo almışım toplamda iyi gidiyorum sanıırım kendimede boncuk takim şimdilik bizden havadisler bu kadar hepinizi öpüyorumm
güleç rüzgarım
amaninnnnnn elma dogummu yapmışşşş nerede link isterim maşallah bebişinee
güle güle kullan aldıklarını cnm ama resimde ekle resim isteriz biz primadan benimde paketim geldi içindekiler pek tatmin etmedi beni geçenlerde zehrayla beraber gittiğimiz seminerde bile daha güzel şeyler vermişlerdi ne o öyle çocuk kandırır gibi 6 tane bez 2 tane pil insan 1 paket küçük boy bez koyar ıslak mendil koyar
güle güle kullan datlum :))Eki Görüntüle 232368
Eki Görüntüle 232369
Eki Görüntüle 232370
gecelik takımını açmadım daha açınca neç resim eklerim
canom takım takımgiycez yani gecelikleri ohhhh hatta sende acıbadem e gidiyordun dimi orda karşılaşırız:))
bu arada ben de havuzluhana gittim 10 30 -12 30 arası ya yakamıza kırmızı karanfil takalım tanımak için birbirimizi:))),, ben de mevlüt süslerini, kapı süsü,takı yastığı, bübchen set, dönence,tırnak mak, saç fırça , yan yatırma yastığı,lansinoh krem, göğüs pedi,bide çok şeker denizci mevlüt takımı aldım bu arada denizci yapacağız inş odamızı herşey denizci olsun didik,, çok garip bir duygu bu ya eşim tanıyamıyorum seni diyor ben 3 yıldır bebik istemedim pek anaç bir tip değilim ama şuan bebişim için herşeyi yapabilirim,,,
İNŞALLAH ARKADAŞLAR SAĞSALİM ALIRIZ KUCAKLARIMIZA,
canom takım takımgiycez yani gecelikleri ohhhh hatta sende acıbadem e gidiyordun dimi orda karşılaşırız:))
bu arada ben de havuzluhana gittim 10 30 -12 30 arası ya yakamıza kırmızı karanfil takalım tanımak için birbirimizi:))),, ben de mevlüt süslerini, kapı süsü,takı yastığı, bübchen set, dönence,tırnak mak, saç fırça , yan yatırma yastığı,lansinoh krem, göğüs pedi,bide çok şeker denizci mevlüt takımı aldım bu arada denizci yapacağız inş odamızı herşey denizci olsun didik,, çok garip bir duygu bu ya eşim tanıyamıyorum seni diyor ben 3 yıldır bebik istemedim pek anaç bir tip değilim ama şuan bebişim için herşeyi yapabilirim,,,
İNŞALLAH ARKADAŞLAR SAĞSALİM ALIRIZ KUCAKLARIMIZA,
eneee sen almıştın dimii napim çok begendimama pişti olamicaz acıbademle olan sigortam iptal oldu nisada dogum yapıcam
kapı süsü ve şeker için eşim daha erken dedi onları sona bıraktım gögüs pompası tırnak makasını ben eczaneden alıcam
keske karşılaşsaymısız yawwwama ben o saatlerde uyuyordum denizci beyimizi öpüyoruzzz tabi ansınıdaaa
ealtinn teşekkürler cnm, evet çok şükür bir odası kaldı büyük parçalar, taşanacağım ve karnım iyice büyümeden halledeyim dedim inan 34. hafta da olanlar vardı şişmiş, böyle inan zor yürüyordu, kıyamadım, inşşş şişmeyiz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?