ay canım benimmmteşekkür ederim neden duygulandırdık seni bu kadar, resim anlaşılıyor dimi dilekcim:26:
kızlar çok moralim bozuk 1 saat önce buyuk tuvaletimi yaptıktan sonra 1 damla makat tarafından kan geldi
birşey olurmu çok korkuyorum o saatten beri ogluşumun hareketleri azaldı dizlerimin arkaları agrıyor ayaga kalkınca yatalak gibi oldum
acaba agrım oldugu içinmi hissetmiyorum hareketlerinievde tekim kocam köye gitti of yaa hep tekken kötü şeyler oluyoo
hemoroidin hayırlı uğurlu olsun yavrucuğum...
zeytinyağlı pamukla totoya tut biraz.. günde 2-3 kez uygula.. geçiyormuş... zeytinyağı ama sıvı ayçiçekyağı deell..
hemoroiddaşım benim
canım geçmiş olsun.. ateşin falan yoktur umarım.. gebesin diye de hiç mi bir ilaç verilmiyormuş.. şükran hanımı arasaydın keşke.. bazı doktorlar hamilelere ilaç yazmaya korkuyorlar.. halbuki ne gebeler var antibiyotik tedavisi bile görüyorlar..
en hafif kullanabileceğin ilaç parol zaten.. biraz rahatlatır diye düşünüyorum .. ama ateşin yoksa içme.. c vitaminli meyveler ye yat.. farkındayım bildiğin şeyleri söylüyorum ama.. istirahatten başka seçeneğin yok ne yazık ki..
dikkat et kendine..
kopiş bebege etki yapmaz değilmiiii ya pek zorlamadım kendimi aslında acile gitsemmiii
kopiş bebege etki yapmaz değilmiiii ya pek zorlamadım kendimi aslında acile gitsemmiii
yavrum acillik bir durum yok.. gebelikte hemoroid oluşması normal..
benim ıkındığım kadar eminim sen ıkınmamışsındır.. Allah korur yavrularımızı.. ama çok rahatsız olursan pazartesi sağlık ocağına falan git krem yazsınlar totoş için..
ama şu anda acile gitmene gerek yok..
kendini zorladığın için yarım saat falan popon acır geçer sonra..
kusura bakma da senin bu kocanın köyü ve srumsuzluğu beni delirtio
bişi olmaz Allah'ın izni ile ama yanında biri varsa git acile gör kuzunu da için rahat yat hiç diilse
valla craftycim bir arkadaşı kaçak elektrik yüzünden hapiste yatıyomuş abiside gel gidelim demiş
ee yıllardır tanıdıgı bir adam gideyim dedi desem ki gitme surat asıp beni deli edecek bu akşam köyde kalıp
ertesi gün tekirdaga yakın bi yerdeymiş hapishane oraya gidecek seni yengeme bırakayım diyo
ya kadınla toplasan 5 kere görüşmemişim konuşmalarımız nasılsın iyimisinden öteye geçmemiş beni onun evine bırakacak
dedim evde kalırım ne yapayım milletin evinde rahat edemem bebişimi hissettim allahtan yoksa gidecektim
off off babası gibi umursuz olmaz inşallah
kızlar çok moralim bozuk 1 saat önce buyuk tuvaletimi yaptıktan sonra 1 damla makat tarafından kan geldi
birşey olurmu çok korkuyorum o saatten beri ogluşumun hareketleri azaldı dizlerimin arkaları agrıyor ayaga kalkınca yatalak gibi oldum
acaba agrım oldugu içinmi hissetmiyorum hareketlerinievde tekim kocam köye gitti of yaa hep tekken kötü şeyler oluyoo
bu erkeklerin sorumsuz aptal çocuk beyinli tavırları beni öldürüyo zaten
neyse Allah'a emanet özgür kuzum bişi olmaz emin ol
Nil de kuduruk bu gün :)
tepinip sola toplanıp duruo
hep çatlamışım canom yaaa
çok üzülüom, sağlıklı olsun yeter diom ama aynaya bakasım yok
amin canım inşallah vallahi aklım çıkıyor yüzüp yuzup kuyruguna geldik allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
maşallah nilimizeeebendede çogunlukta sola toplanıyor
benimde sadece gögüslerimin alt kısmı ve popişimin kanatlarında çatlaklar var allahtan pek görünmüyorr
bu çatlaklar dogumdan sonra geçmiyormu kiii :26::26:
canım duşa gir oraya sıcak uygula...ilacı sıcak ve yumuşak tutmak.zeytinyağı da iyi çözüm.bir de tuvalette fazla oturma sakın.işin bitince hemen kalk
böle kırmızı mor olmaz ama
tamamen de geçmez tabii ki kaldı kalan
canımm kopiş yazmış zaten bende çok duydum gebelikte özellikle son aylarda hemoroid olurmuş inşallah değildir kötü bişey yoktur ama panik yapma hemen dur iyi dşünelim iyi şeyler olsun hepimiz içinkızlar çok moralim bozuk 1 saat önce buyuk tuvaletimi yaptıktan sonra 1 damla makat tarafından kan geldi
canım korkma allahın izniyle olmaz inşallah öyle bişey dün okudum bi arkadaşımızında böbreği 6mm büyüme yapmış gebelikte bebeğin böbreklere baskısı sonucu hafif böbrekte genişleme olurmuş bunun normalde zararı yokmuş ama anneye ağrı yaparmış allah korusun belki öyle bişeydir benimki gibi ileri derecede böbrek büyümesi,böbrek taşı ve enfeksiyonu olmasında korkma belkide ayağını filan üşüttün ha ne dersinkızlar bendede geçen gece ağrım oldu geçti demiştim ya bugün ikindide tekrar başladı adet ağrısı gibi belim kasıklarım ağrıdı birara şiddetlendi yattım biraz hafifledi çok korkuyorum inş erken doğum belirtisi değildir
böle kırmızı mor olmaz ama
tamamen de geçmez tabii ki kaldı kalan
slm canım ne olsun mamuklara çatladılar kırmızı mor dalgalar oluştu vallahoooop diye daldım selam kızlar nasıllar acep canom ne oldu memuklara
nefes alamıyorum ben erzurum sabahtan bu yana toz duman içinde haberleride izlemedim nettende bulaamadım bişey acep ne olaki evin içi bile toz kokuyoo
ayrıca çook sıcak nefes alamıyorum nerelere gitsem acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?