temizlikmi oda nee ben unuttum o dediğini aylardır canomslm canım ne olsun mamuklara çatladılar kırmızı mor dalgalar oluştu valla
valla en son o toz duman diyarbakırdaydı erzurum dememişti haberler anam orda temizlikte yapılmaz kiii
Herkese İyi Akşamlar;
Dün akşam ben mahvoldum yaa. Eşimle çok sıcak diye yer yatağı yaptık salona (klima var orada çünkü) gece kaç defa uyandım üşüdüm sanırım en son karnımda felaket bir gaz sancısıyla kalktım. Sonra yatak odasına geçtim oradan kalkıp sancı devam ederken yine uyumuşum. Korkunç bir kabus gördüm bebeğim ölüyordu ama yüzünü her tarafını görüyorum. Ben hayatımda ilk defa böyle bağırarak ağlayarak kalktığımı hatırlıyorum eşimin yanına gittim salona o sarıldı sakinleştirdi beni hala daha aklıma geldikçe gözlerim doluyor :2: :2: Allah bebeklerimizi sağlıklı şekilde dünyaya getirmeyi sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsisn inşallah.
Bugün bebek arabamızı ve pusetimizi de aldık daha doğrusu anneannemiz ile dedemiz hediye etti. Modeli: Graco Signature Travel System bebek arabası. Kullanımı çok rahat sanırım tekerlekten farkediyor ve katlanması taşınması her şeyi çok pratik tavsiye ederim ben.
canımm kopiş yazmış zaten bende çok duydum gebelikte özellikle son aylarda hemoroid olurmuş inşallah değildir kötü bişey yoktur ama panik yapma hemen dur iyi dşünelim iyi şeyler olsun hepimiz için
canım korkma allahın izniyle olmaz inşallah öyle bişey dün okudum bi arkadaşımızında böbreği 6mm büyüme yapmış gebelikte bebeğin böbreklere baskısı sonucu hafif böbrekte genişleme olurmuş bunun normalde zararı yokmuş ama anneye ağrı yaparmış allah korusun belki öyle bişeydir benimki gibi ileri derecede böbrek büyümesi,böbrek taşı ve enfeksiyonu olmasında korkma belkide ayağını filan üşüttün ha ne dersin
bilmiyorum birden başladı sonra bir ara çok şiddetlendi ağrılarım acile gidicektim neyseki hafifledi..bildiğin adet ağrısı gibiydi belimden kasıklarıma vuruyordu bide arada geliyodu geldiği zaman dayanılmaz olup ter boşalıyodu benden..ALLAHIMA şükür geçti sanki inş bidaha olmaz çok korktum aklıma neler geldi ALLAHIM ne olur daha çok erken diye dua ettim
canım benim yalancı sancılar başlamış olabilirmi acaba bendede arada oluyor oyle agrılar ama çok siddetlenirse ve 1 saat içinde aynı şekilde 2 kere sancın olursa doktora git bi yerde okumuştum
benim o sancılarım ikindide başladı akşam 10a kadar arada bir olmak şartıyla sürdü neyseki şimdi geçti doğum sancısı olsa geçmez daha şiddetlenirdi..eğer yarında olursa pazartesi gidicem doktora...
birazcık dinlen istersen bu aralar pek ayakta kalmamaya özen göstersen bi dene bakalım kendini şu erken doğum korkusunu at kafandan psikolojikte olabilir inan bana ben iki gün önce fenalaştım komşum geldi sesime ne oldu diye deidm böle böle belim kasıklaırm ve bacaklarım fena ağrıyo bana dediki senin erken doğum riskin vardı ve ben 3 doğum yaptım tarif ettiğin ağrı doğum sancısı dedi inan bana o an öyle etkilendimki kasılmaktan ağrım ikiye katlandı yani psikolojik olabilir onun için at kafandan olumsuzlukalrı allahın izniyle zamanından ne önce nede sonra gelicekler inşallah vakitlice konucaklar kucaklarımızabilmiyorum birden başladı sonra bir ara çok şiddetlendi ağrılarım acile gidicektim neyseki hafifledi..bildiğin adet ağrısı gibiydi belimden kasıklarıma vuruyordu bide arada geliyodu geldiği zaman dayanılmaz olup ter boşalıyodu benden..ALLAHIMA şükür geçti sanki inş bidaha olmaz çok korktum aklıma neler geldi ALLAHIM ne olur daha çok erken diye dua ettim
yarın olmaz inşallah olsada olmasada mutlaka git idrarda kuvvetli mikrop oluncada şiddetli ağrı yapar kendimden biliyorum birde böbreklere baktır mutlaka zaten kadın doğumcuın usg ile bakar ama ihmal etme allah korusun başka bişey varsa oda erken doğumu tetikler lütfen iyi düşün bak bana sağ böbreğimi kaybetme tehlikem var o derece ilerlemiştaşıda var içinde ee enfeksiyonumda var allahım sana emanetiz deyip beklerken bugünde sol böbrek ağrımaya başladı ki soldaki genişleme normaldi sanırım soldada yırtılma oluyo içim içimi yiyo ya böbreklerimi kaybedersem böbrek nakli yapılırmı yaşarmıyım bilmemne diye sölenirken eşim geldi ben sana veririm böbreğimi korkma öle bişey olmıcak dedi o an bütün ağrılarım yok oldu sanki iyi düşünmeye başladım ne düşünürsen o an onu yaşıyosun ağrım yok deki yok olsun dua ediyorum sne ve sıkıntılı gebelik yaşayan herkes içinbenim o sancılarım ikindide başladı akşam 10a kadar arada bir olmak şartıyla sürdü neyseki şimdi geçti doğum sancısı olsa geçmez daha şiddetlenirdi..eğer yarında olursa pazartesi gidicem doktora...
