2011 Ekim Anneleri

slm canım ne olsun mamuklara çatladılar kırmızı mor dalgalar oluştu valla
valla en son o toz duman diyarbakırdaydı erzurum dememişti haberler anam orda temizlikte yapılmaz kiii
temizlikmi oda nee ben unuttum o dediğini aylardır canom ilk üç ay hiç bişey yapmadım aman bişey olur diye sağolsun komşum yüzeysel temizledi kocada arada el attı halı altı yaptı tozları ben de en son 5.ayda yapabildiğim kadar yaptım cam kapı sağ sıol vs.son bir buçuk aydırda taşınıcaz diye hiç bişey yaptığım yok şimdi zaten ev toplu terlikle geziyoruz sadece iki günde bi vileda başka yapacak bişey yok ama gözlerim sızlıyo bu toz necidirki bi araştıram ben ya koca yattı balkon camı açık bende habire yokluyorum nefes alıyomu iyimi diye ciddi korktum bu havadan içim karardıu bayaw

Herkese iyi akşamlar..Kızıma hala isim bulamadık, burdan bi arkadaş isim bulma konusunda bir site adı vermişti mail atınca yardımcı oluyorlarmış, hatırlayan var mı?

Herkese İyi Akşamlar;

Dün akşam ben mahvoldum yaa. Eşimle çok sıcak diye yer yatağı yaptık salona (klima var orada çünkü) gece kaç defa uyandım üşüdüm sanırım en son karnımda felaket bir gaz sancısıyla kalktım. Sonra yatak odasına geçtim oradan kalkıp sancı devam ederken yine uyumuşum. Korkunç bir kabus gördüm bebeğim ölüyordu ama yüzünü her tarafını görüyorum. Ben hayatımda ilk defa böyle bağırarak ağlayarak kalktığımı hatırlıyorum eşimin yanına gittim salona o sarıldı sakinleştirdi beni hala daha aklıma geldikçe gözlerim doluyor :2: :2: Allah bebeklerimizi sağlıklı şekilde dünyaya getirmeyi sağlıklı şekilde büyütmeyi nasip etsisn inşallah.

Bugün bebek arabamızı ve pusetimizi de aldık daha doğrusu anneannemiz ile dedemiz hediye etti. Modeli: Graco Signature Travel System bebek arabası. Kullanımı çok rahat sanırım tekerlekten farkediyor ve katlanması taşınması her şeyi çok pratik tavsiye ederim ben.

(Bizim aldığımız model siyahlı olan kırmızı başka model galiba yanlışlıkla ekledim )

Eklentiler

• $graco-symbio-travel-sistem-bebek-arabasi-yeni-2010.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $graco-symbio-cift-yonlu-kullanimli-bebek-arabasi-yeni-2010.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

ay kıyamam yaaa nasıl korkmuşsundur bilirimm allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinn
cicileriniz çok güzel güle güle kullanınn

bilmiyorum birden başladı sonra bir ara çok şiddetlendi ağrılarım acile gidicektim neyseki hafifledi..bildiğin adet ağrısı gibiydi belimden kasıklarıma vuruyordu bide arada geliyodu geldiği zaman dayanılmaz olup ter boşalıyodu benden..ALLAHIMA şükür geçti sanki inş bidaha olmaz çok korktum aklıma neler geldi ALLAHIM ne olur daha çok erken diye dua ettim

canım benim yalancı sancılar başlamış olabilirmi acaba bendede arada oluyor oyle agrılar ama çok siddetlenirse ve 1 saat içinde aynı şekilde 2 kere sancın olursa doktora git bi yerde okumuştum

canım benim yalancı sancılar başlamış olabilirmi acaba bendede arada oluyor oyle agrılar ama çok siddetlenirse ve 1 saat içinde aynı şekilde 2 kere sancın olursa doktora git bi yerde okumuştum

benim o sancılarım ikindide başladı akşam 10a kadar arada bir olmak şartıyla sürdü neyseki şimdi geçti doğum sancısı olsa geçmez daha şiddetlenirdi..eğer yarında olursa pazartesi gidicem doktora...

inşallah olmaz canım sakın aksatma git doktoruna yorulma sakın

birazcık dinlen istersen bu aralar pek ayakta kalmamaya özen göstersen bi dene bakalım kendini şu erken doğum korkusunu at kafandan psikolojikte olabilir inan bana ben iki gün önce fenalaştım komşum geldi sesime ne oldu diye deidm böle böle belim kasıklaırm ve bacaklarım fena ağrıyo bana dediki senin erken doğum riskin vardı ve ben 3 doğum yaptım tarif ettiğin ağrı doğum sancısı dedi inan bana o an öyle etkilendimki kasılmaktan ağrım ikiye katlandı yani psikolojik olabilir onun için at kafandan olumsuzlukalrı allahın izniyle zamanından ne önce nede sonra gelicekler inşallah vakitlice konucaklar kucaklarımıza