pazartesi giderim herhalde ama sanırım broxton hicks kasılmalarıda olabilirinşallah olmaz canım sakın aksatma git doktoruna yorulma sakın
birazcık dinlen istersen bu aralar pek ayakta kalmamaya özen göstersen bi dene bakalım kendini şu erken doğum korkusunu at kafandan psikolojikte olabilir inan bana ben iki gün önce fenalaştım komşum geldi sesime ne oldu diye deidm böle böle belim kasıklaırm ve bacaklarım fena ağrıyo bana dediki senin erken doğum riskin vardı ve ben 3 doğum yaptım tarif ettiğin ağrı doğum sancısı dedi inan bana o an öyle etkilendimki kasılmaktan ağrım ikiye katlandı yani psikolojik olabilir onun için at kafandan olumsuzlukalrı allahın izniyle zamanından ne önce nede sonra gelicekler inşallah vakitlice konucaklar kucaklarımıza
selam güzel annişler ve kuzuları, tosunumla biz geldik:79:
herkesin sağlığı, keyfi yerindedir inş..
geleli bi kaç gün oldu ama malum yol yorgunluğu, sonra ev hali, derken pc sorunluydu yine..
neyse perşembe aşımızın ikinci dozunu olduk, hiç acımadı kiidün de dr kontrolümüze gittik, zaten ikinci şeker yüklemesi yapılacaktı. az çok dikkat etmeme rağmen şekerim fırlamış bi şekilde çıktı karşıma çok moralim bozuldu, 50lik yapılmıştı pazartesi 100lük yapılacak bakalım sonra diyetisyene görüncez çok keyfimi bozdu bu durum ama yapacak bişey yok.. bu arada benim kuzu tosun olmuş, kilomuz artık 1700 yalnız ben mi besledim iyi yoksa şekerden mi böyle oldu bilemedim ona da biraz canım sıkıldı. ayrıca benim tosuncuk iki hafta önden gidiyormuş, dr teyzemiz 10 gün önce gelebilir ve sezeryan olabilir bu gidişle dedi. suyumuz filan iyiymiş, bende pek kilo almamışım 66 görünüyorum. adana müthiş sıcak, diyarbakırda öyleydi hiç rahat edemedim. o kadar ısrara rağmen zor dayandım mecburen kaldık ama bende bittim yani. uçaktan tırsıp heyecan yaparım diye yine otobüsle döndük ama yol mahvetti bu defa. giderken rahat gitmemize rağmen dönüşte bi türlü rahat edemedim. evde her yer terellelli yine, hiç bişey yapasım yok. artık zor zamanlar başladı galiba ne uyku var ne rahat.. ama şu şekeri düşürsem başka bişey istemem.. ay pek bi uzun yazdım aslında daha var ama yormayım sizi :82:
kızlar çok moralim bozuk 1 saat önce buyuk tuvaletimi yaptıktan sonra 1 damla makat tarafından kan geldi
birşey olurmu çok korkuyorum o saatten beri ogluşumun hareketleri azaldı dizlerimin arkaları agrıyor ayaga kalkınca yatalak gibi oldum
acaba agrım oldugu içinmi hissetmiyorum hareketlerinievde tekim kocam köye gitti of yaa hep tekken kötü şeyler oluyoo
neyse bacılar eşim gene gitti ve ben çooookkkk yorgunum yarın akşama kadar yanlızım yatayım azcık öpüldünüzzz
kızlar çok moralim bozuk 1 saat önce buyuk tuvaletimi yaptıktan sonra 1 damla makat tarafından kan geldi
birşey olurmu çok korkuyorum o saatten beri ogluşumun hareketleri azaldı dizlerimin arkaları agrıyor ayaga kalkınca yatalak gibi oldum
acaba agrım oldugu içinmi hissetmiyorum hareketlerinievde tekim kocam köye gitti of yaa hep tekken kötü şeyler oluyoo
kızlar bendede geçen gece ağrım oldu geçti demiştim ya bugün ikindide tekrar başladı adet ağrısı gibi belim kasıklarım ağrıdı birara şiddetlendi yattım biraz hafifledi çok korkuyorum inş erken doğum belirtisi değildir
valla craftycim bir arkadaşı kaçak elektrik yüzünden hapiste yatıyomuş abiside gel gidelim demiş
ee yıllardır tanıdıgı bir adam gideyim dedi desem ki gitme surat asıp beni deli edecek bu akşam köyde kalıp
ertesi gün tekirdaga yakın bi yerdeymiş hapishane oraya gidecek seni yengeme bırakayım diyo
ya kadınla toplasan 5 kere görüşmemişim konuşmalarımız nasılsın iyimisinden öteye geçmemiş beni onun evine bırakacak
dedim evde kalırım ne yapayım milletin evinde rahat edemem bebişimi hissettim allahtan yoksa gidecektim
off off babası gibi umursuz olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?