yarın olmaz inşallah olsada olmasada mutlaka git idrarda kuvvetli mikrop oluncada şiddetli ağrı yapar kendimden biliyorum birde böbreklere baktır mutlaka zaten kadın doğumcuın usg ile bakar ama ihmal etme allah korusun başka bişey varsa oda erken doğumu tetikler lütfen iyi düşün bak bana sağ böbreğimi kaybetme tehlikem var o derece ilerlemiştaşıda var içinde ee enfeksiyonumda var allahım sana emanetiz deyip beklerken bugünde sol böbrek ağrımaya başladı ki soldaki genişleme normaldi sanırım soldada yırtılma oluyo içim içimi yiyo ya böbreklerimi kaybedersem böbrek nakli yapılırmı yaşarmıyım bilmemne diye sölenirken eşim geldi ben sana veririm böbreğimi korkma öle bişey olmıcak dedi o an bütün ağrılarım yok oldu sanki iyi düşünmeye başladım ne düşünürsen o an onu yaşıyosun ağrım yok deki yok olsun dua ediyorum sne ve sıkıntılı gebelik yaşayan herkes için

inşallah olmaz canım sakın aksatma git doktoruna yorulma sakın
pazartesi giderim herhalde ama sanırım broxton hicks kasılmalarıda olabilir

bilmiyom ama psikolojikdir inş gerçi bişey olsa devam ederdi..şu 35 haftayı devirseydik o zaman umursamıcam ne ağrıyı ne bişeyi..amin inş vakitli gelsinler

Canım hoşgeldin özletmiştin kendini. Oğluşunun cicilerine de maşallah

benim kızı çok merak ediyorum nasıl bişey olucak acaba böbreklerimi yedi idrar yollarımı eritti fiziğimi bitirdi vücudumu cırım cırım yırttı dişlerimi çürüttü abooooo acaba tosun hala aşıkmı bana bi sormak lazım

şaka bi yana bugün itibariyle tam 5 dişim çürüdü son 2 ayda evet çok hızlı ve belirgin çürük bugünde ön tavşan dişimin yarısı arkadan ayrı sihaylaşmış ve çıt çıt kırıldı aaah ninem aaah şimdi daha iyi anlıyorum seni... neden ekmeği ıslatarak yediğini

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar.
canom cicilerinizi güzel günlerde kullanın inş.ama senin geceliği pek seçemedim ben bidaha eklemeyi unutma.
zehra gelinimn arabasıda hayırlı olsun çok şirin .
şeyma geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

canom cicimi ekledin ben gelirken hop diye damladım geçmişe bakmadımkii sayfa kaçta bakayım bi

herkes geçmiş iokuyo galiba eh madem iyi geceler dileyip çıkalım bizde

herkes geçmiş iokuyo galiba eh madem iyi geceler dileyip çıkalım bizde

canocum hayırlı günlerde kullan cicilerini ve tabi bebişimizde inşallah sağlıkla giyer ,ama dünki sinire göre bugünki ganimetler pek az geldi bana ,çok çabuk yatışmışın
bu arada kızlar az önce sağ yanıma yatmış geçmişi okuyodum ,sen benim zilli toplandı şeysimin tam üstüne ,bi bide ağrıdı sormayın ,bu ne böyle dedim ,okadar geniş yer var burayımı seçtin büzüşmek için ,hemen soluma yattım ,şimdi iyiyim çok şükür..bu arada nerdeyse 1 aydır görmüyorum kendilerini hasbamın ,haftaya c.tesi gitcem ,acaba 1 kg. geçmişmidir ??:94:
herkeşlere bol uykulu bi gece diliyorum

günaydın arkadaşlar hepiniz iyisiniz inş :)
bizimde dün kontrolumuz vardı şeker yüklendi sonuç çok iyi çıktı ve koca 1 ayda 2 kilo almamda çok iyi geldi :)
ve prensesimiz dün 26+5 idi
900 gr 32 cm idi
çok sağlıklı kıpırdak tontiş yanakları olan bir kızım oluyor inşallah
dr bu kızın yanakları tontiş dedi
bizden bu kadar kızlar şimdi 1 ay sonraya çağırdı şimdi 6. ayım bitiyo o zaman 7. ay bitiyo olucak ve böylece geçiyor zaman ..

Son düzenleme:
neyse bacılar eşim gene gitti ve ben çooookkkk yorgunum yarın akşama kadar yanlızım yatayım azcık öpüldünüzzz

sen ne kadar çok yanlız kalıyorsun canom yaa kızıyorum eşine olmazki böyle tek başına..

Hemoroidden canım bendede oluyor sürekli, o bacaklarının arkasının ağrısıda korkudan kasılmışsındır ondan olmuştur. Korkma benim her defasında kanama oluyor... korton diye bri melhem kullanıyorum...

Şeyma iki gecedir sabaha kadar karnım belim ağrıyor etlerim ağrıyor aynı adet sancısı gibi yatmak işkence oldu artık. Normaldir heralde canım..

Eksik kalsın gitmesin oda sonra gider nedir yaniölüm kalım meselesimi? Senin sağlığından önemlimi? Çok sorumsuzc ageldi bana kusura bakma canım sana gaz veriyomuş gibi olmak istemem ama bu kadar rahat olunmaz... Heleki senin durumun böyleyken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…